GOD MORGON..

Gah. Somnade runt tre inatt. Klockan ringde 06.00. Party. Nyss fixat mig och käkat frukost i alla fall. Men har precis lagt mig tillbaka i sängen igen. Hehe.. Vill verkligen sova. Somnade typ när jag stod och sminkade mig.

Aja, får se. Ska försöka ta mig upp om en stund igen. Om någon timme kanske. Men orkar verkligen inte. Lång jävla dag också. Uäääh.. Vill sova. Varför är det alltid skönare att sova när man inte kan/får..? :(




nyss osv


BLOGGAR IMORGON ISTÄLLET..

Wäääh, inte haft ork till att blogga idag. Inte haft något att skriva anyway. Så lika bra att låta bli. 
Ska sova nu i alla fall, klockan ringer 06.00.. Sen skola och sånt trök. Jävligt opepp. Men man lä väl..? 

Jaja, skriver imorgon istället som sagt! Titta klart på en Beckfilm först bara.. God natt! 


KAN INTE SOVA..

.. i vanlig ordning. Så laddar hem lite film. Ska börja med att se Bridesmaids. Är lite efter och har inte sett den än, men har hört att den ska vara rätt underhållande! Får hoppas man somnar till den ändå.
Annars för att somna brukar jag ladda hem riktigt kassa filmer att kolla på, så att man blir uttråkad och somnar. Funkar faktiskt hur bra som helst. Googla på får, och räkna skiten funkar också.

Men aa, har bara en lektion imorgon så då får man vara lite trött av att ha haft filmmaraton hela natten lång. För det är nog så det kommer bli. Sova kommer aldrig gå. Inte på ett bra tag i alla fall. 



Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad har hon inget annat val än att tacka ja till uppdraget som hennes brudtärna. Trots att Annie både är kärlekskrank och pank bluffar hon sig genom de dyra och bisarra ritualerna inför bröllopet samtidigt som hon får uppleva konkurrens om den närmaste vänskapen till Lillian

W0RD

Tumblr_lreu24vwth1qaobbko1_500_large


MÅNDAG OSV

 

Tänkte börja inlägget med att klaga lite, idag också: har inte sovit ett piss i natt. Sovit så jävla kasst i mer än en vecka nu. Vet inte varför. Men vaknar upp ca 10-15 gånger per natt, och liksom flyger upp ur sängen av någon anledning..? Vaknar ofta av att någon bankar på väggen ute i hallen också, liksom in mot sovrummet och att någon drar i och ur kontakter ute i hallen. Alldeles nyss så bankade något/någon i väggen precis bakom mig skithögt också, så Keela blev helt crazy och började skälla och morra.
-
Aja, är väl bara att vänja sig I guess. Har ju varit en hel del sånt ända sedan vi flyttade hit så. Gittarer som spelar av sig själv, lådor som flyger rätt ut, vattenkranar som sätts på av sig själv, folk som pratar med en i trapphuset men ingen är där, dörrklocka som plingar oavbrutet i 5-10 minuter utan att någon står där, skuggor i glas och speglar, steg i hallen, osv osv osv..

Jaja, gör väl inte så mycket antar jag. Inget som skadar så liksom. Förutom att jag sover dåligt ganska ofta möjligtvis..? Jaja, vet ju varför/vad dem vill och vet några av dem som är här iaf. Och är bara av bra anledningar! Så det är inget jag tycker är jobbigt. Snarare rätt tryggt. :D
-
I alla fall.. hunnit med skola idag, jätteroligt. Sen drog jag en sväng på stan med mig själv också, och handlade lite välbehövliga saker! Skor bland annat. Alla mina andra läcker in och sånt drygt.

 


nå pjucks från deichmann.. 150:-


värmeskydd/hålla-håret-platt-spray, nagellack, brun ögonskugga, sminkpensel


tshirt hm.. 149:-


vita sköna mjukisbyxor från hm.. 149:-


3 örhängen från ur och penn.. 78:- för allihop!


FACELOOK


HÅRFÄRGNING + PIZZA

Älskling har kommit hem från Stockholm och vi har dragit fram lite julpynt här i lägenheten, så stämningen är väl lite bättre iaf. Ett plus är ju att det kommit lite snö också! :D Vi har även 13 månader tillsammans idag som pricken över i:et.. ♥

Jaja, nyss färgat håret och käkat en massapizza. Onlinepizza.se är faktiskt bland det bästa som finns på söndagar! :D Forsätter i alla fall att vara svarthårig som sagt.. I alla fall som det ser ut nu. Har inte råd med avfärningar och massa färger till löshår and so on. Sen tror jag nog att svart är mer jag. Alltid varit så liksom. Skulle känna mig jättenaken utan det. Möjligtvis någon extreeemt mörkbrun färg någon gång i framtiden.. Dock svårt att få till den exakta färgen jag vill ha isfl..

Jaja, nu ska jag snuggla med Johan. Puss.




UNDERBARA SÖNDAG..

.. eller? Haha.. Fyfan är lite trött sen gårdagen alltså. Låg vaken till och från till sex på morgonen, och varierade att sova i soffan, golvet och i sängen. Haha. Faaast mår nog bättre än vissa andra tror jag.. ;) Hehe.

Jaja, kvällen var väl helt okey, kul och intressant (!!) igår. Även om det inte blev som det var tänkt, så.. Fanns det en mening med det också. Får göras om! :D Blev lite jagharaldrig-online, chattroulette, osv osv osv... Finns väl egentligen mycket att skriva, men vi håller det för oss själva tror jag! 

Vaknade i morse av att Linnea spydde inne på toan stackarn, haha.. Sen har det väl varit rätt lugnt. Kollat på sex and the city hela morgonen, käkat, druckit energidyck, snackat.. ah rätt lugnt helt enkelt..

Lite bilder;


Linnea, så jävla adorable hår alltså. Äkta och grejer


vaktvovven min


snyggsara, joråjorå




haha så jävla skum bild














HAHA, älskar bilden! Linnea var lite för full och skulle skära lime.. Skar sig givetvis i fingret rätt rejält.. Ni ser ju kniven i bakgrunden..? ;) 


okok










haha jag ser typ jätterädd ut












HAHA, dagen efter.. Pigga tjejer.


hahah! :D




aawh!

SPÄNNANDE KVÄLL




huhu, love u babes


ÅÅÅH..

Great. Fuckade upp min design. Hinner inte fixa ny nu, så tog denna gamla jag hade sparad på datan sålänge..
Jätteful. Åhh.

MEMORIES 2011

Om ca en månad bara så är det ett nytt år. Igen. Och 2011 är ett minne blott.
Åren går verkligen bara fortare och fortare nu för tiden. Lite tråkigt. Känns som man verkligen måste ta vara på dagarna. För det är ju bättre att ångra saker man gjort, än saker man aldrig gjorde..! Am I right?


brorsans skolavslutning


way 2 much skitmat

.. satt troget på golvet brevid Ida i sammanagt 12 timmar medans hon gaddade sig..


scotts-spelning


scotts-spelning på galaxen i blge.




måånga myskvällar med mina älsklingar


träffade sara för första gången


och sara tatuerade sig osv


och vi köpte rödhårfärg och kastade i vårat svarta hår


alot of myskvällar/dagar på balkongen


Köpte min första  alldeles egna hund!!! (Ja, Johans också)




firade carro




drog iväg på ccw och slog upp tält på någon okänds tomt


åt godaste frukosten i mitt liv på långbryggan i rättvik








kunde äntligen göra min första tatuering


och min andra


och tredje


falukalaset


fäzt hos hanna




köpte ett nytt akvarium igen.. för 6e gången. haha.


busade med sara


scotts-spelning igen med Ida i hjortnäs


ett år tillsammans med Johan och flyttade officiellt hemifrån. Även om jag flyttade redan i december förra året.


klappade året första och enda hästnäsa


nostalgikvällar med Ida på flickerummet




halva idas tattoo klar..


massa kvällar i min och Johans sommarstugor.. åka båt, fiska, grilla osv


gjorde nåt i idas säng




massa mys morgonar på idas balkong med god mat, musik osv


började om gymnasiet från början för 3e gången


fäst


drog iväg på peace and love för tredje året i rad. Såg även volbeat för tredje gången


massa kvällar på etage.. sak noel bland annat


en hel del stekar-dagar på balkongen med sara + alot of eneridryck och elvislåtar som spelades högt för hela kvarnberget







GOODMORNING SATURDAY

Nyss vaknat och duschat osv. Samt ätit lite onyttig frukost. Pizza och en coca cola, hehe.. :(
Jaja, nu ska jag dricka glögg och hjälpa mor min att pynta fram julen! Sen drar jag mot lägenheten lite senare där kvällen fortsätter med Sara och Linnea, :D Ska nog färga håret också.. Grov jävla utväxt.


Myys.. synd dock att snön är lite stram.

FINALLY FRIDAY

Kom hem från stan för en stund sedan.. Handlade lite smått och gott. Smink och hårfärg typ. Jävlar vad dyrt det är att vara av det kvinnliga könet. Usch. Nästan en femhundring för en bajskass mascara, en foundation, eyeliner, hårfärg och en pennvässare. Galet. 

Jaja, nu är kylen fylld med godsaker inför morgondagen i alla fall. Perfect! Nu fattas bara lite vanlig läsk och chips typ. Mumma.. Ska leta fram lite gamla hederliga spel också. Sjukt kul att lira spel när man är full som fan.. Haha. I värsta fall funkar ju gamla goa "jag har aldrig" också, haha.. :D




.. hårfärg, smink och två burkar till med ricinolja :D



- MOT SKOLAN..

För att möta upp Linnea, sen beger vi oss mot stan en sväng! Ska handla lite tjejstuff och alkohol till imorgon som sagt! Jaojao. Sen drar jag och hunden till hosjö och stannar där över natten, så hörs när jag är där typ..! 




SJUK, IGEN..?

Gah, är jättebra på att klaga känner jag. Men tror fan jag börjar bli sjuk ännu en gång. Hoppas det inte bryter ut rejält som förra gången.. Har sjukt ont i halsen, cptäppt i näsan så man knappt kan andas, och nu har jag varit yr som satan i flera timmar också. Drygt. Fått världens sämsta immunförsvar alltså..

Aja, nyss duschat osv. Ska sova nu. Sen imorgon är det skola, sen stan, träffa Linnea, fixa pengar, stan igen, fixa alkohol osv. Skiter nog i utgång imorgon dock. Drygt. Ska ändå dricka osv på lördag.. Räcker bra för mig.
Så drar nog med mig hunden till hosjö imorgon istället, så blir hon så lycklig så när hon för träffa sin pojk! :D 

Jaja, god natt folk! Ska upp tidigt imorgon så man hinner käka frukost, fixa sig osv utan att stressa..
Pussnattiosv.



hihi, gosfisa






EVENING

Tjo, ligger i soffan och kollar på how I met your mother. Snackade lite med Ida nyss också, och det visade sig att det tyvärr inte blir någon kryssning nästa månad. Såå segt.. :( Menmen, är nog lika bra. Har verkligen inte pengar kom jag på nu. Och de få jag har måste jag lägga på annat. Typ julklappar. Någon enstaka i alla fall. Haha..

Jaja, får se vad som händer imorgon om jag drar till hosjö eller om jag kanske ska slå till med en utgång..? Är tydligen gratis inträde på etage, och det var flera veckor sedan jag gick ut sist, så hmm.. får se! :D
Ska ner på stan under dagen i alla fall och fixa alkohol till helgen, köpa hårfärg, handla mat, massa mer ricinolja, kanske något klädesplagg eller nya skor..? Nya skor är typ akut. Alla mina är det hål i sulan och det läcker in litervis med vatten fast man bara går på fuktig asfallt. 

Jaja, nu ska jag gå ut med Keela och möta Johan, sen blir det kebab! Fyfan så gott. Puss.

randombilder från 2010, nu blire kebab, tjo



DEAR SANTA

.. hehe, även kallade mammsen och pappsen.






TORSDAG

Var helt cptrött imorse också, och av någon anledning bestämde jag mig för att skita i skolan och sova istället, då jag endå bara hade en lektion. Men klockan 07.35 kom jag på att jag måste dit anyway, eftersom CSN är lite smålack just nu.. :( Bussen gick dock 08.00, men jag flög upp ur sängen i första bästa kläder, håret i en toffs, på med ett drag mascara och run to the bus. Helt galet att jag hann. För att vara jag alltså. Haha!

Jaja, inte gjort mycket mer typ. Tagit en lång nap och myst med hunden. Ska spara de få krafterna jag har till helgen istället. Ska troligtvis ha en sleepover här i lägenheten med Sara och Linnea! ;) Lite chips och alkohol på det kanske. Tänkte passa på när älskling är i Stockholm hela helgen liksom. Blir nog bra. 


kramas lite med gummsan i sängen.

LÄGGER MIG ..

Haha, är så jääävla trött. Låg och kollade på tv med Johan nyss, och vaknade upp i slutet av programmet av att jag dreglat ner hela Johans ben.. :( Ska bara bädda rent sängen nu, sen ska jag faktiskt lägga mig.. 18.59 är klockan liksom.. Jaja, men är man trött så är man! Tänker inte tvinga mig att sitta vaken bara för att..

Keela ska till djursjukhuset imorgon tidigt också och ta ettårssprutan! Hihi pluppan.. Får se om jag hänger med dit, eller om jag lä till skolan. Jaja, nu är det lägg dags. Puss.

 

 



HMM ..?

Funderar starkt på att lägga ned nästan allt som har med dator att göra. I alla fall dra ned på det rejält. Ta bort nästan alla vänner förutom de närmsta på fb. Lägga bloggen åt sidan, och helt enkelt dra ned rejält på datasittandet, och skaffa mig en riktig hobby. Eller skaffa mig ett liv rättare sagt. Datorn tar upp alldeles för mycket tid av ens liv. Skulle jag dö imorgon skulle jag inte va speciellt nöjd vad jag åstadkommit hitills i livet och vad jag lagt ned mest tid på.

Nä. Funderar istället på att lägga nästan alla matriella beroenden åt sidan och lägga ned min fritid på något vettigare och roligare. Kanske börja på någon hundkurs eller aggility med Keela, skaffa en till hund till våren och koncentrera mig helt på hundarna. Träna och verkligen lägga ned tid. Träna mig själv också, komma igång. Och skita i det här. Helt värdelöst och patetiskt allting egentligen. Hela grejen. Bloggen t.ex. Varför läser man ens en blogg? Vem fan bryr sig om vad andra gör om dagarna egentligen? Konstigt. Allt är så ytligt. Och ändå läser jag själv bloggar. Borde nog sluta med det också. Åh. Ska skaffa mig ett liv. Måste.

Men kan väl inte.


DJURKOMMUNIKATION - TELEPATI

Djur uttrycker sig ofta och gärna med hjälp av telepati. Telepati är något som vi alla upplever på ett eller annat sätt, och är egentligen ett av våre glömda/gömda sinnen. Det finns faktiskt naturfolk i världen som endast samtalar med varann med hjälp av telepati.

Djuren sänder känslor eller bilder som man sedan tolkar till husse eller matte. Djuren kan ha haft en upplevelse som liten unge eller med ett annat djur eller människa. Genom denna upplevelse agerar djuret på ett sätt som kanske är till bekymmer för ägaren eller kanske djuret själv. Eller hur en människa såg ut som misshandlat djuret, eller andra händelser. Hur det ser ut på sommarstugan, båten osv. Djuret har kanske ont någonstans och genom att visa personen bilder eller ge information så kan man hjälpa ägaren att söka en utredning hos en legitimerad veterinär.

Vissa djur är oerhört smarta och intelligenta och andra har lite svårare att förstå. Vissa vill bara leva och ha roligt med oss med människor, medans andra vill hjälpa till och få matte/husse att må bra och vara frisk osv.

T.ex .. En ryttare kanske vill tävla i dressyr, men hästen själv älskar ju att hoppa och och tycker att dressyr är dötrist. Alla djuren har ju sina sidor och personligheter och det gäller att vara uppmärksam på detta och inte förändra djuren - du vill säkert inte heller förändras.
En av hästarna som jag pratade med i Paris, han i ord glatt och ivrigt hur det var att bo i Sverige. Om det söta goda vattnet, saftiga gräset som var mer mättande än det franska gräset, den underbara bäcken som han älskade att slå med framhoven i, om snön som var så mysig att blåsa på m.m. När matte frågar om stallet i Spanien där han bott tidigare så blev all tyst och "svart" från honom. Han sänkte huvudet och jag kände hans ångest och hur ledsen han blev. Jag fick bara enstaka bilder som visade hur han blev misshandlad. Det var för jobbigt för honom att berätta och det måste jag och ägaren acceptera. Det är bara att hoppas på att han slipper åka tillbaka till det stallet i Spanien något mer.  

Nytt beteende efter samtal:
Djuren som inte haft det bra förändrar ofta sitt beteende efter en konsulation när de äntligen fått prata av sig. Det är en oerhörd lättnad för dom, och de brukar bli mycket mer lugna, mer harmoniska efteråt.


JÄTTEROLIGT.

Är trött. Trött som fan. Vaknat flera gånger inatt av myskosaker. Var så jävla nära på att gå och lägga mig igen efter frukosten. Men strong som jag är sparkade jag mig själv i arshlet och tog mig hit. 4 energidryck räddar en alltid. Tur det. Hade jag inte haft dom hade jag inte ens försökt gått hit. 

Jaja, sitter i klassrummet nu med datorn och chillar med Linnea. Jätteroligt. Slutar 4 också. Yeho.
Värt inlägg vart det också..


G00D NIGHT

Tumblr_ls51e01x7l1r2yet4o1_500_large

INNAN RICINOLJAN..


helt ofixat VS enkelplattat
(skillnad på längden bara då..fan kan inte håret se lika långt ut framifrån för?!:()

Jaja.. Spännandeeee att se om typ två veckor igen..... Så må skiten fungera!
Någon av er som testat och vill dela med er av era erfarneheter, haha..? ;)


IT WORKS

Som ni kanske såg in något inlägg under så skrev jag att jag ofta är inne på en sida där folk bland annat kan läsa av andras bilder för att hjälpa dem hitta sina bortsprungna djur, bortappade saker, stulna saker, försvunna människor osv osv. Och ja, det har hittills funkat för de allra allra flesta vad jag sett. Så skickade in 2 bilder själv..


ANYWAYS... Igår var en släkting till mig ute i skogen med sina 3 hundar. Dom sprang en bit före om kom utom synhåll. Efter ett tag kom en av hundarna tillbaka. Bara en. Och var jätterädd och till sig. Dom andra hittade dom aldrig på, trots att dom var ute hela dagen och letade. Till slut fick dom ge upp och åka hem, för att fortsätta dagen efter.

När jag fick reda på detta så sa mammsen till mig att dom var oroliga att der var varg som hade tagit dem (finns mkt varg där) eller att dom hade fallit ned i någon av skogens alla gruvhål som finns lite där och där.

Jag kom i alla fall på att jag kunde skicka in en bild på hundarna till forumet, i hopp om att någon ville hjälpa till att avläsa vad som hänt/vart dom var någonstans. Såg att folk innan mig hade fått hjälp och det hade faktiskt funkat för i princip alla som fått hjälp.

I alla fall, Jag berättade inget i förväg i inlägget jag skrev, förutom att hundarna försvann idag. (igår). Efter bara någon timme fick jag svar av en man som ville hjälpa till.

Han berättade då att han såg ett berg eller en mycket sluttande skog som var lite bergaktig, och att den ena svarta hunden hade ramlat ned i en stor spricka ed eller ett stort hål i marken och kom inte upp. Och att den andra hunden satt ovanför/brevid och vakade, för att denna inte ville lämna sin dotter ensam. Han sa även att just detta parti var ganska stenigt.

Jag skickade iväg ett sms till mamma som i sin tur berättade vad den här killen hade "sett", till ägaren av hundarna. När ägaren fick veta vad killen hade sagt så visste hon exakt vart det här var någonstans, och åkte iväg direkt på morgonen. Troligtvis hade dom då fullit ned i en av gruvhålen.

När dom kom till platsen dröjde det inte lång stund förrän dom fick se den ena hunden komma i full fart emot dom, och strax efter kommer även den andra hunden haltandes efter! 

Så den hade antagligen tagit sig upp när de hörde rösterna I guess!
Så nu är dom jätteglada för "hjälpen" eller vad man ska säga, så jag erbjöds en gratis schäfervalp till våren ;)

Haha, hur som helst så var det kul att det hjälpte till! Tänk på det ni också om ni behöver hjälp med liknande. 
Allt från borttappade saker, djur, människor. Eller om ni vill ha en bild avläst på er själv, erat djur, typ veta om dom har ont någonstans, är olyckliga/missnöjd med något, något de vill ha mer av/mindre av, eller något annat som kan va bra att veta helt enkelt. Eller bara få bekräftlese på att sånt här faktiskt fungerar! :D

Tumblr_ludaehoqit1ql7cx6o1_500_large

DOGGIE.SE

Linnea (linnearojas.blogg.se) visade mig en hemsida med sjukt många snygga och roliga hundkläder i alla storlekar. (typ..) Inte bara för små råttor alltså. Inte ofta man hittar kläder som passar Keela. Perfect!

Vore perfect om dett blir en kall vinter, då Keela är väldigt liten och smal med jävligt lite/tunn päls och fryser lätt.
Och jag och Johan har ju planerat in en massa dagar ute på sjön i vinter, så då vore en tjocktröja eller liknande riktigt bra..!

Sen att dom är så charmiga och snygga är ju knappast ett minus! :D

Casual Canine Camo Hoodie - Black

CC Camp Chew Hood - Rosa
Fanns ända upp till XXL på nästan alla tröjor!

Zack & Zoey Crossbone Tröja - Svart

Reversible Modernistic Padded Vest - Navy
HAHA, typ som min jacka.. vore kul.

The PRECIOUS Padded Vest - Navy
en till jacka.

5th Avenue Waterproof Vest - Blå5th Avenue Waterproof Vest - Brun
några regnjackor

5th Avenue Waterproof Vest - Camo
regnjacka igen.

CC Satin Bomber Jacket - Navy
denna gillade jag! en hoodie

PA Bow Hood Jacket - Rosa PA Bow Hood Jacket - Grå
puppydräkt till nästa vovve..? haha....

PA Crown Hoodie - Grå
denna såg också mys ut!

Zack & Zoey Royalty Pajamas - Blå
badrock.. hahaha! Lite väl kanske.

Babies Life Jacket for Dogs - Cerise Babies Life Jacket for Dogs - TurkosTough Heart Life Jacket - Camo
flytvästar! vore också bra att ha när man åker båt osv...


Petsonality Hood - Brun

jaja
Hm, kläder på sommaren..? Nu spårar det ur! Snygg tröja anyways. I alla fall, allt detta + myyycket roligt mer till hunden hittar ni på doggie.se!


- RICINOLJA

Jajo, som de flesta redan vet så har många tjejer börjat att använda ricinolja i håret. Och det är då alltså egentligen ett laxeringsmedel för tarmen. MEN, det har visat sig reagera positivt på håret!

Ett hårstrå växer ca 0.5-1 cm per månad. Men använder man sig av ricinolja så växer det istället hela 5-6 cm på en månad! Låter nästan för bra för att vara sant, men det är det.

Kan köpas på apoteket för ca 40 kronor. (60 ml) Eller på hälsokosten, eller på bodystore.se där du får en större flaska för ca 30 kr. (100 ml)
Du tar lite ricinolja i handflatan och gnider in det i hårbotten ca 2-3 gånger i veckan. Håret ska från början vara torrt. Du kan också blanda ut en matsked och blanda det i din inpackning! Du tvättar sedan ut det som vanligt med shampoo och balsam. Lite mer shampoo än vanligt kanske för att verkligen få ur allt!

Gör detta tills du har nått din önskade längd! :D

När jag gick in på apoteket idag och skulle köpa det så sa hon i kassan; Jaha, ska du ha det i håret du också eller? Vad är det för hysteri som pågår???!!" Haha, var typ slut på alla apotek utom ett..

Några före och efter bilder:


2 veckor bara..


5 veckor...



en månad..


2 veckor..


2 veckor..


ca två månader..

Ska kleta i min första kur nu tänkte jag, så ska väl likt många andra lägga upp ett resultat efter två veckor, en månad osv. Så får vi se hur bra det funkar! Vore helt underbart i så fall. Min dröm är att kunna skippa allt löshår och ändå ha långt och fint hår som jag är nöjd med! :D

GOD MORGON TYP..

Gah, är jättetrött. Låg inne på på overnaturligt.ifokus.se hela natten. Very interesting. Skickade in några bilder som jag bad en medial snubbe avläsa, och det stämmer typ allt. Bild på mig, Keela osv. (djurtelepati b.la)
En annan sak också, som det finns möjlighet att det stämmer, men avvaktar lite med det ett tag. Men hoppas.

Jaja, ska dra mig mot skolan nu. Dricka lite energidryck innan först typ.. Men mjo, måste komma ihåg att ringa till soc också. Ska fråga om man kan boka ett möte. Ska se om jag kan få aktivitetstillägg, eftersom jag bor med min pojkvän som endast har inkomst och nu är 18 osv. Tror det ska gå. Vore ju gött med 3-4000 till i månaden bara sådär liksom! 

Jaja, ska sminka mig lite och sånt roligt nu. Heydo.


.. blir nog att behålla det svarta håret också. säkrast så. det är nog lite mer..jag?


SOME PICS FROM 2DAY


.. kul att man alltid ska göra något extremt fult med munnen så man inte kan använda bilden sen.




blundar, jorå


blekjävel. mhm u like it


hjärtat mitt.


chilln in das sofa



MYSER MED IDA!

Tjenatjo, sitter hemma i köket med Ida just nu och dunkar någon skum musik. Trevligt trevligt. :D
Hunnit med att gå ner på stan och kikat med Sara också, hehe. 

Lägger in någon bild sen. Pussosv.


UT PÅ KVÄLLSPROMENAD



Klockan är snart halv elva, så ska passa på att dra med mig vovven ut på en runda runt sjön! :D Sen går vi och möter babe efter jobbet, och går hem och gör te och macka. Mys. ♥


ÄR DU MEDIAL ?

Har det hänt att du mått dåligt en dag och inte riktigt kan hitta någon "bra" anledning till varför du mår som du gör?Du kan t.ex känna dig sur fast du var jätteglad för en stund sen. Du kanske börjar känna dig orolig fast du inte har något att ora dig för? Det är då kanske inte dina egna känslor som du upplever. Det kanske är någon annans. Eller har du kanske haft sanndrömmar? Drömt en sak som sedan hände på riktigt? Har du känt på dig att något kommer hända innan det gör det? Lyssnar du på din magkänsla..?

Har det hänt dig ibland att du tycker det finns någon i rummet fast du är ensam? Eller kanske känt obehag när
en person har klivit på bussen/tåget, fast du inte vet vem det är..? Det kan då faktiskt vara så att du är väldigt mottaglig och har dina chakran öppna. Du kanske är väldigt medial.

Egentligen är ALLA mer eller mindre mediala. Man kan träna sig till att bli mer öppen och mottaglig. Det är precis som med att bli bra på fotboll etc. Alla kan lära sig, men alla kan inte bli ett fotbollsproffs.

Är du medial så är det väldigt bra att lära sig stänga ner sina chakran och känna igen vilka känslor
som är dina egna, och vilka som inte är det. Samt lära dig göra av med känslor som inte tillhör dig.
Vissa är mediala och vet inte om det, och kan då gå omkring och ha sina chakran öppna. På det sättet
så får man till sig en massa olika känslor från olika människor och från "andevärlden". Du kan bli som en svamp
som suger åt sig andras människors känslotillstånd. I vissa fall kan man även känna av andras sjukdomar eller
andra besvär.

Du kan också få en påhälsning från "andevärlden". De känner av din energi tydligare och att du är mottaglig
och öppen, och då kan det hända att de försöker få kontakt. Har man inte kontroll på det här så kan det
bli väldigt jobbigt och besvärligt för vissa. Märker/förstår man inte de första försöken till kontakt, så då kan de försöka med andra/nya metodersom ibland kan upplevas som mycket obehagliga, då dom ofta trappas upp.
Är du medial så kan du alltså lära dig begränsa din mottaglighet, bara du lär dig hur du ska göra.
Finns dock minsta intresse och nyfikenhet så öppnas du automatiskt. Som t.ex när du läser det här, läser en bok om ämnet, kollar på paranormala dokumentärer osv. För genom t.ex intresset genom tv och media och fler och fler ser på dessa mediala tv program och läser om det mediala så har aldrig så många öppnat upp för andevärlden som i dag. Ett vanligt tecken att man är "öppnad" och mottaglig är en pirrkänsla i hårbotten/på hjässan.

Barn är ofta mer mediala än vuxna, då deras chakran är mer öppna och deras sjätte sinne är oförstört
och inte lika påverkat som vårat sinne, och dem går därmed väldigt öppna.
Ignoreras detta och istället förklaras som att det är barnens fantasier som "spökar", så stängs
barnens chakran sakta igen.



ser ni att det ser ut som ett ansikte och fingrar i den högra bilden..?



Fenomenen på bilderna ovan är så kallade orber.

"Vad är en orb? En orb är en energi/ande från en annan frekvens/dimension. De är livsformer som kan vara den mänskliga själen eller kvarvarande energi från de som dött och lämnat sin fysiska kropp här på jorden. Andar föredrar ofta att gestalta sig i form av en orb för att det tar mindre energi än ifall anden skulle gestalta sig som en avbild av sitt gamla jag. Ju mindre orb, desto mindre energi."

Orber kan även fasstna på film.. som här t.ex;

MYSKVÄLL WITH ME, MYSELF AND I

.. och lilla Keela såklart. Världens bästa sällskap. Johan jobbar till halv tolv inatt, så jag och Keela får roa oss själva typ. Haha.. Nyss lagat mat till oss och varit ute på en promenad och nu blir det slapp i soffan, dricka coca cola, ta en dusch och fixa lite smått och gott inför den kommande veckan..! :D Bli lite brun, packa väskan, måla naglarna, lägga fram kläder and stuff så man slipper göra det imorgon bitti and so on..

Jaja, nu ska vi käka och glo på sex and the city 2. (inte sett den än...haha)


Hmm, vad tycker ni om min mat-blandning..? ;) Coca cola, kycklingwook och alot of kantareller..

SSSUNDAY

Tjoo, blev inte mycket till inlägg igår såg jag nu. Haha, men orkade verkligen inte.. :( Hade inte sovit ett piss natten innan osv. Blev i alla fall att dra hem till lägenheten igen. Blev bäst så typ. Lagade mat och slappade i soffan framför lite diverse intressanta dokumentärer osv. Lina och Emma kom förbi en sväng också och hälsade på, var ett tag sedan man träffade dom så det var trevligt. 

Nu är det söndag igen och jag blir ensam hemma här med Keela tills inatt. Det suger. (Tänk om jag inte ens hade haft henne liksom..?!) Så ska försöka dra hit Ida en sväng och busa lite. Bästa bästa.

Vill färga håret också. Har en vidrig gråbrun utväxt i hela huvudet. Nasty. Men är så pank en människa kan bli, så jag antar att jag får gå runt såhär ett tag till. Uääh. Vet inte vilken färg jag vill ha heller. Svart eller mörkbrun/rött..? Svårt.


BESLUTSÅNGEST

Hjälp mig. NUU.. Vet verkligen inte vad jag vill alltså.
SKA MAN HA KVAR DET SVARTA ELLER FÄRGA MÖRKBRUN-RÖTT?



VS

  
 

så.jävla.svårt

NY DESIGN - IGEN

Eller, mja. Lite grann i alla fall. Allt det där rosa och lila kändes "lite" töntigt och var bara för mycket. Inte jag någonstans med andra ord! Haha nä, men den kändes verkligen inte rätt. Klassiska och kanske en aningen tråkiga färger som svart, vitt och grått brukar faktiskt bli snyggast.. Man kan ju exprimentera en hel del ändå faktiskt..!

Mjajao, inte gjort speciellt mycket idag annars. Skola, tagit en nap, åkt till hosjö, käkat pizza, glott idol, slappat framför datorn och pillat med design osv. Jättetrött fredag men skön på sitt sätt..?

Får se om jag stannar här imorgon också eller om jag drar mig hemmåt. Skönt under dagarna, men drygt på nätterna för det blir inte speciellt mycket sömn då Keela inte kan slappna av till 100% och bara springer runt och drygar sig, + att jag måste upp med hundarna 05.00, + att katten har börjat sovit inne om nätterna.. Och Keela är allt annat än van med katter. Så ah, kommer katten ner under natten och Keela märker det före mig, så blir det kaos.

Kanske drar med mig Ida hem till lägenheten och myser istället. Let's see!

en bild från slutet av förra året osv

FINALLY FRIDAY

Woho, kom precis hem från skolan. (varit där heeela veckan!!!) Hann dra med Linnea upp till gamla lugnetgymnasiet också för att kolla våra förra betyg osv.. Nu ska jag käka lite mat, ta en nap, packa och sedan dra med mig Keela för att sova i Hosjö hos päronen hela helgen. ♥ Skööööönt. Eller ah, hade gärna dragit ut på partaj med vännerna en dag, men är pank + att Johan jobbar hela helgen så jag har Keela själv. Lite synd att man blir så låst (JÄVLIGT LÅST) av att ha egen hund, men det är såååå värt det. :D Är ju precis om en liten bebis liksom. Förutom att den är lite mer självständig då. (mycket) Men ah, det är absolut ingenting jag ångrar i alla fall, och kommer troligtvis ha minst en hund till in the future. Även om det har varit jäävligt jobbigt vissa stunder. Är så jävla glad att jag höll ut ändå fast jag tyckte det var skitjobbigt ett tag, för dom växer verkligen både psykiskt och fysiskt så oerhört snabbt!
-
Jaja, vi hörs mot kvällen istället..!



älskade älskade gumman

!

Tumblr_luknzdfpra1qg78qwo1_500_large
-
Tumblr_lt61ynswug1qf3slpo1_500_large
-
0-0-0_175310554_large
-
Tumblr_lurz2yow1p1r5zh33o1_500_large

TORSDAG

Yeay, mår bra i ryggen idag. Eller mycket bättre iaf. Skönt. Hade bara en lektion i skolan också, så det var najs. Blev en runda runt sjön med hunden efter det, kallt som faan börjar det bli..!
-
Btw, drömde en randomsak i natt som senare var med på nyheterna när jag vaknade. Var liksom ingen riktig handling, fick bara upp några bilder, inte vem/vilka som var med riktigt så. Inte ens jag själv. Men drömmen handlade i alla fall om någon (för mig) randomgubbe som var "misstänkt" för något som ansågs olämpligt för hans postition. Det hade med vissa sexövergrepp-anklagelser att göra. I drömmen visade det sig att denna kille även var polis och hette Harald någonting.

Aja, sen vaknade jag. Fattade inte varför jag skulle drömma om det..? Gick och tänkte på det rätt länge. Haha. I alla fall, så ca en halvtimme efter jag vaknat så handlade ett nyhets repotage om en Vice Polisordförande vars namn var Harald som utredde sexanklagelser mot Wikileaks-grundaren Julian Assange. Vilket har blivit väldigt uppmärksammat och olämpligt...?

Hm, weird i alla fall. Varför drömde jag om det liksom..? Och innan jag ens hört talas om det.
Mjaja. Nu ska jag slappa lite till, sen blire hardcore cleaning.


HÖRS IMORGON / RYGGONT

Gah, när man blir frisk från det ena så drabbas man av det andra .. :( Har haft ont som fan i ryggen nu i ca en vecka. (förra fredagen..) Och nu har det blivit värre. MYCKET värre. Bara idag så har det trippats upp med ca 6000% eller något. Nu på kvällen har det typ gått asfort.
Började liksom grina när jag fick böja mig ca 1dm för att sätta på mig strumpor alldeles nyss. Lika när jag var ute med hunden så gick jag som en gammal pensionär, minst sagt. Och typ stod o skrek på hunden att hon skulle sakta ner eftersom hon gick i sin vanliga takt, och jag kunde inte rycka till/hålla emot i kopplet för då kändes det som om ryggen skulle slitas itu. Gick och grinade som en bebis samtidigt också, Haha.. Tur att det var kolsvart ute så ingen såg mig .. :O
Åh, spelar ingen roll i vilken ställning jag ligger/sitter/står i, gör ont precis hela tiden. När jag rör mig gör det dock som ondast givetvis. Jag som hade tänkt gått runt sjön idag efter skolan och fixat massa andra saker. Men ah, eller hur. Tog ett kokhett bad också, hjälpte inte det heller.
Blää, hoppas det är bättre imorgon annars dör jag, seriöst. Gör så jäääävla ont just nu alltså.
Så mjo, hörs imorgon istället kanske, kan fan inte ens sitta vid en dator normalt.




2 COOL FOR SCHOOL

..not


jag och linnea




haha, saraaaa...?









MOT SKOLAN...

Woho.. La mig faktiskt klockan elva igår (!) Tre timmar tidigare än vanligt, och jäävlar vad skönt det var. Vaknade klockan tre i natt dock och var klarvaken och trodde klockan var 6.. Haha. Underbar känsla när man insåg att man fick sova tre timmar till sen! Ska försöka lägga mig runt elva varje dag tror jag.
-
Jaja, nyss fixat mig, vart ut med vovven osv. Nu ska jag bege mig mot skolan.. Köpa energidryck och chips först.
Så hörs sen typ




DET DÄR MED SKOLA..

Tjue, äntligen ännu en skoldag avklarad! Duktig tjej. Har varit jävligt kämpigt "ett tag" nu, men jag tror och hoppas att det börjar ordna upp sig. Det måste det. It's the last chance I have. Och måste väl ta vara på den.
Csn har tydligen börjat vaknat till lite för att jag varit sjuk så mycket ni vet..? (öroninflamation m.m..)
Så.. ah. Är jag sjuk EN ENDA dag till innan jul, så ryker mitt csn dirrmode. Och skulle jag bli sjuk igen, (no matter hur mycket/lite) så MÅSTE jag fixa ett sjukintyg på att jag verkligen är sjuk. Annars ryker csn ändå. :(

Drygt skit huh..? Jag som är så fruktansvärt jävla skoltrött just nu. Har ju redan gått på gymnasiet i två år innan. Och nu ska jag få lov att gå tre år till. Kommer ta studenten samtidigt som min lillebror född år 95 liksom.
Ok, mitt val/mitt fel att det blev som det blev, absolut. Har själv valt att hoppa av min förra linje och börja om på ny och krångla hit och dit osv. Dumma mig. (men varför gå en linje man inte vill jobba inom i framtiden..?) Men ah, drygt ändå är det. Känner inte att jag orkar. Alla mina jämnåriga kompisar tar studenten i vår liksom. Det suger.

Aja, ska försöka komma ikapp med allt och ligga i nu, och vara där varje dag. Var ju hur duktigt som helst förut. Alltid varit. Tills förra året någon gång. Vet inte riktigt vad som hände sen. Men nu jävlar, inge mer sjuk, och inge mer lat (eller lat kommer jag alltid att vara, men ska försöka göra så att det går så lite ut över skolan som möjligt iaf..)
Jaja, intressant va..? Nu ska jag dricka lite mer energidryck, lyssna på musik, tvätta och städa igenom gaderoben. Tjuueddeluehuhuh.


fint va..? lite att göra typ


GOD MORGON..

Åh, jag bara älskar mina sömnproblem. Somnade inte förrän halv tre i natt HELLER .. :( Sjukt drygt att vara så jävla trött på dagarna sen. Speciellt om man ska upp till skolan. Gårdagen kan dock bero på att jag drack 3 energidryck på eftermiddagen/kvällen. Och det brukar ju sitta i jävligt länge. För mig i alla fall. Speciellt om man vill sova tydligen..?

Jaja, var duktig och gick upp 06.00 idag ändå. (!!!!!!!!!) Utan att snooza. Inte ens 5 min. Duktig tjej. Brukar snooza i ca 1½ timme annars, haha. Så nu har jag varit ut på en kall morgonvända med hunden (världens halkbana ut, höll på att dö!), gjort oboy och sånt roligt. Ska väl packa ner det sista och bege mig mot bussen nu typ. Hfmfmmf. Nä. Drygt. Kanske drar mig till sängen igen. Gud vad underbart.

Inte sovit i sängen på hela veckan. Sovit i soffan, haha. :( Den är mycket skönare för ryggen när man har ont. Konstigt nog..! Liksom mer hård och stabil. Känns som sängen är så mjuk att ryggraden blir ännu mer böjd typ.
Jaja, nog om det. Ska göra ett försök nu ändå. Saknat sängen lite. Och att sova brevid Johan såklart..

Eller nej. Måste nog till skolan. Måste sköta mig nu. Faktiskt.. Run bitch run.


opigg tjej med fula naglar. 


Orkade inte styla håret. Drygt. Gjorde en snörvepörvel toffs


aa haido.



SUSPICIOUS MIND


Så fin och sann låt. Mhmm, love it. Love him.

LITE HALFT NY DESIGN..

Vet inte om ni kan se den..? Vet dock inte om det blev till det bättre direkt. Känns som det blev lite för mycket rosa och sånt fjoll. Känns lite töntigt. Jättetöntig. Jag vet inte. Eller vad tycker ni? Är bakgrunden för mycket eller helt ok snygg..?
Kan inte riktigt bestämma mig. Men känns som det är för mycket. Är nog inte riktigt jag. Byter nog snart igen.

Får duga tills vidare. Måste hitta bättre.. damn.


- MONDAY

Happ, ny vecka rå. Igen. Klarade av att ta mig till skolan trots att jag legat vaken till tre i natt. Kämpigt, men jag är ju en kämpe såe. Sjukt trött dock, så jag köpte med mig några energidryck hem efter skolan. Hehe.. Borde inte. Får hjärtklappning då och då så. Och fuckar ur. Och det är väl knappast ett bra tecken I guess. Men jag älskar dom. Typ det godaste som finns + att dom är så fruktansvärt effektiva. Ibland lite väl kanske. Men perfekt dagar som denna! Fast funderar på att skaffa någon form av koffeintabletter istället.. Någon som vet några som funkar bra..? :D 

Jaja, nu ska jag försöka plugga lite snabbt. Prov osv imorgon. Yey.


snyggsara & jag h3h3.




hon hatar mig..?






johan raka dig förfan ♥



MOT SKOLAN

Uuuh, väldigt opepp. Somnade tre i natt. Igen. :( Skit. Jaja, ska väl gå.. Ska köpa energidryck innan... Tja
-

skriver imorgon istället

Hey, nu är vi hemma i lägenheten igen! Inte sovit ett piss i natt, då Keela fuckade ut totalt i princip hela natten.. Haha.. :( Så har tagit en låååång nap nu när jag kom hem, och tagit igen nattens sömn. Nu ska det lagas mat och mysas bara. Ta en dusch sen osv, och ladda upp för ännu en vecka. Yäy..! Jaja, skriver mer imorgon istället. 
Har inte så mycket mer att säga om denna dag tror jag..? Pusspuss.

Dessa tre bilder får beskriva denna kväll;

5b82efec4d24f3d0908528849c839b1e_large
Onsdagsmys_thumb_large
226088_2064850215874_1083308104_32251201_5603021_n_large

MYSKVÄLL!

Nu har Johan och Keela anlänt också. Och snart blir det fläskfilé och hasselbackspotatis osv. Mumsmums! Blir bara lugnt alltså. Inge etage som jag hade tänkt tidigare, eftersom Bingo Rimér ska dit + goodiebags osv. Men är helt pank, så.. ja. Passar väl inte så bra kanske. Men det blir fler gånger!
-
Senare blir det väl typ bara att tanka hem lite filmer, koka te och göra varma mackor in the soffa med älskling och hundarna! Perfect saturday for me! :D Då kanske man orkar med skolan nästa vecka också..?




fjårtizpose

 



LITE BILDER FRÅN IGÅR

Tjue, blev väl en helt okey kväll igår i alla fall, även om Ida somnade/däckade redan strax innan tolv. Haha tröttfia. Menmen, själv låg jag upp till halv fyra. Vettefan vad jag egentligen gjorde men. Jaja, innan dess så hann vi med en hel del ändå. Laddade hem lite appar. "Jag har aldrig", "ölspelet" osv osv. Blev rätt fulla båda två alltså.. Aja, jävligt kul anyway, haha! :D

Jaja, lite bilder.


ida & costello


finmiddag..? enkelt och gott om inte annat.


mmmh, en ny favorit typ!




okokok






finaste farborn! Vill ha en egen schäfer någon gång i framtiden..















GOD MORGON!

Är i hosjö fortfarande, Ida har dragit hem för några timmar sedan. Jag blir kvar här över natten idag igen. Johan och Keela kommer hit om en stund, så det blir bara lugnt, lugnare lugnast. Skööönt! Blev lite mycket alkohol igår, haha, eller vad säger du Ida..? ;)

Jaja, nu ska jag ta en snabbdusch och klä på mig. Gör ett inlägg om gårdagen + bilder lite senare. Hinner inte nu tyvärr. Jaja, hörs senare! Nu blir det coca cola och dusch. (Bara jag som äter/dricker/borstar tänderna i duschen jämt typ..?)

Uhm, ah, hörs om någon timme/timmar eller så..!


SKÅÅÅL!


Sitter på mitt gamla flickerum och dricker grogg. Världens godaste drink by Ida och Michelle! Green dream döpte vi den till. Haha, orginellt va..? Men den lever verkligen upp till namnet..! ;) Yummey..


DRAR OCH MÖTER IDA

Tjue, nyss fixat klart mig.. Jävla tid det tog. Gjorde en sminkning jag inte gjort på år och dar. Så en sminkning som normalt sett tar 4, max 5 min tog nu en halvtimme. Drygt att vara av de kvinnliga könet ibland. Jaja, klar nu i alla fall. Ska packa ner lite kläder, sprit och datorn och bege mig iväg mot Willys. Ska möta Ida där dårå. Köpa lite gött till kvällen. Groggvirke, energidryck, chips och so on. Hörs om några timmar..! :D

gottgottgott









SKRIVER MER IMORGON

Nyss smort in mig med brun utan sol (som förövrigt luktar skit). Och ska precis sätta igång med att måla naglarna i en röd ful färg (enda som inte torkat..), samt slå på ännu en Beck film i brist på annat. Och brevid ligger hunden och slår mig med en sko. Jätteskönt. Opepp på allt som har med livet att göra just nu. Vet inte varför riktigt. Kan inte sätta fingret på det. Men drygt är det i alla fall. Men blir nog bättre imorgon när jag får umgås med världens bästa Ida. Hon är en sån som alltid får en bra humör. Hon kan hon. Min Ida.

Happ. Nu ska jag slå på film och sova. Tjo.


TORSDAG

Hey, blev lika seg dag som igår om inte ännu värre..? Allting är sjukt segt, långtråkigt och näst intill värdelöst. Precis allt. Finner liksom ingen mening med någonting i princip. Vill bara bajsa på allt. Allt allt allt. Eller i alla fall slå någon dryg jävel som förtjänar det. Som krydda på moset är jag fruktansvärt lättirriterad och nojig över saker jag inte borde. Menmen, alla blir väl extra deprimerade i denna skit årstid (vad det nu är.....?)

Aja! Imorgon ska jag i alla fall försöka pallra mig till skolan, gå in mot stan och köpa en flaska Absolut till kvällen. Ska nämnligen träffa Ida imorgon och ha en tjejkväll i mitt gamla flickerum i hosjö. Dricka massa grogg, bli lite småfulla, snacka skit, äta chips, beställa hem pizza, ta roliga fyllekort & filmer, snacka old memories samt framtidsplaner. Det ser jag fram emot. Var längesen nu. Igen. Du är bäst gumman. Den bästa tjejen som finns. Kommer alltid att vara. Fyfan vad jag saknar de gamla tiderna. Gamla oss. Gamla allt. Hatar att allt förändras och att livet går vidare. Gillar det inte. Menmen, jag vet precis vart jag har dig för det. Och det är väl det som räknas.



Huhu, sist vi hade fyllemyskväll. Nu ska jag äta kebab som älskling var gullig och köpte. Häydååe.







ÄLSKADE HUND!

Detta är en av många anledningar till varför det är så undebart att ha en egen hund..! :D Som tyr sig till dig, älskar dig no matter what, och sviker aldrig. Att få detta bemötande när man kommer hem är inte helt fel. Det är verkligen mycket kärlek i min lilla gumma.
(och energi...)


BACK

Sorry, men orkade verkligen inte göra någon vidare update igår. Var helt väck och låg i sängen enda till klockan sex på kvällen liksom.. :( Var väl inte så smart antar jag, då jag låg uppe klarvaken till 03.00 idag också.. Wäh, jaja. Måste ta tag i det här. Vet inte hur dock.

Weeeell.. Nyss duschat och gjort varma mackor. Ska snart fixa mig lite och blåsa håret, sen ska jag försöka dra med mig Johan till stan en sväng. Ska eventuellt köpa lite alkohol till lördag tänkte jag. :D Menmen, vi hörs senare. Lä klä på mig typ. Puss.


ååh, ge mig pengar så jag kan göra klart skiten någon gång.

UT PÅ LÖRDAG IGEN ..?


Hmm, Bingo ska tydligen till Etage nu igen. (Dunno why egentligen..?) Men var ju inte dit sist, så kanske köra på det nu..? De första som kommer in, får ju en gratis goodiebag med kläder från Sexy by sweden också. Det kanske man inte tackar nej till eller..? Sen drar dom dit en fotostudio på scen också. Hehe, någon som vill joina?

LYCKAT

ÅÅååh, somnade inte förrän runt 03.00 inatt heller.. :( Har fått världens sömnproblem. Vilket i sin tur ledde till att hela den här dagen sket sig totalt. Givetvis. Är helt slut. Ligger i soffan nu och hjäspar så tårarna forsar, minst sagt. Döda mig. Nej usch, nu ska jag kolla på Beck och somna om. Hörs senare antar jag.


ATTACK LIFE, IT'S GOING TO KILL YOU ANYWAY

A_aap_large

Tumblr_ludzijmzwy1qm3fbro1_500_large

Tumblr_lu7ikyvucx1qcff5ro1_400_large

Tumblr_ltws612mah1r36123o1_500_large


LÄGENHETEN - bilder

Sååå! Äntligen klar med städningen. :D Tog sin lilla tid om man säger så. Låg verkligen kläder, hundleksaker, disk and so on, precis öööööverallt! Usch. Men nu är det hyffsat rent. Eller mja, städat i alla fall!

Tänkte nu bjuda på några bilder på lägenheten. Den är dock lååångt ifrån klar än. Inte alls som vi vill ha den just nu. Tapeter, golv och allt är jättegammalt och skabbigt. MEN efter nyår ska hela lägenheten renoveras totalt! Gratis dessutom. Nya lister, tapeter, färger, och eventuellt nytt golv osv..! Samt en hel del nya/andra möbler som ska bytas ut osv. Men ah, tar ett tag innan man får sitt "drömhem" liksom. Allt kostar ju, och tyvärr är det oftast ekonomin som styr. Eller jämt i princip. Än sålänge får man ta det man har typ...

Än så länge ser det ut såhär i alla fall: (och ja, keela ville va med på typ alla kort)


När man kommer in typ.. 


garderob typ


The room where the magic happen'


badrum osv


igen typ. massa bajsrullar har vi.


soffhörnan jappjapp. tvbänken ska bytas ut till en mörk, lägre.


Keelas stjärt i vänstra hörnet igen dårå


fina akvariet. och keelas leksaker överallt där under, hehe.


kökshörnan. ignorera min vackra internetsladd som förstör hela bilden.


köksbordet. (NÄÄÄHÄÄÄÄ?!)




ah, som ni ser så sitter typ köket och vardagsrummet ihop. 


Slänger in en gammalbild på balkongen också. Lite väl stort bord som tog upp precis all plats.. 
Jaja, det var lägenheten det. Än sålänge. Vill.renovera.nu!

STÄDA OSV

Hej igen, kom nyss in från en jävligt skön och behövlig promenad runt Tisken. Gick med mor och far, och båda hundarna såklart. Skönt! :D Dom hade även köpt med sig en påse mat till mig och Johan, eftersom det bara är han som har inkomst och betalar det mesta här hemma osv. Fick lite hamburgare, kyckling, makaroner, skinka, kryddor, stripes och annat välbehövligt..! :D Så nu blev man typ sugen på att ställa sig och laga mat igen.. Haha.
Nä, det har jag fan inte tid med. Nu ska jag "sätta på" lite bra musik i högtalarna, hälla upp ett glas med  och sätta igång att städa rubbet! (som vanligt..) Men jag klarar fan inte av att ha det stökigt/skitigt runt om mig. Blir typ deprimerad, jättestressad och på alltmänt kasst humör. Haha, och ändå ser det ut som skit dagen efter man storstädat..? Konstigt det där! Fast tror nog Keela stökar till mest faktiskt. Och ändå hjälper hon aldrig till och städar upp efter sig?! Dum hund.
Jaja, kanske slänger upp bilder på slutresultatet sen eller något, har väl aldrig visat lägenheten riktigt i bloggen tror jag..? Kanske inte är så intressant heller för den delen. Uhm, jaja, dags att köra igång. Tjo.

 


DRAR UT PÅ PROMENAD MED DOGSEN!

298114_10150326640586051_561236050_8524073_1910714699_n_large


FRANSMARKERING

En fransmarkering ger intrycket av att du har tätare fransar samt att det piggar upp ögat! Använder du eyeliner så slipper du dessutom mellanrummet mellan ögat och eyelinern. Detta bör du helst alltid använda för att få den bästa makeupen. Hur lite/mycket smink du än har på dig.



How to do it; (lånade av någon tjej på tuben.. haha)


MOT SKOLAN .. zZzZ

Gah, inte sovit ett piss i natt heller typ. Fast Johan inte snarkade. Haha. Har varit pisstrött hela dagen, och sen när man äntligen får/kan sova, då kan man inte somna?! Åh, jättedrygt. Sist jag kollade på klockan var den 04.24 :(

Aja, bra som man är så kom jag upp ändå! Ska först in på Ica och köpa "några" energidryck så man klarar av dagen. Har iofs bara en lektion, but anyway. Vill ju inte somna liksom.

Nu ska jag rusa till bussen!:D 


fick bli dessa franspjucks som jag aldrig använt typ.





Åh. Riktigt opepp. Vill tillbaka till sängen. Världens underbaraste säng, med världens varmaste och gosigaste täcke, och som pricken över i:et har jag mina älsklingar på varsin sida om mig. Men nä, så kul ska vi inte ha.
Nu ska vi till skolan på party. Ses.

A LITTLE BIT TRUE


HALVSOVER I SOFFAN

Hello igen.. Kom hem från mina föräldrar för en stund sen. Varit ute och gått med hundarna i höstmörkret, käkat hamburgare + pommes och bara myst typ. Men nu är jag hemma i lägenheten igen som sagt och jag har kastat av mig diverse kläder och bäddat ned mig i soffan med både täcke och kudde. Tror jag sover här i natt.. Johan snarkar så sjukligt mycket, så det går fan inte att sova i samma säng alltså, haha! :(

Jaja, nu har vi ju i alla fall en skön soffa, så det är inte hela världen I guess. Lite ensamt kanske. Fast Keela brukar i alla fall göra en sällskap i andra änden, haha! Jaja, får se hur jag gör med den saken.

Nu ska jag hälla upp en glas nyponsoppa och kolla lite tv innan darling kommer hem. Se en film tills dess kanske. Nåt förslag? Inge skräck. Pinsamt kassa allihop. Puss på er.


bordstennis

!

Tumblr_luao94pojs1qeojxio1_500_large


BESLUTSÅNGEST

Hfm, då var vi här igen! Jag har ju för det mesta varit helt svarthårig i flera år nu. Slutet av 2006 så färgade jag håret kolsvart första gången. Visst har jag haft lite andra färger emellan någon gång sädär, men det har alltid slutat med att jag går tillbaka till det svarta inom 1-2 månader. Max.

Nu har jag dock haft kolsvart enda sedan 2009. Och jag tror jag börjar bli trött på det. Känns lite dött och liksom matt ibland, om ni förstår vad jag menar..? Livlöst. :(

Funderar istället på att ha det i en vääldigt mörkbrun färg med kanske någon rödaktig nyans i. Vad tror ni om det..? Eller borde jag kanske hålla mig till det svarta ändå..? Fan. Jag vet inte. Ilandsproblem i högsta grad.

Vet ju iofs själv hur jag är. Blir jag nu brunett så slutar det ALLTID med att jag är svarthårig inom kort ändå. Känns lite onödigt att bleka håret någon nyans ljusare + färga det brunt/rött, för att sedan färga det svart igen. Blir så jämt. Men jag är ju och andra sidan brunett i vanliga fall. Någonstans. Långt där under... Haha.

Fan. Hjälp mig. Vad borde jag göra? Ge mig några form av tips/råd eller nåt?! :O


2006, 2007, 2008, 2009 och 2010 ... svart svart svart typ.. Tröttsamt? Eller så trivs jag bara bäst i det?

Aja, jag gillar denna hårfärg rätt starkt. Mörk, varm brunfärg med lite röda toner.. Rawr.
Vad tror ni om det..? :D

HOME FROM SCHOOL

Wäääh, inte mycket sömn i natt alltså. Fick växla mellan att sova i sängen och på soffan, då man har en pojkvän som vet hur man snarkar. Ont i ryggen utan dess like också, yey..! :( I alla fall.. ställde klockan på 12. Gick till skolan. Hade ingen lektion, gick hem igen. Värd dag. Verkligen. Not.

Jaja, ska packa ner lite hundmat, Keelas nya reflexväst och datan, för att sedan bege mig mot Hosjö tills ikväll och bara mysa med min familj osv..! Blir nog bra. Vi hörs senare, lite att göra. Pussn.





NU;

Nu blir det vitlökskroketter, tzatsiki, fläskfilé och Beck i nya soffan med mina älsklingar! 
Perfect sunday night! Börjar klockan två imorgon också, så behöver knappast lägga mig i tid.. ;)




haha, keelas min..



TIPS: IDOMIN UNDER NATTEN

En sak som faktiskt funkar jävligt bra (borde göra det oftare..) är att smörja in läpparna med Idomin precis innan du går och lägger dig. Då vaknar du med ett par mjuka och lena läppar! :D

Är ju asbra nu i vinter också, då luften är mycket torrare än på sommaren, vilket även gör din hud och läpparna torra. Soo, do that. Måste komma ihåg det själv också..

Mina läppar är alltid jääättetorra. Typ när jag skrattar/ler ibland så spricker läppen upp helt och det börjar rinna massa blod and shit. Inte så mysigt..?

Hur som haver.. vanlig idominsalva och idomin läppbalsam fungerar precis lika bra, då innehållet är EXAKT densamma. Den enda skillnaden är att själva tuben för "idomin läppbalsam" är anpassat för att kunna applicera enklare på läpparna. Innehåller är då precis samma sak. Mor jobbar med dessa produkter, så vi litar på't.

= SAME SHIT =



SÖNDAG!

Tjoho, gårdagen var helt okey! Blev först att dra till Långshyttan och hämtade några som Lina kände, sen in en snabbis på någon form av förfest, sen de sista två timmarna tillbringade vi på krogen. Slutade med att det blev Etage som vanligt. Haha.. :( Menmen, finns inte så mycket att välja på här i lilla Falun. Inte när dom har endast ca 1 till 2 krogar för små 18-åringar att vara på, haha! Glömde kameran hemma gjorde jag också, så inte en endaste bild får ni. Haha, men kanske lika bra det känner jag.

Jaja, sov till två idag i alla fall. Hela dagen borta typ, men jag kan säga att det behövdes..! Sen har jag väl mest tagit det lugnt i princip. Inte haft ork till annat liksom. Eller mjo, tog en långpromenad runt Tisken med Hanna, Angelica och Keela nyss i alla fall. Skönt..! :D

Resten av kvällen blir lugn lugnare, lugnast hemma i soffan med mina älsklingar. Det är verkligen något av det bästa som finns det. Blir att koka te, göra varma mackor, tända ljus och kolla på Gustavsson 3 tr, och Beck som går klockan nio på 4an som vanligt. A very cosily söndag helt enkelt!


Wupps, tänkte skriva en till sak. Men inlägget blev lite för långt. Tar det en annan gång.
Hörs.




UT PÅ ÄVENTYR, HEYDOO!


Lina kommer och hämtar upp mig nu, sen drar vi vidare på party and all that. Har ni otur så kanske jag gör ett fylle-inlägg när jag kommer hem. Men kanske är lika bra jag skippar det..? Kan bli lite..väl. Åt alla håll.
Jaja, ska leta rätt på ett par hyffsat snygga skor nu. Tjehååå.


PARTY 2NIGHT

Ska fixa mig lite nu. Platta hår, smink och sånt. Inte bara att vara tjej när man ska ut heller.. Tjuvdricka någon cider ska man väl göra också. Hehe, har ju endå varit nykter precis hela lovet hitills, så det förtjänar jag faktiskt..! ;)

Jaja, senare i alla fall så kommer Lina och hämtar upp mig sen rullar vi mot Långshyttan för att hämta upp någon som hon kände typ, sen drar vi ner på stan för lite party all night long. Får se om det blir Victuscella eller Etage i vanlig ordning. Jag är nog glad vilket som tror jag..?

Jaja, vi hörs senare kanske. Ska käka lite till att börja med i alla fall..! Puss.


i mars detta år..


mhm, var ju det problemet också.



NU;

Glor film i soffan med mitt älskade retard i knät. Mysigaste som finns.
Alla, verkligen alla borde ha en egen hund. Dom ger en så mycket mer som inte en människa kan.

 




..?

Tumblr_lu15lk74ga1qbpwzeo1_400_large


HOME AGAIN

Tjoho, drog som sagt och träffade Hanna och Ronja en sväng. Åt dipp och grönsaker, snackade skit och glodde film typ. Lurade i dom att vi skulle kolla på A serbian film. Varnade dom för att det var en groteskt vidrig film. Men vi kollade på den ändå. Och ja, det slutade med att Ronja stackarn sprang ut i hallen skrikandes med händerna för ögonen och ville inte se mer.. Haha. Det är väl ingen skräckfilm så, den är bara vidrig och så äckligt jävla sjuk.
Men a, det var kul. 

Sen kom Lina och Pontus och hämtade upp oss en sväng för att glida lite bil. Haha, Lina hade fått låna en miljonkronors bil av någon snubbe. Najs. 

Jaja, hemma nu i alla fall. Vet inte varför. Är jävligt rastlös nu igen. Lagade mat. Korv och makaroner. Brände allt. Hur fan kan man bränna precis allt man lagar? Trött blir man. 

Jaja. Nu blir det beck. Igen. Hoppas det händer något kul typ. Hejdoo.




NOTHING ELSE 2 DO

1. Är du singel? nejnej, sambo med världens underbaraste pojkvän så!
2. Är du lycklig? jodå.
3. Är du uttråkad? ja, annars hade jag nog inte gjort det här...?
4. Är du ledsen? njae.
5. Är du italienare? ibland.
6. Är du gravid? don't think so no.
7. Är du full? nä, så kul ska vi inte ha.
8. Är du en cooling? oftast.
9. Är du från Irland? lite kanske.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? yesyes, så söta så!

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? mja, vet inte..? 
2. Har du nånsin blivit sårad? Mjo, vem har inte vid det här laget?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? säkert.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? när man var liten kanske.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? yesyes, imorse halv sex :D
6. Har du haft en hemlig beundrare? om den är hemlig, så borde man väl inte veta..?
7. Är du kär? Ja! ♥
8. Vill du gifta dig i framtiden? maybe baby.

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek for god's sake.
2. Hår eller ögon? hfm... ögon tror jag. Johan har världens finaste ögon.
3. Katt eller hund? hund. gad damn.
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? "bästa vänner."
5. TV eller Internet? Internet. gah, tv finns ju på internet nu förtiden anyway.
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola.
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och. Beror helt på vad jag känner för just då.
8. Pengar eller lycka? Pengar är lycka. Nää, men lycka såklart.
9. Dag eller natt? jag är en riktigt nattmännioska, haha. Har alltid varit och kommer nog alltid att vara.
10. MSN eller mobil? mobil. Inte använt msn på flera år. Finns det fortfarande?

10 "Har du nånsin…"

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? haha nej.
2. Brutit ett ben? nope.
3. Gjort nåt du ångrar? Jotack, vem har inte det? Men sålänge man lär sig av sina misstag tycker jag väl egentligen inte att man ska ångra något.
4. Hoppat Bungee Jump? nej, that's for idiots.
5. Ljugit för någon du tycker om? mycket möjligt.
6. Ätit en hel tårta? Nej. Gillar inte tårta och sånt.
7. Gjort bort dig offentligt? Jorå. 
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Hahah, nej tack.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, haha. :( Katter, kaniner hamstrar osv. Väldigt gulligt. Grät till och med när min första guldfisk Cleo dog. Istället för att spola ner honom i toaletten som normalt folk så begravde jag honom i trädgården i en vattenfylld fryspåse. Har begravt en massa fiskar på det sättet. Har en stor fiskekyrkogård på baksidan hos mina föräldrar. Haha, tror inte dom vet det.
10. Velat försvinna? yeye, kanske.

skit
Vad såg du på tv sist? just nu, simpsons på tv6.
Vems blogg läste du sist? öh, dessies. haha.......
Vad åt du sist? potatis och bränd fisk. Kan fan inte laga mat. Men potatisen var najs. Inte ätit potatis på flera månader.
Vem pratade du med sist? Hanna på facebook, eller menaru IRL? Isåfall Johan imorse typ.
Vem ringde du sist? minns inte, men Ida ringde mig för en stund sen.
Vem messade du sist? Ida.
Vad läste du sist "bok"? jaaadu?
Vem pussade du sist? Keela. Och Johan ofc.
Vem kramde du sist? Samma som ovanför typ.
Vem bjöd du sist på något? Keela. Hon fick min brända fisk. Eller, ja.
Vad köpte du sist? jadu pizza och cola som vanligt.


tjena.

 


GOMORRN

Wääh, nyss vaknat typ. Låg upp och läste bloggar och roade mig tills typ 3 i natt. Fun life, yesyes. Not.
Jaja, kom nyss in från en "morgonpromenad" med hunden, och nu ska jag slänga in mig i duschen typ och bli lite fräsch japp. Raka ben och smörja in mig. Tänk att det krävs så lite för att känna sig som en ny människa...?

Yeye, senare mot kvällen så drar jag mig hem mot Hanna. Jag, Hanna och Ronja ska ta en lugn kväll där med bad, snacks och skitsnack. Me like! 

Jaja, nu ska jag duscha och laga mat. Samtidigt. Den du.
Hej.


sa någon trasiga jeans?

I ATE ALL OF YOUR HALLOWEEN-CANDY


Hahahah, jag dör. Så jävla gulligt. Fuck their lifes liksom.

MAKEUP FOR BROWN-EYED


KOM NYSS HEM

.. från stan. Drog dit med Johan och Keela. Köpte lite alkohol till helgen (utifall att det händer nåt kul liksom..), och även idag köpte vi med oss en pizza hem. Vad fan är det för fel på oss?! Jaja, gott som fan i alla fall.

Ser ut att bli lugnt ikväll med. Menmen, får se. 
Kolla film och mysa snart med baby. Kanske träffa någon rolig typ lite senare.
Ah, nää .. nu ska jag ladda hem lite film. Hey.



Btw, kan ju passa på att säga att jag bara älskar er läsare som kopierar text, bilder och ibland hela inlägg rakt av. Alot of cred till er. 



Not.

TORSDAG

Tjuehuehueheu. Nyss fixat mig and all that, och nu väntar jag bara på att Johan och Theo ska vakna, så vi kan gå till stan. Ska handla lite alkohol (just in case), och en hårfärg typ. Sen får vi väl se vad kvällen bjuder på. Hoppas på någonting. Vill uuuut. Eller imorgon. Halloweenparty på etage då. Men I dunno. Ingen annan vill/kan ju i princip. Bo0o0o0ring. Sista helgen innan skolan drar igång liksom. Jaojao, får se. Sitta hemma helt alone gör jag då inte..




Johan och Theodor. (Är barnvakt åt ett par kompisars barn)







GOOD MORNING SUNSHINES

Eller..? Mja vaknade jävligt sent idag. Typ ett. Yeey, jag som skulle plugga hela dagen, så man kan göra något rolugare på kvällen... Jaja. Blir väl så när man liger uppe hela nätterna och glor film typ..

Annnnyway! Nyss satt i mitt nya långa, lena, mjuka, fina och oslitna hår, woho!11½!111!!! Känns.. fantastiskt. 
Uhm, aja. Slänger upp några bilder sålänge, sen måste jag sätta igång med att plugga. På lovet.
Fan vad underbart.




mina underbara gofisar "imorse" ..


haha, trötthäst.


hahaha...


hehe, hon blev lite sur.


dagens myskläder typ


ah, nä.. Lä köra igång. Hörs senare maybeee...

GIVE ME THAT KID


HAHAH, hur underbart..?! Som en annan skrev:
"det är sånna som han som får mig att inse att jag inte har någon framtid".


SOME RANDOM MEMORIES


Don't criticize what you don't understand, son. You never walked in that man's shoes.

- Elvis Aaron Presley



MAKE UP FOR BLUE-EYED


Här kommer en makeup som får dina blåa ögon att glänsa! Det handlar om komplementfärger som framhävder den blåa färgen. Fast självklart kan man använda sig av denna maken om man är grön- eller brunögd också. 

Men lägger upp en video som är anpassad för brunögda imorgon..


KLARTTT!

Typ.. Ah, tog "bara" 3 timmar att sy trensen dubbel + sy på ca 20 clips. Haha, jag sydde fel flera gånger så jag fick börja om liksom. Som vanligt. Fattar verkligen inte att jag fick ett G i syslöjd en gång i tiden, haha.. På ett läsår så gjorde jag en halv väska. Gjorde verkligen mitt bästa, men jag är väl helt enkelt kass. Hah.


Satt även och tryckte i mig alot of fett idag igen. Woho. Någon som vet hur man får stopp på sånt typ..?
Och nä, det är inte bara att sluta. Hum hum hum. Aja, nu ska jag ersätta detta skit med en skål med frukt och "sätta på" Beck. Och imorgon blir det plugg plugg plugg. Sen på torsdag eller/och i helgen blir det utgång hoppas jag! Är halloweenparty på etage. Det gillar man ju. Undra om man ska vara Jesus ännu en gång, hehe.



JUST NU

.. och några x-antal timmar framöver. Har äntligen fått hem håret jag beställde från Tradera förra veckan. Kom lite sent eftersom jag glömt att jag skrivit mig på Johans adress nu, och inte satt upp lapp på dörren, ändrat min adress på tradera eller nånting. Men nu så! :D

Är iaf nöjd än sålänge. Men märks väl mer hur bra det är efter en vecka eller så.. Trenset är i alla fall ca 2 meter långt. Men har inte clips så det räcker till så långt, så ska försöka sy det dubbelt istället. Drygt att man inte har symaskin dock. Haha!

Aja, lite julmust och bra musik så..


Gamla håret vs nya.. Lite skillnad huh? Kolla t.ex topparna liksom. Aa ni kan ju gissa vilket som är vilket.




pretty damn långt om inte annat.

HEHE




RSS 2.0