Mobilblogg

Sitter på Broncos bar i Stockholm just nu. Har haft en superbra dag hittills. Ätt god mat, shoppat lite nya kläder och smycken osv! Vi bor i alla fall på mornington hotell på Östermalm. Superfint! Plattv på pissoaren tex.. Haha! Och imorgon blir det lite mer shopping tror jag. Aja, nu ska jag vara social, så hörs en annan dag. Ha en bra fredaaag!! Pössssss

 

 
 

Packa satan!!

Köpte visst med mig en energidryck med mig hem, så nu ska jag och han samarbeta lite! 
Har verkligen sjukt mycket att packa alltså.. Wääh.. 


Myskläder..
 
 
Omnomnom
 

HAHA! Jag köpte med den här hem också.. En radio + högtalare som man kan koppla in Iphonen i. Perfekt inför kryssningen, typ i hytten när man för/efterfestar osv! Wooooooooooopa ;)

Haft en sjukt bra kväll

Haft en riktigt go kväll med älskade Ida! Nu är jag hemma och ska väl packa lite smått inför helgen och dess äventyr, sen ska jag nog faktiskt sova.. Är sjukt trött och tåget går tidigt imorgonbitti, så hörs imorgon istället..

:D
 

 

RED AND BLACK


Lev.

Well I can't stand to look at you now.
This revelation's out of my hands.
Still I can't bear the thought of you now.
This complication's leaving me scared..
 

Stay when you think you want me.
Pray when you need advice.
Hey keep your sickness off me, trying to get through.
Blame all your weakness on me.
Shame that I'm so contrite.
Hey keep your fingers off me, why can't I get through?

You think you have the best of intentions.
I cannot shake the taste of blood in my mouth..

Döööör

Sitter i skolan ENSAM (alla andra har gått hem..) och väntar på att kunna dra ned på stan och möta Ida, så vi kan dra och käka! Funderar på att slå på en film så länge.. Haha, dör fan här.. 
 

Waiting for the rain

Har ingen ork till mer updatering idag, sorry. Hörs mer imorgon istället!! Då blir det även dra ned på stan med Ida, käka på tzatsiki samt kolla på bio tillsammans. Blir så sjukt mysigt. :D Ett litet farväl sådär innan jag drar till fjollträsk/Stockholm över helgen..


School

Opeppare än någonsin.. 
 

Cozytime

Frugan min har precis dragit, så nu ligger jag på golvet med datorn, tända ljus och en kopp te och tar det lugnt. Borde egentligen plugga, men det är så jävla mycket så vet inte vart jag ska börja.. Får kolla upp det imorgon..

Motivation, rutin, struktur, ork - vart är ni?
Någon av er som har tips på hur jag ska hitta på dem kanske..?

Behöver.nu.på.en.gång


 
 
 
 

Good start

Bra start på dagen. Bussen missade oss......
 

Sleeve it

Blir till och från grymt sugen på att baka in min Elvis-tatuering i en hel-sleeve på hela vänster armen.. Skarp rundning från axeln ned till handleden. Satana perkele vad fint. Mmmh, någon gång i framtiden när ekonomin tillåter och jag är 100% säker på min sak, kanske.


Ok, inte dom snyggaste tatueringarna på denna bild då, men placeringen och själva idéen jag gillar.

I'm not sinking that low

Seg dag som kanske inte riktigt blev som man hade tänkt. Once again. Men whatever. Låter nog saker och ting vara från nu. Hur som.. Linnea kom hit ett tag och socialiserade sig i alla fall + drack lite kaffe, så det var väl trevligt.

Nu ska jag svulla chips och dricka upp mina energidryck och glo på någon bra film med mig själv.
Fint.
 

Woho, mina tänder såg jättevita ut, yeyeye
 

Enough is enough

Bra och mysig dag/kväll. Nu säger vi god natt..!!
 

Im goin' on a date

.. med min fina vän! Grekisk middag + avrunding med bio :D Vi är bög, så vi ska se Twilight.
Mysigt..


Dear sunday

Blev en lite bättre kväll igår faktiskt! Träffade många gamla vänner samt en hel del nytt folk.. Sen drog jag och Linnea hit och gjorde fyllemackor och sov satan. Snart kommer Ida hit i alla fall, blir att ta det lugnt och snacka lite skit + planera inför kryssningen nästa helg!! :D Kvällen avrundas nog med pizza + bastu här hemma bara. Skönt avslut på en bra vecka..!

Städa lär man nog dock göra... GAH.


OUT

I don't want hold you if you want to go, 
I'm not going to make you feel love if you don't 
I would rather learn what it feels like to burn 
than feel nothing at all
 
However, SKÅL på er mina läsare, ha en förjäääävla bra kväll, för det ska jag ha!! :D



 
 

Fuck peace and love

BRÅVALLA-FESTIVAL - here we come!!! ;)


It's easy to see

Kör väl på lite utgång idag också när vi ändå är igång! 

:D

 
 
 
 

Cheeers

Varit en rätt nice dag hittills.. Kan inte annat än älska fredagar. Helt ok dag i skolan, tog en pizzadejt med Linnea, shoppade lite smågrejer osv! Nu sitter jag hemma hos mig, dricker cider och dunkar världens bästa musik i hela huset.. Kommer hit lite ppl snart, sen avslutar vi kvällen på pitchers. 

Blir väl rätt bra antar jag!


 
Just nu, klad hezt. Nä, förlåt. Jag menade klad frukt
 
 

Just nu

Ligger i sängen kollar på film och bara är.. Ska försöka somna i tid idag för en gång skull. Har lagt mig mellan 2-4 varje natt hela veckan.. Senaste månaderna också för den delen. Måste fixa rutiner och få struktur på vardagen och livet i sig. Ska tydligen vara bra.

Även om jag personligen gillar att vara vaken om nätterna..

Myser framför swefilmer.com ♥

Been gone

Mobilblogg ftw..

Jahapp. Ber ännu en gång om ursäkt för noll updatering. Men har varit hemifrån i några dagar, så har liksom inte funnit tid helt enkelt. Men nu är jag hemma. Typ. Sitter ute på verandan och fryser ihäl. Hyfsat utelåst om man säger så. Setat här i en och en halv timme nu...Gah. 

Nä, vi hörs senare när jag kommer in typ.

 


Jag trivs.

Har mycket kul att se fram emot just nu den närmaste tiden, allt verkar gå i rätt riktning och jag har numera underbara människor runt om mig som får mig att må bra.


På fredag blir det feeeet utgång med Linnea m.m..
  Lördag är tillsvidare hemligstämplat tills vi vet hur det blir..
 Nästa torsdag har jag bokat dejt med Ida. Blir middag + att se bio tillsammans.
 Nästa fredag drar jag till Stockholm och bor på hotell, shoppar loss och käkar på världens bästa restaurang med nära och kära.
 På lördag drar jag hem till Falun igen och packar nästa resväska och peppar satan @Idas place.
 På söndagen drar jag och Ida + två tjejer till iväg på ännu en URGRYM kryssning med Scotts och super bort de sista hjärncellerna.

Jag trivs, helt enkelt.


I don't think about you all the time But when I do – I wonder why

 
Drar iväg över natta, så hörs en annan dag. Pöss..!



This morning

Usch, stod uppe till tre i natt och duschade, klippte min sidecut som hade växt ut på tok för mycket, samt resten av håret som var kluvet och söndertrasat precis överallt. Nu är det bara lite svart hårfärg som fattas. Sen är kaluffsen fit for a fight. Köpte nog världens sämsta hårfärg sist, så har typ mörkbrunt-flammigt hår med 7 cm utväxt. Ugh.

Whatever. Kom precis in efter att ha varit ute på en morgonrunda med Costello.. Kalla jävla land. Nu ska jag klä av mig, vända mig om, slå på en bra film och vänta in min vän Ida.

TVÅ VECKOR KVAR BTW.. OMGOMGOMGOMOMGOMG :D

-
-

Mys-söndag

Avslutar söndagen med kvällsmacka, oboy i sängen framför nya filmen "Ted".. :D Den finns att se gratis streamad på swefilmer.com, med svensk text osv..!

Tipstips.





Keep on callin' my name, I'll be there

-
-
 
-
 
Mmmhm..

yeah

Blev en rätt hyfsat bra kväll här hemma med en massa folk ändå faktiskt. Utan utgång. Dock en hel del alkohol. Så ja. Glömt allt jag sagt om "vita månader". Funkar liksom inte.. Blev iaf jag, Linnea, Tobbe, Rikard och Niklas.. Myyytche trevligt. Men nu ska jag hoppa ned bredvid mina älskade hundar och sova ruset av mig.... Haha!!


PÖÖÖSSS

-
-
 
-
 
-
 
-
 
-
 
-
 

lalal..

Spenderade gårdagskvällen hemma hos ett par vänner med lite pizza, flöt och en massa filmer. Rätt skön fredagskväll.. Nu är jag hemma igen och ska nog ta igen lite sömn. Sen blir det en lång skogspromenad med hundarna, och sen avrundas nog kvällen med att det kommer hit lite ppl och dricker öl och sånt.

Blir nog trevligt.. Nu ska jag sova. Hörshej.
 
Från i somras..

Today's

Ska snart iväg och handla lite fredags-pizza, sen ska vi troligvis iväg igen..! :D
Hörs nog imorgon..
 
 

Mobilblogg

Blir en lugn fredag idag faktiskt.. Skönt! Behövs nog. Har nog inte haft en heeeelt nykter helg på flera månader. Dåligt. Aja. Ska till Johan strax efter skolan iaf och hämta hunden + sova en sväng så man orkar med henne hela helgen, haha! Sen kanske vi ska iväg på lite äventyr. Vi får se..

Myshelg all in.


Away for a while

Hörs senare ikväll eller imorgon..!
 
-

Random from today

Började dagen med utv-samtal i skolan + en hel del plugg jag behövde ta igen. Sen drog jag och Linnea hem till hennes urgulliga mormor på kaffe och fika, haha! Senare på kvällen så kom Ida hit och ah, vi har väl planerat och donat inför det kommande.

Mjoru.

 

 
 
 

This is when we sleep the best

-

Coffee and studying

Tja. Är egentligen ledig idag, men som den duktiga (?) elev jag är, så sitter jag i biblioteket i skolan idag och pluggar röven av mig anyway. Tur det finns kaffe säger jag bara..

Sen ska jag nog umgås lite med en kär vän. 
 
 

Sick

Gah, måste vara något fel på min säng. Kan verkligen inte somna i den, haha! Sist jag kollade på klockan var den 05.30.. Och sjuk har man blivit på köpet också. Superförkyld, feber, ont i halsen, hosta och tappat rösten totalt. Awesome start på den här veckan känner jag!

Men har och andra sidan bara en lektion idag, så lutar väl kanske åt att försöka krya på mig här hemma, sova några timmar till, dricka sjujävlamassa te och försöka plugga mig ikapp..

Ja. Måste nog bli så! Hörs lite senare.. Ska vända mig om och sova en skvätt :D ZzZz..

Bilder från weheartit.com..

Right now

Lat-jävla-tjej...
 

Pluggsöndag

Kör på en pluggdag idag med coca cola, värmefilt och tända ljus. Cozy-sunday.

.. och tappat rösten HELT har jag också. Kul. Vad fan gjorde jag igår?
 
 

Vita månaden..

.. gick käpprätt åt helvette. Blev en hel del alkohol igår trots allt.. Fan!! Men ah, gratis är bra, eller vad säger man? Blev först att dra ned på krogen som sagt med lite människor, sen drog vi på efterfest till åtta i morse.. Haha. Sen om det var så jävla värt att bryta mitt löfte vet jag inte.. Men kul att komma ut och träffa folk i alla fall, än att sitta hemma och isolera sig. 

Men nu, nu jävlar. Inte förrän andra december smäller det igen! But until then, NO FUCKING ALCOHOL! Fo'real.
Inte ens värt.. Haha!  
 
 

Haha, jag tänder ljus och fixar frulle imorse när vi kom hem! 

Ut

Vi kör på en utgång idag ändå.. ska till Pitchers och möta lite människor! Dock går vi ut helt nyktra för en gångs skull. Kan faktiskt ha kul utan alkohol också.. Ha en bra kväll!


Guten morgen

 
 
God morgon ppl. Nyss vaknat... Vi la oss typ sex imorse!! Haha... Nu sitter vi och dricker energidryck och försöker vakna till.. Lite senare ska vi dra hem till mig, och sen kommer Linnea också. Så vi får se vad vi tre tjejer hittar på ikväll.. :D


No alcoholic..

Videoblogg

*
Gjorde en liten natt-videoblogg med Ida alldeles nyss! Vi pratar bland annat om våra "love-lifes" samt Idas sönderbrakade säng....

Cozy friday

Haft en skitbra dag/kväll hitills hemma hos världens bästa Ida! :D Tagit en hel del med kort också, som jag tänkte lägga upp.. haha. I alla fall några ;)



Ojojoj. Passion ;)
 
Fick denna korsett av Ida! Älskar den. Dock storlek S och jag är M.. Så "lite" andningsvårigheter hörde ju till.. Men vill man vara fin får man lida pin.
 

Inte lätt pussas med enorm mage märkte vi :D

Massa gööött..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls night out

Ida kom precis hit, så vi ska packa lite skit nu, sen dra iväg och köpa lite gött till kvällen. Vi ska hem till Ida och ha en riktig tjejkväll a'la Michelle&Ida, precis like old times. Blir asmys! Så hörs senare ikväll. 

PÖSSS!!
 

Egogirl

Äntligen ramat in teckningen på mig själv, som farsans kusin ritat till mig. Riktigt grym faktiskt..
Alla borde ha sig själv hemma inramad, woho

Egoist javisst


Yesterday's pics

Blev att dygna igår natt ändå. Kunde verkligen inte sova. Gick till skolan som en zombie och kände mig rent av bakfull och i en helt annan värld. Till slut gav jag upp och gick hem. Hade sjukt ont i huvudet, orkade knappt röra munnen + göra ansiktuttryck när jag pratade med Ida i telefon. Hon måste trott jag var skitsur för jag knappt orkade svara på det hon sa.. Haha! Och ögonlocken gjorde bokstavligt talat skitont för att dom hade varit öppna i två dugn, hahah... :(

Sen när jag kom hem skulle jag ta en powernap så jag orkade plugga till provet. Powernapen blev dock 11 timmar lång...... Suck!!! Åh. I helgen måste jag fan fixa min dygnsrytm. Det här går inte.

Men annars är livet jävligt nice.  Helgen kommer bli riiiiiktigt bra.
Sleep tight peepz..



 
 
 
 
 
 

Never to late

Fast jo. Klockan hann ännu en gång bli 04.00+. Och klockan ringer om två timmar. Fattar inte hur jag lyckas. Har glömt bort hur man sover och vad nätterna egentligen är till för. Konstigt att man inte orkar prestera i skolan.  Ligger aspigg i sängen, kollar på apgrymma tvprogram som endast går på natten + sjunger med till sköna låtar i min ensamhet. Men har ju sin charm det med. Gillar ju nätterna ändå. 

Hm. Frågan är om man ska försöka sova dessa två timmar, eller om det är lika bra att dygna. Kanske ska ta en nattpromenad med hunden sen tända ljus nere och dricka kaffe och bara ignorera tröttheten och dess konsekvenser. Bra eller anus?

Yeahyeahyeah. En annan sak som är helt otroligt jävla fränt för övrigt, är att folk tror sig veta mer om mig än vad jag själv gör. Behöver ju inte ha någon självinsikt alls längre. No matter how hard u try, u will never fkn' ever know me. 


 Behandla inte andra så som du själv skulle vilja bli behandlad. Ni har nog inte samma smak-
 
 
Nu gör vi något vettigt.

It gets better

Earlier today, innan skolan..!

 

Fuck you anyway


Sweet as hell

 



 
 
Freshhh.. Inte handlat kläder på över ett halvår nu, haha! Poor student.. Men ska till Stockholm i slutet av månaden och shoppa lite nytt i alla fall!

Bend ova'

Hey people! Sjukt lång dag idag, but I ain't bitter för det.. ;) Linnea hängde på hit efter skolan i alla fall.. Skulle ha pluggat egentligen. Men vi pratade bara massa skit och käkade mackor, haha damn.. 

Nu ligger jag i sängen och kikar på Sex and the city. Haha, älskar det programmet.. Sett alla avsnitt minst 6-7 gånger styck. Har dock jävligt svårt för Carrie. Hon är en dryg drama queen som ska överanalysera precis allt. Typisk tjej. Usch. Samantha diggar jag. Gillar hennes syn på sex & livet, och att hon ger blanka fan i vad folk tycker och tänker om henne. Miranda blir jag av någon anledning äcklad av. Och Charlotte är töntigt gullig, typ.

Ah, nä. Nu ska jag faktiskt försöka plugga. Lite. Ligger några månader efter i varje ämne.. FUCK YEAH. (!!)
Så blir väl all in 100% hardcore pluggning imorgon. Och på fredag ska jag och Ida ha en riktig jävla tjejkväll med bara en massa girltalk och mys. Var så jääävla längesedan nu, så det ser jag verkligen fram emot! :D

Sweet dreams.
 

En pussvänlig bild på hunden min och Jag, som Linnea tog idag. Omnomnom! ;)

Somebody

Off 2 school.. Fyfan, somnade klockan 5 imorse. Gonna be a good day :D

Elleeeeeeeerrrrrr


White blank page

....
 

Blaha, blaha blaha

x Kärlek & relationer
01. Ditt civilstånd? Im a single-lady.
02. Är du nöjd med det? Nöjdare än någonsin.
03. Vem kysste du senast? Haha, jadu minns inte vad hon hette.
04. Har du varit kär på riktigt? Mjo.
05. Har du varit ihop med någon du älskar? Idiotisk fråga.
06. Ditt längsta förhållande? Ett år och 10 månader.
07. Ditt äldsta strul? 30 nånting
08. Sexuellläggning? Så straight man kan bli.
09. Vart går gränsen för dig rent åldersmässigt? Tycker själva åldern i sig är det som spelar minst roll..
10. Vad för sorts killar faller du för? Har ingen speciell "typ"..
11. När kysste du någon senast? Helgen, Linnea & nån till tjääj. haha.
12. När vill du skaffa barn? Någon gång när jag verkligen känner att jag har gjort allt annat.
13. Har du kysst någon annans pojkvän? Inte vad jag vet om då.

x Privat
14. Vad är ditt andranamn? Maria. 
15. Har du sårat någon med flit? Haha kanske
16. Vilken webbsida besöker du oftast? Facebook som för de flesta I guess. 
17. Vem i din familj kommer du bäst överens med? Mammsie
18. Är du kär? Nej.
19. Vem bråkade du senast med? Jadu..?
20. Har du varit i slagsmål? Nja, dåligt med det
21. Brukar du dricka alkohol? Ibland.
22. Är du rökare? Nej.
23. Snusar du? Nej.
24. Hur gammal är du? 19.
25. Har du bra självförtroende? Jadå. Men det sviktar väl för alla ibland.

x Personer
26. Vem litar du på till 100%? Mama'
27. En snygg person? Rick Genest, heheh
28. Vem smsa dig senast? Ida tror jag.
29. Vem smsa du senast? Lär väl vara samma då?
30. Vem ringde dig senast? Ida.
31. Vem kramade du senast? Uhm.. Ida. Igen.
32. Vem såg du senast? Daddycool
33. Vem ser du upp till? Hmm.. vetinte. Aldrig tänkt på det.
34. En person du skulle vilja se ut som? Dryga frågor. Vetinte, någon snygg
35. En bra artist? Ted Gärdestad

x Har du under de senaste 10 dagarna...
[ ] Simmat
[/] Tränat
[/] Varit sjuk
[x] Hånglat med någon
[x] Varit full
[ ] Rökt vattenpipa
[ ] Tagit droger
[ ] Dumpat någon
[ ] Blivit dumpad
[ ] Blivit kär
[/] Blivit sviken
[ ] Ljugit för en nära vän

x Randomfrågor
36. Vilken är din viktigaste ägodel? Datorn, har hela livet dokumenterat här i fan..
37. Hur ser din drömkille ut? Lång, brunt hår. Aa du vet.
38. Är du homo? Haha ney!!
39. Har du tandläkarskräck? Nepp
40. Hur många har varit otrogna med dig? Med? Det hoppas jag ingen varit haha..
41. När var du senast i Stockholm? Någon månad sen.
42. Är du helsvensk? Vad jag vet, jaa.
43. Har du fått ditt hjärta krossat i år? Nej.
44. En sak du hade velat ändra med ditt liv? Ingenting, som jag kommer på nu iaf.
45. Vad är du rädd för? Förlora dom närmasta.
46. Är du lycklig? Till och från.
47. Brukar du använda smycken? Jaa.
48. Vad är viktigt för dig i ett förhållande? Spänning, tillit, jämställdhet, kunna ha kul tillsammans.
49. Är du en djurvän? Mer än de flesta.
50. Vad vill du bli i framtiden? Vet inte om jag har något speciellt "drömyrke" så faktiskt!

 


Plugg!

Sitter med i gamla lägenheten med Linnea och hunden och pluggar + dricker kaffe..
Needy needy...

 

Skolaaa...

Måste fixa min dygnsrytm. Den är sämst. Lade mig/somnade runt halv fyra. Och gick upp 07.15. 
Livs levande stålmannen.

Aja, blir att dra till gamla lägenheten efter skolan och plugga en massa + passa Keela medans J jobbar. 
Blir braaaaaaa! Pöss


Chill'dill

Haft en liten myskväll hemma här idag med Ida. Käkat popcorn, snackat alot of bull, och haft det allmänt najs liksom. Nu har hon precis dragit, så jag ska koka lite té och kika på solsidan och Ted. Bra början on the vecka..

Njuter av att bara vara.
 

Freshness

Woho, fick äntligen hem mitt nya löshår idag. Finally kan man bli snygg liksom. Yey, yey, yey!!!

* Svart
* 55 cm långt
* Extra många delar
* Remy-kvalité
* ENDAST 100:-


Tycker lite synd om er som inte han köpa. Huehuehue.



TOTALLY WORTH IT ;)

Sämst

Åh. Har fan inte tid för bloggen alltså.. Har för mycket annat att göra! Blir nog att lägga ned skiten en gång för alla, om det fortsätter såhär. Finner liksom ingen mening. Vill inte sitta och göra massa ointressant bajsinlägg bara för att liksom.. Då är det bättre att kanske komma igång sen i framtiden istället, då man faktiskt har tid och lust..? Åh, vi får se. Kanske bara gäller att göra det till en vana. Vad vet jag..?

Uhm.. Hade i alla fall en grym kväll igår med bra människor! Först förkrök hos mig med lite folk, sen drog vi ned på Pitchers och hängde där resten av kvällen, var riktigt kul faktiskt.. Träffade massa vänner man inte sett på år och dar osv!!

Men nu jävlar får det vara nog med festande på ett tag. Fått lite för mycket av det goda känns det som. Blir liksom inte lika kul/speciellt då. Så ska vara spiknykter fram till 2 december från och med NU! För då jävlar ska jag och Ida iväg på en rolig sak, och då ingår alkoholen rätt brutalt. But until' then, no alcohol..

Bra, duktigt flikKka.

Just det. I vanlig ordning glömde vi bort att ta bilder, så ja. Bilder på hur vi såg ut ala halloween, blir svårt att lägga upp. Use ya' fantasyy. Tjohosko, hörs.
 

Halloween du vet

Haha åh.. skulle egentligen ha en chillkväll här hemma med Linnea igår. Men klockan nio på kvällen, en timme innan bussen gick, kom vi på att spöka ut oss och dra in på etage.. Haha..... Duktigt. Linnea var en skitsnygg vampyr och jag det där skelettet jag lade upp i förrgår ni vet..?

Och idag kör vi rond två! Kommer troligvis hit lite folk sen, så blir lite förkrök här. Sen drar vi in på pitchers, då Falurockstad har anordnad en feeet halloweenfest. Så det blir nog grymt! Idag är jag dock militär. Ingen jag kände kännde igen mig i min utstyrsel igår så.. + att det blev jättekladdigt..

Kan lägga upp bild på "outfitten" sen.. har militärklänning, soldathjälm, lårstrumpor osv...
Men nu ska vi skåla. PUSS!
 
 

No one get's left behind

Wääh, lång men bra natt :D Nu är jag helt slut, så nu ska jag ta mig en lång nap, sen åka iväg och handla lite go-saker inför kvällen + imorgon, sen kommer nog Linnea hit ikväll och peppar lite inför imorgon :D KOMMER BLI GRYYYMT. Men är ju iofs halloweenfest på etage idag också...?! Hahah, njaa... 

Uhm, hörs sen. Behöver lite sömn just nu. Puss.
 

Away from here


 

Oh, look at that

Lyckades tydligen få hyfsat rött hår i somras. Men eftersom det var sommar och man var ute i solen en hel del, så blektes + tvättades färgen ur på bara någon vecka, och blev istället någon dassig rödbrun.. :(

Så gav upp i vanlig ordning, och blev totally-brunett istället. Damn.
 

Awesomeness


Gtfo..

The devil's own

Åh, hade precis gjort världens bästa macka. Satt i sängen och käkade, och hunden låg brevid. Och så ringer telefonen på nedervåningen, så jag springer ned på några sec. (Hann dock inte svara...) Men när jag väl är nere, så hör jag högt och tydligt hur någon knapprar i sig min knäckemacka på ovanvåningen!!!!! Så jag kutar upp på rummet och tror ni inte hela sängen var full med massa knäckesmulor + en hund som kröp skamset efter golvet med öronen bakåt.. Åh. Jävla djur alltså. Less-tjej!

Aja, ska snart sminka mig och sånt trök. Sen ikväll blir det åka iväg och basta och ha allmänt nice liksom.
Såååååå, so long..


 
 

Rött hår .. ♥

Don't criticize what you don't understand, son. You never walked in that man's shoes.



RSS 2.0