New hair

Beställde hem nytt löshår förra veckan. Dock på tok för rött för mitt egna hår. Det enda röda håret som fanns att beställa var typ "leksaksrött".. Och min färg är snäppet mer åt det naturliga hållet. Men får använda det tills vidare när jag har råd att köpa en mörkare hårfärg till det, så det smälter in bättre. Aja, rött äre ju iaf.

För övrigt så har jag pluggat hela dagen idag. Ligger efter utav bara faAaAaaaan och jag har ett bajssvårt prov imorgon bitti, så det är väl dags att lägga i en extra växel I guess. HATAR skolan just nu. Trodde inte man kunde vara såhär skoltrött. Fan sjukt. Äckelskola.

Aja. Tur att det är Valborg och party all night long imorgonkväll i alla fall. Sjuuuuuuukt nice.
 

Ja, ni ser ju vad som är löshår och inte om man säger så. Wellwell. Hä' ordne sä'





..knalljävlarött. 

Söndagsmys..

Efter en tvådagars-helg så känner jag att det är dags för en riktig myskväll hemma med bra film och god mat med mina älskade sambos.

Till middag blir det karrékotletter, sallad och vitlökskroketter. Yumyum.. Vilken film det blir vet jag dock inte.. Har ni några förslag? Skräck vore nice. (Inte paranormal activity-fjoll)
 
 

Helg - summering

Heeey peepz! Har verkligen haft en fullspäckad helg med utgång både fredag och lördag.. I fredags så drog jag och Ida ut och åt. Och på kvällen var det tänkt att vi bara skulle vara hemma och chilla. Ni vet - färga hår, doing some ansiktsmasker och typ äta chips. Meeeen på kvällen fick vi sånt jäkla sug att bara dra ut och fucka ur. Såååå.. runt 23 tog vi bussen mot grannstaden och dansade hela natten lång.. Såååå värt! Haha. 
 
Dagen efter så färgade vi dock håret och gjorde allt det då istället.. Låg ute på balkongen och solade och dunkade musik för hela kvarteret också.. På kvällen sen så kom Linnea hit och vi bestämde oss rätt snabbt för att dra ut ännu en dag och dansa ur den sista energin! Dåligt med bilder som allid dock.. buuääh. Better shape up.

 


Tur man har en polare som är utbildad bartender!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Redig brakfrukost på balkongen!
 
När solen går i moln är det tur det finns täcken.. 
 
Hahaha..
 
 

Girls night.

Blir att ha en tjejkväll här i lägenheten med Ida idag som sagt. Sjukt längesedan! Blir först att dra ned och käka tzatsiki, sen drar vi tillbaka hit och färgar håret, gör ansiktsmasker, tar ett bad, dricker drinkar, kör jagharaldrig och snackar skit!

Så ska fixa mig nu och börja dra mig ned till stan igen. Byebaiz.




 
 
 
 
 

Svar på kommentar

Anonym Om: LÖRDAG
 
Kan du lägga upp bild på vilket smink du använder? Du ser ut o helt sjukt fin hy! vill ba pussa dig på kinden! haha :D

Svar; Haha TACK till att börja med! Dock på dessa bilder så har jag en inställning på kameran inställd som heter "Försköning - tagning av vacka hudtoner". Så jag tror den hjälpte till lite påvägen.. lol. Rätt mycket till och med. Meeen brukar använda någon flytande foundation som grund, sen brukar jag "toppa" med Dream matte mousse foundation på blanka ställen som näsan, lite i pannan och under ögonen osv.. 
 
 

Dagens inköp..


Massa cider till Valborg + 3 extra cider till ikväll, budgetsmink och världens bästa och snyggaste hårfärg! 

Hey oh

Typ något sånt man ser ut idag då. Ska gå ut med hunden nu + käka något sen dra ned på stan och handla hårfärg, alkohol till valbrog + klassfest, och möta Ida. Vi ska ha en riktig spa/myskväll. Yeap.

Hörsenareosv.

 
 

Lägenheten

Tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten som dessutom är nyrenoverad! Idag blev vi i princip helt klara och kan äntligen slappnad av lite. Så jäääkla härligt. Så tänkte dela med mig av lite bilder.. Dock är det småsaker som fortfarande ska fixas + köpas osv.. Och 100% tillfredställd är man ju aldrig. Men är i alla fall nöjd, med tanke på hur det såg ut innan...

Sovrummet.. mörkt trägolv, gråa väggar + svart fondvägg.


Köket.. gråa väggar och svart "kakel"golv.


I badrummet gjorde dom ingenting.. Så vi köpte till ett nytt duschdraperi och massa turkosa detaljer.


Vardagsrummet. Ljusgråa väggar, ljusare trägolv, och fondvägg. Som tyvärr blev på fel vägg. Whatever.

Haha Keela är asglad att hon fått flyttat hem igen I guess

 
 
Min obligatoriska ego-smink-spegel. Överlevnadsyfte.

Hallen.. och en hund. 
 

Och garderoben.. gjorde dom inte heller något åt. Så den ska jag måla om själv sen i någon rolig färg. 
 

Några av alla skor.. Skitiga som satan dessutom. Euw. Men vem fan orkar tvätta


New in

Sprang in en sväng på Valbo i Gävle idag också när vi ändå var där.. Köpte med mig detta hem! 



Militärjacka från Gina tricot.. 199:-


Nya svarta leggings och blåa string


Och något annat. Ingen aning vad det är. Men såg kul ut, så jag tog den.

Moving in

Äntligen är lägenheten klar!! Nylagt golv, nya tapeter, nymålat tak osv. Ska lägga upp bild sen när alla möbler är inställda osv.. Kommer nog ta ettlitet tag dock. Men vi sov där igår i alla fall. Jag, Johan och Keela. Så jäkla skönt att äntligen kunna slå sig ned.. Men är riktigt nöjd i alla fall. Har hållt på sen igår + heeeeeela dagen idag med att försöka ställa i ordning allt, köra möbler, lasta in mina saker, rensa garderober osv.. Tar sån jäkla tid alltså. Inte hunnit med något annat. Inte ens att duscha. Bläää... 

Hör av mig när allt börjar stabilisera sig så att säga. Liiiiiiiite stressigt just nu. Puss!

 
 

Imorse i sängen, myys :-)

Jag älskar dig!

Baby and me this morning.. (haha, vet inte varför jag alltid måste skriva på engelska. Trött på svenskan antar jag)  Hur som haver så är han den bästa jag vet!

Expensive animal


ALLTID lika kul att komma hem och mötas av denna syn.. Har haft den i en månad liksom! Trött blir man.. Tur som man har dock så fick jag låna en av en kompis redan 30 min efter. Lifesaver.

Doc holliday

Hellow. Jahapp. Vad har hänt sen sist..? Blev utgång i lördags som sagt. Först en förfest i stan, sen drog jag och Linnea ned på etage och dansade natten ut! Dock sjukt tröttsamt med etage. Slibbiga männiksor och helt fantastisk dålig musik. Spyr av housemusik. Tråkigt nog är det det enda som klubbarna spelar these times.. Blää. Meeeeeeeen annars så.

För övrigt så bor jag, Keela och Johan i svärmors hus denna vecka. Dom är utomlands så vi är hus+hönsvakt. Passande nu när våran lägenhet ändå är under renovering.

Kom precis hem från stan i alla fall.. Har haft en middagsdejt med Ida. Mycket mys! 


 
 
 
 
 

LÖRDAG

Kör lite facelook på det här då, innan vi drar ivääg!





On the morning dew

Ja, jag känner verkligen att jag tar hand om min blogg. Not.. Men har verkligen ingenting att skriva. Gör ingenting i princip. Är pank också. Så kan väl inte göra något annat än att dra fötterna efter mig hemma heller typ.

Men baby bjöd mig på Kinamat på Golden Palace igår i alla fall. Mysigt. Idag har jag legat ute och solat i mer än en timme. I BARA SHORTS OCH BH! Och tro mig - det var så jäkla varmt! Dyngsvettig när jag kom in. Sweeeet.

Aja, snart kommer Linnea hit i alla fall. Så ska väl börja fixa mig lite så man ser ut som en människa igen. Sen ikväll ska vi nog gå ut faktiskt! Och nej - ingen alkohol. Vi ska bara dansa, för det är så jäääkla kul. Och resten sket man väl i. Vi går ut - gör det vi ska - går hem. Kryper verkligen i kroppen på mig efter att bokstavligt talat setat hemma i 3 veckor. Åh, sen vore det ju nice att grilla också. We'll see about that.

Nu ska det fixas. 


Mina fina skruttz i nyrenoverade lägenheten! Lägger upp bilder på hela när sovrummet också är klart.. ;)


Idag solandes på altan, såååå varmt!


Yesterday före träningspass





Heeelt underbar ny Loka-smak! Smakar verkligen GLASS. Trots att jag inte gillar glass egentligen så var denna helt sjukt god. Älskar kolsyrat vatten.

Snabbis

.. heeeeeeheeeee.

Tjatja. Kom nyss hem från skolan. Typ världens längsta segaste dag. Ever.
Men Linnea kommer hit snart i alla fall. Blir plugg, osv. Och imorgon blir det cykling till skolan. Är ju ändå en mil, så jag vilar från träningen idag för en gångs skull. Har träningsvärk i både rumpa, lår, hela magen, samt armarna. Så måste väl låta kroppen vila lite innan jag dödar den igen! 

 

Jag lever. Men har prioriteringsproblem.

Tänkte väl mest säga att jag lever! Är lite mycket nu faktiskt. Mycket i skolan som ska vara klart, måste träna varje dag, och snart måste jag börja flytta osv också! Sen ska man komma ihåg att vara social med vänner, familj, pojkvän, hundar där emellan också. Så som sagt.. lite svårt att balansera allt och komma ihåg saker. Men ska bli bättre.. Ni får pusha mig, haha.. Men just nu måste jag prioritera en del. Och just nu känner jag att skolan är bland det viktigaste, sen vill jag vara seriös med träningen också och nå det mål jag faktiskt satt upp. 

Aja.. Skola idag i alla fall, sen träffat Johan och våran hund och myst, firat kusinen som fyller ett år, tränat några pass (lår/rumpa/armar), och käkat aaasgod räksallad! Mycket mer än så har jag inte hunnit med tyvärr, haha.. Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag, Johan och Keela och Stelloo gå på en kvällspromenad, sen hoppa ned i sängen och glo på 8 mile och sova. Mysigt, ahveezt. 

 
 
Buuuuurn fat burn!

Abs

Haha testade nyss träna ett magpass från youtube som mammie visade mig.. 
Sjukt jobbigt! Intensivt utan stopp i 10 min. Men det räcker! Mycket enklare och roligare att träna framför en sån här video tycker jag. Man blir såå mycket mer peppad och tar inga onödiga fuskpauser! 

Finns hur många olika videos som helst, för alla delar på kroppen. Perfekt! Så tänkte träna efter en sån här ca 5 dagar i veckan. Går fort och är effektivt.

 

Inte ett enda fusk!

I am sooo duktig. Hållt mig borta från onyttigheter VARJE dag sen i söndags! + motionerat varje dag, och gjort styrka alla dagar utom 2 typ..! Inte ett enda fusk. Ovanligt för att vara mig - att hålla sig borta från coca cola när det står i kylskåpet!  

Så nu är det stenhårt fram till Valborg!
* Motion varje dag
* Styrka minst 4 ggr i veckan
* Hälsosam mat
* Ingen alkohol

Och efter valborg så får jag ha EN dag i veckan jag får äta vad jag vill/möjligtvis gå ut på. EN dag. Om jag nu kommer vilja äta onyttigt i huvudtaget dvs. Men ja, som sagt - one day, nothing more! Ska liksom inte behövas mer heller.

Aja. Kom nyss in från en powerwalk med älskling i alla fall. Riktigt skönt. Och nu har han åkt iväg och jobbat natt.. :( Så jag ska väl glo på någon film i min ensamhet och försöka bli lite trött! Pusstjo.



Jag har vääärldens bästa, det har inte du, nananananaaa
 
 
 

Yeey

Var förbi lägenheten idag med Johan och kikade på hur långt dom hade kommit med renoveringen. Dom var klara med alla väggar i princip. DOCK som jag förstod - hade dom gjort fel! Fondväggen hade dom satt på FEL vägg. Och fondväggen är väldigt rörig.. Och den sitter just nu på den längsta/största väggen i hela lägenheten såklart.. Så, ah. Vet inte riktigt. Och vardagsrumstapeten har dom satt på 40 cm av väggen i hallen också..? Och hallen är vit istället för ljusgrå.... Jävla amatörer. Hade på fullt allvar gjort det bättre själv. Jaja.. Får väl lov att se ut så då. Orkar verkligen inte krångla... Hoppas dom klarar av att lägga golvet rätt bara! Och att dom faktiskt blir klara nästa vecka nu. Vill inte bo mitt trånga, överfulla, äckliga lilla flickerum längre. Panik.

Ligger hemma i Hosjö nu i alla fall. Tråkigt. Är rastlös. Tänkte vila från träning idag. Men har i alla fall powerwalkat typ 40 minuter. Det är väl det minsta man kan göra. För övrigt så ska jag väl fortsätta med att ligga här och dö. Pösshoj.



 
 
 
 

”Believe you can and you’re halfway there.”

Lite inspiration till mig själv!  Till er också kanske..?
Har gått ned nästan 3 kg sen i början av veckan i alla fall. Alltid något. Men bättre kan det bli! Krävs inte mer än lite styrketräning, powerwalks & clean food.


 
 



 
 
 




 

Bra start...

Somnade alldeles för sent igår. Försov mig. Och när jag väl kom upp så åkte bussen ifrån mig. Man är fan förstörd på fredagar alltså. Aja. Vet inte ens om det är någon idé att åka dit nu. Skit.. Får se om jag drar ut på en morgonpromenad och sätter mig och pluggar hemma istället... 

WELL.. Längtar till ikväll i alla fall, då blir det powerwalk och massa fredagsmys med mina fina! ♥


When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead

-
 
Totally works


I brist på annat

10 som...

Upprör dig
1. respektlösa människor
2. egoism
3. djurplågare (!!!)
4. tröga människor
5. människor som är i vägen
6. människor som inte kan tugga tuggumi med stängd mun
7. blåsta människor
8. vänsterpack
9. bakelser
10. housemusik

Gör dig glad
1. kebabtallrik
2. alkohol
3. dansband
4. glada hundar
5. att dansa
6. energidryck
7. shopping
8. överaskningar
9. mina närmsta
10. struktur


Låtar du drogar
1. fatty boom boom - die antward
2. yardie - t.o.k
3. hi-heel sneakers - elvis presley
4. lonesome rider - volbeat
5. give it to me - elephant man
6. cripple and the starfish - anthonty & the johnsons
7. pretty girl - stockholm syndrome
8. one click headshot - feed me
9. chant as one - culcha candela
10. the pride - five finger death punch

Du gjort idag
1. powernapat
2. powerwalkat
3. tränat ass och lår
4. varit i skolan
5. lockat håret typ en timme
6. bloggat
7. försovit mig
8. letat efter ny bra musik
9. målat naglarna
10. tagit det lugnt

Som händer i helgen
1. umgås med johan & keela
2. träna
3. powerwalka
4. äta nyttigt
5. se bra filmer
6. ladda batterierna
7. alternativt plugga
8. hålla mig borta från alkohol
9. klippa mig
10. sova ut

Du gör på en dag som rutin (fredag etc)
1. går upp
2. käkar frulle
3. fixar mig + glor på en film samtidigt
4. går ut med hunden
5. drar mot bussen / skolan
6. åker hem/eller bort vad man nu ska göra efter
7. umgås med vänner/familj/pojkvän/hundarna
8. fixa mig igen (omjagskaut)
9. utgång (?)
10. dansa, festa, cpa, fyllemat, fyllesova.

Sanningar om dig
1. Har egentligen bajsbrunt hår
2. Har 5 tatueringar
3. Har två äkta Elvis-attografer
4. Har ett födelsemärke på överläppen, lol
5. Tror på det "övernaturliga"
6. Var en gång nära att bli påkörd av ett tåg
7. Har aldrig åkt en riktig bergodalbana.
8. Har heller aldrig använt lösnaglar eller lösögonfransar.
9. Har mer empati för djur än människor.
10. Har fyra piercingar.. varav 3 i ansiktet haha! 8 st inräknat med öronen

 

 

Thursdayyy

Heey.. Kom precis hem från skolan typ. Är så sjuukt trött alltså.. haha.
Somnar alltid så jäkla sent! Ska då bli jävligt skönt med helg imorgon i alla fall. Blir dock en lugn helg nu. Med en del träning + promenader istället för utgång.. Tänkte vara duktig och nyttig varje dag och vecka fram till Valborg. Och då kanske jag förtjänar att ha lite roligt och dricka alkohol en dag. Men stenhårt fram till dess. Och efteråt givetvis. Valborg blir mitt lilla frikort, hehe! 
 
Men nu ska jag faktiskt ta en liten powernap, sen ikväll blir det en långpromenad med bra musik i lurarna, och lite styrketräning framför någon film. Blir väl lite roligare då kanske. Hörs sen, nu ska trötttanten sova.. ZzZ



Körde på lockigt idag för ovanligthetens skull liksom. Ibland lär man byta mönster. Men jäklar vad tid det tog. Tur att jag gjorde det igår kväll och inte fick för mig det imorse..
 
 
 

Todays

 


Brb, ut och gå... haha

New in

Halloyyy, kom precis hem från skolan/stan.. Gick en liten sväng med Linnea och kikade lite.. Och köpte med mig lite småplock hem också.. hehe!! 
 
 
 

Presentpåse från ur & penn för 25 kr. Fick örhängen och halsband, värt!
 

Hårolja, eyeliner och silvriga örhängen
 
Och slutligen denna favorit, en örnring som sitter över tre fingrar. Love it!
 
 

Men nu så!

Alltså jag vet inte huuuuuuuuuur många gånger jag sagt såhär, är fan pinsamt många gånger. The typical Svensson man är. MEN nu jävlar. På riktigt. Nu får jag fan skärpa mig innan det blir ännu värre. Aldrig vägt såhär mycket i hela mitt liv. Och att gå upp 11 jävla kilo på så kort tid är inte hälsosamt någonstans. Och kom inte och säg att "jag är fin som jag är". FÖR DET ÄÄÄR INTE HÄLSOSAMT! Man blir trött, orkar inget, okoncentrerad, kommer inte i sina kläder längre, får extremt dålig kondition, och ja, listan kan göras hur lång som helst! Inte värt det. Så, nej inget fjäsk tack. Funkar inte så.

Och pizza, mcdonalds, chips, energidryck, alkohol i mängder (druckit 1-3 gånger i veckan sen i höstas) och kolhydrater är inte nyttigt!! Och JAG vill komma ned till min NORMALVIKT igen. Och det ska jag. Fattar inte det konstiga med det. Träning och bra kost är ju bra för kroppen oavsett. Och det tycker jag alla borde tänka på. Oavsett kroppsbyggnad. Men jag måste bara hitta mer inspiration, motivation och en alternativ belöning. Ska ju vara enklare då har jag hört. 

MEEN.. Linnea kom till mig igår kväll runt 21 i alla fall. Och då gick vi faktiskt på en en 45minuters promenad med hunden och katten.. Sen när vi kom in körde vi lite styrketräning. Haha..... Och imorse så tog vi en 2 timmars promenad till skolan (en mil). Så nu är man ju skapligt mör i kroppen.. Hade träningsvärk i kroppen sedan vi var ut i lördags redan innan också.. (Dansat + stått på händer, lol.

Men nu ska jag göra annat, so...bye.
 

JAG ÄR SÄMST!!

Okej, jag skiter i om jag inte borde skriva det här. Jag är sämst!! Jag har gått upp 11 FUCKING kilo på typ ett jävla år! HUUUUUUUUUUR SJUKT?!!!!! Och jag åt nyss på donken!! En äcklig jävla cheeseburger! Tror jag ska gå och spy. Fan vad äcklad jag blir. Nä, men fyfan.. 

Nu jävlar. Mindre alkohol, ska ge bort mina sista energidryck till brorsan, inge mer pizza, bort med chipsen, hejdå till popcorn, byebye coca cola, hejdå mitt älskade rostade bröd, hejdå te med socket i, och inget mer oboy. FUCK MY LIFE. Önskar man kunde äta vad fan man vill, men nejdå!! Fan jag som trodde jag fått lite tuttar. Men nej, mina vänner DET ÄR FETT. Fan vad mysigt!!!!!! Och den som från och med nu frågar mig om jag vill dela på en pizza eller what so ever DÖDAR jag bokstavligen!


Äcklad av mig själv. Usch, nu ska jag ut och gå. Hörs.


kalorier kan dra åt helvette. 
 

God morgon..

Hellööw.. Fasen vad trött jag är. Inte sovit ett piss i natt. Har frivilligt plågat mig själv hela natten med att youtub:at "Trapadoor Spiders".. HEMSKA DJUR!!!!!!!! Samt kollat på en sjuuk "spökdokumentär" från Storbritannien. Uhhh.. Vill bara ligga hemma och sova känner jag.


 

Bilder från igår..

Blev att dricka i lägenheten igår med lite folk som sagt, sen drog några av oss mot grannstaden och gick på krogen och dansade. Var ju skojj till en början i alla fall. Och jäääklar vad mycket skumma brudar det finns där ute! Vissa går ju ut endast för att skapa bråk. Skojj liv folk måste ha alltså. Sjukt. Haha.. Aja, själv har man bättre för sig och orkar inte lägga tid på småtomtar. Inget värde liksom.

Ligger hemma i Hosjö nu i alla fall.. Renoveringen börjar imorgon så nu jäklar!  Men nu ska jag glo på lite serier sen sova. Imorgon är det back 2 reality. Suck.. God natt!


Facel00k

Färdig med smink osv.. Skönt, då behöver man bara finputsa det lite ikväll liksom.. 
Nu ska det "bara" letas lite kläder sen drar jag iväg.


 

Satte i lite svart löshår också.. Har alldeles för lite rött löshår, så det såg så tunnt ut.. Menmen. Blev bra ändå!?



BYYYE! 
 

God morgon lördag..

God morgon..
 
Uppe med tuppen idag. Varit vaken till och från sen 06.00 typ.. Blir så jäkla ljust i rummet tidigt. Lä skaffa rullgardin eller något. Aja. Nyss tagit en dusch i alla fall, så nu ska jag fixa mig lite och packa med mig grejer inför kvällen! Blir parteeeeeeeeeey in das lägenhet! Bäst att passa på innan den ska renoveras.
Dom ska börja på måndag, och då kan vi inte va där på minst en månad i alla fall.. Drygt. 

Men skriver sen, nu ska det fixas! Pösss


 

Dricker coca cola och lyssnar på Volbeats nya skiva som dem släppte igår. Looove this song.

so u think a pretty girl would dance like this


Today's

Tja.. Är sjukt trött så lägger bara upp lite bilder från dagen.. Orkar inte anstränga mig mer än så, h3h3.

 
 
Svingod ramlösa..


Awesome och avkopplande bad..

 
 

Drink och pepp-musik på det.. 
 
 

Ligger i badet..

 
Tjaa, kör en liten mobilblogg för en gångs skull.. Ligger i badet just nu med en supergod hemmagjord drink! (Apelsinjuice, pina colada, och bacardi cherry) Riktigt god faktiskt.. Haha. Namnförslag? 

Nä, men tyckte jag förtjänade en liten fredagsdrink.. Nu ska jag fortsätta lyssna på min lilla partylista och peppa till morgondagen, hehe.. Skriver när jag gått upp!

God morgon..

Tjaa, nyss varit och lämnat ljudanläggning, diskolampan (haha..) och all alkohol i lägenheten tills imorgon. Så nu är det klart i alla fall, skönt! Nu ska jag bara fixa till mig lite smått sen ska jag och möta Ida en sväng. Var ju ett bra tag sedan nu.. Typ en och en halv månad, lol.

Sen ikväll blir det nog chill hos päronen. Brun-utan-sola mig, måla naglar osv inför morgondagen typ.
Naiz.
 

.Imorse, haha snyggt.
Mina finaste, jappjapp!

- todays instagram







Bild 1. Keela och Johan i sängen i morse, mys.
Bild 2 och 3 - Lite egobilder i vanlig ordning, hehe...
(Och JA, astorra och förstörda läppar på första bilden..)
 

@ hosjö

Sitter i Hosjö just nu, kom precis hit.. Ska sova här tills på lördag tänkte jag.. För på lördag ska jag och Johan ha en liten fest i lägenheten. Ska sätta mig ute i solen med hunden och mammsen nu och käka lite hamburgare i alla fall. För övrigt blir det en lugn dag/kväll här.. Ska spara krafterna till helgen, så man typ spricker för att man är så pepp. 

Hörsssendårå.
 
 

♥ HIGH-HEELS


Haha, åh vad jag vill ha ett par rosa high-heels! Kanske inte so hot till mitt numera röda hår dock.. Whateva'. Gillar dom silvriga också. Perfekta partypjucks. 

Hairtips

 Har du nu fått fläckar på huden vid hårfärgning så prova att skrubba huden med citronsaft, nagellacksremover, hårspray, vodka eller mjölk – men inte alltihop på en gång! 
Men vill du vara säker från början så smörj in huden närmast håret med vaselin, så kan inte hårfärgen fästa i huvudtaget.
 
 
Haha, här har jag (som ni ser) inte varit speciellt noga med hårfärgen.. Har färg precis ÖVERALLT. Tur som man har så brukar min hud inte ta upp färgen så bra, så jag brukar kunna ta lite vatten bara.

It's never enough

Hejsanhoppsanlillebror. Kom nyss hem från stan typ.. Har varit och ätit kinamat med Johan som sagt.. Tog fyra små rätter som vanligt, hehe.. Perfekt när man inte kan bestämma sig för endast en rätt. Vilket jag alltid har svårt för.. Nu ligger vi alla i soffan och glor på tv, käkar snacks och myser. 

Så, ah. Ska väl fortsätta med det! 


 
 
 
 

3 for spring


3 stycken olika typer av vårjackor som passar nu i dessa tider!  Alla för eget tillfälle..

Onsdag

Tjaaa, ligger fortfarande i sängen. Halv tre en onsdag. Whatever. Har man lov så har man! Och det ska man väl utnyttja antar jag. Johan fyllde 24 idag också, så har gett han lite tacopaj of mine, blommor, och nya kläder. Haha!

Nu ska jag väl i alla fall försöka dra mig upp och ta en dusch, fixa håret och put on some makeup. Jag och Johan ska ut och käka på våran kinarestaurang ikväll, like old times. Så det blir najs.. 


Write 2 u later, ska fixa bilder också.. Tja.

Gamla bilder från 2011 i brist på nyaaaaa...

 
 
 
 
 
 
 
 

Uppe med tuppen..

Tjaaa, varit vaken sedan 06.30 typ.. Johan kom hem efter jobbet då och då kunde jag inte somna om. Lite smådrygt när man inte kunde somna förrän 03.00.. haha. "Spökparanoia". Aja, nyss duschat, kokat te och käkat frulle i alla fall. Och snart kommer väl Linnea in hit, sen ska vi fixa oss lite och dra mot stan för lite shopping.. Sen ska jag till Hosjö och fixa en grejj, så vi hörs väl ikväll när man slagit sig till ro igen. PUSS..




Blir att köpa en till sån här att köra på med, så man får bort det som skiftar i orangaerött.. Sjukt bra och intensiv hårfärg som dessutom har väldigt mycket innehåll! Tipstips om ni verkligen vill ha rött hår.. Mitt var ju rätt ljusbrunt/orange/gult innan jag färgade rött, så för mig blev det en väldigt klar-röd redan från början.. Så har ni rätt mörkt hår innan, så blek det så mycket som möjligt innan ni kastar i en röd färg.. Om ni nu inte vill ha lite mörkare vinrött förstårs!  Smaksak.
 


The greatest light is the greatest shade

Sorreeeey for being boring. Really. Min blogg ligger just nu på topplistan av Sveriges absolut tråkigaste bloggar tror jag. Men har fan inte haft speciellt mycket att blogga om. Har hängt i Hosjö med päronen och chillidillat, grillat, myst med hundarna, kollat filmer osv.. Inte mycket mer än så alltså.

Ligger i sängen i lägenheten nu i alla fall. Måste sova här några dagar medans Johan jobbar natt. Då jag inte kan ha Keela hos föräldrarna mina, för mamma är jätteallergisk mot henne, och Keela kan inte vara själv hela natten..Så ah, får sova här några dagar till ändå..

Nyss haft Linnea på besök i alla fall, myytche trevligt. Och nu ska jag och Keela krypa ned i sängen och glo på Hitta Nemo (LOVETHATMOVIE) och lite Sexandthecity som vanligt.. Och imorgon ska jag upp tidigt och dra till stan. Ska handla lite smått och gott.. Klacka om skor, handla alkohol till kommande helg, köpa mer röd hårfärg så jag får bort det rödorangea, sen kika på något åt Johan som fyller 24 på onsdag.. heeee-he!!

Aja, nu ska det tittas på film och drickas powerkkkkking! TJAARRÅ.

 

RSS 2.0