HÖR 2MORROW

Precis kommit hem från galgberget. Typ ett ställe som det sägs spökar på. Drog dit med mor, far, Johan och Stelloo. Anyway.. Dom typ hängde och halshögg folk där för flera hundra årsedan. Fick faktiskt med en del orber osv på bild! ;) coolt.

Jaja, nu ska jag duscha. Trots att jag inte får duscha efter 22 för våra älskade grannar. Blir väl klagomål nu igen bara för det. Men då får det fan bli det. Jag måste duscha. Nu. Känner mig som en bajs. Måste fan få duscha i mitt eget hem.

Sen ska iaf jag och baby göra massa varma mackor och te, och kolla på skräckfilm i soffan! ♥
Myspys med andra ord! :D Älskar att bo med honom. Hade aldrig pallat bo ensam i en lägenhet. Fyfan vad ensamt och tråkigt..?!

Jaja, nu dusch, sen mackor och film.. Såååå hörs imorgon någon gång. Puss.

Tumblr_loz2hff8ey1qh86qno1_500_large
happ, hände härå

RANDOM


Jo. Är väl sånt man gör på morgonen hemma hos Ida.

HOME

Tjuee.. blev lite changed planes for the day. Blev inget sleep med Ida. Synd. Menmen, var ner till slussen och träffade henne en sväng igen iaf, vi satt där i typ 2 timmar och snackade lite, huhu!

Nu sitter jag hemma igen, och sitter på en nystädad och "fräsch" balkong avnjuter en kall lättöl i solskenet! Så härligt. Lite bra oldschool musik på det också liksom. Lite ensamt dock. Eller iofs sitter Keela på en stol brevid mig också, men henne kan man inte snacka bull med.. haha..

Jaja, om typ två timmar kommer våran skjuss och drar vi upp till galgplatsen
på spökjakt, woho! Efter det ska jag och Johan ta ett nattdopp ;)

Och Yippie, nu kommer älskling ut och gör mig sällskap också! ♥





MOT LÄGENHETEN

Snart ska jag väl typ bege mig hemmåt igen. Drar med mig Ida också, för detta är typ enda gången jag kan träffa henne förrän vecka 33 liksom.. Vi ska ut och springa sen också, några km och ta ett svalkande dopp efter vägen. Mys! Sen ska vi göra lite snyggt och mysigt ute på våran balkongen
så man kan sitta där ute, med god mat, tända ljus och dansband osv. Blir mys! ;)

Och på tisdag så drar jag och Johan upp till Rättvik på Classic car week. SÅ jävla sjukt kul! Hoppas jag. Kan då knappast bli värre än förra året iaf. Fyfan total kaos........ Huh.
Men det blir nog skitbra denna gång. Vi ska slagga 3 st i Linas PYTTELILLA bil på någon parkering. Kan bli kul att se. Men med alkohol i kroppen så kan man väl typ sova vart som helst. Man blir inte så kräsen liksom..


BTW, har ny telefon. Eller jao, fick min bror gamla telefon. Bättre än den skiten jag hade innan iaf. Haha.. Så har inga nummer kvar. Så skriv ett sms med ditt namn, ni som har mitt nr, så lägger jag till er igen!

Nu ska vi fixa oss lite. Pussss.






I SÄNGEN IGÅR

yeyeye..! :D


ser typ jättekonstig ut. Och ida ser ut som hon petar näsan. Gött.


uhm jo


Slänger in en bild också, på Ida just nu. Frulle och dansbandsmusik i solen 
on the balkong.

MYS PÅ BALKONGEN

Happ, solen lyser och det är typ 25 grader ute, och jag är LEDIG IMORGON fast det är måndag :D Fyyyyyfan vad underbart. Jag och Ida sitter ute på hennes mysiga balkong igen och dricker energidryck och lyssnar på dansband såhär på morgonkvisten! ;)


Sven ingvars! Hoho, typ great.


Hm. Får se. Åker väl hem om några timmar eller något. Sen inatt/kväll så ska vi gå en "spökvandring" på galgplatsen uppe på galgberget. Huhu. Vettefan vart det ligger men alltså, de blir säkert jättebra............





VAD TROR NI ?

Letar tattoos nu igen. Blir galen. Hur ska man kunna bestämma sig för en..??!


Gillar denna faktiskt, fast mycket större, typ på sidan av låret och upp på höften..
(Fast ändra hennes tattoos till några egna, manikyrnaglar, rakt huvud, osv)



eller denna cash .. sjukt snygg


eller någon liknande monroe på låret, eller höger underarm


typ snygg. lite för mkt med alla rosor bara.


eller michael poulsen




Äh. orkar inte lägga in fler nu. Internet drygar sig.
Vet inte vad jag ska göra först. Låret eller ryggen..?

 


MER BILDER .. ?

Nu har vi hunnit bada osv, typ asmys. Och kollat igenom gamla minnen och typ skämts ihjäl. Fyfan i helvette hur man har sett ut. Och sådär gick man runt liksom. Helt seriöst. Snacka om blind. Att ingen sa något?! Chyssta polare, höhö.. Jajajooo...

några fler bilder från idag igen va..

Ida 


tacomys på balkongen :D





idaluring




öh en hare


skööönt







MYS MED GUMMAN

Sitter hemma hos Ida nu. Har varit till både hosjö och willys en sväng. Köpte hem lite energidryck som vanligt. Och köpte lite taco-saker också. Så ah, vi ska väl sätta igång att laga lite tacos osv snart! :D



FICK AV IDA

Ida är go hon .. ♥
Hon gav mig en ny turkos bikini. Perfekt ! :D


älskar färgen! .. och guld-detaljerna på sidan, hihi

MOT IDA

 

 



Kort hår. jävla skit.


GOD MORGON!

Haha.. blev ingen film igår. Inte ens lite. Jag och Johan var helt döda, så klockan åtta så la vi oss i sängen och sov! HAHA.. Fyfan så skönt det var. Men att vakna pigg som fan 08.12 på en lördagmorgon är inte helt fel heller ;) Jävligt ovanligt kan jag säga. Men så nice att ha hela dagen framför sig liksom..

Jaja, nu ska jag gå upp och unna mig en rostmacka och fixa mig lite och packa lite smått.
Sen drar jag till Ida och stannar där över natten! Kung.

Puss.


BYE FOR NOW

Nu blir det att toffla i soffan eller något med älskling, äta chips och kolla på "Julias eyes". Typ en spansk skräckfilm. :D Är ju ledig nu också. I en hel vecka. Fyfan vad underbart. Så.. imorgon ska jag sova läääääääääääääänge! Och den som ringer och stör är bokstavligt talat död.
Sen imorgon blir det tjejmys hela kvällen/natten med världens bästa Ida!
Hihihi.

Natti! ♥


JUST DET..

.. jag hade visst en blogg. Har inte skrivit på ett tag ser jag.. haha.. Men har fan inte haft tid. I onsdags drog vi iaf på fest hos Patrik ett tag, sen ner på stan på crusing en snabbis. Fick dock dra hem tidigt eftersom jag skulle jobba. Gah.

Jaja, igår så blev det först jobb, sen en kebabrulle på vägen hem. Efter det drog vi till donken och käkade lite, och after that så drog vi faktiskt på bio, i borlänge. Vi såg super 8, den var faktiskt rätt bra! :)
Dock åt jag och Johan upp våra snacks innan reklamen ens hann börja. Haha..

Idag så blev det jobb, för sista dagen på ett tag. Sen hem och äta hamburgare som darling hade lagat ihop. Hihi! Sen kom Daniel och Helena och hämtade upp oss och vi drog ut till Norsgärde och drack lite öl och grillade och hade trevligt osv! 

Nu har jag och baby kommit hem, vi har köpt chips och annat fett. 
Nu blir det bara en lugn myskväll hemma. Var ett tag sen. Och kolla på skräckfilm.
Tänkte se "Julias ögon". En spansk skräck. Hört att den ska vara awesome. Så får väl typ hoppas det!

Pusss


.. lite bilder sen veckan btw;






home

.. hemma nu. Kvällen var då bra/ok till en början iaf. Bättre än att sitta hemma och vänta på nästa jobbdag liksom. Nu är jag hemma iaf! Kommer som jag sagt förut, inte skriva lika mkt här som jag gjort. Har ju en annan anonym och låst blogg vid sidan om liksom..

Men ska försöka skriva lite meningslösa saker här ibland också. 
Nu måste jag sova. Får inte vara så trött imorgon igen. God natt puss


NINE MONTH'S

Som rubriken lyder. Idag firar jag och min älskade Johan, 9 månader.
Shit vad tiden går undan. Känns som det var igår jag träffade dig i tunnelbanan. Och samtidigt känns det som jag kännt dig hela mitt liv..? Konstigt det där.

Hur som helst så har jag aldrig varit lyckligare än jag är just nu.
Kan inte bli bättre än såhär.






ONSDAY

Äntligen hemma. Fan vad tungt det är att gå upp än alltså, men det ordnar ju upp sig. Från och med fredag så är jag ju ledig en hel vecka. Fyfan så skönt! Dock är den redan fulöspäckad med planer.. ;) Menmen, får passa på att göra roliga saker när man väl är ledig och kan liksom! 

Nu är jag i alla fall home, jag GICK hem från stan idag igen. Typ hur många km som helst. Och i skyhöga klackar dessutom. Coolt. Måste sett jävligt fult ut, för jag gick och åt ur en chipspåse och drack energidryck medans jag gick också.. Haha.. Jaja, är man hungrig så är man. JAja, nu håller baby på och lagar stripes och korv till mig, hihi! Och själv har jag öppnat kvällens första cider. Lika bra att börja tidigt känner jag, så alkoholen hinner gå ur kroppen innan det är dags att gå upp och jobba igen, HAHA :D

Är ju crusing i Falun idag som fan. Brukar vara riktigt kul faktiskt. Måste dock försöka
få med mig Johan också. Huhu, good luck with that jao..
Jaja, alkohol blire då i alla fall. Pussssssssss.


förra året. höhö. orkar inte ta nya.

NIGHTI NIGHT

Var såååå fruktansvärt trött på jobbet idag. Somnade till några gånger till och med. När jag stod upp dessutom?? Hm. Jaja, så ska ta en dusch nu och sen försöka sova. 
Måste vara pigg imorgon eftersom det är Falu-crusing, blir awesome..! Får se om man vågar dricka något. Men det gör jag nog. Som jag sagt förut, klarar jag av att gå upp och jobba trots jag dygnat så klarar jag nog av lite cider. Behöver ju inte bli dyng liksom.

Jaja, nu ska jag dra med mig Johan in i duschen en sväng. hehheheheh :D
nattinatt jao




HÅRHELVETE

Ah, kommer väl ett jävligt värt och intressant fjårtiz-inlägg här då..... Men tammefan vad jag hatar löshår. Är ju ett jävla skit det. Köpte bästa kvallen jag hittade. Och dyraste. REMY. Hm.. Aldrig haft detta problem med samma hår från samma ställe förut, men nu kan jag inte låta håret vara i ens 5 minuter innan det tovar ihop sig till typ 3 st stora dreadlock-liknande saker? Och jag köpte det för inte ens 4 veckor sedan.

Det är ju helt underbart det. Nu ska jag skit i löshåret. Typ.
Ska sy några blonda, kortare syntet slingor, som jag bara sätter i mitt vanliga hår, så ser det inte lika tråkigt ut iaf.. Går att platta, locka och föna osv, trots att det inte är äkta. Så det är ju typ bra.
Åh. Kanske ska satsa på att skaffa långt eget hår istället....
För hur mysigt är det egentligen att springa runt med någon annans gamla
begangnade hår på huvudet?!

Blä.

Nu ska jag sy klart, sen dusch osv.
Puss


så jävla underbart roligt. ellerrrr...

2DAY

Tjena, tja. Kom precis hem typ. Jobb först, städat satan på lite olika platser i falun. Men FAN vad drygt det är att storstäda osv när man är så otränad som jag är. Gah, ingen lek det alltså. Haha.. Så ah, jag övervägde att GÅ hem från stan idag. Dock hämtade Johan och svärmor osv upp mig en bit påvägen. Sen drog vi hem till svärmor och grillade och hade trevligt.. ♥

Nu är jag hemma. Kom precis hem från konsum. Köpte med mig coca cola och chili nötter hem. Damn. Sen jag "flyttade" hit har jag ätit något onyttigt exakt varje dag. Inge bra.
Hur fan svårt kan det vara att hålla sig till helgerna åtminstånde??????? :O
Allvarligt, kan inte nån bara hjälpa mig, haha? Hur GÖR man?!
Har försökt att "bara" sluta med läsk osv. Men det är fan omöjligt. Kommer bli tjock som fan ju. Kul.
Jaja, 2 bilder från idag får ni iaf.


öhm.. men igonera röran i bakgrunden tack. Ingen idé att städa undan längre,
för efter 24 timmar så ser det exakt likadant ut igen...


GÅRDAGENS INKÖP


Tog dessa gråa mjukisar med ljusrosa ränder! 399:-, stadium


"överaskningspåse" från glitter med lite gott och blandat i! Endast 49:-
(xvärde 419:- ) kanon jao.


... och slutligen ett par skor från deichmann. 250:- tror jag det kostade .. ? 



HÖRS IMORGON

Typ jobbig dag. Jävligt jävla cptrött. Och jobb heeeela dagen, sen dirrmode till stan och möta my family. Vi kikade runt lite i affärer osv, och käkade på o'learys. Typ helt underbart gott..! Fick även med mig hem ett par nya svarta klackade shoes, rosa/gråa mjukisar och en överaskningspåse från glitter.. Fick med saker för värde 419:-, fast betalde bara 49:- för allt. Riktigt bra, och helt okey grejer också!
Massa örhängen, armband, halsbamd, hårklämmor osv.  Något att rekomendera i alla fall!
Kan visa imorgon..

För nu blir det dusch, deleta lite smink, på med brun utan sol, fixa matlåda, leta kläder till imorgon
och sånt typ. Bra att organisera. Blir inge bra annars. Puss.

dags igen då.


.. hittade ännu en tome utan liv. Detta är typ den 20-25e printscreenen på fakeprofiler som jag hittat på mig nu. Haha alltså, vad får man ut av att låtsas vara någon annan..?
Försökt komma på något vettigt svar, men kommer nog inte fram till något.
Har folk verkligen inget roligare att göra om dagarna?




Jahapp.

HEEY

Sorry for bad update idag, men har fan inte orkat alltså. Mådde inge vidare idag, heheh .. Har iaf tagit det lugnt hemma bara. Försöker ladda upp för ännu en vecka med jobb. Fyfan ingen ork alls för det känner jag. Får köpa nya energidryck. Drack 24 st helt själv förra veckan (!!!). Inte bra.. Läste på lite om taurin som energidryck innehåller, och ja. Är väl ingen höjdare direkt.. Men alla dödsfall i samband med energidryck har endast drabbat folk som blandat drycken med alkohol (t.ex redbull+vodka), eller i samband med ansträngning eller träning. Det ska man absolut inte göra. Men jag dricker det bara framför datorn eller när jag tar det lugnt liksom.. Men ändå. Dock börjar hjärtat ofta klappa fort, i otakt och orytmiskt, vilket jag läste kunde orsaka plötslig död. Hm.

Jaja, nu har jag och babe precis ätit majskolvar med smör och salt, typ asgott.
Haha, nu ska jag kasta av mig some clothes och bege mig mot sängen! Och fyfaaaaaaan vad tattoon har börjat klia nu. Håller på att avlida. Och inte får man klia heller. GAAHH!!! 

Imorgon blire jobb som sagt, och stan osv. Hörs jaohoo.
Pusssss




LÖRDAG

First kom Lina hit, vi letade kläder, smink, drack cider osv ni vet. Sen begav vi oss några lägenheter bort som sagt på fest. Var jävligt kul! Sen drog vi in mot stan för att gå på krogen. Tyvärr. Haha.. Fick bli mupp-etage. Men men, gick väl det också. Dock blev polisstationen slutstationen för vissa...
Men men, var väl helt okey.

Keela har vi fått hem också, som Patrik har så snällt tagit hand om i två dagar nu :D
Myys. Dock luktar hon cigarettrök .. hahah..

Jaja, här är lite bilder från igår;


jag


Johanna och Grogge på balkongen


snygglina och jag on our way 2 konsum.




vi gick barfota, huhu


chips fo'shoo










jimmy,johan,jag


lina och jag 




HAHA














robin, fredrik, jag


haha vad hände här dåe...




























pigga..?? haha





PARTEY!!!

Lina kom hit för en stund sen. Trevligt trevligt jao. Just nu dricker vi cider och letar kläder och fixar smink och diverse roliga saker. Not. Nä, men hittade en klänning som jag ska ha ikväll iaf. Fick den av Johanna, så det är ju kanon d'ä! Nu ska vi snart bege oss några lägenheter bort på feeeeeeeeeeeeest :D 
Och sen blire väl etage eller victuscella eller liknande in mot natten .. kanske blir bra anyway?! 

Ännu en person har hört av sig om att den är intresserad av Keela iaf..
Har ca 5-6 st nu som är intresserade. Hur ska man veta om man valt rätt person/hem? :(
Svårt det här alltså.. Vill ju att hon ska komma till det bäste hemmet!
Hoppas verkligenn att det löser sig iaf... Måste ta tag i det här nu... drygt att bara dra ut på saken..
gonna miss you :(


JAJAAAAaaaaa... This night gonna be a good night anyway! ;D


nu

MORGONMYS

.. på Idas balkong som sagt. Massa pizza, powerking, läsk och chilinötter till frukost, och bra skit på spotify på det ;) Kan inte bli bättre! Mysmys..

Borde dock klä på mig och bege mig hemmåt snart .. ? Måste hinna färga håret, sminka om mig, tvätta och platta äckel-löshår och ah, allt sånt där drygt tjejer måste göra innan man ska ut. Sen blire fest som fan hemma hos Fredrik och Johanna med lite folk. Brukar vara kul som fan, så det blir nog bra. Lite senare så blir det väl utgång till nån bra krog också. Precis som att det fanns i Falun liksom.. Jaja, bättre än inget i alla fall. :)

Nu ska jag börja bege mig hemmåt!
Btw.. Ska jag lägga i lite röda slingor sen nångång kanske .. ? Eller bara helsvart..???
Ahjo, big problems. Hejhej.


hihi.

MER BILDER..?

Haha, hittade lite fler. Gah..

ute och spanar, haha








frulle på balkongen haha








solbrills in the säng duvet







mys på balkongen hihi

LITE BILDER

Blev som sagt myskväll hos Ida.. Blev inte riktigt som vi tänkt oss som ni förstår. Om ni läser några inlägg under. Menmen, inte hänga läpp för det..! Förhoppningsvis ingen man kände anyway..?
Tragiskt ändå såklart. Menmen..!

Jaja, vi har ändå hunnit med att ätit pizza, köpt energidryck och varit ute på äventyr, huhu ;)







mordplatsen ;p


vi satt på en bänk och kollade på, huh


ser glada ut ändå jao.













YESTERDAY

Först blev det jobb till fyra, sen mötte jag Johan och Keela på stan och vi drog då direkt till Hosjö! Mina morbröder och deras respektive kom förbi och vi grillade och drack lite öl osv. Mysmys.. :D

Sen kom Grogge och hämtade upp mig och Johan och vi drog till Fredrik och Johanna och drack lite till och var sociala. Hehe, braaaaaaaaaa när man ska upp och jobba. Men jag kom faktiskt upp ;)
Var en helt okey kväll anyway!

Förutom att Keela rymde. Ut på motorvägen dessutom :/
Kunde gått illa. Hörde hur kopplet släpades i assfalten och hur bilar saktade in... HM!
Men vi hade tur i oturen som märkte det rätt fort.. Hundfan.



väntan på busssss..


buss med pinsam hund


typ gött


















SVAR

Anonym om JUST NU..:
gud va snygg den blev, visa frammifrån med färg
Tack som fan :) Blev rätt nöjd själv.. Javisst.. ;




(jobbar här, haha, därav den fula tröjan)

SES IMORGON

Denna dag har varit awesome. Inte kommit hem förrän nu, så inte kunnat updatera. Dah.
Och eftersom the clock is ticking on, och jag ska upp kl 5, så hinner jag inte skriva nu heller.
Tar det imorgon!

Då blire jobb, sen myskväll hemma hos Ida.. Kommer upp lite bilder från
idag och imorgon osv..
Puss

NYTT PROJEKT

Som rubriken lyder. Nu är jag äntligen klar med kurbitsen. Nu vill jag påbörja något nytt!
Det är fan som alla säger. Har man väl gjort en tattoo, så vill man bara ha mer och mer! Men vad gör det?
Älskar tatueringar.

Frågan är bara vad som kommer next .. ?


hittade ett par snygga och riktigt välgjorda johnny cash tattoos. Som fan dessutom.


Snygg textstil + placering!



Carolina-neves-drink-endless-love-girl-love-makeup-favim.com-108822_large
Diskret och hett.


Gryyyym...

Chanel-nails-purse-tattoo-favim.com-111173_large
Också diskret och snyggt. Motivet var töntigt dock.

Favim.com-23709_large
Fyndigt, haha

Tumblr_lomxoovl4x1qdoa2ro1_500_large
Älskar tatueringar på låren! Om man har snygga ben osv

251068_227638347253891_100000231825992_963196_681984_n_large
Också awesome när man har uppsatt hår!

Tumblr_loloqrgt8m1qgkxaro1_500_large

Tumblr_lo8cxobg0a1qc66eao1_500_large
Ballt.


Snapshot_20101120_large_large


Tumblr_lng81hhunn1qcio16o1_400_large

Tumblr_lokka2i7ao1qcmkeso1_500_large

Tumblr_loiq50055w1qkb4b0o1_500_large

285587_167400509995479_114982095237321_387002_710161_n_large

Tumblr_lmhqj9ponr1qao9iio1_500_large

Tumblr_lmygm7jtfb1qza0fjo1_500_large

Tumblr_locs9oin6c1qdvy4io1_500_large
mums

Tumblr_llo6r39iok1qgte3ao1_500_large

Tumblr_lofexueq3t1qkckbpo1_500_large

Usch vad svårt. Vill inte göra något, och sen ångra det för att man hittade något ännu snyggare. Men den kommer man säkert göra någon gång i alla fall iofs. Jaja, nu ska jag försöka gå in i sleepmode.
Gnatt.



JUST NU..

Äre städtime in the whole apartment! Inte lite heller. Men jävlar vad fint de blir :D
Damsugning, diskning, skura golv, damma av tammefan allt, av torkning av lister, bänkar, skåp, tvätta speglar och ja, typ allt man kan tänkas behöva göra.. Haha..

Duktig jag!

Nu blir det att öppna en giraff-öl och köra vidare! Hihi.
(Och ja, jag ska upp och jobba tidigt tomorrow, men klarar jag av att jobba trots att jag dygnat, så klarar jag nog av nån öl..) Pusspåer.


just det, har nog inte visat hur tattoon ser ut rakt fram ifrån liksom.. Har nog bara visat den från sidan.
Såhär ser den i alla fall ut straight forward..

HEY!

Vad händer idag då? "Vill" och måste typ städa. Massa gamla kebabtrallrikar överallt, och kläder, skitiga mattor, disk, pinnar, toapapper som Keela dragit med i hela lägenheten, och ah you name it. Fyfan. Mår seriöst dåligt när det är så här stöktigt överallt. Ugh. Men min pojkvän är lat och vill inte städa idag nå. Haha, han föredrar hellre att spela sims. Gaah. Får se, imorgon blir det att dra till hosjö och grilla, så kanske måste städa idag ändå. :( Trökigt... Men med god hjälp av herr Elvis Presley och lite eneridryck så ska det väl gå. Pusssssspåre.


old pic,

NATTI!

Nu ska jag sova. I FEM TIMMMAAAR. Fyfan vad skönt. :D Kan dock inte sova på min favoritsida
nu på ett tag. (oh no) The tattoo hurts a "little" bit. Men men, lätt värt! ;)

Nej usch, nu är jag jäääävligt trött. Ögonlocken gör ont som fan. Normalt? Tror they wnna fell down or something. Får se vad som händer imorgon..? Antingen blir det storstädning (suprise) eller att dra till hosjö. Humm, borde städa, men vill till hosjö. Jobbigt läge. Uhm, Jaja, natti på er, ses/hörs (?) imorgon typ. ♥

FINALLY DONE

Åååhh, äntligen är jag klar med min kurbtis! Som jag har gruvat mig inför detta alltså. USCHHHHHH :D
Gjorde inte så farligt ont idag dock. Fyllde ju bara i.. Tycker personligen bara att konturerna gör ont.. OCH när man backar och går tillbaka till ett ställe man var och tatuerade på för typ 5 min sen. DÅ höll jag på att dö. Haha.. Revbenen gjorde faktiskt inte ont alls this time... Eller ok, ska inte ljuga, men långt ifrån förra gången iaf..! :D
Lina tatuerade sig också som sagt, så duktig så! 


.. i bilen påväg. typ jättenervösa


var skit på radion så vi tog med datan och lyssnade via spotify :D










linas









Bara för att vi tyckte vi hade varit så duktiga så köpte vi med oss 3 st chipspåsar
på hemvägen också, heheh :D

JUST DET, här är en kortfilm under de första sekunderna
under Linas första tattoo , 
hihi.. ser typ inget, men whatever.


- vare jobbigt?
- JA, fan vad ont det gjorde! .... jävla skit.


HEHE

Oj. Kollade igenom lite inlägg jag skrivit på sista tiden.. Och alltså förlåt för alla mina aggriations-inlägg på sistone. Men måste avreagera mig någonstans.  Enklast här liksom.. Hehe. Jaja, precis kommit hem from the work. Fyfan vad ont jag har överallt alltså. Träningsvärk i röven och armar efter EN dag liksom? Haha, typ dags att börja träna madame..

Neeej, fan va drygt det lät. :D Nu i alla fall så har jag bytt om och väntar in min kebabtallrik som vi beställde hem från onlinepizza.com, typ världens bästa hemsida. Sen om någon timme eller så, så rullar Lina in. Och dååååååååååååå drar vi mot borlänge och tatuerar oss en smula. Uschhaaa, lika "nervös" varje gång. Stackars smärt-känsliga-Lina som ska göra sin första tatto nu också, HAHA kan bli kul att se! Dock ska hon göra på ett hyffsat lindrigt ställe, så det går nog bra.. ;)

Jaojao, see you later!



MEN VAFAN

Haha sorry att jag sänder ut en massa negativ energi, men blir svårt att dela av sig av någon positiv energi man inte har om man säger så. Såg nyss att keela hade ätit upp min internet sladd. IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DU HAR FÖRFAN MAT OCH BEN ATT ÄTA PÅ!!!! :(
Det var den fucking sista som fanns kvar nu.
ARGGRHRHRHRHR

Inte nog med det. Haha.. När jag äntligeeeeeeeeen hade somnat igår så hörde jag hur det small som fan från köket, så vaknade och sprang ut för att kolla. Tror ni inte hundfan hade rivit ner typ halva köket OCH ätit upp min matlåda som jag skulle ha idag. KUUUUUUUUUUUUUUUUL.

Och kunde inte somna förrän efter 2 inatt heller. Trots dygningen dagen innan.
Gah. Haha, jag helt seriöst grät mig till sömns igår för att jag var så jävla förbannad.

Jaojao, fick sova 3 timmar iaf. Och det var ju 3 timmar mer än igår natt, haha.
Aja, sminktime och energidricka nu heey


IMORGON

Äntligen (hoppas jag) så blir det att fylla i min kurbits. :D Blir samma tatuerare som alltid tatuerat mig förut. En privattatuerare utanför borlänge, men jätteduktig! Jag och Lina drar dit imorgon kväll, får se om Ida blir på också.. Lina skulle också tatuera något. En text på skuldran; "It's better to lose a lover, then love a loser". Texten passar Lina perfekt så jag tror det blir awesome..! ♥

Nu är frågan, färg eller svartvitt? Svartvitt va.. ?


snygg bristning där på fläsket


GAAH

Ja. Första dagen började ju verkligen kanon som ni kan läsa i inlägget under. Fyfan. Hahah.
Inte så smart att dygna när man ska upp och jobba från 7-16 heller som sagt. Inget smart drag. Jag lovar. Ingen matlåda hade jag med mig heller. Och frukost glömde jag bort. Great. 
Var heeelt väck när jag kom hem alltså. Plus att det regnade satan ute, så all min hårfärg hade runnit ner i hela ansiktet när jag kom hem. HEEEEEEELT svart var jag. Hahah.

Jaja. Sitter här och somnar typ.. Men ska försöka hålla mig vaken till typ 8-9 i alla fall, så kanske morgondagen blir bättre. Kan knappast bli sämre i alla fall.. Haha. Pöööööööössss...



FÖRSTA DAGEN BÖRJA JU BRA

Omg. Stod utanför huset jag trodde jag skulle jobba i. Men fanns 2 olika hus, så visste inte vilket jag skulle till. Men utanför det ena huset så stod dock 2 killar i min ålder så jag antog jag skulle jobba med dom. En handledare tog med dom in. Jag följde efter. Satte mig ner vid dom andra och sa högt "TJAA!!" Ingen sa något. Inte ett ljud. Dom bara stirrade på mig som om jag vore en Idiot. Sen fattade jag att jag kommit helt fel. Jag sa inget. jag reste mig upp, satte på mig skorna och sprang ut fort som fan. Hahah.


JUST NU


Lite morgonhångel med gumman + lite energidryck 05.54 på morgonen.
on the floor till och med.


jättepigg. försök att inte dygna när ni ska jobba kl 7. ingen bra idé.


NU SKITER JAG I DET HÄR

Gah. Har fått världens sömnproblem nu för tiden alltså. Har försökt att sova sen elva nu. Klockan 4 så gav jag upp och tog upp datorn istället. Nu är klockan snart halv fem och klockan ringer om en halvtimme. Känns inte så värt att ens försöka somna på 30 minuter när man inte klarar av att somna på 5 timmar ens.

Eller jo. Somnade äntligen till runt tvåtiden. I typ 5-10 minuter max. Vaknade dock av Keela hoppade på en och pep och gnällde som en idiot. VARFÖR JUST IDAG?Och ja, då vare väl kört igen då.
Har väl legat klarvaken sen dess.
Pungliv.

Jaja, är väl ingen idé att försöka sova som sagt. Får dygna idag. Roligt roligt. Drygt att jobba mellan 07.00-15.30 dock. Jävligt drygt till och med. Hm. Kommer ju säkert göra ett jättebra första intryck också. Jaja, har dom inte sett en levande zombie förut så har dom det snart.  Blir väl hem och sova dirrmode så kanske man kommer upp i tid på tisdag i alla fall..? Haha

En sak är i alla fall jävligt säker, så fort jag får pengar så blir det att köpa sömnpiller eller dylikt.
För det här är typ jättedrygt. Är typ trött jämt också. Men kan ändå inte sova. Och neeeeeeej, det är inte för att jag dricker energidryck. Eller litelitelite kanske. Men har haft svårt för att sova till och från i lite mindre än ett år nu. Och vaknar jag till av något under natten så är det typ omöjligt att somna om igen. Och gör jag det så tar det ca 1-2 timmar ändå.


Yeye, det var dagens gnäll det. Ska väl gå och äta "frukost" nu och dricka energi. Heeeey....

GOOD NIGHT!

Ibland bara älskar jag mig själv alltså. Så jävla underbart intelligent att häva i sig massa eneridryck när man har jävligt klart för sig att man ska upp och jobba 05.00..? Jag som brukar lägga mig för att sova vid den tiden annars liksom. Hm. Känns lite 2 late att försöka vända på dygnet nu liksom.. Men blir väl bättre redan imorgon I guess!
Har ju iofs 10 st energidryck kvar också, så imorgon jävlar går det undan ;)

Jaja, har i alla fall en awesome helg att se fram emot. På fredag har jag spikat att slagga hemma hos Ida. Like old times. Massa "tjejmys" osv. Och på lördag blir fest som fan + krogen I hope. Weho.
Hoppas som sagt på att tattoon blir gjord nu i veckan också. Vore typ nice att ha den klar snart känner jag. Men inte lätt att pricka in en dag som passar för alla alltså.
Gruvar mig lite..

Jaja, jag blir borta till typ halv fem imorgon så ah, klent med update osv before that..
Wish me luck! Good night på er. Pussn.


humm..?

YUM YUM YUM!

Nyss varit ute på en promenad med vovvarna en bit utanför stan. Mysmys. Eller ja, bortsätt från att Keela drog fram som en ångvält och trodde hon ägde gatorna typ. Men annars så..?

Passade på att smyga in på LIDL också. Fick med oss en hel låda med eneridryck hem. 135:- endast. Typ skitbra ju. Annars får man ju typ 3-4 st monster för samma pris liksom. ;)

Så nu orkar jag kanske med jobb en hel vecka ändå. :D Haha, känner liksom att jobbångesten börjar smyga sig på om man säger så. Men jävlar vad skönt det ska bli att äntligen ha lite pengar som kan gå till annat än busskort och dylikt. Helt jävla underbart ju. Frågan är ju vad man ska göra för alla pengar sen?
Blir ju att ge lite till Johan ofc, eftersom jag inte kan hjälpa till med hyran osv annars..
Men blir nog att göra någon tattoo i alla fall, det vet jag. Sen lite annat smått och gott. Typ kläder. Har inte kunnat handlat kläder på typ mer än ett år. Haha.. Eller jo. Något fult linne typ en gång i halvåret.
Yiippiie.. En svart kärringhonda med korg och pakethållare skulle också sitta fint. Hum..

Jaja, nu ska jag knäppa en burk och "sätta på" lite skön musik och njuta av min sista
lediga dag på ett tag!



ahjo, johans megatröja. Skönt med stora och luftiga tröjor.




HAHA!


FILM-TIME MED LINA

Nu är Linababe på ingång. Hon ville se filmen "Jägarna". Svensk thriller från 90-talet..
Har själv inte sett den, så why not liksom. Tror hon har med sig en påse med grillchips också, så ah, det blir ju typ skitnajs. Chips är bästa snackset ever. Dock är min coca cola slut, så det var ju värre.
MEN PUSS PÅ ER ! :D

VAD FAN GÖR MAN

Gah, hur jävla upptagna får alla vara. Jag dör allvarligt. Vädret är också emot en. Haha.. Men Lina kanske kommer förbi sen iaf. Kanske blir film eller något, I dunno. Är egentligen festsugen. Var typ ett jävla tag sen nu. Men mitt vin osv är i hosjö så det sög ju. Pank är man också.

Jaja, nu ska det damsugas till att börja med, men hoppas kvällen har mer  att bjuda på än så. Åh vill ut och göra något.... Orka sitta hemma hela helgen liksom.Och i veckan äre dansbandsveckan också. Men klart som fan jobbar man ju hela veckan också,så då lä det väl inte hända något att hänga i granen heller.
Gah. Puss.


WEB-REDIGERING, TIPS


Tänkte ge ett tips på en web-redigeringsprogram för er som inte kan med photoshop och andra lite mer avancerade redigeringsprogram..! Denna sida heter; befunky.com och är jävligt simpel och lätt att använda.  Du kan enkelt trycka på en viss bildeffekt du vill ha, och så blir det den atomatiskt, inga konstigheter alltså.





Ah, ni ser ju. Man kan göra lite allt möjligt alltså. Till och med en handikappad höna kan redigera bilder i detta program. Skitenkelt med andra ord. Good luck. Puss.
Befunky.com

COCE-MYS

Blev att dra ner till konsum och köpa lite grisöron till vovven och ett 6-pack med coca cola till
mig och baby! Dock drar han och jobbar snart, så då lär jag väl typ dö i tristess. Lä väl knappast få hit någon som kan vara social ikväll/natt heller, med så kort varsel. DO'H. Seg fredag, yes...


BYE FOR NOW

Tjapptjapp folket. Ska väl typ klä på mig något bättre än pjamasbyxor snart och fixa mig a little bit, sen kommer våran skjuss, så då drar vi ut i svärdsjö och grillar osv en sväng. Myspys. Så hörs sen! ;)

Någon kär vän som orkar komma hit och sleepa med mig senare btw?
My darling is working out, så det blir ju lite tomt om man säger så. Im on the phone.
Bye.

I love you

OLD TIMES - 2007/2008

Har fruktansvärt boring, så tänkte käka lite frulle och fortsätta lägga upp lite
old-school pics. Kan ju säga såhär också; VARNING FÖR LÅÅNGT inlägg.


Puss...

jag och emelie,


jag, emelie, lina, haha.....



här hade jag precis färgat håret svart igen efter att haft det i någon sönderblekt
brun färg. Gah.















och här satt vi på en cykelväg och flötade chips + dipp som vi blandade med en pinne..?
mums..








haha pluttemeliee










jag & lina åt chips + dipp på tåget till nås, haha


haha?



OCH LITE 2008....


jag och Ida inför någon film. skolprojekt alltså.




aquanova med baby










bruna linser hade jag jämt också. dumt. pajade ögonen totalt typ.







när vi färgade idas fina platinablonda hår till KOLSVART, haha 





hahaha






skola....










Hemskt att man varit så fruktansvärt ful haha, men ahjo.
Var ju 3-4 årsedan trots allt. humhumhum..



SOMETHING LIKE THAT

In the end they'll judge me anyway, so whatever

SPÖKFISKAR?!

Seriöst. 20-25 st fiskar har försvunnit från akvariumet. Bara sådär. Inom någon/några få dagar.
Gah?! Om dom nu har dött så borde jag sett i alla fall EN död fisk flyta omkring? DOM ÄR BARA HELT PUTS VÄCK BORTA!? TJUGOFEM STYCKEN FUCKING FISKAR????

Hmm.... Ofta dom bara drog iväg liksom.

.. efterlysning; 25 st neontetror på fri fot.



STÄDA AGAIN

Nyss kommit hem typ. Johan är inte hemma än, och Keela är helt slutkörd. Jag med iofs. Men ska vänta lite med att ta en nap. Så sitter och laddar hem lite låtar från min spotify-lista istället, eftersom jag lyssnat klart på allt redan. Hehe.. Snodde med mig en burk coca cola hem också, så nu jävlar ska det bli rent. 
Ännu en gång. 

Tjo!

Tumblr_lft1lvbqau1qgfinjo1_500_large

VOVVE-BAD

 


LITE MER GNÄLL :D

Gah, inte mycket i natt alltså. Sov ju i hosjö med Keela. Jag + hon sov nere i soffan. Men alla andra sov på övervåningen, andra hunden också. Och då kunde ju knappast Keela slappna av och sova nere med tråkiga mig. Så ah, hon har väl sprungit runt och gnällt mest hela natten om man säger så. Sen fick ho' något cp ryck och sprang upp för trappen som en jävla idiot, öppnade brorsans rum och flög på han i sängen också, och studdsade runt där som en studdsboll. Klockan fem på morgonen liksom. Väckte allihop givetvis. Kissade på madrassen gjorde hon också. + Att jag fick gå ut runt fem tiden för att hon var så jävla dryyyg och bara pep och fjollade sig.
Ja, hundar kan väl inte vara roliga jämt heller.

Jaja, gårdagen var ok iaf. God mat, rosévin, fruktsallad osv.
Sen kom även Malin och Lina förbi en stund och var sociala. Vi typ snackade lite
tattoo-planer och lite sånt. Very trevligt..! :D

Jaja, nu ska vi gå iväg med hundarna och bada lite. Vädret är typ asnice, så ska väl vara kvar här så länge som möjligt och steka lite, så drar jag hem till lägenheten mot kvällen sen. Och sover igen nattens missade sömn om man säger så. Pusshey!

Jaha. Nu sprang hon sönder någon stor ljusglas-grej i trädgården också som krasade i marken. Helt ny. Jävla ärthjärna. Sugen på "hund" nån?!!!!½!!1!1+?+!!11§½!!1!!!1


EYEBROWS



Haha, hittade den här bilden på Keira Knightley där dom photoshoppat fram ett par tunna och tyå sönderplockade ögonbryn på henne istället. Snacka om att hennes ögonbryn gör hela hennes ansikte.
Dock passar ju inte alla i den typen av ögonbryn direkt. Not me for an example

Okej. Alltså beroende på ansikte till ansikte, så passar ju också alla i olika typer av bryn. Vissa i tjockare och vissa i tunnare. Dock visar denna bra bild, hur mycket bara ögonbrynen i sig förändrar utseendet totalt!





MOT HOSJÖ

Gah, somnade fem i morse i natt igen. MEN jag var duktig och gå upp halv elva... ;)
DOCK så blev jag så trött så jag kunde inte motstå frestelse av sängenn anyway. Så klockan ett gick jag och la mig och sov igen, och sov till klockan fyra. Gah. Nu kommer jag ju somna 4-5 i natt igen ändå.
Jag är fan värdelös på riktigt. HJÄLP NÅGON.. haha.


Blev ingen tattoo idag heller btw. Skulle åka dit med Lina när hon slutade jobbet, men blev lite sent. Och jag orkar inte åka ända till Romme alldeles alone i flera timmar. Men nästa veckan DÅÅÅÅ blir det fan av. Vill ha den här tattoon klar nu, så att jag kan påbörja mina nya projekt, hehe ;)

Jaja, baby jobbar till 23.00 idag vilket innebär att jag har hunden hela dagen, så jag passar väl på att åka hem till käre hosjö och sover där över natten. Blir mys!

Ska försöka blogga lite också, if I orkar. Puss.


.. gosgubbe


JUST NU

.. Lan med baby som sagt. Haha, + god mat och massa energidrycks.
Perfect i detta skitväder outside! :D




OLD TIMES - 2006

Tjue. Kom precis hem från Citry gross, har varit där och handlat lite behövliga saker med svärmor och älskling. Vädret idag är väl ingen höjdare direkt. Vaknade av att det åskade som fan liksom. Ja i alla fall, så ikväll blir det att lana The sims 3 med baby the whole night. Hahah.. Awkward men sorgligt nog jävligt kul..

Jaja, innan vi sätter igång tänkte jag slänga upp lite old school pics.
Alltid kul. Typ.

Pusss. 


Haha, här var man blond också. Och 13 år... Då man tyckte att det där med moppe är skitfränt
och jättekul. Omg..


ah jo, jättecool där i kundvagnen


fjårtiz


Hahaha... Omg.. :( 13 år fortfarande. Jag, Lisa och Emelie. Som tur är var vi ju långt från seriösa här.
Men fyfan vad jag minns den här natten. Vi sov ute i min lekstuga minns jag. Mitt på golvet, ingen madrass eller någonting. Och så här såg vi ut innan vi smög ut till rampen i hosjö mitt i natten.


jag, en mobbad svartskalle.


Lina och jag, haha.. Hade precis börjat 7an minns jag.


Haha, hur fan såg man uuuuuut


























bada lite i plaskdammen 05.00 på morgonen med hanna, haha


hahaha








lillbror och jag typ


Haha.. red heads





































Omg. Det var lite från 2006 det.. Och ja, man kan väl inte vara snygg jämt. Haha :D
Men måste faktiskt erkänna att det var nog tiden i mitt liv då jag hade som roligast.
Thats's fo shoo.
.

Ska fixa några bilder från 2007 och uppåt sen också.
Tjopppp.


HEMKLICKAT

.. 50% rea på frank dandy underkläder just nu, sååå .. klickade hem dessa
this time. Helt ok.

Älskar frank dandys trosor. Tunna och askönt material + superbra kvalite.

Tips.

HAYMAN HIP

HAYMAN HIP

JAG ÄR KASS.

Satan i helvette vad jag har vänt på dygnet. Senaste veckan har jag lagt mig mellan 4-6 på morgonen varje dag! Vilket innebär att jag givetvis sover bort hela dagarna. Igår vaknade jag klockan halv tre på eftermiddagen..? Och idag vaknade jag HALV FYRA när Johan kom hem från jobbet..
Haha, alltså kan ni fatta hur värdelöst det är eller..?

Och jag som ska upp och jobba 7 varje morgon nästa vecka. Yeah, right. Good luck with that liksom.
Måste. Vända. På. Dygnet. Nu.
Men hhuuuuuurrrr ???? Att ställa klockan på 10 hjälper knappast.
Kommer trycka på snooze och sova till 14.00 ändå. Åh. Fuck me.
Eller. Ja.



BLÄE

Har typ bosatt mig i min andra blogg just nu... Haha, och den kommer ni inte åt gullungar.. så ja.
2 bad for you .. Har iaf varit i Hosjö idag med dom bästa, tagit någon öl, cider osv och snackat skit.
Mycket trevligt ♥ :D


Skulle vilja skriva så mycket mer, men har så fruktansvärt jävla cpont precis tammefan över fucking allt just nu. (Oj mkt svärord där tror jag), så jag kan fan inte koncentrera mig på någonting alls alltså.
+ världens kraftigaste och vidgrigaste jävla äckel mensvärk eller vad fan det är på det.
AAALLLTSSÅÅÅÅ FYFAAAAAAAAAAAN tror jag avlider alltså. 
Tror jag glömt att det gör så här fruktansvärt jävla ont. Kan knappt andas liksom.
DÖDA MIG.

Gah. Kan inte göra någonting just nu. Allting känns jävligt jobbigt.
Vill ta en varm dusch så smärtan försvinner. Eller ett varmt bad... Vore nice.
Men näääää, det får man ju inte göra efter 22.00 för våra underbara grannar.
ALLTSÅ FUCK LÄGENHET, GE MIG ETT EGET HUS.... !!!!!!! :(


Aha, ska man göra dårå .. Gå upp och ta en kopp te kanske..
Eller en nattpromenad med vovven..?
Nej vad drygt allt blev. Haha..
Jag vill ta ett bad ju..



På onsdag.... ;)

SORRY

.. Men har fan ingen ork till någonting just nu. Och framför allt inte med bloggen.
Eller ok. Ska väl säga som det är. Johan har lurat på mig ett spel som har tagit över mitt liv HELT i två dagar nu. Satt uppe till 4 på natten igår och spelade, och har setat med det precis HELA dagen idag. Helt jävla sjukt ju.
Kan ni gissa vilket spel det är..? Ja.. Det är ju tammefan det värsta. ÅH JAG HATAR ATT SÄGA DET, men det är The Sims. The sims 3 till och med. Jävla skit.
Hur fan kan man fortfarande tycka sånt där är kul?!

Jaja. Har iaf byggt ett skitcoolt hus där jag och Johan bor. Med pool och grejer. Sen när man kommer på att det bara är ett spel så blir jag sur och går och äter något istället.
Tack Johan, tack för att du har förstört mitt liv den närmsta tiden. 
Haha... ååååh. :(


Aja, en annan orsak till att jag inte skrivit något här är också för att jag gjort en ny blogg. Dock är den anonym, låst och jävligt privat. Den som kommer över den måste dö. På riktigt.
Så privat är den. Why..? Ja, det är mycket i mitt liv, åsikter, tankar, och andra vardagliga saker som jag inte kan skriva här. Eller kan, kan jag väl. Men jag vill inte.


Alla vill ju ha någon form av privat liv.. Så vi får väl se hur mycket jag kommer att skriva
här i fortsättningen nu.

Jag vill också tatuera låret. Så snyggt.



MY BABES ARE HOME

Gick in till tågstation idag och mötta Keela och Johan! Så jävla skönt att ha mina älsklingar hemma igen. Hihi. Okej, dom vara bara borta 2½ dag, men det kändes längre. Mycket längre. Haha. Blev iaf en hamburgare osv på MAX som frukost som sagt. Nytta jag. Fan.

Hum.. jaja. Idag blir det en jävligt lugn och mysig hemma kväll i alla fall, typ chips, filmer, god mat och massa allmänt mys. Hehe ;) That's fo sho.

Ska försöka fixa lite update senare kanske, nu ska det duschas och
drickas energidryck. Puss.


ILANDSPROBLEM

.. not. Nää, men funderar på att kanske lägga i några röda slingor i håret..?
Vad tror ni om det? Eller borde man kanske hålla sig till orginellt helsvart bara.
Säkra före det osäkra kanske.


Bilden är från 07. Men gillade mitt hår då. Inget löshår hade man heller.

NIGHTTIME

Hey folk. Umgåtts med Sara typ hela dagen. Haha, trevligt som fan. Lagat mat, snackat skit och kollat på en hel drös med världens sjukaste filmer. August underground mordum, bland annat. Tror det är den otäckaste och vidrigaste filmen som ni någonsin kommer att se i era liv, haha! Lite utöver det vanliga om man säger så dårå.
Den är filmad med en vanlig hemma-videokamera så allting är väldigt realistiskt osv. Dom typ friterar människor, hugger av könsorgan på folk, bajsar och spyr i folks munnar, våldtar och en massa sånt. Så ja den är minst sagt riktigt sjuk. Ingen film för vem som helst med andra ord. 

Jaja, ska försöka se en annan film nu innan jag lägger mig. Typ någon normal film.
Ska upp och möta mina älsklingar imorgon så lä väl försöka somna i tid också. Vilket det är försent för nu såg jag. Damn it. Whatever. God natt på er.




Sara som ligger i min soffa och kollar på Hentai-porr. Kul att man har 
så normala kompisar


omg I eating 2 much


HAHAHA, igen .. 


.. sara åt en skål med ärtor och kolla porr



GOD MORNING GUYS

Ueh, snacka om att ha vänt på dygnet nu. Great när jag snart ska börja sommarjobba från 7.00-15.30 liksom. Jaja, får försöka återställa mig till det rätta innan dess alltså.. :(
Men får väl ändå passa på att sova ut, medans man kan också för den delen .. ? 

Jaja, Im still in Hosjö dårå. Men jag ska snart bege mig hem till den tomma lägenheten. Ingen glad jobbig liten hund som fuckar ur när man kommer genom dörren, och ingen pojkvän som pussar en när man kommer hem. Tråkigt. Jaja. ska iaf umågs med Sara hela dagen typ så det blir nog bra ändå. ;) Hoppas hon orke sova kvar också. Haha.. Och imorgon så ska jag gå och möta Johan och Keela på tågstationen, och så ska vi passa på att tjocka loss inne på MAX också som ligger precis brevid. Hähä.

Malin ringde igår också och undrade om jag ville hänga med henne och några till ner till Västerås på Power Meet igår kväll. Har alltid velat åka dit, men har liksom aldrig blivit av. Och nu när jag hade chansen
så tackade jag nej?! Helt gratis osv också. Men var så sjukt jävla trött. Helt väck var jag. Låg i sängen typ hela dagen och fattade ingenting. Var ju uppe till halv åtta på morgonen dagen innan,
så ah, det var väl det. 
Skit.

Jaja, ska väl fixa mig nu typ och bege mig hem. Måste städa lite också. (suprise).
Men fyfan vad skitit det blir av hundar alltså. Pusshey!


.. jag och gosfarbrorn i sängen i morse. Så underbar ♥

SEE U TOMORROW

Är i hosjö nu hos päronen iaf. Men orkar inte updatera. Do not feel so good.
Hörs imorgon I guess. Blir att dra ut med Sara då typ..
Tjo...

SVAR PÅ KOMMENTAR

Tycker du är så otroligt fin! älskar verkligen ditt utseende. Du har fått mig att fundera på att färga håret svart :), kan inte du lägga upp ett inlägg där du visar hur du gör med ögonskugga och så? och vad du använder för smink?  
för du gör det otroligt bra.


TAAACK så mycket kan jag ju börja med att säga..! :D ♥ Värmer gött i hjärtat!
Har faktiskt gjort en inlägg om det för exakt ett årsen., You find it HEEERE!
Inlägget behöver dock uppdateras en del ser jag nu, men det är väl något liknande fortf. Typ. Oftast iaf. Testa er fram. Så har jag gjort. Och så blire som de blir typ. Haha.
Är i princip helt självlärd skulle man väl kunna säga..

Good night.



HEMMAAAA

Yeye! Eller ok, kom hem runt två. Nu är klockan fem på morgonen and I cant sleep. Nåja.
KVÄLLEN VAR SÅ JÄVLA AWESOME! :D Först var vi som sagt hos Ida och fixade oss osv.. and then drog vi till Willys och köpte energidricka som faaaaaaan! Körde en sväng förbi donken och köpte krubb också. Så man klarar kvällen du vet..

Aja, tog ett bra tag att komma fram. Men vi hade typ partyparty med kunglig musik i bilen så det gick ju kalas ändå ju.. Jaja, vi dansade loss på dansgolvet som fan sen iaf. Och ah, det började ju bra om man säger så. Sen vettefan vad som hände alltså. Det spårade då minst sagt ur iaf. Måste vara de fulaste dansstegen (???) som jag någonsin skådat. Omg. Helt sick var det. Jaja. Orka va som alla andra. Blir liksom inte lika kul då.

Dom trodde dock vi var jättefulla ofc.. :/ Men blev faktiskt helnyktert this night. Går inte att dansa annars. No control liksom. Men om man dricker 5 energidryck var, som vi gjorde, så blire kung ändå. Love these shit. Kan hända att man får lite hjärtklappning osv om man dricker för ofta + för fort, men haha.. det brukar oftast gå ganska bra ändå. Just eat before and all that..

Weeeell.. Nu ligger jag hemma i sängen i alla fall. Så jävla skönt att äntligen få vila kroppen. Fötterna framför allt. Fyfan, denna kväll måste vara det värsta träningspasset i mitt liv. Skitjobbigt alltså, haha..

Jaja, är iaf jävligt pigg och klockan är som sagt 5 on the morning. Inte en chans att jag kommer kunna sova. No way. Men min Johan ska upp om en timme, så ska gå upp och äta något med han då tänkte jag. Han och Keela ska med tåget till Motala halv åtta, så jag blir helt ensam här jag. Med alla spöken osv. Uscha.

Jaja, ska surfa vidare nu, puss :D:D:D
Aa, juste. Lite bilder får ni också.




-
-
-
-
-
-
-
.
-
-
-
-
uh?





























HINNER INTE UPDATERA

.. ska laga mig en fläskkarré nu med lite bea, sen ska jag kuta ut till bussen och bege mig hem till Ida! Blir att fixa oss och lite sånt inför kvällen. Kan man ha shorts eller kortkort idag/ikväll tro btw? Är ju ingen sol liksom, men är ju faktiskt 25+ ute för det. Drygt om det skulle börja regna när man är där borta bara. Jaja. Ilandsproblem liksom. Ska försöka hinna med donken + willys innan vi beger oss iväg till Hjortnäs också. Gah.
Jaja, blir nog jävligt bra det här!

Ska försöka komma ihåg att jag har med mig en kamera ocksåå..... Puss

-
-
-
-
-



NYA TAG IMORGON

.. ska kolla lite på jersey shore, det är typ awesome. haha.. Måste upp tidigt imorgon och duscha, packa och sånt där drygt ni vet. Men känns som det kommer bli svårt att somna idag också. Ni vet. Jag och mina energidryck alltså. Men hade fan inte pallat mig igenom den här dagen annars. Är så jävla trööööööttt.... jämt.

Hur blir man pigg?

Nåja. Imorgon ska vi ha kul. Så jävla kul.
Like old times. ♥



JUST SOME FRÅGOR

.. I brist på annat så körde jag väl på lite frågor dårå.
-
DU&DIN FAMILJ
Hur gammal är du? - 18..
Hur lång är du? - 170 cm ganska exakt
Hur mycket väger du? - ingen aning. vill inte veta.
Är du nöjd med dig själv? - ibland, ibland inte.
Din hårfärg? - så svart ett hår kan bli typ.
Ögonfärg? - rätt blåa.
Har du några syskon? - jupp.
Är dina föräldrar skilda? - nejrå.
Är du osams med någon i din familj just nu? - nää?
Är du yngst, mellanbarn eller äldst? - äldst. hehe.
Vill du ha syskon? - har en, de räcker bra det!
Vad vill du heta? - michelle duger väl.
Hur är du som person? - screwed.
Vad vill du ändra med ditt utseende? - bort med onödigt fett typ.
Vad är viktigast, insidan eller utsidan? - insdidan. definitely.
Dricker du? - sometimes.
Röker du? - nej, det är bara för folk med låg IQ.
Snusar du? - nä. eller snor lite av johan när jag är full ibland, av någon anledning. disgusting.
Är du helsvensk? - jappjapp.
Tränar du något? - nä.
Vilken är din naturliga hårfärg? - någon form av brun.
DIN TELEFON
Vad har du för mobil? - sony ericson. rosa.
Vad är din ringsignal? - elvis presley - stuck on you
Vem ringde senast? - lina,
Vem ringde du senaste? - sara.
Vem smsa senast? - johan
Vem smsar du till senast? - men johaaaan
Ringer du hellre än smsar? - nej. hatar att prata telefon. Eller beror ju iofs vad det gäller och med vem osv..
Hur mycket % batteri har du kvar? -100%, den laddar vetu
Hur mycket pengar har du på mobilen? - 75 kr.
Vad är din bakgrundsbild? - typ en drink.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - deru.
Vilka finns i din inkorg? - sms I guess...??
Vad är det första du ser när du går in på foton? - en fågel
Vem smsar du ofast med? - johan tror ja. annars ida eller mami
Vem är din 12:e kontakt? - chic pizzeria
Vad tycker du om den personen? - lagar god kebab typ.
ANTINGEN ELLER
Sommar eller vinter? - sommar jue!
Höst eller vår? - VÅR :D
Chips eller godis? - men chips. doh.
Datorn eller tvn? - datorn såklart. är ju båda i ett liksom.
Blond eller brunett? - brunett, omg..
Rött eller lila? - beror på vad. Mina kläder skulle aldrig kunna va röda tex. Uhm.. inte lila heller iofs. Dock skulle jag inte kunna ha en röd bil I think. Men gärna en väldigt mörklila. Sådär.
Svart eller vitt? - Svart tror ja.
Kjol eller klänning? - beror på också.. men en snygg klänning då kanske.
Halsduk eller sjal? - halsduk.
Kärlek eller vänskap? - båda!!!
Öl eller vin? - ÖL...
Cider eller sprit? - cider.
Mjölk eller vatten? - vatten
Thåström eller Hellström? - thåström
Justin Bieber eller Jonas Brothers? - ugh!
Lägenhet eller hus? - HUS FOR THE WIN
Kenza eller Kissie? - kissie haha
En bästavän eller flera nära vänner? - en bästa vän, absolut
Paradise Hotel eller Big Brother? - ingen aning bro
DU&DIN FAMILJ
Hur gammal är du? - 18.. segt.
Hur lång är du? - 170 cm ganska exakt
Hur mycket väger du? - ingen aning. vill inte veta.
Är du nöjd med dig själv? - ibland, ibland inte.
Din hårfärg? - så svart ett hår kan bli typ.
Ögonfärg? - rätt blåa.
Har du några syskon? - jupp.
Är dina föräldrar skilda? - nejrå.
Är du osams med någon i din familj just nu? - nää? eller möjligtvis min katt, då jag alltid tar mig mig monsterhunden hem dit nu förtiden. They don't like each other. Han anser att jag svikit honom typ.
Är du yngst, mellanbarn eller äldst? - äldst. hehe.
Vill du ha syskon? - har en, de räcker bra det!
Vad vill du heta? - michelle duger väl.
Hur är du som person? - screwed.
Vad vill du ändra med ditt utseende? - bort med onödigt fett typ.
Vad är viktigast, insidan eller utsidan? - insdidan. definitely.
Dricker du? - sometimes.
Röker du? - nej, det är bara för folk med låg IQ.
Snusar du? - näfyfan.. eller ok.. snor lite av johan när jag är full ibland, av någon anledning. disgusting.
Är du helsvensk? - jappjapp.
Tränar du något? - nä.
Vilken är din naturliga hårfärg? - någon form av brun.
DIN TELEFON
Vad har du för mobil? - sony ericson. rosa. woho. Funkar bra att ringa/smsa med. Räcker bra för mig.
Vad är din ringsignal? - elvis presley - stuck on you
Vem ringde senast? - lina,
Vem ringde du senaste? - sara.
Vem smsa senast? - johan
Vem smsar du till senast? - men johaaaan
Ringer du hellre än smsar? - nej. hatar att prata telefon. Eller beror ju iofs vad det gäller och med vem osv..
Hur mycket % batteri har du kvar? -100%, den laddar vetu
Hur mycket pengar har du på mobilen? - 75 kr.
Vad är din bakgrundsbild? - typ en drink.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - deru.
Vilka finns i din inkorg? - orkar int kolla.
Vad är det första du ser när du går in på foton? - en fågel :(
Vem smsar du ofast med? - johan tror ja. annars ida eller mami
Vem är din 12:e kontakt? - chic pizzeria
Vad tycker du om den personen? - lagar god kebab typ.
ANTINGEN ELLER
Sommar eller vinter? - sommar jue!
Höst eller vår? - VÅR :D
Chips eller godis? - men chips. doh.
Datorn eller tvn? - datorn såklart. är ju båda i ett liksom.
Blond eller brunett? - brunett, omg..
Rött eller lila? - beror på vad. Mina kläder skulle aldrig kunna va röda tex. Uhm.. inte lila heller iofs. Dock skulle jag inte kunna ha en röd bil I think. Men gärna en väldigt mörklila. Sådär.
Svart eller vitt? - Svart tror ja.
Kjol eller klänning? - beror på också.. men en snygg klänning då kanske.
Halsduk eller sjal? - halsduk.
Kärlek eller vänskap? - båda!!!
Öl eller vin? - ÖL...
Cider eller sprit? - cider.
Mjölk eller vatten? - vatten
Thåström eller Hellström? - thåström
Justin Bieber eller Jonas Brothers? - ugh!
Lägenhet eller hus? - HUS FOR THE WIN
Kenza eller Kissie? - kissie haha
En bästavän eller flera nära vänner? - en bästa vän, absolut
Paradise Hotel eller Big Brother? - ingen aning bro'

YEYE

Blir inte så mkt i form av update alltså. Har lite att fixa och stå i, inför imorgon. Jag och Ida ska stalka the best dansband ever, ända bort till Hjortnäs. Haha. Scotts spelar ju nämnligen på hjortnäs brygga imorgon.. Så jävla mysigt ställe alltså. Och ett jävla röj också för den delen. Med alla 40+are. Kanske inte ni kan tänka er, but I love it! ;) Det är ju en danskväll, fast dansar jag och Ida endast med varandra. Säkrast så. Dock så tror tydligen alla vi är lesbians för det. Men är väl lika bra det som man säger!

Nu ska jag rosta lite mackor och sätta mig på balkongen. Typ najs väder ju.
Puss..

OMG

Jobbig dag. Först fick jag "lov" att dra ner på stan. Helt alone dessutom eftersom jag har typ världens upptagnaste kompisar, haha. Men det går ju det också. Går nästan fortast så faktiskt. Hatar att springa ner på stan. Hatar att det alltid är en massa folk där. Uh. Bättre att beställa hem sakerna faktiskt. Men nu blev det ju lite akut dårå.. Blev ett par hörlurar till mobilen (VIKTIGT), fransk-manikyr-set, puder, rouge, eyeliner, lite örhängen, armband osv. Och ah, just det. Svart hår färg också givetvis. Hehe .. ;) Ja sånnadär dryga tjejsaker som man bara hatar att lägga pengarna på. But what should we do.

Sen har jag och världens underbaraste kille typ städat som aldrig förr. Så säger jag jämt, men som sagt. det blir fan bara värre och värre. Haha. Damsugit typ 3-5 gånger, diskat, skurat golv, städat toalett, balkong, tömt det minsta akvariumet, och ja everything you can imagine. Helt slut nu alltså. Haha..
Men klarar inte av att bo i ett råttbo alltså. Mar fan psykist dåligt då. 
Men nu är jag lycklig och glad igen..?

Jaja, ska sätta igång att färga håret osv nu. Måste skynda mig innan klockan blir tio tydligen. Jävla fjollgrannar som har klagat till bovärden för att jag alltid duschar på nätterna..?! Jävla töntar. Jag har alltid duschat på nätterna och kommer alltid att göra. Ugh. Så jävla högt kan det väl knappast låta? Knappast så folk vaknar av det. Folk vill bara ha något att gnälla på.. ^^ Och inte vågar dom komma in och säga det själv heller, nä då skickar man bovärden på oss. Haha, fags. Jaja.


Jaja, lär väl skynda mig. Blir ett jävla liv annars :D hejhej 

BTW, fågeln jag och Sara "räddade" igår hittade jag död alldeles nyss. Fast ah, det var väl iofs ganska så väntat.. Jävla hund :(

du, jag och scotts i hjortnäs på onsdag baby. 2 år gammal bild btw. Jag ser jävligt mysko ut iaf. Och en rosa ful fjortiströja hade jag visst också.

BUSAT MED SARA

Har umgåtts med min vänn Sara the whole day. Trevligt trevligt. :D Vi har ätit kebab och räddat fågel ni vet.
Nu ska jag sova. Igen. Fan är helt sick jag. Menmen, what should I do.Gick upp typ 5. Och ska lägga mig nu igen, sex timmar senare..?! 

Jaja, imorgon är en ny dag! Ska bara vänta på att älskling kommer hem så man hinner pussas lite och sånt där ni vet! Puss.

PS; Sara bajsade framför mig för första gången idag. En stor applåd.






Omg Keela fångade en fågel...:(

dsc02487 (MMS)

Omg Keela fångade en fågel...:( Hon typ tuggade sönder den. Märkte inget först. Hon bet tag i den flera gånger från marken och slet och ruskade den typ hårt som fan och då hörde jag att någon stackare pipa från Keelas mun. Och benen bröts osv..:( Så jag slet upp Keelas mun och tog ut fågeln. Vi la den i en buske och hoppas den piggnar till. Den kunde skutta iväg en bit iaf. Åh. Bajshund. Ni vet ingen som vill ha en hund? Billigt. Nä, men fan vad jag hatar hundar ibland alltså.


SÖNDAG

.. och jag är såååå fruktansvärt jävla trött! Gjorde inte ens någonting speciellt så, igår?! Okej, vi gick och la oss typ två. Sen vaknde jag elva. Fortfarande cptrött. Gick upp och åt frukost. Gick sedan och sov till ett igen. Gick upp, åt en hamburgare. Sen gick jag och sov en tredje gång. Till två. Wtf.
Okej om jag var bakis. But im not.

Jaja, nu ska väl Sara dyka upp här snart I guess. Och jag är fortfarande trött och seg som en idiot,
så jag ska gå och sova lite till tills hon plinging on the door.

Puss.
-
Mjau

SEG

Eftersom Lina var chafför hem åt oss, och hon skulle jobba tidigt, så fick vi alla åka med henne hem halv åtta i morse. Skitkul när man var vaken till tre typ. Men men det gick ju det också. Så jag och Johan åkte hem och sov igen, ända tills klockan två. Haha....

Nu har han dragit iväg till jobbet och jag sitting here alone. Är sopor och skit överallt nu igen. Får panik. Men är alldeles för seg för att orka städa och dryga mig. Kan inte någon bara göra det åt mig?
Sarababe skrev nyss iaf, får se om hon vill göra mig a little bit of sällskap senare.
Vore bra. Hej.


old.


YESTERDAY

Gårdagen vart rätt lyckad osv ändå. Som sagt, jag, Johan, Lina och Danne drog upp till Norsgärde och slaggade där. Badade som fan (VARNING FÖR VAAARMT I VATTNET!), grillade, ölade, åkte båt, fiskade, spelade lite classic games osv. Lite bilder dårå..


linababe










haha, keela..























MOT NORSGÄRDE

Vi fick ett litet spontanryck, så nu drar jag, Johan, Danne och Lina ut i skogen och sover där inatt i
Dannes och Johans stuga, hihi! Blir massa bad, grill osv osv!

Inge el där, så ah. Ses imorgon typ.
Puss.


BILDER FRÅN IGÅR

Som sagt, kvällen igår var helt amazing. Haha. Såg lite på 30 seconds to mars, the ark och självklart Volbeat
Dom var bra som fan, as usual. Sen åt vi typ kebab 2-3 gånger också. Just so u know.
Sen hängde vi på en bar i nästan två timmar också och hinkade alot of beer! Var iaf en jävligt bra kväll.
Lite pic's...

 


vi pimplade lite öl on the balkong sålänge


.. ett par sexiga ben. Och så vare inte det.


waiting on the bus





lite mat på gräset typ


jag var en jävligt sur häst ett tag.. trodde min kamera hade gått sönder igen.. haha


nån brud som ville ta kort på mig och johan..? haha


30 seconds to mars 



volbeat








kruuug..


vårrullaaaar!!!!


HAHA, min fot i morse. Så jävla snygg.


mina älsklingar!


danne och johan



NÅGON SOM KÄNNER IGEN DESSA?

Haha, jag och Johan hittade ett par turturduvor som mejkade some love på en motorhuv, mitt inne på peace and love. :D Gick förbi typ 5000 pers och glodde, men ja.
They was keep on going lugna och glada för det.

Någon som känner igen någon av dem .. ? 



FREDAG

Johan och Danne kom precis förbi med en massa kebabrullar, woho. Lycklig tjej!! Perfect när man är bakis. Var iaf en helt sjukt awesomeness kväll igår kan jag säga, kan skriva mer senare + bilder osv..

FÖR.. nu ska vi dra och bada typ någonstans. Puss

RSS 2.0