Återkommer

Har verkligen världens tråkigaste och värdelösaste liv just nu i princip, så vet liksom inte riktigt vad man ska blogga om. "Aah idag åt jag mat. Fisk till och med". Nä. Blir liksom rätt hjärndöd av att sitta ensam hemma och plugga framför dumburken hela tiden. Eller ja. Man tappar fokus på allt annat i alla fall. Och har inte tid med något annat heller egentligen.

Åh, jag behöver fritid, mindre tankar, mindre stress, en släng av ledighet, känna avkoppling, umgås/träffa vänner, ut på rajtantajtan, samt lite (eller lite mer) alkohol.

Lite sådär smådrygt att min framtid hänger och dinglar på en jävla tråd också. Men jag får fixa det. Det måste jag. Men orkar jag? Fast har väl kommit en liten bit på vägen i alla fall. Men minst lika mycket kvar.

Villbarakunnaslappnav. Snart så. Kanske. Inte. Vem vet.

Har toalettpapper igen i allafall btw. Något bra. 

Återkommer.


Wääh



Hej bloggn. Kom precis hem typ. Nu ligger jag till rätta i sängen tillsammans med hunden och med pluggmaterialet till hands. Fyfan så underbart tråkigt. Vill ju kolla på Kingdom Hospital...... Och fixa nya roliga inlägg till blogghelvetet.

Och skitnödig är jag också. Men precis när jag skulle sätta mig så såg jag att det inte fanns någe toapapper. IGEN. Kul kväll. Baiznödig+plugg och inge Kingdom hospital.

Parteyy.

Lost patience

Ja, dåligt med roliga inlägg ja. Eller inlägg i huvudtaget kanske. Men har mycket i skokan nu, som jag måste sätta i första hand. Tror ni förstår.

Låg uppe typ halva natten och kollade på Kingdom Hospital btw, som en kompis tipsade mig om. Skapligt sjuk, skruvad, skum och underhållande tvserie med manus baserad av Stephen King. Tips sådär, if you don't have sett den.

Baiza Pauza.



Nu ska det ätas, pluggas, kolla serier och sånt. No time for das blog rajt naååou, så att säga. Hörs.

Ut på promenad..

Måste nog bli en pluggdag idag också är jag rädd. :( Men gjorde klar 4 uppgifter igår, nu har jag bara 4 kvar. + tre grupparbeten....  Så ska försöka bli klar med dom idag + imorgon, eftersom det är falukalaset hela helgen. Och på måndag-tisdag nästa vecka så är jag borta på kryssning, och på Onsdag så är det studiedag..

Wääh. Stress ♥♥  Nu ska jag i alla fall hoppa ned i shorts och brillz, sen ska runt sjön med Johan och Keela.
Är ju tydligen sol och sånt idag också.


Pussbye!


Oh not it's monday again.

Hallååå...! :D

Satt som sagt uppe till tre inatt och pluggade inför provet. Så åkte till skolan en timme i morse och gjorde provet och gick hem. Gick asbra. Tror jag. 

Och eftersom jag somnade vid tre och gick upp 07.30 så är man skapligt trött, så ska gå och lägga mig någon timme igen, och sen sätta igång och plugga med resten! Har ett stort prov på fredag igen + typ 5 andra uppgifter som ska in så snabbt som möjligt.. Så har väl lite att göra om man säger så. Men lika bra att göra allt på en gång nu, så kan jag leva sommarlovet med gott samvete! Vädret är ändå baiz just nu.

Natti.

Aah juste. Tre från idag också..



Uppesittar + pluggkväll/natt.

Har ett stort prov imorgon som jag inte pluggat speciellt väl inför. Så det blir helt enkelt kvällens/hela nattens syssla.. Har köpt hem lite energidryck, rostat bröd och massa gott té, så det ska nog gå bra. Jag har ju min lilla goshund till sällskap här i soffan också. Fyfan vad värdelöst livet hade varit utan henne. Vad ensam jag skulle känna mig. Känner mig faktiskt rätt mycket tryggare här hemma också, såhär på nätterna när inte karln är hemma. Även om hon inte är mycket till vakthund och inte är speciellt skrämmande av sig. 

Aja, nu ska jag hämta en till eneridryck, sätta på lite musik och plugga vidare. Wish me luck!! Puss.


buubs

Sometimes a fantasy

Haft en awe-fucking-some med bra människor! :D Blev partyparty + krog i fredagskväll med vänner, och igår blev det grillning, breezers, och melodifestivalen i Hosjö med mina älskade päron. ♥ Och idag så har jag mest legat ute och solat, storhandlat, käkat pizza med mina bejbs, samt tagit årets första dopp med Keela och Johan! Sjukt härligt, även om det kanske var liiiiiite för kallt för min smak ännu.. Någon mer som har vågat sig ned i sjön än..?

Slänger upp några randombilder från igår/idag..


Hoppas ni verkligen tog vara på solen den här helgen, för redan imorgon blir det molnigt och graderna sjunker ned till 16 :( Eventuellt en hel del regn på det. Wääh. Aja, ska bli skönt att kunna sitta inne och plugga med gott samvete i alla fall. Yep.

Lucid dreaming

Värt att testas..?


Läste runt om det lite snabbt bara..

Var faktiskt en del som hade testat detta. Vissa tyckte det var en häftig upplevelse, det coolaste dom varit med om, det mäktigaste man kan uppleva som människa, m.m.. Medans andra tyckte det var riktigt hemskt, påfrestande och obehagligt, och rådde andra att avstå från just Lucida drömmar.

Det är tydligen väldigt lätt att få panik i detta tillstånd, då man är vaken och klar i huvudet, men är förlamad i kroppen och kan inte vakna upp, hur mycket man än vill. Vissa upplevde också problem med andningen.
Vissa andra har varit med om "en läskig gubbe" som står i ett hörn och stirrar på en, och man kan inte kolla bort honom.

En person som hade en riktigt obehaglig dröm, blev så skärrad att han i drömmen letade efter ett föremål att döda sig själv med, (eftersom hjärnan var medveten om att han drömde), och helt enkelt visste att man alltid vaknar upp när man dör i en dröm.

Brukar faktiskt drömma liknande rätt ofta. Att de sjuka och hemska saker som händer i drömmarna är helt okej, eftersom jag just då är medveten om att det är just en dröm, och att jag snart är vaken igen.

Någon som testat liknande, eller är nyfiken på att testa..? Blev lite sugen själv faktiskt. Älskar sånt här. Även om man blir lite småskrajj. Drömmar är creepy.

I LIVE IN A WORLD OF FANTASY SO KEEP YOUR REALITY AWAY FROM ME


Rip it up


Har det bra.

Sitter ute på balkongen, lyssnar på Elvis och käkar pizza. Kvalitétstid med mig själv helt enkelt.




Beat on the brat

Hade en asbra kväll/natt igår med Hanna mflr. Slutade med en krogrunda på Rådhusgården. Mysigt! Sen cyckla hem med älskling på en vinglig cykel när krogen stängde, haha. Gick ju sådär.
-
Nu dunkas det musik för fulla muggar, ska snart ned till konsum och köpa lite frukost, fixa mig, sen lägga mig ute på balkongen och sola.. Och mot kvällen så ska jag till Hosjö och grilla med päronen + plugga.
-

En bild från igår innan vi drog ut, (I can wear colour!!) Glömde tyvärr digitalkameran hemma, så blev inte mer bilder än såhär. :(

Like a boss

Not. Haha stackars hundar som redan ser rätt kasst i mörker, lol.

Away..

Ska duscha mig en snabbis, sen fixa mig lite, packa väskan och dra iväg. Blir nog att dra hem till Hanna till och börja med. Sen får vi se vart det bär. Själv vill jag typ ut på krogen, då det var snart 4 veckor sedan sist.. Eller i alla fall bli lite halvt redlöst full sådär. Nä, men aa. Något. 

Får se vad det blir. Puss.



IKEA hela förmiddagen..

Uuuh, ännu en riktig sommardag. Fyfan vad lyckan (och svetten) flödar. Asnajs ju.
Hade en lektion i skolan idag, sen drog jag, Johan och Hela iväg till Valbo och IKEA för lite shopping. Hittade asmycket grejer. Två nya mattor, 3 nya lampor, massa ljus, två sopkorgar, stearin + värmeljus, verktyg, kökslådor, massa växter osv osv osv osv.

Vi hade faktiskt trevligt också.
-

New in från bik bok.

149:- VS 79:-

Båda är från BIK BOK. 


Dear friend of mine

Haft en mysig kväll/eftermiddag mina älskade nära och kära. ♥ Varit till Källslätten och myst lite allmänt sådär. Faluns svar på Nangijala typ. Nu är jag trött, hungrig och pank som ett as. Låt det bara bli fredag nu så man kan köpa en påse chips och några öl. Låter hur bra som helst.

Slänger upp en bildbomb från idag typ:
-



the big bad wolf.




Lillebror, Keela och jag.


Jag och hundarna som är intresserade av allt annat förutom kameran..













Never mind

Haft möte i skolan angående mina studier. Har en del att göra om man säger så. Så ser ut att bli ännu en plugghelg. Men måste. Vill inte gå om helst. 20 bast och börja ettan i gymnasiet igen liksom. Neeej tack.
Nu Michelle får du tag i saker och ting. Bra. Skitenkla och simpla grejer liksom, bara att det är ganska många. Så bara att ta tag i skiten. Lite läsk och chips så går det fort.
-
Aja, solat gärnet idag. Nu ska jag iväg med familjen och hundarna och mysa lite.  ♥
Take camera with me! Puss.
-

Fit-insp




↓ love

Fick detta armband från min käre mor i förrgår. Är rosa med silvertext. Uhm.. as you see. Står en massa fina visa och tänkvärda ord. Köpt från members! Kostade därmed några hundra spänn mindre.

Tycker det är jättefint. 


Summerfeelings fo' shoo

Sorreeeeey. Eller inte. Men ingen tid för dator dagar som denna alltså. Inte ni heller hoppas jag..?
-
Skulle egentligen ha en pluggkväll idag. Då jag ändå inte hade något inplanerat. Men efter att ha pluggat i typ två timmar så ringer Hanna och Patrik och frågar om jag ville med ned till stan och sola osv. Så ah, jag, Keela, Johan, Hanna och Patrik har setat i kyrkogården + kristineparken in das sol i flera timmar och bara njutit. Spelat gitarr och munspel, käkat chips, druckit öl, sjungit, och blaha blaha. Jättemys. Summerfeelings minst sagt. ♥ :D
-
Slänger upp några bilder, sen måste jag faktiskt sova. Upp till skola imorgon. Möte osv..


Here come's the sun

Legat i kristineparken i mer än timme med Sarisen och solat, snackat skit och druckit energidryck. Awesome. ♥ Dock hade vi båda jobbiga jeans på oss, så aa. Snygga vita ben och en brun (mindre vit..?!) överkropp typ.
Hur som helst så blir man fruktansvärt lycklig av bara detta väder. Fantastiskt.

Aja, nu är jag hem och vänder en snabbis. Ska snart ta mitt pick och pack och dra iväg igen!

Slänger upp en bildbomb från dagen sålänge;




Mot skolan typ

Har egentligen ingen lektion idag, men ska dit med Sara ändå och käka lite mat, plugga ikapp + sola i det underbara vädret. Woopwoop..



Hörs sen.

Mondayy

Hade en kanonbra kväll/natt igår med Ida. Färgade håret gjorde vi båda också. Hon hade i svarta slingor i hennes ljusbruna hår, och jag färgade bara utväxten svart som alltid.. Tråkiga jag. Färgade ögonfransar+bryn gjorde vi också. Vi kan vi. Och snygga blev vi.

Idag har det väl inte hänt speciellt mycket än..? Kom nyss hem från svärmor. Varit där med baby och Keela och hälsat på. Dock rök Keela och Patriks flickväns hund ihop rätt rejält, och Johan blev huggen i benet. :( Haha..
Men det gick bra. Typiskt brudar typ.

Aja, nu ska jag och Keela dra oss ut på balkongen med bra musik och avnjuta det underbara vädret. Tror jag är ledig imorgon också. Känns bra!


Mina älsklingar.


Johan ♥





Ladys night

Sitter och dricker en folköl och käkar vartannat chips ur påsen med hunden. Asbra om man inte vill käka en hel påse själv liksom. Hur som helst, så kommer Ida hit snart. Blir att ha en liten tjejkväll här medans Johan är borta och kollar på fotboll hela kvällen. Kalasbra! 

Hittade några gamla bilder på oss också, de flesta är från 2008.







Haha fjårtizar. Men kul hade vi.

Cut cut cut #2

Hittade en gammal sliten och tshirt i garderoben. Den var helt söndertrasad längst ned, med massa hål i osv. Och istället för att slänga skiten, så klippte jag helt enkelt av den trasiga biten, och VIPPS, så hade man en magtröja istället!! (Eller magtshirt..??)
-
Funderar på att klippa av ärmarna också, så det blir mer av ett linne. Vad tror ni?


Aa, inte så snyggt ihp med gråa mjukisar kankse. Ska klippa till + eventuellt sy in kanten mer, så det inte syns lika väl att man klippt.

Make me know it

Wäh, blev ännu en uppsittarkväll (natt?) igår. Tror jag somnade runt fyratiden. Och kl fem fick jag lov att gå upp och kissa med hunden.. yey.

Aja, ska snart ut på skogspromenad, sen hem till lägenheten! Ska försöka städa igenom garderoben lite. Den är verkligen ÖVERFULL just nu. Allt liksom rasar ned på golvet hela tiden, galgerna räcker inte till, och det är bara en enda jävla röra helt enkelt. Så ska se om jag kanske kan slänga lite mer skit, så man får plats (och framför allt hittar) med de sakerna som man faktist använder.


Några gamla camkort typ. Tror inte ni vill se mig just nu faktiskt.

When things go wrong don't go with them - Elvis Aaron Presley




Love this song..

Hiss

Älskar fransskor. Eller ja, fransar överlag iofs. Har två olika franskor hemma. Ett par låga bruna, och ett par höga svarta stövlar, men med en dryg klack.

Men jag vill ha ett par hyffsat höga, utan klack.

Minnetonkas ♥


Helst typ dessa..

Follow me on instagram!!

Har tydligen haft instagram i typ ett halvår, men aldrig kommit igång med att använda det. Men igår kväll tog jag mig in the krage och ordnade upp det! 

SÅÅÅ.. följ mig på instagram mina vänner! Kommer hamna en hel del andra bilder där som inte hamnar i bloggen + förhoppningsvis bli mycket mer spontant! :D Följ mig så, följer jag dig!


michellehedberg @ instagram
-

Leather jackets by Gina.




Så hiskeligt jävla vrålsnygga allihop! mmmmjaau...

I got a dirty, dirty feeling. Dirty details goi'n on.




Kind of want that


Saturdayy



Kul, vaknade för typ en timme sedan. Var iofs uppe till fyra imorse. Mähä. Idag vettefan vad som händer. Ser lugnt ut as usual. Majoriteten ska ut i fina vädret och parta ikväll, men urfattiga Michelle får sitta hemma och dricka eneridryck, WOHO :D

Aja, ska i alla fall iväg på kryssning snart. Typ. Får tröstas med det. Får se om jag lyckas fixa skjuss ut till päronen senare, eller om man blir sittandes hemma i lägenheten ännu en dag. Mjauuuuuuu, måste ha ett jobb...... Ida hör av dig om du läser det här btw.

What 2 say..?


Jazon Mraz - I won't give upp, cover by Tim Harakal.


New in.


Gina tricot 129:- / HM 49.50:-

Gah, I love them both! 



Gått på stan med Hanna hela dagen + käkat en massa pizza, så nu är jag cptrött.
Ska ta mig en nap, så får vi se sen vad kvällen bjuder på. Pussnatti.
 

Good night

Snacka om att klockan tickar när man slösurfar..? Sjukt. Vet inte ens vart jag surfat eller vad jag gjort alls. 
Hfm. Aja. Lä väl slagga nu i alla fall om jag ska orka upp imorgon. Tänkte gå en runda på stan med Hanna. Fick ju en femhundring idag för akvariet, så ska ha väl shoppa upp den lite halft sådär. Gladchey. Måste dock bara köpa tråkiga saker så som mascara + foundation, sen var pengarna slut, weh0o0o. 

Fan vad jag skulle ha pengar om jag slutade sminkade mig. But, will not happen'. Älskar smink. 

FÖRRESTEN.. Var en som ville att jag skulle lägga upp en bild/video-tutorial på hur jag sminkar mig. Har gjort en bildversion förut, som ni hittar HÄÄÄR. Kan göra en update framöver, i videoversion om jag vågar. 

God natt och sånt!


Då var det dags igen.

Happ, dags att hjälpa Michelle igen, då hon är rätt duktig på att få bestlutsångest.
Ska handla en ny klänning inför the sommar nästa vecka. Hittade tre olika modeller jag kan tänka mig.


Den..? Typ konstig modell + lite vintage-stuk, men gillar den ändå.


Den..? Såg lite läskig ut sådär, spöklik. Skulle nästan bli lite smårädd om jag såg någon i den på stan. Men rätt ball är den. Har ingen långklänning heller.


Eller denna..? Het som fäään med lite bränna på. Men vore kul med något nytt och annorlunda som klänningarna ovanför också.

Just nu lutar jag själv mot någon av de svarta tror jag. Dunno who dock. Kanske den läskiga, långa svarta? De få klänningarna jag har är ju alla korta och tighta. Men jag vet inte. Den var ju så fin den längst ned också.

Blä. Vad tror ni?

Världens bästa bloggare!

.. måste ju ändå vara jag?! :D Eller inte typ. Sorry, men som jag skrev tidigare idag så har jag verkligen haft en fullspäckad dag. Men.. nu, klockan ett på natten så har jag äntligen satt mig till ro i soffan.
Varit ute på en längre promenad runt sjön nyss med hunden + Hanna som varit i Turkland i en vecka. Var mys och vi hade mycket att snacka om, haha! Nu så funderar jag på att öppna en kall folköl, lyssna på Laura Marling och slösurfa tills man är trött nog för att sova.
Ny dag imorgon mina vänner!


omg, vilken jävla min såg jag nu.






Hold your devil by hi's spoke and spin him to the ground.


Fullt upp nu typ. Ska fixa mig, städa undan, sen kommer en snubbe och hämtar akvariet, tvätttid mellan 15-19. Sen hälsa på min nya lilla kusin. Gah, love the stressssssssss.

Hörs when I have some tid så att säga. Puss.


LEDIG, wööpwööp.

Ja, fyfan vad skönt. Har hittat en massa som är intresserade av att köpa mitt akvarium också, så snart har man pengar igen förhoppningsvis. Fuck yeah. REALLY need it. Dock en femhundring bara, men det gör sjukt mycket när man inte har ägt en enda krona på flera veckor. Vill liksom ut och göra något på helgerna också. Inte bara sitta hemma för att man är så jävla pank.
Well, lägger upp några bilder från dagen i alla fall, sen blir det film + sova medans alla bajskorvar är ute på krogen, är fulla som fan och har roligt. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL LIV DU HAR MICHELLE. Jätte. Verkligen. Fantastiskt jävla roligt. Hur fan har alla arbetslösa studenter råd att vara ute och supa var och varannan helg????!!!!
Aja. Hoppas någon köper akvariehelvetet innan helgen, annars skjuter jag någon.
Nejdå, men annars är det bra. Jättebra faktiskt.
Ja, fyfan vad skönt. Har hittat en massa som är intresserade av att köpa mitt akvarium också, så snart har man pengar igen förhoppningsvis. Fuck yeah. REALLY need it. Dock en femhundring bara, men det gör sjukt mycket när man inte har ägt en enda krona på flera veckor. Vill liksom ut och göra något på helgerna också. Inte bara sitta hemma för att man är så jävla pank.
-
Well, lägger upp några bilder från dagen i alla fall, sen blir det film + sova medans alla bajskorvar är ute på krogen, är fulla som fan och har roligt. JAMEN FAaaaaaN VAD KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL LIV DU HAR MICHELLE. Jätte. Verkligen. Fantastiskt jävla roligt. Hur fan har alla arbetslösa studenter råd att vara ute på galejj var och varannan helg????!!!!
-
Aja. Hoppas någon köper akvariehelvetet innan helgen, annars skjuter jag någon.
-
Nejdå, men annars är det bra. Jättebra faktiskt.

-
-
-
Sprungit on the rullband har jag då gjort i alla fall. Dock dog skiten när jag hade sprungit i 17 min..
Går inte igång igen (!) Och motorn morrar åt mig. Buhu. Andra gången den gör så nu. Ingen beach 2012 för min del inte. Ringa och klaga next. Och dyr som faAan var den, så tycker ju den borde hålla mer än 3 månader.
-
Nä, men som sagt, annars mår jag bra. Mätt, rund och glad. Godernatttyp!

┼ New In







Allt från Gina Tricot.


Cut cut cut

Har ca fem st liknande svarta hoodies hemma, så tog den fulaste av dom och klippte av ärmarna.
Jag har nu mera fyra svarta hoodies och en svart hoodie-väst! :D



The best friend you'll ever meet.


Åh, hur söt??!! ♥

Min lilla gosflicka har världens gosigaste mun. Snea små tänder dock. Bästa pussmunnen everrrrrr har hon ändå.

Weaving some hair


Yey, glada sepet fick hem sitt hår idag!


Så, här har jag alltså setat i fleeeeera timmar nu och sytt på clips. Drygt. Men hade sällskap av bra musik, how I met your mother, och en burk coca cola.

Winter winds


Mumford and sons ♥



Hittade ett "rött" läppstift in das sminklåda. Mwiho. Såg dock mest knallrosa ut efter ett tag. As u see. Men det är smällar man får ta när man köper skiten på ÖB för 10 spänn I guess.


Älskar dom här skorna. Använder dom dock aldrig. Gjort det typ max två-tre gånger, på tvåååååå jävla år.
Svårt att matcha ihop snyggt med kläder. Ser ofta lite för mycket ut.. :/ 




Hello cp

You're so square, baby I don't care



Jailhouse rock, 1957

Save It For A Rainy Day



Morgonmys

Nyhetsmorgon och en kopp te i soffan, hahah. Tant.


ZzZzZzzzZzZZz ...




mitt hjärta

Tips, hårhälsa.

  1. Undvik slitet hår genom att krama håret torrt med handduken istället för att gnugga.
  2. För silkeslent hår, applicera en djupverkande inpackning, linda in håret i aluminiumfolie och blås varm luft med fönen i 5 minuter.
  3. Massera hårbotten 3 minuter dagligen för att öka blodcirkulationen och få håret att växa snabbare.
  4. Håll håret mjukt året runt genom att använda leave-in balsam innan du går ut för att skydda håret mot UV-strålar som torkar ut håret, även på vintern.
  5. Unvik slitage, använd värmeskydd på nästan självtorkat hår och föna sedan.
  6. Tappar du mer hår än vanligt? Då är det dags för en klippning.
  7. För att absorbera fett i hårbotten, använd babypuder.
  8. Skydda håret från uttorkande klorin. Applicera balsam i torrt hår, sätt upp håret i en knut och simma sedan.
  9. Snurra du håret runt fingrarna? Sluta nu för att slippa kluvna toppar senare.
  10. Undvik slitage, applicera balsam på hårtofsarna innan användning.
  11. Öka hårets styrka genom att äta svavelrik mat som ägg och kål.
  12. Håll färgat hår friskt genom att endast färga utväxten, inte hela håret.
  13. Applicera leave-in conditioner i vått hår för att göra det lättare att kamma.
  14. Krydda maten med peppar och ingerfära som ökar blodcirkulationen och får håret att växa snabbare.
  15. Applicera balsam i hårrötterna vid kliande hårbotten.
  16. Har du mjäll? Låt mjällschampot verka minst 5 minuter innan sköljning.
  17. Håll fönen minst 20 cm från håret så det inte bränns.
  18. Drick minst 8 glas vatten om dagen för både huden och håret.


Dom är på G

Helvette. Gina Tricot får verkligen in en massa najs precis hela tiden. Sen sist jag var in (förrgår) så har dom verkligen fått in huuuur mycket nytt snyggt som helst. Fan, kanske skulle väntat med att panikbeställa hem kläder sådär. Som vanligt. Koll ba..

Hmm, drömmer vidare i vanlig ordning.



Need a job.

5 years time



Wäh, såg ju jättesmuttsig ut. Typ skitig. Rullat runt i lera de senaste dagarna eller något.

Well, råka tydligen somna till en sväng tidigare. Så är allt utom trött just nu. Should be..
Men ska väl ladda hem någon skön rulle och ha pusskalas med min älskade hund och bästa vän här i soffan.
Uuuh, vad go' hon är.



Lite så är det ju.


Yesyesyes.. Vann förresten en gratiskryssning för 4 pers, med Birka Paradise igår. Wo-fucking-ho! :D
Så den 4e Juni I glidning away on the Östersjö. Rocking at the sea så att säga.

Blir ju typ asbra. Behövs verkligen i mitt icke så händelserika liv förtillfället.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N

Slänger upp lite pics från dagen i brist på något vettigt att göra.

Mitt hår och mina nya kläder är åtminstone påväg. Lite gladchey.

Sen skulle lite musiktips skulle sitta fint. Länka gärna era/eller andras bra spotifylistor.
Vill höra något nytt.




Min kära Volbeat-signerade väska, som jag knappt vågar använda, då attograferna rinner av i regnet + slits bort rent allmänt. Klart som fan det skulle te å regna.


Replay


You goi'n your own way

Hellohej. Sitter i hallen just nu och fixar mig, lyssnar på chill'n dill-listan, samt dricker vaniljte. Ska strax springa ut till bussen för att dra mot skolan. Wäh, kan ju knappt bli roligare.

Ha ett bra stycke måndag.


Let it be

Coca cola kan verkligen rädda vilken tråkig dag som helst.
Yepyepyep.


S.I.M.P.L.E


She's Got You High


.. of the day



Dagens vill ha: ork, motivation, pengar, sommar.
Dagens klädsel: Haha.. just nu har jag sidenpjamas byxor, en vit oversize-tshirt med tryck.
Dagens smink: Au naturale. Är ju ändå söndag.
Dagens frisyr: Åt alla håll. Men det är i alla fall hyffsat nytvättat + luktar gott.
Dagens låt: The vaccines - norgaard ♥
Dagens planer: Dagen is over. Aja, hoppa med hundarna, plugga, fixa saker inför veckan, duscha, mysa och ladda inför kommande vecka.
Dagens drog: Coca cola.
Dagens längtan: Sommarlovet.. och peace and love (!!)
Dagens köp: Inte köpt något för egna cash, men Johan köpte oss ett sexpack med coca cola!
Dagens humör: glad, trött, förväntansfull, ångest.



Bästa man kan köpa för pengar.

Min fina prinsessa ligger ute med mig på altan och väntar in Johan.

Älskade, älskade hund.


Hello shorts, come over here





Sundayy

Good morning ppl. Hoppas ni mår skit idag. Själv mår man awesome, ska snart ut i solen och hoppa hinder + träna med hundarna, sen kommer pojken min och hämtar mig. ♥ Blir nog en lugn söndag hemma i lägenheten med massa ego-pyssel + film.. Dricka te och måla naglarna, bli lite brun, klippa sidecuten, peeling, ta en lång dusch och sånt. Blir bra. 


Vill ha hem mitt långa nya, lena hår. Känner mig sjukt ugly these days.

Åsna goes bmw


Rik arab eller nåt.

Devil's Spoke


Amazzzzzing


Just nu

Nu blir det lasange, plugg, chips, coca cola, hockey OCH film.. Hur ska man hinna? Maha. Snacka om skönt med två lugna + helt nyktra helger på rad nu! Behöver nog alla ibland. Då uppskattar man partyhelgerna lite extra sen. (Försöker vara positiv)

Aja, hörs väl senare. Busy tjej right now typ.


Lite egotrippad eller nåt.

Hemma fotspa..

Duktiga tjejen har tillbringat hela lördagen till att sitta och plugga ikapp i princip.. Intressant va? ;) Men glömmer ofta bort skolan helt, då jag har på tok för mycket fritid, och ibland att jag ens går där i huvudtaget, eftersom jag endast har ca 1-2 lektioner om dagen.. Men tog mig fan i kragen idag och gjorde några uppgifter som jag helt glömt bort. Tur att dom är så enkla och går fort att göra klart.

Hur som, så har jag faktiskt sprungit i ca 30 minuter ute i skogen också. Wehoo0, på G nu jag. Typ.
Tagit värsta fotbadet och fixat fötterna också. Nu ska jag dricka coca cola och mysa med pojkvännen som precis kom hit..! Ha en bra lördagkväll och sup inte ihjäl er nu, mähä. Wish I could.

Btw... Keela hade käkat pizza med mig igår kväll. Och idag när hon skulle bajsa så kom det inte ut bajs, utan bara fyra hela jävla champinjoner!??! lol, kul info såhär på kvällskvisten kanske. Eller inte.

Uhuumm... aja. Puss.


Hittade..


Hittade denna sketna bikini liggandes hemma i garderoben. Köpte den i Thailand för snart fyra årsedan.. Lite kul att den nu, efter att ha funnits i hur många år som helst, helt plötsligt blir jätte hypad bland massa bloggare i Sverige. lol, finner den verkligen inge speciell..?

Who said..


Undrar jag rätt ofta faktiskt.

Hemklickat

Klickade hem lite saker från Gina tricot nyss! Yummeey.. Tack mammsie.


Långklänning inför sommaren, omg.. 149:- / Svart spetstopp, 99:-

Oversize tshirt med peacetryck, 149:- / Linne med tryck + låg urringning i ryggen, 99:-

Come 2 mama..


Klickade hem detta hår från Poze. Hört att det ska vara grym kvalité, så får hoppas på det!
Beställde 56 cm och svart trens. Har clips hemma som jag kan sy på.. Blev ju några hundringar billigare så.

Svart hår som alltid fick det bli. Trots allt.. Har tyvärr inte råd med någon hårfärgning denna månad. Efter jag köpt detta hår så har jag bara 70 JÄVLA KRONOR att leva på , på halva Maj + Juni.. Bra. Räcker ju till en pizza i alla fall. Bajsskit. Bäst på att prioritera är jag. Nä, men hår är viktigt. Haha.... Nej fan, fick lite ångest nu. Kanske skickar tillbaka det. Älskar att vara f.a.t.t.i.g..

Aja, nu ska jag plugga vidare och käka chips. So long..

Tops @ HM


Drar iväg..

Åka och handla lite gött inför kvällen nu, sen ska jag lägga mest energi på att plugga. Imorgon också för den delen. Så, blir väl knappast världens bästa updatering. Have a good friday! Pusss.


Tattoo-abstinens

Åh, vill påbörja något nytt projekt. Inte tatuerat mig sedan i höstas. Eller ah, gjorde klart ryggen i början av Mars, men det räknas inte, då jag gått runt med den halvklar i ca ett halvår..

Vill göra något nytt. Men vet inte vad exakt. Finns så mycket fint att göra. Sen kommer det dröja år och dagar innan jag ens har råd, men ändå. Drömma kan man ju. Drömmer mig bort, och planerar. Har så mycket idéer.
-
''







Good work there


FÖRE / EFTER
Lite fit-inspo sådär.....




Misslyckade Elvis-tattoos..

Åh, minns för ca ett och ett halvt årsedan då jag satt och letade efter snygga Elvis tatueringar. Som lite insperation till min kommande egna. Var verkligen inte lätt att hitta en som ens såg OK ut.. 

Nog för att Elvis har ett ganska speciellt utseende som kanske är svårt att få till, till 100%. Men vafan...
Man ska fan passa sig när man vill tatuera in porträtt i huvudtaget alltså.

Ja, ni kan ju googla själva.






Efter att ha sett dessa skräckexemplar, så tvivlade jag rätt starkt på att göra en jag också. Men bestämde mig då istället för att testa på denna Elvis-siluett. Lite mer clean + ett säkrare kort, då det är mycket enklare att lyckas med! Var skitskraj när jag satt i tattoo-stolen att den skulle bli misslyckad. Men jag blev faktiskt riktigt nöjd! Och är fortfarande. Skulle ha gjort den någon cm större kanske, men annars så. Får krympa armen typ.

Ego with servants




Muhaha.

Bittersweet memories


-

-

-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

This could take a lifetime

Jahapp, god morgon världen. Ska snart försöka pallra arshlet upp på löpbandet en sväng, ta en dusch, sen packa väskan för att tillbringa hela helgen ute i Hosjö hos päronen. Ligger efter som fan i skolan, så denna helg får helt enkelt bli en plugghelg, inside and out. Och pluggar gör man bäst där ute. Ska stanna påvägen och köpa med mig chips och coca cola som sagt, så ah. Det ska nog gå bra. :D

Min hund luktar gott. 



Bada bubblebad med bästa prinsippilussen

Brown or black?



Vet att jag ställer den frågan pretty damn ofta, men vafan. Får alltid beslitsångest.

Ska beställa hem nya fräscha extensions imorgonkväll. Och vet inte om jag ska beställa svart som vanligt, eller om jag ska slå på stort och köpa hem lite brunt hår, samt bli brunett.
-
Varje gång jag beställer hem svart, så ångrar jag mig att jag inte tog någon annan färg när jag väl hade chansen. Så är man liksom fast i det svarta ännu x-antal månader..

Men och andra sidan så trivs jag ju jävligt bra i svart också. Men vore å andra sidan rätt så najs att ha sin naturliga färg också, så man slipper all hårfärg hit och dit i framtiden. Då gör det inget om det solbleks heller tycker jag.

Åh, jävla hår. Varför började man ens färga skiten från början? Ska aldrig låta mina framtida barn färga håret. Toning, på sin höjd.

Ytliga jag.

Chill'n dill - list

Happ, tänkte väl dela med mig av min lilla softar-lista på spotify så att säga. Jävligt skön och bra i lugna stunder, eller om man bara vill varva ned liksom. Typ på bussen, innan man ska sova, på morgonen innan skolan, när man käkar, lagar mat, sminkar sig, solar, skiter, fan vet jag. Bra är den i alla fall. Lyssna och njut.

Allt från gammalt till lite nyare.


Take a click on the bild för att komma till listan dårå.




I LOVE MYSELF

Oh, yes I do. Skitjävla duktig tjej idag med. Gick lite mer än en halv mil, + var ute och sprang i elljusspåret i ca 30 min, och gick ca 3 km hem nu på kvällen, då jag hoppade av bussen några hållplatser tidigare. 

Woho. Måste hålla i nu bara! Nu förtjänar jag till och med en påse chips och en massa coca cola imorgon.
Jadå, det gör jag. Klart jag gör. Är förfan fredag. Ska ändå träna mer imorgon innan så. Plus att jag ska/måste plugga precis hela helgen, så då måste man käka något gott samtidigt som kompensation. Blir liksom lite enklare så.

Åh. Jag älskar den här låten.
-
 
-



-




Awesomeness


Två olika typer av hår, som jag inte hade tackat nej till. Gillar den iskalla ljusa nyansen av lila som Lindsay har. Skitgrymt.

Fast vänster kanske är ett alternativ för min egen del..? Hmm..



City and colour

Hallo folk. Duktiga jag har tränat flera dagar irad nu. Duktig tjej. Hela veckan faktiskt. Ska nog sätta på mig mina nya springskor och ta ännu en powerwalk ut till Hosjö med hunden. Då slipper jag rullbandet ikväll.

Hm.. Ja why not. Har inget annat att göra. Johan jobbar till 23.30, Hanna har dragit till Turkland, Sara spyr, och alla andra verkar vara fruktansvärt upptagna. Och jag orkar inte sitta hemma i lägenheten hela dagen/kvällen och vänta på bättre tider. Så ja, ska nog byta om jag dra iväg på ännu en 2-timmars promenad. 

KUL FÖR ER ATT VETA VA???????????????? Jadå, väldigt. Ut och rör på fläsket ni också. Sista chansen för att inte se ut som en säck potatis i sommar, mueäähähä. Och annars också för den delen. Hoppas ångesten kommer krypande.


Bestämde mig för att variera frissan lite, genom att täcka för sidecutten. Tråkigt nog blev jag nästan lite småsugen på att låta skiten växa ut :( Saknar att kunna göra mer variation med frisyrerna bland annat.



-
Bara älskar att majoriteten av alla mina "ta-kort-i-badrumsspelgen-kort", så står toalocket vidöppet. Naiz.
-


Aja, ska ut & rör på mä' ja. Puss.

Wanties

 
Mumss.. :D


Love you



Haha, fast det var då fan te att se ut..

Mot skolan typ


Gadddäääemn, vad mörkt. Men taklampan är trasig.

Aja, skoltime nu. Fan så roligt.

Herregud vad jag är bra.

Woho, dutti tjej idag jag. Gått en mil. Tog typ två timmar, för stannade och badade med hunden också + att jag fick ca 5 olika skavsår. Men annars så. Gött slut i kroppen i alla fall. Så fruktansvärt jävla vältränad liksom.

Aja, kom nyss hem i alla fall, och ska väl kolla klart på Hamilton, sen sova. Skola och sånt tråk imorgon. O.r.k.a.r i.n.t.e :(

-
-

Fick hem mina vita virkade shorts från HM idag också! :D Så nu har jag både svarta och vita inför sommaren. Älskar dom, hur snygga och framför allt bekväma som helst! Tipstips. 199:-

Bring it on home

Kom precis hem från stan. Gick runt en sväng med Hanna och Sofia. Mysigt. Drygt med folk som är så "diskreta" med att glo dock. Man undrar ju ibland om man har toalettpapper hängandes efter sig alltså. Har nu förtiden dock börjat vinka tillbaka, och se glad ut. Då blir det lite awkward.  

Hur som, ska byta om nu och käka upp mina mackor och bege mig mot Hosjö. Ska gååå dit med hunden. Tar ca två timmar, så det blir ju najs med lite promenad. Min röv behöver det. 

-
-
-
-

Hittade detta linne på HM för 49:50. Inte riktigt min stil kanske, men jag gillar det ändå. Gulligt och somrigt. Skönt som fan också. 


schysst armhålsfett 

Aja, ska ut och vandra i solen nu. En mil med flipflop. Skönt. Ses.



Kind of..


Wicked people

Kom nyss in från en promenix med hunden. Fan vad damp hon har. Kom två ungar cyklandes emot oss på en trehjuling och typ skrek. Keela fick typ panik och resta ragg, börja hoppa och skälla omkring sig helt random. Ungarna blev rädda och vände håll. Hehehe, rätt åt dom.

WELL, hittade en kall folköl i kylskåpet, så snodde den. Nu sitter jag och smuttar på den samt lyssnar på Mumford & Sons. (Asjävlabra). Väntar in Hanna gör jag också. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men vi ska nog bara vara.

-
-
-

Omg..



Har mer än 123 jävla gig med BARA bilder på datorn, som är tagna mellan 2005-2012. Måste skaffa en extern hårddisk att ha det på, ut i fall att datorn kraschar eller något. Lite rensning skulle nog också behövas. Är nog rätt mycket skit, samt bilder som ser likadana ut.. Har ni också så här sjukt mycket med bilder, eller är det bara jag?! :O

Mondayy



Blev hemma idag. Har tydligen någon form av "mysdag" ute på Roxnäs med klassen. Men inte riktigt pepp på det dårå, då jag bland annat är krasslig like a fuck. Hostar utan dess like. Typ jobbigt. Orkar inte klä på mig kläder för att gå utomhus heller för den delen.

Så blir hemma och tar det lugnt typ. Men sen kanske Hanna kommer hit och hälsar på mig och Keela i alla fall. Måste försöka hinna träna också. Gah. Tråkigt, men bra.



Wish I had that hair



Åh, vill göra något. Något sånt.

Fast mitt hår är för kort, slitet och svart.

Myskväll

-
Efter jag skrev inlägget om träning så fick jag lite småångest och hoppade upp på löpbandet i 40 min.
Fattar inte, jag har ju ett löpband här hemma, som hela tiden står framme liksom. Bara hoppa upp och köra. Så ska försöka köra 15-30 min joggning på morgonen innan skolan, så man kommer igång.. Sen ca 30-40 min på kvällen så man sover gött sen. Ska verkligen försöka hålla det. Ni får typ.. påminna mig då och då i kommentarsfältet är ni gulliga, är världens glömskaste, slarvigaste + lataste så, vi får väl se hur detta går.. Är ju lättare om man har någon som verkligen peppar en. Så jag får väl leta rätt på någon sån
.

Hur som, så sitter jag och fyller på med lite kalorier jag nyss sprang bort. En cider och knäckemackor.
Är dock bara en lättcider så.. är väl hyffsat ok. Kanske. Inte.

Well, skitsamma. Skapligt onödig text. Nu ska jag krypa ned i soffan med pojkvännen & pussas och kramas. Inte setts sen i Fredags faktiskt.. Pussss!

Så fruktansvärt jävla svårt kan det ju inte vara.

Ego-söndag

Åter hemma i lägenheten. Så sitter och äter chilinötter och dricker burn just nu. Har samtidigt ansiktsmask på mig (som gör ont..?!!?) och färgar ögonbrynen ett snäpp mörkare. Dom bleks ju lätt till ljusgråbruna i solen. Not så hot. Borde färga mina osynliga ögonfransar också, men orkar inte ta av mascaran.. *lat-tjej*.

Ska väl brun-utan-sola mig och måla kroppens alla naglar också, sen är man väl typ fit for fight. Men för vad liksom..? Fast, ähh. Tycker man ska få känna sig snygg även om det inte är för några speciella ting.

Vill färga håret också. Till något.. helt nytt. Men för fattig för det. Trök. Men kanske lika bra det, vad vet jag.





Positiva effekter - träning

Bättre humör.
Stärker immunförsvaret.
Längre liv.
Minskar antalet förkylningar & cellernas åldringstakt.
Mindre värk & ökad ork.
Förbättrar kropppshållningen.
God sömn.
Minskad stress.
Stärker hjärtat och gör det större.
Hjälper dig att minska i vikt.
Underlättar rök och alkoholavvänjning.
Förhöjer sexuell lust och njutning.
Bättre självförtroende.
Förbättrar sömnkvaliten.
Minskar risken för cancer, hjärtinfarkt & högt blodtryck.
Mer energi.
Bättre humör.
Stärker immunförsvaret.
Längre liv.
Minskar antalet förkylningar & cellernas åldringstakt.
Mindre värk & ökad ork.
Förbättrar kropppshållningen.
God sömn.
Minskad stress.
Stärker hjärtat och gör det större.
Hjälper dig att minska i vikt.
Underlättar rök och alkoholavvänjning.
Förhöjer sexuell lust och njutning.
Bättre självförtroende.
Förbättrar sömnkvaliten.
Minskar risken för cancer, hjärtinfarkt & högt blodtryck.
Mer energi.

Fattar inte, allt detta vet man ju egentligen om. Och ändå gör jag det inte. Hur kan man (jag..) låta latheten ta över viljan att må bra? Måste ta tag i det, hitta motivation. Men huuuur?! Verkligen inget funkar ju. Önskar jag hade råd med en PT. Eller finns det någon frivillig där ute..? Haha.. :(


... typ

Hot @ Gina tricot









Snodde av Kissieluring

Senaste
Låt du hörde: we are young - fun.
Film du såg: The blair witch project.
Mat du åt: Grillat kött + grönsaker.
Kram: Ida innan hon drog imorse.
Puss: Costello.
Känslan: Rastlös, glad och hungrig.
Bråk: Uhmm.. vet inte..? Inte personen som bråkar eller söker konflikter. Hatar dramaqueens.
Resa: Thailand 2009.
Glädje: Sms av pojkvännen + Keela som kommer och pussar en spontant.
Längtan: Hmm..? Sommaren och ledighet!
Dröm: Jadu, att jag färgade håret blondt och kraschade med ett flygplan.
Personen du träffade: Är med familjen nu, så.
Person du pratade i telefon med: Hanna i natt, haha.
Personen du fick sms av: Johan.
Gången du var utomhus: Skogspromenaden för några timmar sedan.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Snart, tacotime. Dock saknas bror som är ute på rajraj.
Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Eller bara något mitt emellan, typ som jag bor nu. Storstaden är för mycket för min del, för mycket stress, människor, trafik osv, medans landet blir alldeles för off och bortom all civilisation, haha.. även om det också är skönt ibland.
Hamburgare eller pizza: pizza!
Kött eller fisk: Beror på vilken kött/fisk. Men oftast kött.
Hund eller katt: Hund såklart..
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: Brukar inte käka så mkt hamburgare ute, men när man väl käkar så blir det oftast donken, billigare så.
Vin eller Öl: Iskall ööl...
Charter- eller skidsemester: Charter.
Sverige eller Utlandet: Utlandet.. Men skulle nog inte kunna leva utomlands på heltid.
Sport eller nyheter: Nyheter.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörk.
Sommar eller vinter: Sommar!!!
Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Skinka
-  mjölk
- smör
-  ketchup
- yoghurt
Fyra saker du inte kan vara utan?
- Mina nära och kära (familj, hund, pojkvän, vänner,)
- Min dator + mobil.
- Energidryck.
- Pengar.
3 saker du inte kan äta?
- Kaviar
- Sötsaker (tårta, glass, kakor, godis.. uuäähh)
-  smörgåstårta.
Två saker som gör dig glad
- Min hund, pojkvän, familj och vänner.
- Djur i allmänhet.
En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Dricker eneridryck, målar naglarna, klipper håret,
Senaste
Låt du hörde: we are young - fun.
Film du såg: The blair witch project.
Mat du åt: Grillat kött + grönsaker.
Kram: Ida innan hon drog imorse.
Puss: Costello.
Känslan: Rastlös, glad och hungrig.
Bråk: Uhmm.. vet inte..? Inte personen som bråkar eller söker konflikter. Hatar dramaqueens.
Resa: Thailand 2009.
Glädje: Sms av pojkvännen + Keela som kommer och pussar en spontant. ♥♥♥
Längtan: Hmm..? Sommaren, pengar, ledighet, peace and love!
Dröm: Jadu, att jag färgade håret blondt och kraschade med ett flygplan.
Personen du träffade: Är med familjen nu, så.
Person du pratade i telefon med: Hanna i natt, haha.
Personen du fick sms av: Johan. 
Gången du var utomhus: Skogspromenad för några timmar sedan.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Snart, tacotime. Dock saknas bror som är ute på rajraj.
-
Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Eller bara något mitt emellan, typ som jag bor nu. Storstaden är för mycket för min del, för mycket stress, människor, trafik osv, medans landet blir alldeles för off och bortom all civilisation, haha.. även om det också är skönt ibland.
Hamburgare eller pizza: pizza!
Kött eller fisk: Beror på vilken kött/fisk. Men oftast kött.
Hund eller katt: Hund såklart.. :D
(Beauceron, en av mina drömhundar, utseendemässigt)
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: Brukar inte käka så mkt hamburgare ute, men när man väl käkar så blir det oftast donken, billigare så.
Vin eller Öl: Iskall ööl...
Charter- eller skidsemester: Charter.
Sverige eller Utlandet: Utlandet.. Men skulle nog inte kunna leva utomlands på heltid.
Sport eller nyheter: Nyheter.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörk.
Sommar eller vinter: Sommar!!!
Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Skinka
-  mjölk
- smör
-  ketchup
- yoghurt
-
Fyra saker du inte kan vara utan
- Mina nära och kära (familj, hund, pojkvän, vänner,)
- Min dator + mobil.
- Energidryck.
- Pengar.
-
3 saker du inte kan äta?
- Kaviar
- Sötsaker (tårta, glass, kakor, godis.. uuääschh)
-  smörgåstårta.
-
Två saker som gör dig glad
- Min hund, pojkvän, familj och vänner.
- Djur i allmänhet.
-
En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Dricker eneridryck, målar naglarna, klipper håret.

-
-
-

Becoming Insane

Hello folk, medans majoriteten av svergies ungdomar är ute och super skallen av sig, så kör jag på ännu en lugn myskväll hemma hos mina päron. Det händer ju inte allt för ofta längre så..

Vi ska glo hockey, käka tacos, se film och bara mysa. Låter bra för min del!! Känner faktiskt inte alls för att dra ut på något annat. Måste ha nyktra hemma-helger ibland, och ro om de nära och kära.

Puss.

-

Please take me back

-
-
-
-
-
-


Någon som hänger på?!

Want..


Hur ball..?

Det var en gång..

.. en väldigt liten Michelle.

Tror året var 2002.. Och jag var väl sisådär 6-7 år. Fint solblekt hår också. Skit.


Jag och min första kanin Trolle. Han var awesome. Gick alltid runt med han lös på gatorna. Året var 2001 tror jag..? En bajskorv på tassen har han å'.


Och en bild från 94. Hade hittat en insekt.

Yesterday evening

-

-

-


Hahahah, Ida..

-

-

-

-

-



Hmm, vet inte om jag ska sova här ännu en natt, eller om jag ska bege mig mot lägenheten och hitta på något annat..? Lutar nog att stanna kvar.


Fredagsmys

-

-



Next up - grillning! ;)


Finally friday

Kul att man gått och blivit sjuk igen. Typ cpförkyld, hosta och bajsont i halsen. Ashärligt. :(

Aja, har nyss fixat mig och ska packa väskan nu och bege mig mot mina hemtrakter Hosjö. Det blir ju bra i alla fall. Ska grilla ute i det "härliga" vädret osv. Whatever, mat är ju mat. Sen kommer min Ida förbi och sover med mig också. Så det blir nog en bra fredag trots allt! ♥

-
-
-
-
-
-


Fixat och trixat lite..

Har hållt på med bloggen en stund, och gjort lite småförändringar som gjorde mer än man trodde.
Dock blev det väldigt ljust, samt väldigt mycket rosa. Vet inte riktigt om jag gillar det mer än det förra eller inte. Känns rätt ovant tror jag. Vad tycker ni..?


Nu ska jag gå ut med hunden en snabbis, sen försöka sova en skvätt. Kom på att jag ska upp tidigt imorgon (idag?).. Heeeeeeeee-he.

Puss och god natt.


Lite gammal och sånt.



Kul hår.


Ja, så kan man ju göra om hårfärgen inte räcker eller om man bara har bestlutsångest.
Typ som jag. Hahah, nej, men det var lite ballt.

Kvällsmys

Ligger i soffan och slösurfar samt kollar på lite gamla härliga nostalgifilmer from the early years. Mysigt. :D
Käkar årets första vattenmelon + dricker vaniljte ur min favoritkopp gör jag också. Sen skadar det ju knappast att jag har min fina prinsessa sovandes i knät. ♥

Helt okej avslut på en helt okej dag.


-

2day

Legat ute och solat sedan jag vaknat, så någon glimt av bränna har man råkat fått också. Yey.
Lite småtrevligt sådär. 

Nu ska jag bara vänta in baby, sen ska vi ut och åka lite bil.
-
-
-
-
Freschhh att tröjan står rätt ut, så det ser ut som om jag har en bulle i ugnen.

Ibland..

Blir jag faktiskt sjukt sugen på att bara göra något galet och bli typ blond. Eller ljusbrun i alla fall. Jag må älska mitt svarta hår, men tycker faktiskt att ljust hår kan vara rätt nice ibland.

Dock skulle det vara en alldeles för lång, dyr, och jobbig process att gå från kolsvart till så ljus, för att jag skulle palla det. Trist. :/


Fast aa, mörkt hår är nog sexigast och snyggast. Men en förändring kan ju vara kul.





Sunlight

Sitter ute på balkongen i vanlig ordning och bara njuter av vädret samt lyssnar på Ted Gärdestad. ♥
Mycket bra. Imorgon blir det grill och sleepover med min fina Ida.


-
-

Fast helst vill man ju utomlands.

Wanties




Better tomorrow

Ligger i sängen och kollar på min fina prinsessa till hund som skäller (?) och springer i sömnen. Dock i liggande position. Så söt. Min älskade lilla flicka. ♥ Bästa och finaste man kan köpa för pengar.

Nu ska vi slå på någon form av film och försöka somna. Är dock pigg as hell, så lä väl gå sådär. Men bara att ligga i sängen är väl lite avslappnande och utvilande i sig.

Och imorgon ska deklarationen in. Yey, har fan inte ens fått något papper. Vad jag vet? Hoppas inte.
Tänker inte betala 800:- i böter helst. Äh, löser sä'. God natt!!


hejhejhej


Maybe I just don't know

-
-
-
-
-
-
-
-
-

3e maj.

Förlåt, jag är världens sämsta bloggare tror jag. It will be better, men inte just nu kanske.. Härda. Uhm, jaja. Tillbringat halva dagen i skolan, sen har jag och mina fina sambos setat nere vid sjön och käkat thaimat, helt underbart! Mår lite illa nu dock, inte världens fräschaste ställe vi köpte det på, hahah...

Såg en påkörd katt/kanin eller dylikt på vägen hem också. Då blev jag ledsen. Ska aldrig skaffa körkort.


3 från igår.

-
-


Hehehe, snodde dom av Hanna på fejjan. Skitbra. Aja, nu ska jag fortsätta se på film, kramas med min underbara hund + sätta på en ansiktsmask medans. Och imorgon är det ännu en gång, back to reality. Tråkigt.

Har ni några filmtips förresten? Alla genrer förutom värdelös och förutsägbar action.
Skulle uppskattas! God natt vänner ♥

Balkongchill.

Har setat ute på balkongen och myst hela dagen typ. Sen kom Hanna förbi och gjorde mig sällskap också, awesome. Solat en massa och lyssnar sönder Ted Gärdestad.. :D 


-
-
-
-
-
-
-

Igår..

Förutom en massa drama så var gårdagen helt okey! Förfestade lite först med Hanna och Lina. Satt ute i parken och grillade och drack lite. Sen blev det väl krogen typ. Hann med rådhusgården, pitchers och etage, så det var väl najs.

Tog bara några bilder i början, as usal..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

RSS 2.0