SMINKTIPS - EYELINER

Använder mig själv av flytande eyeliner då jag tycker det är enklast att använda sig av. Tror det är enklast för nybörjare också. Fast har även hört att eyeliner i ”kakform” (på burk med pensel) är helt okej! Använder dock mig själv av Hm's egna flytande eyeliner. Billig men minst lika bra som vilken som helst anser jag då.. Räcker länge också.

När du använder en ögonpenna är ett tips att öppna din mun lite grann och för att slappna av i ögonmusklerna. Detta gör det mycket enklare att applicera.

Innan du börjar – se till att ögonlocken inte är olljiga/krämiga. Ta din puderborste och dra några drag puder på ögonlocken. Då sitter eyelinern väldigt, väldigt mycket bättre under dagen.

Börja alltid att måla utifrån och in, då det är mer färg på penseln precis i början. Och det ska alltid vara något bredare allra längst ut. Sedan kan du dra inifrån ögonvrån och ut, utan att doppa penseln emellan.

Applicera din eyeliner så nära som möjligt och även lite på ögonfransarna för att förhindra en vit linje som lätt kan uppstå när man inte är noggrann.

 

 

Tumblr_lt4cm7kanf1qb7wj6o1_500_large

 

320575_206304556108880_100001880108802_500325_681779121_n_large

Tumblr_lsga68sffc1r2cqiio1_500_large

 


HOS PÄRONEN I HOSJÖ

Tjenare va. Kom precis hem till Hosjö. Älskade älskade Hosjö. Drog med mig alla hundar för att tillbringa natten här osv. Skönt att komma iväg somtimes, + att träffa mina kära päron ofc. Heheh.
Händer ju tyvärr inte allt för ofta längre, då jag bor på helt "fel" sida av stan. Mjaojao.

Blir lugnt idag anyway. Har massa Beck filmer jag ska kolla igenom också. Och alot of banor att klara ut på Halo. Så jag har köpt med mig lite coca cola också, så det blir en myskväll utan dess like du vet. Kalasbra! :D


Oktober 2010.. kan ju säga att jag i alla fall saknar håret om inte annat. Mitt gamla flickerum lite också kanske.
Var lite brun också.

MYSER - HÖRS IMORGON!




HAHAHA! Fy vad jag älskar dig min lilla cphund. ♥

Ja, vad ska man säga. Det är väl typ så min kväll sett ut! Nu ska jag glo på lite Beckfilmer som jag laddat hem. Tänkte även tjuvstarta lite och dricka julmust. Muums..! Hörs mer imorgon antar jag. Tar nog med mig hundarna till Hosjö och sleepar där då. Ahja, puss osånt.


!

295714_2540379304897_1116097787_33100481_171038053_n_large


SMINKTIPS - CONCEALER

♥ Testa aldrig concealern på handen, då den sällan har samma färg som ditt ansikte. Testa istället på halsen eller kinden.

♥ Concealern bör matcha din hudfärg, men gärna en ton ljusare.

♥ Den ska användas för att täcka mörka ringar runt ögonen, eller andra eventuella blånader på huden. T.ex näskanten längs kinden, eller de yttre hörnorna av dina ögonen eftersom dessa områden ofta har en tendes till att bli mörka.

♥ Ett tips är att applicera concealer över din foundation så att den täcker och inte rinner av.

♥ Concealer ska appliceras så sparsamt som möjigt. Annars blir det lätt att man får en konstig look som inte ser naturlig ut.

319255_2512554621986_1496786510_32771463_1546617301_n_large

 


NU;



En killkompis hjälpte mig finally att ladda hem detta underbara spel. Spelade det all the time förut när jag var lite yngre, men slutade efter några år av någon anledning. Tror spelet försvann, eller om det blev repor typ. Nu har jag det till PC i alla fall, så då blir det enklare och roligare att köra, då jag kan göra det vart som helst i lägenheten liksom. FAN vad fett!

OMG.  IM SO FUCKING HAPPY RIGHT NOW!!  Ses om nåt år typ!



DAGEN EFTER

.. men vaknade faktiskt och mådde hyffsat bra ändå! Brukar iofs inte bli speciellt bakis heller så, but anyway. Antar att jag är lite lyckligt lottad sådär! :D

Har typ bara slappat hela dagen med älskling och Grogge som sov kvar över natten. Städat lite, käkat mat, druckit cola och ätit chips, muahah! Sen kom päronen över och lämnade Costello här. Han ska sova här tills på Tisdag är det sagt. Mys! För övrigt så blir kvällen lugn som fan. Johan ska jobba natt, så jag blir hemma själv med hundarna. 

Aja, nu blir det mer slapp i soffan!


GÅRDAGEN

Sorry, men orkar inte med bloggen just nu alltså. Finns lite viktigare (och roligare) saker att lägga energi på i detta liv. Uhhm, hur som, så var gårdagen rätt okey! Ida kom hit först vi drack lite cider och fixade oss och drog vidare to the next partaj. Efter ett tag så drog vi dock vidare ännu en gång, till Ronja och Hanna och förfestade lite där innan det blev en krogrunda på etage i vanlig ordning! Mycket dans and so on.. Var gött!

Tack till er kära vänner som bidrog till en härlig kväll! :D



sötida hemma hos mig!


jajo.


hanna och ronja!






haha fint eller nåt.



LÖRDAG !

Äntligen klar med soffan and all that! Så nu är allt på sin plats typ.. Hann även ner till stan och köpa en äckligt stor mal till akvariet. Ugh, äckliga djur. Men välbehövliga I guess.

Senare på kvällen så kom Hanna hit och gjorde mig sällskap ett tag! Satt och snackade om allt mellan himmel och jord, och tiden rann minst sagt i väg! Haha, klockan hann bli 03.36. Trodde klockan var typ ett.  Aja, det var trevligt! :D

Nu sitter jag och njuter av den nya soffan och kollar på idol-reprisen.. Ska snart börja peppa inför kvällen, då det först blir fest hos ett par kompisar, sen utgång! Är sjukt pepp, haha!

Aja, see ya soon




FULLT UPPPPPPPPPP*

Har ny soffa nu, tvbänk, bokhyllor, matta, soffbord, and so on. Så nu ska vi skruva i sär o ställa bort allt de gamla, skruva ihop de nya, och flytta runt runt runt. Har hur mycket som helst att göra. Måste troligtvis tömma vårat undbara 220 L akvarium också som är ivägen tammefan hela tiden.

Måste hinna ner på stan och handla alkohol, en ny fisk och annat bajs innan det stänger också. Yeeeey, inge stressad alls. Nejfan.

Aja, hörs om ett år typ. Baha tja.


aja, imorgon blir det röj. 



GO BEYOND THE COVER

Detta är då alltså en reklam för en ny typ av kräm som man dölja tatueringar med! Smart huh..?!

För att visa att den verkligen fungerade använde man sig av världskände Rick Genest, som är mest känd för sina extrema utseende. "The tattooed zombie" som han också kallas. Jaja. Jag tycker videon är genelisk.
Asbra kräm om man vill dölja tatueringarna när man söker jobb/jobbar and so on.
Eller helt enkelt har en tatuering man ångrar typ.

I like it.


ETT ÅR IDAG

27/10-2010, one year of love!


guten morgen

Tjooho, blev en hyffsat lyckad utgång igår iaf! :D Drack några stycken hemma hos Ronja först, sen runt niotiden så drog vi ut på etage! Blev lite 2 much alkohol kanske, men annars så! Såg lite av Sak Noel och dansade till Loca People också, om jag minns rätt. Haha. Nä, men det var awesome. Träffade massa gött folk osv!
Just nu sitter jag i gårdagens smink och i enbart trosor och tshirt och svullar i mig pizza. I love it! Haha...
Ska ta med mig Keela ut i svärdsjö senare, är bjuden på middag och sånt trevligt! Ska försöka hinna träffa Hanna en sväng också tror jag. Gå en liten walk med dogsen typ!
Jaja, ska börja med en dusch nu tror jag. Behövs.
Puss.
ajuste, några bilder också;


saaak!


in the publik typ


orbs




NYSS

Haha.. Det var några ungar som tjuvplingade här alldeles nyss. Först sket jag i det liksom, men när dom fortsatte så väntade jag i luckan tills dom skulle plinga nästa gång. så PRECIS när han stod framför och skulle till att plinga så smällde jag upp dörren i ansiket på skitungen och Keela sprang ut efter dom i trapphuset, då hon antog det var nån vi kände.. Fyfan vad sur jag var. Minns inte riktigt vad jag skrek, och tror inte jag vill veta heller.
HAHAHA, dom vart sjukt rädda. Tur att jag har en snäll hund i alla fall.. ;)

Vet att en av ungarna är extremt hundrädd. Han typ byter sida när vi möter han ute, osv. Han typ skrek och gömde sig under trappen. Haha jag dör.. Men han får skylla sig själv då han mycket väl vet att jag har en hund, och plingar man på dörren så är det väl en självklarhet att man öppnar? Och när dom då sprang därifrån så sprang ju Keela efter givetvis. Nåja, kul var det.

Usch, ungar alltså.

POWERNAP

Tjuddeflupp. (?) Kom precis hem från skolan. Gjorde prov osv. Gick riktigt bra faktiskt. Tror jag åtminstånde..? Känns bra i alla fall, skönt! :D Bara ett kvar för denna vecka...
Just nu har jag kastat av mig precis alla kläder och lagt mig i sängen. Ska försöka sova lite så man är pigg till kvällen. För då jävlar blir det åka av! Är ju lilllördag and so on.. Aja, ska väl ta och inleda operation powernap. See ya later.
BTW, såg att självaste SKRILLEX ska till peace and love nästa sommar!!!! FATTA FETT ELLER.
Så jag antar att man måste skaffa biljett till nästa år igen alltså. Gah. Dyrt skit. Men värt I guess!




Dinosarierna anfaller.


Fyfan, är detta på riktigt alltså? HAHAHA I love it!


MUSIC SHOULD BE SOMETHING THAT MAKE U GOTTA MOVE, INSIDE OR OUTSIDE

- Elvis Aaron Presley

Retro_celebs_08_large

Tumblr_lrvf8suija1qiw5vko1_500_large

Elvis%252bpresley_large

PLUGG OSV

Har som sagt varit till borlänge en snabbis med Ida idag. Sket dock i att shoppa på kupolen. Kom på att jag måste spara all my cash till utgången imorgon samt utgången på lördag.. Räcker knappt ändå liksom. Menmen, vi bytte hennes tungpiercing i alla fall till en kortare stav + vit kula. Ashett! Vill ocksååååå ha... Hatar att pengarna verkligen styr ALLT. + Att jag ska betala 1000:- till för att få min ryggtattoo klar..! Och just nu vet jag verkligen inte vart jag ska få dom pengarna ifrån. :( Närmsta chans är liksom efter jul möjligtvis. Yey..
Jaja, annars har jag tillbringat i princip hela kvällen till att plugga. Love it. Så underbart jävla roligt. Aja, nu ska jag lägga mig och kramas i sängen med min käraste pojkvän och hund sen blir det nog sleepmode. Är sjuuuukt pepp inför imorgon alltså så det får gärna skynda på sig lite typ :D Wehååååå på det mina vänner.

G0o0od nait bro'

Såg ju nästan ut som jag hade tuttar faktiskt. Skuggor är trevliga.

I JUST LOVE PEOPLE

Ibland bara älskar jag er underbara människor. Vissa är på högstadienivå fortfarande. Really. Att gå bakom ryggen på folk och tycka en viss sak och att sedan inte kunna stå för skiten och våga ta dess konsekvenser. Istället går man och gulligullar med personen man nyss backstabbat. Bara älskar er svaga människor!
Puss på er!! :D

I guess it's time to grow up and shut the fuck up typ.

1_167564908_169632898_large




SAK NOEL

Imorgon blir det etage med lite bruds! :D Blir förfesta lite hemma hos Ronja först med henne och Hanna! Kul som fan, och det kommer vara smooooooockat minst sagt! (Det är iofs jävligt dryt but anyway..)

Är ju som sagt självaste Sak Noel som ska dit och dj'a! Kan bli fett. Även om man är rätt trött på låten Loca People vid detta laget. Skulle inte förvåna mig om han kör den hela natten ut alltså, haha..

Jaja, finns det några andra falubor/dalmasar/dalkullor man träffar på ute imorgon natt ? ;) :D


MOT BORLÄNGE

Wääh seg dag i skolan. Inte en enda enerigdryck hade jag heller vilket gjorde mig helt förstörd typ. Haha.. Hann med en sväng på stan med Sara after school iaf. Köpte ny näspiercing, örhängen och lite smink typ.

Ajaa, nyss varit ute på långpromenad osv med hunden. Gick härifrån och in till stan, gick runt där en sväng (tills keela började jaga duvor..) och gick hem igen! Gött med lite powerwalk sådär.

Just nu sitter jag och äter glass som jag hittade längst in i frysen. Sånt är alltid trevligt. Nu ska jag snart klä på mig kläder igen och åka in mot stan och möta Ida, sen drar vi till helvetes staden borlänge. 
Borde inte. Borde plugga plugga plugga aset av mig då jag har ett drygt prov imorgon.
Well, må det gå fort dåe.

Feting pepp inför imorgon kväll/natt i alla fall, woho :D


loveloveloveyou

ROLIGT IN THE SCHOOL




NATTHUMOR

n/b34da_head-shot-facebook203.jpg


DAILY

Dagens humör: Helt okey faktiskt. Random typ. Varken eller.
Dagens mående: Hyffsat bra där med. Känns som jag hänger med lite mer i skolan nu också, vilket känns galet skönt då jag i alla fall vet vad vi håller på med typ! Haha. Sen har jag mycket att se fram emot nu i veckan också, som förgyller varje dag.
Dagens borde: Plugga! (did'nt happen, plugga aset av mig imorgon) Gå lång promenad som fan (hände inte heller
Dagens frisyr: typ plattat, halvtuperat och utsläppt.. Dock uppsatt på ena sidan med spännen, så det blev som en liten wannabee-sidecut osv.
Dagens smink: jadu, foundation, mascara, eyeliner, ögonskugga, rouge.
Dagens klädsel: I skolan vare väl mörka jeans, mina vita fluff-pjukks och min svarta jacka typ..? Nu sitter jag här i mjukismyxor och en tshirt.
Dagens planer: Plan ett var väl att ta mig till skolan iaf. Och det gick väl bra. Sedan har jag väl gått några promenader med vovven och fixat skit på datorn typ. (yeeey)
Dagens materiella vill ha: ny mp3, ny plattång, ny kamera, nya soffan, nya möbler
Dagens fundering: Hur fan jag ska hinna plugga inför provet som är på onsdag. Ska ju  bort imorgon osv. Bajs.
Dagens beroende: energidryck.
Dagens tråkigaste: typ att jag är rätt rastlös osv.
Dagens längtan: onsdag, sak noel på etage! :D Sen lördag ocksåe.. och imorgon!
Dagens superlängtan: 18 december, kryssning med Idababe!
Dagens tidning: uhm.. aftonbladet på webben.
Dagens låt: elvis presley - promised land. jävla gung va.

 

Tumblr_ll2nftbelm1qagtyxo1_500_large


WOHO, JAG VANN

 

Yääy! Budade på de svarta trenset till höger tidigare idag. För typ 4 timmar sedan. Då var jag ensam budgivare, och priset låg då på 249:-.. Och nyss så gick jag in en sista gång för att kolla om någon budat över mig, två minuter innan annonsen avslutades. Och jofan, då hade en liten snorunge född år 95 budat över mig! Det kunde hon ju glömma, så vi satt och budade över varann tills jag vann på 340 spänn! Woho0o0o0o0!!!!

Mitt hår. Snorungar gtfo. Jaja, blev 364:- med frakten osv, så det blev väl inte så farligt ändå. Fastän folk ska dryga sig. Är iaf nöjd, med tanke på att håret är 50 cm långt, och trenset är 170 cm brett! Hoppas kvalitén är bra bara. Stod att det var remy, så hoppas det. Men brukar stå att det är det, och så visar det sig att det är sämre än syntet typ

Jaja, nu ska jag äta nåt! WOHO :D


FILMTIPS

crazy stupid love trailer

En vardagkväll som alla andra får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas. Medan Emily genast får uppmärksamhet av kollegan David har Cal svårare att gå vidare. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob, en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. När det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.


FIXERA BRYNEN

Ta lite hårspray som du sprayar på en fintandad rak kam. Dra sedan kammen genom ögonbrynen och de kommer att sitta som gjutna resten av dagen. Enkelt och användbart!

Cute-eye-eyebrow-eyelashes-girl-favim.com-123403_large

Tumblr_lr0rzwbhf71qmn3bbo1_500_large

Tumblr_ls6o5xifxi1qbd8bzo1_500_large

HOME

Yey, jag bara älskar mina rubriker. Så fantasifulla och allmänt roliga. "HOME" liksom. Jaha. Okej.

Uhm.. jaojao, sitter i alla fall just nu och kollar runt på blocket på hundannonser. (!) Och nej, jag ska inte köpa ännu en hund. Haha! Inte på ett bra tag i alla fall.. Gillar bara att klicka runt mig bland olika skönheter och drömma lite. Har iaf några favoritraser som jag alltid fastnar lite extra för. Tror jag. Så som riktigt mörka och stora schäfrar, rottweilers, engelsk bulldog, mastiff, beauceron, lapsk vallhund, mops och staff-raser. Wehoo, tur att livet är hyffsat långt och man förhoppningsvis hinner ha något mer av de i alla fall!
Men nu är det ju så att faktiskt så att jag redan har världens bästa hund och det är jag mer än nöjd med! ♥ Även om hon skulle älska "lite" extra sällskap kanske. Framför allt när Johan jobbar och jag är i skolan osv. Men men, är dyrt, tar mycket tid och kräver dubbelt så mycket ansvar.

Wääll .. dunno what 2 say. Är rastlös som fan. Vill bara att det ska bli morgondag så jag får träffa min baby Ida. Vi ska dra till borlänge (uääch) efter skolan en sväng och handla på kupolen lite samt byta hennes tungpiercing and so on. Exating. Haha, nä men det ska bli kul. Ses som sagt aldrig längre. 




ELVIS IN THE EARLY 70'S


Också en av de absolut bästa låtarna med denna karl! Don't u agree?


SMINKTIPS - LÄPPAR

Har du inte så fylliga läppar utan istället ganska små, så satsa på ljusa färger. Det ger dina läppar en fylligare look.

För att förhindra att du får läppstift på dina tänder kan du stoppa ett finger i din mun och stänga dina läppar. När du sedan drar ut fingret kommer det att ta med sig överlödig färg.

Om du märker att något flytande eller vatten kommer ut från läppstiftet kan du förvara det i frysen.

Undvik att använda väldigt gamla läppstift. De kan resultera i pigmentering på dina läppar.

Läppglans applicerar du för sig självt eller ovan på läppstiftet. Med hjälp av läppglans ser dina läppar mer fylliga ut.

Om du använder en läppenna som är för mörk, så kan du tona ned den med lite foundation och innan du applicerar den.

När du applicerar läppstift bör du först använda en läppenna. På så sätt stannar den andra täckningen av läppstift längre.


Tumblr_lti58t6bbx1qm59ufo1_500_large


335180432_bonnizlw_c_large


301985_231229106937771_100001520496972_675663_17443710_n_large

JAG ÄR KASS

.. på att blogga. Really. Orkar inte med bloggen just nu. Eller finner ingen inspiration i huvudtaget rättare sagt. 
Det suger väl rätt mycket osv. Någon som vill dela med sig?

Aja inte gjort mycket att hurra för idag alltså. Städat satan i lägenheten iaf (som vanligt), så det ser hyffsat bra ut tills soffan and all that kommer hem. + slängt ut alla utemöbler i förrådet osv osv.. Asroligt! Men lika bra att passa på när man väl har tid eller något.

Nu ska det ätas chips, potatisgratäng, kött osv i våran nuvarande soffa
(madrass på golvet) och mysa med älskling! Han är så bra.


Bild från halloween förra året! Woop woop, snart dags igen!! Blir dock att vara nåt coolare detta år. Darth vader eller spiderman tänkte jag. Dyra dräkter dock.

GOD MORGON!

Wäääh, vaken nu. Eller vaknade klockan nio redan. Drygt när man lade sig 05.00.. Vi var några här och drack först i lägenheten sen drog vi vidare på en  annan fest. Helt okej. Blev lite mycket alkohol dock. Minns iaf att jag runt 03.00 gick hem själv och hällde upp ett bubbelbad och drack öl i badkaret min ensamhet och grubblade över det mesta, god damn.

Ja nä, men det var väl en okey kväll iaf. Typ. Lite drama maybe. Men annars så.
Nu är jag hyffsat pigg ändå. Lite yr osv, men det är gött. Aldrig haft huvduvärk dagen efter i alla fall, som vissa verkar få.

Får se vad som händer idag. Har lite dricka kvar. Men drygt att dricka igen också. Kanske drar mig till hosjö och sover där och tar det lugnt bara. Let's see. 

Shhhheueuueueue.


Only in china

Gaaah. Blir så jävla förbannad. Såg detta klipp på fb för några dagar sedan. En liten tvåårig flicka blir då påkörd av en van i Kina under en marknad. Mannen i bilen kör över henne en gång. Han stannar till, och inser vad han gjort. Och kör sedan över henne med bakhjulen igen för att sedan köra därifrån som om ingenting har hänt.

Barnet ligger svårt sargat kvar på gatan helt hjälplös och ensam, och fler än 17  människor hinner gå förbi innan en äldre dam tillslut verkligen inser vad som har hänt. Väldigt magstrakt klipp, men för den som ändå vill se, så finns klippet HÄÄÄÄR .... Fattar inte. Bilen körde fan i 25-30 km/h, och ändå hade skiten inte hjärta att stanna?
 
 Flickan har nu idag avlidit av sina skador. Och föraren säger i förhör: 
"Jag gasade och körde vidare, eftersom jag förstod att jag hade hamnat i fängelse annars."

Reporten frågar sedan föraren; så du visste att du hade kört över flickan, men valde ändå att köra över henne igen?

"Ja, jag hade fått betala större skadestånd om hon överlevde än om hon dog" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Sista meningen tycker jag är helt jävla sjuk. Äckliga jävla människor. Eller vidriga jävla chineser kanske? Var 17e människa gick ju förbi utan att bry sig i huvudtaget. Äckel. "Oh im a racist"

Yeah. Yeah, maybe I am.

 
 

Just idag är jag glad.

Alkohol fyller min kropp. Det gillar jag. Blir glad. Blir att dra iväg snart på något form av partaj. Bara jag får mina cider är jag mer än nöjd! :D + en chipspåse eller två på det så! Yey yey yey.

YEY!
 

Vi klarar oss nog

FINALLY FRIDAY

Yeey, hade en lektion i skolan idag. Sköönt som fan själv. Så kvart över tio drog jag hemmåt och sov, och vaknade nu igen. Haha, då är jag aspigg rest of the day! Blir nog att dricka cider/öl senare. Woho. Happyface. Var ett tag sen! :D Jävlar anamma ja.

Nu ska jag käka lite mat osv, sen dubstep och städa. Hörsn later. Puss där och där.


YOUR DREAMS CAN NOT COME TRUE, UNLESS YOU WAKE UP

128634066_eo6iqz6e_c_large

305397_223567751039203_100001579384115_607850_1591251690_n_large

188268_198845460139855_100000432076397_680039_8305150_n_large

Tumblr_lt5yii3aqp1qmgsqoo1_400_large

4a130357002a32ee4e4ee9fb_large

 


IN THE SÄNG TYP

Tjue, hemma efter en lååång dag. Skola, EVK (suck), städa som fan, iväg mot hosjö, iväg mot svärdsjö, hosjö igen osv osv.. Nu har jag i alla fall lagt mig till rätta i sängen med vovven och lyssnar på lite gamla hederliga oldies från allt mellan 50-80 tal. Bäst så. Med levande musik.

Är trött as hell. Men måste hålla mig vaken några minuter till. Måste skriva ett grattis till Sara på facebook efter 00.00 eftersom hon fyller 18. Viktigt! Jag måste vara först. Haha, im a bebis.
 
Nåja, hörs imorgon istället. :D


.. varför blir alltid en icke-nedfälld toalett med i bakgrunden? Men dom har väl också sin charm!

SVAR PÅ FRÅGA / FÄRGADE LINSER

Anonym om STÄDA OSV:
Hej jag har några frågor angående linser eftersom jag läst din blogg ett tag och vet att du använde det ofta förut.
Vart köper du dom ifrån?
Har du fått några skader eller nånting från dom?
Har du några tips man borde veta när man har linser? Tänkte nämligen köpa..
Jag har varit hos en optiker då jag fick linser men jag tappade ena en gång och tänkte nu köpa från internet för det verkar mycket lättare.. men är det verkligen säkert? Finns det inte olika storlekar osv? Hjälp mig snälla du :(

Tjenare. Det stämmer bra det! :) Jag köpte mina från fargadelinser.se. Billigt åtminstånde. 199:- var väl det jag betalade per månad. Och jag gjorde det i ca tre år innan jag slutade med det helt. Hann testa en massa olika innan dess, blåa, gröna, bruna, gråa osv..

Och jaa, jag fick en del skador på mina ögon tyvärr. :( Anledningen till att jag slutade var att mina ögon gav upp totalt efter ett tag. Fick suddig syn, blodsprängda ögon dygnet runt, det rann och sved hela tiden, linserna irriterade minst sagt sönder ögat. Tillslut så hade linserna gnagt sönder ögat så mycket att dom inte längre passade, utan ramlade ur av sig själva och gjorde förbannat ont. Känner jag på mina ögon idag, så känner jag att det går in ett stort ärr i form av en lins där själva linsen har setat. Linsen har alltså på något sätt skavt bort en hel del av hornhinnan, vilket har gjort att mina ögon är extra känsliga nu för tiden. Kan knappt bada i klor utan att dom fuckar ur typ.

Anledningen till detta är delvis för att jag slarvade lite med hygienen. Bland annat inte tvättade händerna med tvål innan jag tog ur dom och lade dom i linsburken igen. Ibland kom säkert även smink in i ögat och irriterade det ännu mer.

Meeeen, en av de främsta anledningar är för att det är rent ut sagt skräplinser. Ska man ha linser så ska man inte köpa dom via internet. Utan köpa ett par speciella linser i rätt passform och storlek för just dina ögon. Dyrare, ja. Men tro mig, det är värt det. Lättare via internet visst, men ja. Alla linserna är ju i samma storlek och är inte anpassade efter någon i huvudtaget.

Man får ju tyvärr det man betalar för. Dessa linser släpper heller inte in något ljus förutom det lilla hålet vid pupillen. Vilket i längden gör att blodådrorna i ögats utkant, letar sig innåt mot ljuset. (happe'n to me) Det resulterar alltså i att du har små blodådror i hela ögonvitan ända in till regnbågshinnan. Tro mig, det är inte snyggt. Har inte så mycket till ögonvitor kvar faktiskt..

Jaja, det är vad som hänt mig. Sen har jag ändå haft tur. Läst om många som tvättat sina linsburkar med tvål&vatten (DONT DO THAT, köp ny!!), eller bara vatten, samt badat med linser och fått in vatten i linsen. I vatten lever amöbor. Amöbor äter i längden upp ditt öga inifrån och ut, vilket resulterar i blindhet om man inte behandlar det otroligt snabbt. Vatten + linser är ingen höjdare. + att amöbor tål uttorking, och är resistent mot klor. Så nja, jag rekomenderar att helst inte använda linser i huvudtaget om du verkligen inte behöver det pga av synfel.

Men om du ändå vill köpa så tänk åtminstånde på;
- HYGIEEEN! Tvätta händerna löjligt noga med tvål och vatten, innan och efter du tar i/ur linsen.
- Använd inte mycket smink runt ögonen som kan komma emellan och irritera.
- Utångsdatumet! Använder du dig av månadslinser så använd dom då inte längre än en månad.
- Bada inte med dom...
- Använd dom absolut inte varje dag. Bara 2-3 dagar i veckan kanske. Även om jag tycker det är lite onödigt mycket.

Hatade verkligen mina blåa ögon förut. Ville ha bruna ögon fo'real. Så använde linserna varje dag i princip i flera år som sagt. För att typ inbilla mig själv att jag hade bruna ögon eller något. Tills dom en dag sa stopp, och jag blev tvungen att lära mig älska (iaf tycka om) min naturliga ögonfärg! Ångrar verkligen idag att jag började använda mig av linser i huvudtaget. NÄÄ, FUCK LINSER SÄGER JAG. :D


Nää, strunta i linser mina vänner, skiten ser även långt ifrån ut som på bilderna tyvärr!

STÄDA OSV

Woho, elevvårdkonferensen gick bra. Tror jag. Det var min mentor, syon, sjuksköterskan, rektorn, studievägledare nån till och jag. Wäh. Men det gick bra. Ska sikta på att vara så ikapp som möjligt efter lovet i alla fall. Så nu måste jag ligga i! Och det kan jag, för jag är bäst. Yepyepyep.

Hemma nu iaf. Ska passa på att städa lite innan vi drar snart.
Wehåå, boom boom boom.


saknar linnet och mina bruna linser typ.

always on my mind

Elvis_large

6196916416_dcab6788b5_z_large

Elvis-elvis-presley-music-rock-rock-amp-roll-favim.com-179405_large


TO MUCH TO DO

Sorrey, men har verkligen inte tid för bloggen just nu. Live with it. Kan hända att de kommer vara så ett tag. Har fullt upp enda fram till höstlovet. Ligger flera veckor efter alla andra i skolan som sagt. Så har hur mycket som helst att göra minst sagt i varenda jävla ämne. (Varit sjuk alot u kno'....)

Så ska på elevrådskonferens imorgon bitti och typ diskutera min skolgång och lägga upp någon form av plan kanske? Vet inte hur sånt där fungerar. Drygt, menmen. Lär väl göras antar jag. Gaaaah. Örk int.

Har hur mycket annat som helst som bör göras också. Stort som smått.
Drygt anyway.

Storrengöring av akvariet + flytta skiten
Plugga hälsopedagogik
Plugga historia
Plugga människorsmiljöer
Plugga kommunikation
Tvätta all äckeltvätt
Städa i princip hela lägenheten
Tömma skrubben på skit
Fixa hit möbler från Hosjö på något sätt
Hinna träffa vänner och familj
Rensa datorn på crap
Fixa nå skit med adressändring.se


Antagligen massa mer. Blä. Tiden finns inte........
Bajsar på livet just nu. Haha, pretty damn värdelöst det mesta. Längtar till nästa helg.
Då ska jag va full.


a, det är väl ungefär så de är

UNDERBART


Hahah jag döör. Så jävla söta, och jävligt klockrent för att vara så små!


IVÄG MOT IDA

Tjupp, nyss stekt lite korv med bröd och sånt gött. Roligt va..? Ska klä på mig nu sen bege mig mot bussen för att i sin tur rulla vidare hem till Ida. Trevligt as hell I suppose. Är dock minst sagt kolsvart ute och regnar satan. Mindre trevligt as hell. 

Wäääh. Kan man inte bara uppfinna en teleporter? Det typ vore något.
Hörs 2 night. Kanske. Lä plugga lite också kom jag på. Boom boom boom, WEHÅÅÅ!
Öhm. Hejdåe.


SORRY ONCE AGAIN

Jaja, men som ni vet så ligger jag flera veckor efter alla andra i precis alla ämnen, så jag har så galet mycket att ta igen. Så har pluggat en hel del liksom. No time för dator och diverse annat. :(

Men imorgon ska jag försöka träffa Ida en sväng i alla fall, sen ska jag väl försöka plugga mer. Och ännu mer. Och så lite till kanske. Woho. Mitt liv äger just nu. Och så gjorde det inte det. Mjajaa, får se till att det ordnar sig nu. Det måste det. It's the last chance liksom. Yääy.

Happ. Målat naglar klar-röda nyss btw. Dunno why. Jag hatar mig själv i rött. Speciellt på naglarna. Vet inte varför. Men det är något. Bäääh. Vidrig jävla färg. (inte riktigt mörk vinröd) Äger nog inte ett enda rött klädesplagg tror jag. Jag passar verkligen inte rött. Big no no för min del. 
Seeeeeeeeen finns det ju dock faktiskt andra som passar skitbra i rött. Men ah. Ni hajar grejen.

Men jahapp, sicket värdelöst inlägg. Ännu en gång. Kan lika gärna låta bli tills jag har något vettigt att skriva.
Will never happen men anyway. Mjaja, lä dra. Börjar snarka snart. Tjo. ZzzZZzzzZ ..


DEAR MARILYN

600full-marilyn-monroe_large

Tumblr_lt4qiw2gw41qcnb3lo1_1280_large

Tumblr_lsypc6cfft1ql0q70o1_500_large


232477516_npkjyy9f_c_large

Tumblr_lt76o2iy1n1qkzwano1_500_large

320685_2533004569121_1373753501_32920531_1050886514_n_large

 

 


PLUGG FOR THE WIN

.. not. Nä, men kom precis hem från skolan. Helt död. Somnade tre inatt liksom. Var några folk här och drack öl osv, så det blev ju som det blev typ. Blev en hel del drama också. Menmen.. Haha. Jaja, fick gå hem tidigare från skolan i alla fall, så nu sitter jag och lyssnar på Skrillex samt pluggar. Really good kombo känner jag. Faktiskt.

Ska försöka skynda mig. Ska till konsum och handla något gott. Updaterar later.
Tja.


LUGN SÖNDAG

Inte gjort mycket att hurra för idag. Tagit det lugnt typ. Exaxtly what a sunday is meant to be!
Promenad med dogsen, städat, lagat mat, osv. Gött.

Jaja, nu ska jag laga mat lite till, blanda saft och lyssna på skrillex. Love love love!
Aa, nu vet ni det. Kul va? See u.


randombild bara

SICK


Helt frälst i både låten och videon. Gryymt.


BROWN EYES

Var någon som ville ha sminktips anpassat för bruna ögon. Man kan använda sig av samma sminksätt som i tutorialen (??!) jag lade upp, fast använda sig av andra färger, som ger mer kontrast mot just bruna ögon.
Så som silver, grått, blått, violett, rosa och ljusare färger.

Själv tycker jag dock att det kan vara snyggt med brun och svart ögonskugga till bruna ögon också, så blir dom ännu mörkare! Men det är väl för att jag älskar mörka ögon I guess.

Tumblr_lmltmlq0ln1qjb64zo1_500_large


Dsc04251_large
just grönt framhäver bruna ögon ganska rejält.

Tumblr_lq7wmhnr6o1qb7mb0o1_500_large
.. blått, turkost och lila också.


Dsc04596_large
lite annorlunda, fast snyggt!

Dsc05211_large
grey and brown!

Tumblr_lntzgkfcez1qakc7go1_400_large

Tumblr_lr2xblleqk1qfly3po1_500_large

Tumblr_lr35oy86rx1qj1pvpo1_400_large
för den vågade..?

12238647_tik0v5vw_c_large
silver använde jag mig rätt ofta av förut när jag använde bruna linser. 





BOMBSHELL LOOK


EXAKT ETT ÅRSEDAN

15 oktober 2010, hade tydligen en sleepover här hemma i Hosjö med Ida då. Då jag fortfarande bodde hemma.
Minns den dagen ganska bra. Helt plötsligt känner jag mig ganska ensam. Trots att jag sitter här omringad av två underbara hundar. Jag saknar sönder dig. Oss. 18 december ska bli våran dag! ♥























svar på kommentar typ

Anonym om Grattis till ..:
Du skrev detta inlägg den 11 januari, men han fyllde år den 8 januari ;)
tre dagar för sen, men bättre sent än aldrig ^^

Haha orka. Då borde du väl kanske också ha sett att alla inlägg innan, i hela Januari (+några efter) är skriva den 11 Januari också, fast dom inte är det. That's för att jag höll på att flytta över alla inlägg från min nattstadblogg jag hade under ett tag då. Då hamnade alla under samma datum. Do'h.

........ Sen när var Julafton den 11e januari liksom? Ah, nä men jag firar väl allt lite efter alla andra helt enkelt! :D

ONLY IN CHINA

Bland hundägare i Kina har en viss annorlunda hobby växt sig fram. Nämnligen att få din hund att likna andra djur. T.ex färga sin Golden Retrivers päls för att få den att se ut som en tiger, och sina Chow Chow's färgar man vithåriga med svarta tecken för att efterlikna en pandabjörn. Looken får man fram genom att klippa samt färga pälsen. 

Detta blir tydligen vanligare och vanligare. På halloween och vissa andra speciella helgdagar så
brukar man ofta klä ut sina hundar till liknande.

Kan inte säga så mycket mer än, stackars djur.

http://i4.photobucket.com/albums/y126/sus08/dog-tiger-small.jpg







!

Tumblr_lrgk2so7az1qzr04eo1_400_large


TIDIGARE IDAG

Hello there. Människor. Sitter som sagt i Hojsö idag. Blir att slagga här osv. Mysmys. Har hunnit umgåtts lite med Linnea också. Vi träffades med våra hundar så dom fick springa runt och fucka ur typ. Så nu är Keela helt slutkörd. SKÖÖÖÖNT....

För övrigt blir det en lugn kväll. Coca cola, läsa bloggar, bra musik, promenad med hundarna osv.
Precis vad jag känner för! :D


hahaha, ett typ jätte omaka par, men söta anyway!


full fart typ


Finisar!


DRAR ARSCHLET MOT HOSJÖ

Tjuue. Ska käka upp min hamburgare, sen fixa mig lite lätt, samt packa allt. Kläder, dator, pluggsaker, hundmat osv osv.. Ska nämnligen till Hosjö ikväll och sova där med Keela och Costello medans päronen är ute på partaj. Ska även träffa Linnea en sväng.. Vi ska låta våra hundar träffas för första gången, så det kan ju bli intressant, haha! 

Jaja, nu ska jag klä på mä. See you tonight


TRUE STORY

Tumblr_lt0qzvodkl1r3e29go1_500_large_170582798_large


LITE BILDER FRÅN YESTERDAY

Haha, nu kommer det en bildbomb fo'real alltså. Men det är ju trevligt.
Som småfjårtizar på crack. Gillar man ju.




på promenad, genom staaaaan, lalalalalaaaaaaaaaa





snygggsara


stjärt




























färga hååår 




låta färgen värka under ett bad typ














för litet badkar typ. och en stycke vovve i bakgrunden.

















GOOD NIGHT

Haft en asrolig dag med Sara faktiskt, även om vi inte gjort något direkt speciellt så..? Trevligt att umgås lite utanför skolan för en gångs skull. Händer ju tyvärr inte allt för ofta längre.

Aja, kom nyss hem i alla fall. Lägger upp bilder och skriver mer imorgon.
Är astrött och ska upp tidigt imorn, så prioterar min sömn idag. Haha. Eller så är det bara skönt att sova..


haha, badade bubbelbad samtidigt som vi färgade hår och lyssnade på Elvis Presley gjorde vi i alla fall!

NAKET!!!!


Egentligen inte kanske. Eller jo. Är sjukt ovan. Kul med ett tomt hål mitt på magen liksom. Nä.
Väx igen nu äckel så jag kan ta en ny.


LITEN SMINKTUTORIAL

.. Haha, sådär. Äntligen tagit tag i det också.. Använde mig av en brun-look. Tänkte eftersom de passar till de flesta ögonfärger osv. Sen lite höst-aktigt sådär också. Dock är jag sämst på att förklara. Really. Men hoppas ni kan se ungefär hur jag gått till väga genom bilderna anyway!


1. Lägg en hyffsat ljusbrun ögonskugga över hela locket. (Kom ihåg att sudda ut) Lägg även en highlighter eller en vit ögonskugga uppe längs brynet, för att få en piggare och öppnare look.


2. Lägg nu en mörkare brun ögonskugga längs utkanten på ögongloben och sudda innåt. Efter det, så ta en svart ögonskugga och lägg längst ut på det mörkbruna och sudda även det innåt, så allting flyter ihop naturligt utan skarvar. Lägg även lite mörkbrun ögonskugga längst ut med den nedre fransraden. Kom ihåg att sudda ihop det med den övre så det ser naturligt ut.


3. Lägg en svart eyeliner över hela övre fransraden, samt nedanför den nedre. Även i tårkanalen om du pallar det. Rama in ögat så gott du kan med penseln helt enkelt.


4. Och på med mascara! Hur mycket/lite du nu vill ha. Nu tog jag även med lite silvrig
ögonskugga längst in i ögonvrån. Har du blåa ögon som jag, så framhäver du dom lite extra med just silver.


Typ klart. Inte så mycket svårare än så. Bara kladda och experimentera lite och tänka logiskt.




använde mig av detta..



DUSCH OSV,

Tjuddelupp. Eller nåt? Nyss kokat lite frukt-te. Asgott. Älskar te. I alla fall om det är lite smak. Så som vanilj, svarta vinbär, hallon osv. Vanligt grey-te osv är för torrisar. Yepp.

Nuuuu i alla fall ska jag ta en dusch. Samt försöka få en bränna. Fejkbränna. Who cares, ser brun ut anyway. Sen ska jag städa upp lite i lägenheten sen kommer Sara hit och håller mig sällskap tills ikväll, sen drar vi vidare till hennes place tror jag. Asgött. Längesen vi körde en sleepover nu liksom. Är sugen på en cider eller två dock. Hfmfmfm. Pank är man också. Så det sket sig jue. 

Ska kanske försöka fixa en sminktutorial också om jag hinner. (kommer ihåg) .. Såg att det var några som hade frågat efter det. Men glömsk och lat som jag är så är jag sämst på att ta tag i saker!

Jaja, får se hur det går denna gång. Brb.


HAHAH JAG DÖÖR


KOLLA VILKEN JÄVLA LIRARE! HAHAHAHAHAH, SÅ JÄVLA FUL. MEN ÄNDÅ SÅ JÄVLA HÄRLIG. 
MÅSTE HAAAAA HONOM!!!!!!!!! Allvarligt. Roligaste varelsen jag sett. 
Gaah, jag bara älskar fula djur. ♥ Vill ha.

HEJDÅ ÄLSKLING


.. orkar inte dra ut på det längre. Kommer få ta ut skiten i alla fall. Är minimalt med skinn kvar emellan nu alltså. Plus att den har förflyttat sig nästan 2 cm längre ner, och åt höger så den är helt sne.

Ska låta den växa igen nu. Och ta en ny så fort jag kan! Hehe. Kanske blir svårare för nästa att växa ut om det är broskbildning emellan? Någon som vet? Borde vara så. Hoppas. 

Jaja. Hejdå baby. Tackar för dessa fyra år. Trevligt har vi haft det. Även om du har försökt rymma hela tiden.
Hejdå. Love.


TRUE

270813_10150209686766261_728646260_7676046_2211330_n_large


SEE YOU GUYS TOMORROW

Sorry for bad update. Men som jag sa tidigare, så har jag i princip ägnat hela dagen åt att plugga! Nu har jag även hunnit diska lite, damsugit och plockat upp alla Keelas hundramiljoner leksaker som ligger utspridda i hela lägenheten.. Duktiga jag liksom. Nu blir det en snabbdusch, sen väntar sängen! Älskade älskade sängen.

Imorgon btw, så blir det nog en sleepover med min käre vänn Sara! Lite färga håret-time osv! :D Det är ju alltid roligt, haha.. Jaja, nu ska jag dra mig mot duschen. Updaterar bättre imorn. Typ.

Nätz.


någon gammal form av bild på mig och emlan

SKOLA / STUDY

Tjuddeluue, ska dra mig mot skolan nu på ett litet möte angående mina studier. (Eftersom jag varit sjuk väldigt mycket och därmed ligger grovt efter) Vi ska typ diskutera hur jag ska göra lägga upp allt för att komma ikapp så enkelt, smidigt och snabbt som möjligt. Lägga upp en liten kursplan helt enkelt.. 

Sen ska jag hem igen och sova! Sen i eftermiddag ska jag ta mitt pick och pack och dra iväg till päronen och plugga där hela dagen tills ikväll. 

Aa, är väl typ det som händer! Intressant va..? Not. Ses senare.

299945_232392033483151_222224387833249_565462_1067037939_n_large
321222_2395272523364_1297488760_2855179_1797362170_n_large
307591_2548512395118_1323087216_33015351_922965939_n_large

GOD NATT

Klockan är inte ens nio än och jag är astrött och är påväg in till sängen. Behöver sömn alltså. Kunde inte somna förrän 3 inatt för hela halsområdet, tungan och munnen gjorde cpont. Trodde det skulle vara borta när jag vaknade, men nu under dagen har det bara blivit värre. Bakre delen av tungan gör asont och går inte att röra knappt. Och halsen har svullnat upp mer utanpå. Fint. Samt att örat rinner som ett jävla vattenfall. Asmys.

När jag googlar på symtomen så kommer det dock bara upp massa cancerlänkar och symtom för det osv.
Men ah vet inte. Har det inte lagt sig imorgon eller övermorgon så lä jag väl till en doktor igen I guess. Drygt.

Jaja, god nattttttt jao!


IN THE APARTMENT

Nyss kommit hem! Hunnit med skola and all that. Sen drog jag som sagt med Sara till hennes stall och klappade hästnäsor. Vill ha en alldeles egen hästnäsa. Dom är underbara.

I alla fall, varit där hela dagen känns det som. Men trevligt vare! Frös arschlet av mig på hojjen hem dock. Vi åkte typ asfort (tyckte jag alltså, haha) och jag hade jättetunna leggings osv, så det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att ta ett lååååångt och kokhett bad! Megaskönt typ.

Nu är jag helt slut och ashungrig. Så nu ska jag bara relaxa och äta stripes och lite körv. Ska försöka hinna börja plugga också. Måste måste måste..

Några bilder från idag får ni också;



sariis


haha muppsaraa


döööör. mysnäsa.


ett stycke polleplopp




JAG KLAPPADE EN HÄSTNÄSA. Snygga stallkläder också.

Thank god you've arrived!!

HEJHEJ MICHELLES BLOGGLÄSARE! 
detta är en bloggrape. eller en blogg grape.
Tänkte bara säga att MICHELLE HATAR MUSLIMER.
hahahahahaah skojade bara! era jävla moralkakor! chillaxx!
Michelle ska följa med mig till min häst nu. vi ska åka dit på vår batmobile. kanske.
Så då vet ni vad hon ska göra resten av eftermiddagen. fota mig och min hezt! Jag har världens sämsta blogg men kolla den endå! (jag är mest arg)
www.juggalette.devote.se
hrthrh

CAN'T SLEEP

Ja, som rubriken lyder. Helt enkelt. Är väl mest för att jag tidigare idag tog en nap på två timmar. Men också för att jag har sjukt ont i tungan..? Dunno why. Längst bak typ på vänster sida, sen strålar de upp i sidan av munnen och upp i gommen. Gör asont att svälja. Kan knappt röra tungan heller, den gör som den vill typ. Var så här några dagar när öroninflamationen var som värst också, och nu är det tillbaka igen. 

Och nej det är ingen tungpiercing eller dylikt som har fuckat ur, för någon sådan har jag som sagt inte. Gah, varför kan jag inte bara bli frisk? Varit sjuk sen i början av september nu. Kan det inte sluta rinna äckelpäckel ur örat, och framför allt vore ju min normala hörsel jävligt gött att få tillbaka. Luktar fruktansvärt äckligt gör det också.

Jaja, tungan och bakre delen av munnen är drygast just nu iaf. Går väl över I guess. Just wonder why liksom.. Kände nu också att jag är helt svullen/har en knöl nedanför käkbenet där bak. Och den gör ont. Och från den typ strålar det upp i halsen, gommen, tungan och allt på vänstra sidan typ. Gaaah. What is it.
Kan vara tonsillcancer kanske..? Öronsmärta, ont i bakre delen av tungan, svårt att röra rungan, ont att svälja, svullna lymfkörtlar osv är några av symtomen. Fast nja förhoppningsvis är det bara svullen lymftkörtel orsakat av streptokocker eftersom jag varit sjuk länge osv.

Eller duuu... HAHA, btw.. Varje gång jag snöt mig för någon vecka sen (när jag var som sjukast typ) så bokstavligt talade sprutade det ur snor eller något från ÖGAT? Mycket. Som en fontän alltså. Kanske var tårar också. Vet inte. Något som sprutade var det i alla fall. Och det hände upprepade gånger varje gång jag snöt mig. Såg rätt kul ut när man snöt sig i spegeln. Jaja, är det normalt liksom..? haha..

Btw, så är mitt penicillin slut för länge sen. Borde jag gå till doktorn och be om mer, eller kan jag läka ihop ändå tro? Är ju fortfarande hål i ena trumhinnan osv eftersom det fortfarande rinner ut massa vätska/var eller whatever it is. Men samtidigt är det cpdyrt med antibiotika osv.

Öööh... Jaja, slutpratat om äckel nu. Har inget att skriva. Går och lägger mig igen. Hej.

321608_283647064987609_163251197027197_1127238_310145393_n_large



DU MÅ VARA CP MEN JAG ÄLSKAR DIG ÄNDÅ




Mitt älskade älskade lilla retard. Du är verkligen speciell min lilla skrot.


ÄH, GOIN TO BED

Rastlös. Fruktansvärt rastlös. Ska försöka ta mig till badrummet och ta av mig allt spackel och kläder. Klä av mig så mycket skit jag kan helt enkelt för att sedan lägga mig i sängen och göra ingenting. Bara ligger där och njuta av det. Skönt.

Imorgon är det sovmorgon också, så det gillar man ju. Efter skolan ska jag hänga med Sara till hennes stall en sväng. Say whoot. Och kanske klappa hästar på näsan och sånt. Älskar hästnäsor. Och deras gigantiska bakdelar man bara vill klämma sönder. Eller ah. Missförstå mig inte nu. Heh?!!!!1!1!!!1½!!1!!!!!!

Uhm, jaja nu ska jag dra mig vidare. See u 2morrow.


aa, vi alla gillar toan som står där och gapar.

all you need is love. love is all you need.

Tumblr_lqayf60mmm1qiqgz8o1_500_large_large

Tumblr_lsu142wfvp1r36j8go1_500_large

254674_2296953581221_1170542410_32828967_4564568_n_large

 


NÅGRA BILDER TYP

Orkar inte skriva något. Lägger upp några få bilder från dagen istället.
Jepp.




babyyyy! ♥






Keela och söta lilla Liam!






bebis on board!


Happpjapp, blev mycket egopics idag. Trevligt. Orkade inte platta the hår i morse heller, så det ser lite skabbigt ut. Naajs.

HÖRS OM ETT TAG

Buhu, tog mig upp till skolan idag också. Trots jag lade mig runt två även idag. Måste lägga mig i tid.. Hur svårt kan det vara? Jaja, efter skolan så drog jag hem till svärmor en sväng med baby och hälsade på. Trevligt trevligt. Sen har jag hunnit med att gå ner till polisen och anmäla min stulna telefon (lite efter), och varit till borlänge och kollat på ny soffa. Hittade en eventuellt som vi ska ha, får se! Paketpris med huvudstöd, glasbord, matta osv osv. 

Weeeeeell .. Nu är jag astrött. Och har asont i röven sen igår. Trängsvärk, inget annat.
Så tränad är jag. Efter att ha gått en liten promenad liksom. Buuuh.

Nu är jag som sagt helt död och ska gå och lägga mig och sova. Går extra långt imorgon istället. 
Hörs om ett tag med lite bilder and all that. Nu ska jag dejta sängen en sväng. Gillart.


gammalt

GODER NATTER

Jahapp, klockan hann bli efter tolv ännu en dag alltså! Brukar gå bra ändå. Några energidryck imorgon innan skolan så, hehe.. :D Jaja, har setat och tankat hem en massa dubstep nu till mp3n. Inte alls min typ av min musik alls egentligen. Som ni kanske vet..? Men vissa låtar är riktigt sköna faktiskt. Just nu laddade jag hem lite dubsteb remixade låtar med Eminem, haha. Lät acculy pretty good. Och Sierra Leone. Klämde in lite deadmau5 också sådär. Ok, klämde in en hel del The beatles, cash och marley också. hehe.

Jaja, nu ska jag höpp i säng. Lä väl till skolan imorgon igen och (försöka) ordna upp allt!
Puss gnatt


NÅGRA ENKLA SMINKTIPS

Få ögonskuggan hålla hela dagen - Grunda med en ögonskuggeprimer. Eller ha på lagomt mycket foundation/puder innan du applicerar skuggan. När du lagt klart ögonmejken, kan du blunda och spreja ett lager med hårspray i ansiktet/på ögonlocken. Det brukar jag göra och det funkar askalas. Kom ihåg att blunda bara. Haha...

Få läppglanset att hålla extra länge - Grunda först med ett läppbalsam som innehåller vax.

Om du inte orkar/hinner sminka dig på morgonen - Men ändå se lite fräsch ut, så satsa på ett par mörka läppar eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall. Eller använd dig av någon form av brun utan sol så får du lite varm färg i ansiktet ändå och kan tagga ner på sminket.

Hålla ögonfransarna böjda hela dagen - Byt ut din vanliga mascara till en vattenfast. De har en lättare formula, vilket inte tynger ner fransarna på samma sätt.

Tumblr_lsvaf5sddi1qd3f5co1_500_large


Tumblr_ldi18qao041qetit3o1_500_large


Tumblr_lsv6ynyqvf1qmr8clo1_500_large



ONE OF THE BEST SONGS IN THE WORLD



Sjukt underbar och vacker låt. Jag är förälskad fo'real. Han lade verkligen ner hela sin själ i denna underbara låt. Kan lyssna på den trehundra gånger om och inte tröttna. Får gåshud varje gång. Kan inte sluta le. Lyssnade på denna på bussen hem idag. Satt och flinade hela vägen som ett retard. Men kan inte låta bli. Absolut en av Elvis bästa låtar. Fan ska du vara död för? Hade gett min högra hand för att få träffa dig. Blä. Denna ska jag ha på min begravning. Kom ihåg det mina kära. Inget annat.

Måste hålla med John Lennon och säga; Before Elvis there was nothing.


MYS MED ÄLSKLING

Muuums! Älskling har lagat världens godaste mat, och nu blir det mys i "soffan" framför premiären för nya säsongen för 2½ män :D Exating.. ses!


JAG ÄR BÄST

Typ. Tog mig upp till skolan. Åt inge chips, läsk eller annat skit. (ok några energidryck då) Inte ens pizza. Och tog mig till och med ut på en promenad i en timme runt sjön istället. Sånt händer inte. Och så gjorde det det ändå ;PpPPPpPPPppp

Nä, men allvarligt. Låter inte så märkvärdigt kanske, men för att vara mig så är det det. Verkligen. Är till och med hungrig. Brukar inte hinna bli det förrän jag kastar i mig mat igen. Men inge mer småätande nu.
Nu så. Nu jävlar. 


BARA JAG SOM BRUKAR DISKA MITT SMINK ?!!


.. uuuääh! Vem vill ens röra detta..?


Tadaaaa!!! :D Som nytt. Typ. Nä, men känns mycket "roligare" samt fräschare att sminka sig när sminket inte är skitigt liksom.. Bara jag som brukar diska allt smink någon gång ibland sådär?


JUST SOME PICS FROM TODAY


jag och sara i skolan, heheh






köpte med mig lite skrot hem efter skolan också! Svart hårfärg från MOOD, samt två örhängen från ur o penn! Me like.


HOME AGAIN

Tjuhu, kom precis hem från skolan.. Tog verkligen emot att ta sig upp i morse, men det gick faktiskt. Otroligt nog. Låg uppe i flera timmar in på natten och hade en riktig pain in the ass i örat igen alltså. :( Bara ena örat just nu dock. Men ändå. Trodde jag hade det där klart nu. Men nejdå, blev världens tryck igår igen, lock för örat (har fortfarande) och började rinna ut ännu mer vätska. Har gjort hela natten och hela dagen idag också. Jääätte groose.. Drygt när folk försöker prata med en när man knappt hör något. 

Whatever, kanske lägger sig snart. Sitter iaf vid bordet nu och käkar lite och lägger in lite musik på mp3n osv och bara varvar ner lite. Ska ut och powerwalka en halvtimme/timme snart tänkte jag. Måste ta tag i det här nu. Måste ta tag i mycket. Varför är jag så slarvig, värdelös och lat. Blä. Jag bajsar på mig själv ibland. Ofta. Men nu jävlar. Nu måste det hända saker. På alla plan.

myser i en filt jappjapp



SORRY - AGAIN

Men orkar fan inte blogga. Är helt slut sen igår. Öm och förstörd i hela kroppen, haha. Träningsvärk kanske det heter..? Jaja. Har sovit som en idiot i alla fall i princip hela dagen.. askönt.

Ätit pizza har jag gjort igen också. Damn it. Och duschat Keela och shamponerat henne, gick väl sådär, men nu luktar hon underbart i alla fall! Har verkligen inte gjort något att hurra för idag annars. Duschat, brun utan solat mig, plattat håret så det är klart till imorgon and so on..

Nu sitter jag på en madrass på golvet i vardagsrummet (eftersom vi inte har någon soffa förtillfället) och gosar med Keela och gruvar mig inför morgondagen. Dags för skola igen, har såååååååååå jävla mycket att ta igen så jag seriöst funderar på att ge upp allt igen. Men det skulle ju bara göra saken ännu värre. Var är min motivation? I think I really need it. Till mycket. Till allt just nu. 

Jaja. Nu ska jag dra ner Johan här på madrassen brevid mig och glo på en film innan det är dags för sleepmode. Hejheej.......

Btw, idag är det exakt 1 årsedan jag träffade Johan första gången i tunnelbanan i stockholm! ♥


aawh!! liten fis





pisstoffsen, haha


















.. älskar mitt lilla vovvemonster, såå mycket. ♥

äh, ses imorgon istället

Helloooo! Haft fullt upp idag. Tillbringade hela eftermiddagen på aquanova med Johan, Fredrik och Johanna. Askul, haha. Man blev som ett litet barn igen, haha :D Sen drog jag och Johan till hosjö, där jag sitter just nu faktiskt.

Är heelt slutkörd efter all forsåkning, ruschkaneåkning och spring i trappor. Helt blåslagen, haha.. Jaja, så jag och Johan somnade båda två i början av en film vi skulle titta på och vaknade nu två timmar senare, hehe...

Så nu har vi laddat the batteries litegrann, så nu ska vi ge ett nytt försök till att kolla på film.
Asbrajappjapp. 

Inge mer bloggning idag. Orkar inteeeee.. ZzzZZZ...


.. omg, ett år snart. Går så fort. Hänger inte med.

UPP & IVÄG - AQUANOVA

Tjuddeluuue, vaknade precis. Typ. Fortfarande hemma hos Ida dårå. Min buss går om 45 min, så jag ska klä på mig något och sminka mig lite lätt och helt enkelt börja rulla hemmåt! Blir en snabbvändning hemma dock, ska bara in och hämta badkläder, handduk och Johan, sedan dra iväg mot Aquanova i borlänge för att bada, hehehe. Asnice! Inte varit där sedan 2009 tror jag när cederroth hade hyrt stället.. ? (såg nu att aftonbladet tydligen utsett aquanova till det bästa äventyrsbadet! woopwoop)

WELL, SES I EFTERMIDDAG / KVÄLL :D















TIME FOR SLEEPMODE

Tjullahöpp. Sitter på Idas golv just nu. Setat här ett bra tag. Lite nackspärr och sånt gött. Dricker coca cola och powerking, lyssnar på dansband, snackar skit och skrattar åt lite allt möjligt. Heheheh. Vi har kul. Yep.

Har i alla fall varit en lyckad och bara rent av awesome dag helt enkelt. Helt lagom av allt. Nu ska vi snart hoppa ner i Idas säng och mysa lite! Ska upp hyffsat tidigt imorgon. Jag och Johan ska nämnligen till grannstaden och bada på lite äventyrsbad. I love it! ;)

Sooooo, see you tomorrow guys. Yoodieloooie.


bästavän


ELVIS, THE EARLY YEARS

Yeye, låg uppe och kollade på film igår natt. Tog mig äntligen tid att kolla på filmen "Elvis the early years". En film om Elvis i sina unga år. Enda sedan han slutade köra lastbil fram till hans comeback 1968! Det är alltså ungefär som filmen Walk the line, fast om The king of rock'n roll om man säger så.

Den kom ut 2005, och jag vet inte riktigt varför inte jag tagit mig tid att kolla på den när jag sett i princip alla andra filmer och dokumentärer med honom. Haft tanken på det i flera år nu, men har aldrig blivit av liksom. Har inte haft så höga förväntningar efter att ha läst ca 20 böcker om honom och hans liv. Och då brukar oftast filmer göra en ganska besviken, då man ska försöka få ner mer än 10 år till 3 timmar..

Menmen, filmen var överlag helt okey anyway! Inget man ser om man inte är ett Elvis-fan tror jag.. Tror den skulle bli lite långtråkig annars faktiskt. Menmen, den var rätt intressant och underhållande, då vissa repliker och händelser är exakta av det som hänt och sagts på riktigt.

Meeen.. vissa scener jag hade väntat på hade dock kortarts ner otroligt mycket och var inte alls som det beskrivts i böckerna. Men, som sagt. Att göra en film exakt efter verkliga händelser i en bok skulle bli på tok för lång för att orka kolla på, och det får man ju ha överseende med. Sedan lyckades dom även få en hyffsat lik skådespelare. Jonathan Rhys Meyers. I vissa vinklar så är han faktiskt ruskigt lik!

Några bilder och 2 klipp från filmen:

Jonathan Rhys-Meyers as Elvis Presley











(spola fram till typ 1:30 för att den ska funka..)

Tycker att dom lyckades hyffsat bra i alla fall. Det är ju endå Elvis han ska immitera.

CAN'T GET ENOUGH



Tumblr_lsnwx83oez1qjo4lxo1_500_large

Tumblr_lsoc65aivy1qzg5ooo1_500_large

Tumblr_lsphtdimvh1qfh68uo1_400_large

Tumblr_lspf8noj6k1qj5puco1_500_large

 

Tumblr_lsg8bzps3j1r1qkgio1_500_large

Tumblr_lso5643gcf1qhel9po1_500_large

87848_large

Tumblr_lso6t45qxu1qh71x9o1_500_large

Float-dmdjeczm9-154897-500-325_large


SMINKTIPS - FOUNDATION

1 - Testa foundation längs med din käklinje - absolut inte på handleden. Testa den även under olika ljuslägen. Den måste matcha den naturliga färgen på din hals.

2 - Fukta din svamp lätt för att skapa en ren finish.

3 - För en bra makeup bör du börja med rätt foundation. Även om ögonskugga, läppstift och rouge skapar en framhävande look så är det foundation som sätter grunden för en kvinnas utseende.

4 - Om du vill att din foundation ska se mer klar ut bör du använda dig av en svamp. För att täcka mer kan du använda dina fingertoppar. Professsionella makeupartister föredrar att använda en makeupborste eftersom denna lägger ut ett lager som smälter samman bra med huden och inte lämnar synliga skarvar osv.

5 - Glöm ej att lägga ett tunt lager även under hakan för att få en mer naturlig övergång.

6 - Öppna munnen när du applicerar foundation för att undgå en uppenbar linje längs käkbenet.

7 - Se till att ta ha två nyanser av foundation. En som kan användas på vintern och en för sommaren. Under största delen av året kommer dom att matcha perfekt ihop om dom blandas.

Bases01_large


Tumblr_lq4sk04r5p1qmxlk7o1_500_large


Tumblr_lgd8lb4vbq1qbsyd1o1_500_large

 


NATTPROMENAD MED BABY




ELVIS PRESLEY - Don't criticize what you don't understand, son. You never walked in that man's shoes.

Item9.rendition.slideshowwidehorizontal.elvis-kiss-ss10_large

Tumblr_lrkyyvui7e1qzffwco1_500_large

Tumblr_ls3mg3tthj1qhmm2xo1_500_large


JUST NU @ IDAS PLACE




hehe råkade bli pizza idag igen .. ?

 


TO DO LIST

Gaha, hello folket. Äntligen fredag, w00opwoooop! Så jävla härligt! Absolut bästa dagen på veckan, då man har hela helgen framför sig and all that!
Har dock en del att göra som det ser ut nu, hehe..


"Morgonpromenad" med  vovven.
Äta frukost. Nyttig frukost.
Sy på nya clips på löshåret. Dagens höjdpunkt. Not.
Sminka mig hyffsat och fixa håret..... (drygaste på hela dagen)
Åka till borlänge och kolla på ny soffa med Johan. (Sålde våran igår, så nu har vi ingen alls)
Höststäda balkongen och ta in alla möbler och dylikt. De lä knappast användas mer i år liksom.
Möta upp Ida, handla gött inför kvällen, sen girls night out @ idas place ! :D
Blääähä, och säkert mycket mer. Happjapp, sätter väl igång dårå!


ahjo, fråga inte vad jag gör

Den farligaste av våra fördomar är tron att vi inte har några.

Tumblr_lsimkcqvtx1qjrrofo1_500_large

20090626151444

264750_2238162870870_1151957174_32740490_6969680_n_large

 

 


BLOGGTORKA.SE

Skojar inte. Har verkligen inget att skriva. Inget vettigt i alla fall. Eller har egentligen en hel del tankar, osv, men försöker hålla sånt utanför bloggen så gott det går. Då det troligtvis bara skulle skapa problem på ett eller annat sätt. Har en annan blogg för sånt fjoll. Jeppjepp.

Ja vad gör jag just nu? Har tvättid osv. Asroligt. Eller? Sitter för övrigt och dricker coca cola. Det kan verkligen förgylla vilken tråkig dag som helst. Coca cola alltså. Annars vill jag bara ha fredag! Ska träffa min babyida och slagga där hos henne. Tjejmys på flickerummen, våran musik, powerkings, chips, prata gamla minnen, prata om framtiden och bara snacka skitsnack all night long! ♥ Saknar verkligen dom stunderna. Som tyvärr bara blir färre och färre. :(


mys i idas säng, hehe. 2008 om jag minns rätt!


2008. Ida däckade i soffan medan jag, ida och bror min kollade på Ronny och Ragge mitt i natten. Jag satt och asgarvade från början till slut, medans Ida somnade och brorsan satt där som ett frågetecken.


hahah.. ja vad ska man säga! Kul hade vi dock alltid.


2008. hehe, när vi nästan precis hade förstört Idas fina blonda hår och färgade det kolsvart med blond lugg + löshår precis som jag.. Haha, slutade med att vi såg precis likadana ut. 


2008. Ja ni ser ju själva. Haha.. Blev skolans hatobjekt ganska snabbt. Whatever.


hahah!


woho, det tar aldrig slut!


haha, kan inte sluta skratta..


skidaan


mys på idas golv, hehe


fjårtiz...


snusk på balen. höhö


26 feb 2009. Min och Idas första kryssning tillsammans. Även då såg vi likanada ut. Lika skor, byxor, top, hår, sminkning, ja and so on ..





seaside 09. Har lika topp igen om jag minns rätt haha! Anyway.. här var vi hyffsat fulla och träffade på Heavy!


omg, haha


väntan på tåget påväf till våran första scottsspelning! Blev en riktig överasking.. hfmfmmfmmfmfm????


aa just det, en till bild från kryssningen. Vi roade oss med lite kundvagnsåkning dagen efter




av någon anledning gick vi runt såhär rätt ofta. Gick på stan, åkte buss, handlade, köpte pizza. Kul när ingen känner igen en, och man kan göra iprincip vad som helst utan att skämmas. Tillslut gav vi upp dock, då folk började fatta vilka vi var. Huhu, en comeback på krogen snart känner jag.
















Blaha, orkar inte lägga upp fler bilder nu. Har ca 80/90 gig till med pinsamma bilder på datorn. Helt sjukt mycket kom jag på. Ca hälften är bilder genom tiderna med mig och Ida, haha! Jaja, hur ful och pinsam man än varit så har vi alltid haft sjukt roligt oavsett vad! Love you baby, see you tomorrow! ♥





The secret of happiness, is to be friend with yourself.

Tumblr_lskewqelfg1qfbf0no1_500_large

Pic-z1275510371-1preview-455x300_large

Julia-och-kping-l-144_166383649_large

Caras%2cgente%2cgrita%2cman%2cboy%2cfreedom-c547f283efeef9700b3b8249cea2986d_h_large

6207403496_753c299bee_z_large

Tumblr_lsb6fcrsdf1qfgc1uo1_500_large

Tumblr_lqujf8jtoq1qe5buio1_500_large


JUST NU


hehe, nyttiga jag liksom.. Men bästa maten som finns. Lyxmat för mig är nog pizza.

HELLO AND GOOD BYE

Hey folk och liknande, ska precis dra .. tänkte bara säga hej typ. Ska träffa mammsen och pappsen en sväng! Kanske köper med mig en pizza hem sen, heheh. Jaja, hörs senare, no time no no.



waah, glömmer nästan bort att jag har en tattoo på ryggen också, haha.
Blir väl så när man aldrig ser den typ.



WELL, I GUESS IT'S TRUE

Tumblr_l8uziqpu9q1qzr04eo1_400_large


TIME FOR BED I THINK

Woopps, klockan hann visst bli två. Idag igen. Så nu blir det borsta gaddar, smörja in mig, och dra med mig mina bejbs till sängen! Cuz tomorrow is a new day :D Ska umgås lite mer med Ida hade jag tänkt, hon kommer hit och myser lite.  Och lite annat smått och gott på det.. HEHE
Jaja, ses imörå. Hörde precis att sängen skrek efter mig. Pussosånt.





ÖVERGÅTT TILL ENGELSKA

Haha, ni vet att jag skrev i några inlägg under att jag och Johan alltid snackar engelska omedvetet med varann nu förtiden ?? Jämt alltså, i alla situationer. Hehe ...
Jaja, nu kom vi på oss själva igen. In the room where the magic happen.

Johan - you like when I do that?
Jag - yep, I do.
Johan - Good. By the way, I did read your blog today.
Jag - Really, what did u read?
Johan - I read that you think you and me always speak english to each other.
Jag - oh, we do it again.

American-american-flag-cool-fashion-leip-favim.com-167836_large

HAMBURGERS ON THEIR WAY

Hehe, nu blir det hamburger-mys med vovven min i soffan framför någon film. Hon ska få en alldeles egen hamburgare, som tröst för att jag har lämnat henne ensam hela eftermiddagen och kvällen. Hehe, hoppas hon förlåter mig!


Life is interesting.. in the end, some of your greatest pains, become your greatest strengths.

Tumblr_ls92tma51r1qdwiufo1_500_large

Tumblr_lrgclfnjz81qleosbo1_500_large

Tumblr_lqhwmiqdnh1r1addzo1_500_large


SVAR PÅ FRÅGA

Anonym om NAVELPIERCINGEN IDAG:
kan du inte ta bilden lite längre ifrån? och vart köper du dina smycken? gjorde det ont o pierca sig? isåfall hur länge


Jahapp, sådärå, ser inte så bra kanske..? Därför jag tog nära. Jaja, men som sagt ni ser ju att staven syns. Inte snyggt. Får se om den vill sluta krypa ut nu. Vill inte göra om det alltså. Haha!

Smyckena köper jag lite överallt. Marknader, smycka, ur och penn, piercingstudios, får i present, utomlands, internet. Tro mig, snygga smycken finns verkligen överallt. På rockflame.com t.ex så finns en hel del att beställa hem för alla smaker. :D

Och om det gjorde ont..? Det är 4 årsedan nu och ärligt talat så minns jag faktiskt inte. Så jag antar att det inte var så farligt. Men tycker inte att piercingar över lag är sån big deal, så är väl ingen idé att fråga mig egentligen. Men känns lite gör det ju absolut. Men det är ingen typ av känsla som man behöver oroa sig för!

Och den sista frågan vart inte riktigt med tror jag (?), så kan inte svara på det, då jag inte vet vad det ska stå.
Men jag kan säga som så, att just navelpiercing är den av de knepigaste piercingar man kan utsätta kroppen för då det egentligen sitter på ett ganska konstigt ställe. Liksom mitt på, och utsätts för störningar varje dag. Därmed har navelpiercingar en av de längsta läketiderna. Man brukar säga 6-12 månader innan det är 100% läkt.

Jag sket totalt i det, och drog till thailand och badade och solade redan efter 5 månader + bytte till ett stort hängsmycke. Vilket var riktigt idiotiskt då man varken får sola, bada eller byta smycke helst de första halvåret. Speciellt inte till något tungt. Och ja, min piercing fuckade ur totalt, och det var väl så det började. Och nu ser den ut som den gör, hehe.


HEMMA IGEN!

Tjohoohiioio, kom precis hem! Eller egentligen inte, men vi säger det. Har i alla fall (bland annat) hunnit med en tripp till borlänge som sagt. Piercade Idas tunga, som en liten försenad födelsedagspresent från mig! Hon var skitnervös, men ack så snyggt det blev.. Blev ju givetvis så galet sugen själv också, haha :D
Menmen, jag hinner med det också!

Nu ska jag ut och gå på kvällpromenad med hunden en sväng,
men laddar upp några bilder från idag till att börja med;


en taggad Ida i bilen on our way


ida och jag typ




yäyä, no return


och så bah satt den där liksom.

MOT GRANNSTADEN

.. borlänge! Ska som sagt dit med Ida och pierca tungan på henne. Hehe, en 18-årspresent från mig! ;)
Hörs ikväll I guess, puss osv




känner.mig.naken

NAVELPIERCINGEN IDAG

Efter förra inlägget så undrade någon hur min navelpiercing såg ut just nu, med tanke på att den krypit ut en del.. Så tog en bild lite snabbt sådär


Ok, lite suddig och kass bild men anyway, ni ser ju. Staven ska inte synas i huvudtaget på en
navelpiercing.
På min ser man halva. Snyggt. Lä väl ta en ny inom kort antar jag om det fortsätter såhär. Kasst.

GOOD NIGHT ,

Nu blir det att ta en efterlängtad dusch! Sen ska jag nog sova. Klockan närmar sig ju halv ett redan tydligen. Woho. Och imorgon ska jag äntligen träffa min Ida en sväng! :D Vi ska dra till borlänge och pierca hennes tunga! Exating.. ska också göra det så fort jag får pengar över, blir liksom aldrig av.

Appropå piercingar så borde jag även ta ut min navelpiercing tror jag. Den håller på att krypa ut. Really. Trodde det hade stannat upp nu, men nja, nu känner man verkligen staven igenom huden! Skitäckligt, haha.. Men vill inte ta ut den. Min baby ju. Och vill inte göra om den, då det kommer vara massa broskbildning emellan då också.. Pain in the ass om man säger så. Men är väl värt det antar jag. Ska försöka rädda den jag har till att börja med. Även om det är försent nu. Kul att den kryper ut efter 4 år liskom. Jodå.

Whatevvveeerr, in i duschen kvinna.


wäääh, på bilden ovanför så fanns det ju iaf hud emellan..


denna är tagen för ett årsedan, och bara då så ser ni ju att det är betydligt mycket mindre hud emellan. Och nu är det ju ännu mindre. gah. (har ingen nuvarande bild)

TIPS OF THE DAY


A life without fame can be a good life, but fame without a life is no life at all

Tumblr_lrtnptxqjj1qao8u4o1_500_large

Cheryl+cole+arrives+stylist+pick+launch+party+c3f3iehtjenl_large

Im-the-bad_167123572_large


FILMTIME ON MY OWN

.. nästan! Har ju min lilla Keela och mina fyra guldfiskar också, HAHA ;) Laddat hem ett gäng med svenska klassiker. hehe, ska laga lite käk innan bara. Tänkte skämma bort lilla Keela med en egen tallrik med mat idag, heheh. Får mysa med det man har när man inte har sin karl hemma helt enkelt.

Well well, have to go, no time for blogging, the klocka is tickiing..
Gah pratar alltid engelska/svengelska nu för tiden. Jag och Johan pratar aldrig svenska med varann längre. Haha! Seriöst. Typ,"Hello baby, I love you sooo much", "wanna snuggle in the bed with me?", "wanna follow out to the forest of poop?", "are we gonna go 2 konsum?", "eyo, the mat is ready", "have you seen my tandborste?? osv osv osv. Svenska finns knappt inte i mitt ordförråd längre här hemma.

Vaknade av att Johan snarkade inatt tex, så jag puttade på han och sa "ey, you are snarking, turn around please".
Inte förrän efteråt så kom jag på mig själv, haha.. tänker inte ens på det längre. 

156670_1711346180336_1138561324_1911960_2075390_n_large
whatever, nu ska det mysas ;)

STÄDAR OCH STÅR I

Woo0o0pwoo0o0p, idag har jag varit sådär förbannat jävla duktig igen! Har diskat, damsugit, städat rent allmänt, bytt gardiner, osv osv. Har inget strykjärn här än dock, så jag strök alla gardiner med plattång :D Går det också. Man får ta det man har. Haha..

Dunkar lite musik at the same time och dricker energidryck. Var ett tag sen känner jag.
Ska nog passa på att städa lite i garderoben också. Ser ut som fan. 

Hfmmfmfm...

Screen+shot+2011-04-06+at+12.10.21+pm_large

NU; PIZZA MYS MED BABY



.. orkar inget annat. Är sjukt seg, trött och depp..? + på söndagar får man äta hur mycket skit man vill. Hehe.
Hittar alltid en ursäkt. Seeeeees...

SUNDAY IS HERE

Hello, blev utgång igår som sagt. Igen. Mötte upp Hanna och Ronja och sen drog vi till etage ännu en gång! Var sjuuuukt mycket folk. Helt fullsatt. Asdrygt. Gillar inte människor, haha. För övrigt så var det väl inte speciellt kul heller.. tror jag fått för mycket av det goda. Slösade bort 400:- i onödan känns det som. :( Haha .. menmen, tar nog ett tag innan det blir utgång igen iaf. Tror jag.

Känns nu som att man skulle satsat på en hemmakväll med film och god mat eller gjort någon nytta, men det är lätt att vara efterklok ;) Jaja, trevligt att träffa lite vänner hur som helst..!

Nu är det söndag, och jag mår bajs. Inte bakis, drack typ inget igår. Men verkar fan aldrig vilja bli riktigt frisk. Fortfarande lock på båda öronen och det rinner ut vätska lite när som. + förskyld som fan och hela halsen full med vidrigt slem. Mumma. Sen är jag alltmänt grinig också. Dunno why. Hormoner kanske.

Jaja, ska försöka satsa på skola imorgon i alla fall. Måste. Ligger verkligen efter nu alltså.
Hoppas det löser sig. It have to..


Annnnnyway, nu ska jag slappa sönder. Ta en dusch, käka pizza och dricka läsk. Yeehooo im fat.
Myskväll med gubben min ikväll med andra ord. I Love it! ♥


bruna linser igen vore najs

UTGÅNG IGEN, HEHE

Kom precis hem från svärmor! Varit där med hela Johans familj/släkt och käkat osv. Mycket trevligt, var ett tag sen :D Nu sitter jag hemma, men är inte så sugen på att sova eller typ slappa.. Vill göra något skoj innan skolan drar igång igen! Så ska nog fixa mig lite lätt och kanske träffa Hanna och Ronja senare, kanske blir etage igen, får se. Är pank dock så det blir nog nyktert! Kul anyway liksom..

Orkar dock inte sminka mig. Asdrygt. Endast foundation och mascara får räcka ikväll! Och det är jävligt lite för att vara mig som ni kanske vet, haha. Men orka se likadan ut jämt liksom. Drygt att sminka sig också. Lägger lite fokus på frillan istället. Jappjapp!

Hörs senare, nu ska jag sätta igång the plattång!


GÅRDAGEN I BILDER. TYP.

Tjuuuue! Ja vad ska man säga, det blev en jävligt kul och lyckad kväll igår! Första gången jag gick ut på krogen med Ida dessutom, så det var ju kalas liksom!
I alla fall, först kom Ida och Lina hit, vi fixade oss, hämtade dricka. Sen tog vi bilen till stan, köpte lite chips och randompresenter till Carro (diskmaskins-tablett och en chipspåse), osv. Seeen rullade vi vidare mot Vika! Woho. Haha, hem till Carro då alltså som fyllde 18! Så där var vi några tjejer och förfestade, körde ölspelet, käkade tacos and so on. Sen runt tio kom limmon och hämtade upp oss, sen drog vi väl till stan/etage helt enkelt, där kvällen forsatte! Det var riktigt roligt faktiskt. Blev mycket dans, vidriga tabasco shots, mer dans, och myyycket mer, höhö!

Lite småjobbigt att man fortf var sjuk, men annars så! Kvällen avslutades med fyllekäk på grillhuset.
Helt ok.

Bjuder på några bilder. :D


lina på bussen!


hehe chips o cider tjuvstartade vi med på bussen ocksåee..


iiidaaaaa!


tacos är ju aldrig fel.


ölspelet


hehe




the ride of the night :D








ida och jag!




lina, jag, ida


idiis


lina!




ida&carroo


champange är väl också ganska gott
















innan folket rullade in



aja, de får räckaaaaa :)

RSS 2.0