Sunday

Busat lite med lillkusinen som var förbi precis.. såå go! Haha är mer än 19 år mellan oss! 

Hahah, omg ser ut som han käkar upp honom...


 
 
 
 
 
Kod för att importera min blogg till Nattstad:6390710462

Stress

Tjohosko. Sitter på bussen hem från vän nu. Haft en nykter lördag med popcorn och tvspel. Skönt som satan. Blev dock att stressa hem på morgonen. Har så jävla mycket att göra så jag vet inte vart jag ska börja. Panic at the disco typ. Uschh, orkar inte med allt nu alltså. Får se hur det blir med allt. Just nu vill jag helst gå i ide i väntan på bättre tider typ. Men ah, dom kommer väl knappast av sig själv.

Hörs väl.


You're so square

Hård kväll igår, haha helt slut.. ligger på madrassen på golvet och lyssnar på lite härliga 50-talsbitar och dricker coca cola. Orkar verkligen inte resa mig upp. Rummet ser ut som fan och jag borde väl göra något åt det också.

 
hmhmhm

Hahaha

Love us

 

Wo wo wo

Blev utgång igår som sagt, mycket dans, alkohol och idioter :D


 
 
 
 

ODE TO THE BOUNCER

 
 
 
 

Skåål

Wäääh usch vad mycket det är nu.. för mycket för att man ska orka med känner jag, Baaahjs..


Så skålar med min kära vän Linnea ikväll och glömmer tristessen och drar ut på rajjrajj bara jag och hon och dansar tills vi inte vet vad vi heter längre!! Pussss!
 
 

This or that

Hav eller sjö - Hav, inte medelhavet kanske, men någonstans på andra sidan jorden haha! Tycker ändå en sjö har sin charm på ett helt annat sätt..
TV eller Dator - Dator givetvis.. Man kan ju se alla tvprogram och diverse på datorn nu för tiden.
Höst eller vår - VÅR ftw! Sommarkänslorna smyger sig på och man får lyckrus och har hela sommaren framför sig.
Jul eller Påsk - Öh, jul. Märker aldrig av påsken längre anyway.
Svart eller Vit - Svart, he-he
Ipod eller MP3 - Ipod.
VH1 eller MTV - MTV.. kollar dock aldrig på det numera i princip.
Rosa eller Lila - Beror på. Tycker lila är coolt, speciellt inom inredning. Men rent allmänt så skulle jag nog säga rosa faktiskt.
Hund eller Katt - Är nog varken eller. Gillar alla djur lika mycket skulle jag nog säga. Men tycker att hundar ger så mycket mer än vad en katt gör. Går inte ens att jämföra, helt olika djur som man skaffar av olika anledningar.
Vill man ha ett självständigt djur kan man t.ex skaffa en katt. 
Guld eller Silver - Var mer för silver förut, men har numera börjat uppskattat guld en hel del också.
Bad eller Dusch - Beror på situation. Kan vara jätteavkopplande med ett varmt lugnt och skönt bad, men föredrar nog ändå dusch. Man känner sig fräschare efteråt, det är skönare osv..
Sko eller Sandal - sko.....?
Afrika eller Asien - Oj, dom är båda jättefantastiska på helt olika sätt. Både gällande djur, natur, mat osv.. Men eftersom jag endast upplevt asien, så säger jag nog det. Helt underbar värdsdel. Har riktigt svårt för folket dock, usch!
Löshår eller Äkta - Givetvis föredrar man äkta hår!!! Haha, men har man kort och tunt hår som t.ex jag, så får man dra till med andra åtgärder på bättre tider, haha..
Mobil eller telefon - MOBIL HERREGYYD
Klänning eller kjol - Klänning.
Lägenhet eller Hus - Lägenhet till en början. Sen hus någon gång när man har tid för det. 
Plugga eller arbeta - Arbeta är väl det man strävar efter när man pluggar, så det är väl det alla föredrar?
Blond eller brunett - brunett, på killar som tjejer. Finns dock alltid få undantag.
Vanilj eller Choklad - Gillar egentligen inget av dem, men säger väl choklad.
Ring eller halsband - ring..
Hemma eller utekväll - Utekväll oftast. Är egentligen ingen hemmatjej alls och blir lätt rastlös och uttråkad, no matter what. Ok, en helg eller en halv. Men that's it, annars blir jag depressed haha! ;)
Jeans eller leggings - jeans oftast.. men leggings kan också vara snyggt beroende på vad man har till + att det är förjävla bekvämt at the samt time!
Stjärnor eller månen - Månen tror jag.. En aning intressantare att kolla på stjärnor dock!
Jordgubb eller hallon - Hallon.
Nyår eller Midsommar - Oj.. midsommar tror jag.
Lång hår eller Kort hår - Långt..
Nagellack eller Läppstift - Nagellack.
Sanning eller Konsekvens - sanning, haha boring.
Blåa ögon eller Bruna ögon - blåa.
Snowboard eller skidor - haha aldrig testat snowboard, men tävlade i skidor förut och jag var awesome. 
Berg-och-dalbana eller Vattenbana - vattenbana... hatar berg och dal banor.
Harry Potter eller Lord of the rings - hm, inget större freak av någon av dem..
Christina Aguilera eller Britney Spears - brittan!


Jag i mitt esse som man säger ;)

Don't ask me why

Ligger i sängen och trökar, lyssnar på the king, dricker saft och äter popcorn med hunden i fotändan. Mysigt ändå. But I should'nt. Men gillar bara göra saker som jag inte ska tydligen.

 

Wüüünderbra låt, mmhm. ♥

Svar på fråga

Tänkte svara på en fråga som jag fick för några veckor sedan men inte haft tid att svara på. Kan väl erkänna att jag till viss del glömde bort det också, he-he-he.
 
 
Haj! Tänkte bara hööra, sätt flera bilder där du färgar håret osv, o de ser helt perfekt ut! När ja färgar svart så får ja färg över hela ansiktet/öronen/halsen. Tips!? :(
SVAR; Haha, jag kan erkänna att så är INTE fallet. Jag får också alltid färg runt om i ansiktet, halsen, öronen, axlar, nacke osv. Kan ta en bild nästa gång.. För det ÄR väldigt svårt att undvika - speciellt om man färgar håret själv. Men jag torkar alltid bort det så fort som möjligt, innan det hinner ta fäste. Ett annat tips är också att lägga vaselin på de ställen som brukar få färg på sig, innan du sätter igång och färgar. Speciellt i pannan osv, så får inte färgen fäste, utan kan bara sköljas av med vatten! 




Lover doll

Hejhallotjeno, inte varit hemma på någon dag, och orkar inte släpa med datorn överallt - as u understand. Så måste ännu en gång ursäkta min dåliga närvaro här. VILL göra det bättre, men finns så mycket annat som tar tid och uppmärksamhet just nu tyvärr. Men ska försöka balansera det lite.

Satt skolan i igår i skolan btw och snackade med Linnea om dittan och dattan. Kom då fram till att hon har någon form av adhd, och jag har add. När jag läste symptomen på add så föll många saker på plats. MÅNGA. Undrat många gånger de senaste åren vad fan det är för fel, och hur jag ska göra/vad jag kan göra åt det. Men går verkligen inte. Det är väl bara så det är.

Några typiska symptom på ADD; 
Måste ofta stoppa och tänka innan du agerar eller svarar. (Måste ofta tänka efter innan jag svarar på frågor om t.ex en vän vill ses efter skolan. Måste ofta tänka om jag verkligen vill, vad vi isåfall skulle göra då, om jag skulle kunna göra något roligare ensam osv. Säger ofta nej numera innan jag ens börjat tänkt, just för att jag inte orkar tänka om jag vill eller inte, haha)

Igångsättningssvårigheter. Även de enklaste sysslor som t.ex vika tvätt, plocka ur diskmaskinen, duscha eller borsta tänderna skjuts upp. (All the time, blir bara värre och värre. Kan ligga i sängen en hel dag utan att göra någonting i huvudtaget, fast det finns massor att göra, stora saker som små.)

Behov av starka rutiner och struktur - men har svårt för att själv strukturera, organisera och planera sin vardag och sina saker. (Väldigt extremt. Det här är väl det värsta av alla symptom. Klarar i princip inte av att strukturera saker eller vardagen själv i huvudtaget. Tänkte här om veckan att skriva ett schema vilket tid jag ska gå upp, vilken ordning jag ska duscha, vilken tid jag ska stänga ned datorn, vilken tid jag ska plugga, vilken tid jag ska vara social med vänner/pojkvän osv.. Fast jag knappt har något att göra. Allt är bara dötid just nu, just för jag inte klarar av ett piss själv i princip. Har alltså 2000 ton med saker jag borde göra, men gör istället INGENTING bara för jag inte vet hur jag ska lägga upp det, hur jag ska börja osv)
 
Bristande motivation - och därför ofta alltid på jakt efter just motivation i form av olika belöningar vilka kan vara allt i från att sitta vid datorn, äta godis, dricka alkohol, shoppa etc. (Går väl lite hand i hand med det ovanför..)

 Impulsiv - te.x när det kommer till beslutsfattande. (Också väldigt extremt, gör alltid det som känns bäst just då. Är VÄLDIGT hastig av mig, och tänker inte så ofta på konsekvenserna, utan bara gör det. Vilket jag i princip alltid får ångra i efterhand. Vilket jag ofta får höra är en av mina sämre egenskaper och har alltid varit.)

I samband med mindre beslutsfattande inkommer också ofta beslutsångest. Kan vela i timmar mellan världsliga saker innan ett beslut tas. (JA, tex förra veckan när vi skulle handla på pizzerian så velade jag utan att överdriva i ca 5-6 timmar om jag skulle äta en kebabtallrik eller en pizza. Kunde inte ens koncentrera mig på filmen jag såg, bara för det enda jag tänkte på under HELA filmen, var vad jag skulle äta på kvällen. Så fick skriva en plus och minus lista för vardera alternativ på wordpad för att tillslut komma underfund med att det var en kebabtallrik jag ville ha..)
Påbörjar olika projekt men avslutar dem sällan - man kan te.x få för sig att man ska börja träna och köper träningskläder och gymkort men struntar sedan i att gå till gymmet, man hoppar på olika kurser som "verkar skoj" just då men inser sedan ganska snabbt att det inte var det, hoppar av och påbörjar något annat istället. (Här stämmer det också väldigt brutalt. Framför allt gällande skola osv.. Då jag har bytt linje 3 gånger. (H&R, Media, Iv preparand, har även sökt bygg på tre ställen..) Lika angående andra saker som när jag hade hund med mitt ex förut. Var då HELT inne på att vilja jobba med hundar, köpa en till hund, lägga enbart tid på träning och kurser, ha kennel i framtiden osv. Men lika snabbt som jag bestämt mig för det, så ångrade jag mig. Dåligt exempel av många..)

Kommer ur balans/blir lätt störd när ens rutiner rubbas. (Behöver man säga mer...?)

Benägen att kasta sig in i nya projekt eller uppgifter utan att bry sig om instruktioner och därför
benägen att göra saker i fel följd. (Lite som jag skrev för två punkter sedan..)

Disträ och tankspridd - glömsk, förlägger sina saker, slarvar bort te.x nyklar, plånbok, glömmer viktiga överenskommelser, möten etc. (Ja, har alltid varit. Vääldigt extremt dessutom. Ända sedan jag var liten har folk mer eller mindre klagat på det, haha...Har tappat bort min mobil upp emot 20 gånger, fått mobilen stulen, tappat bort digitalkamera på tåget, tappat bort en massor med nyklar, tappat bort dyrbara smycken, läxor och viktiga skolpapper försvinner alltid spårlöst osv osv osv)

Otålig - har svårt för dötid, att behöva vänta osv. Vill att saker ska hända NU och helst igår. Kan te.x yttra sig i att man avbryter i samtal och diskussioner eller om man får en ide´så ska den sättas i verk med en gång, spelar ingen roll om man ligger i sängen för att sova. Te.x får man för sig att möblera gör man det oavsett om klockan är 15 eller 03. (Ja.. fråga min mamma bara! Haha.. gäller allt från hårfärgning, tatueringar, ommöblering i rummet, storstädning, bokning av diverse saker..)
 
Upplever en nästan konstant orkeslöshet och trötthet. (Ja, är verkligen ALLTID trött och har nästan aldrig ork för någonting i huvudtaget,  och blir därmed väldigt låg och osocial.)

 Sömnsvårigheter - har svårt för att komma i säng i tid, svårt för att komma till ro och somna, även svårt för att orka hålla sig vaken en hel dag utan en stunds vila mitt på dagen. (Ja, ja och åter igen, JA. Lägger mig alltid 3-4 på natten - vardag som helg. Och tar i princip alltid några simmars sömn direkt efter skolan.)

Humörsvängningar - ibland kraftiga och ofta snabba men som fort går över och perioder av nedstämdhet och ångest kontra perioder då man känner sig mer tillfreds, glad och uppåt - dessa perioder eller svängningar i måendet kan ske flera ggr per dag eller hålla i sig ett par dagar vardera. Men de är ständigt återkommande och tycks vara oberoende av yttre händelser. (Behöver inte ens kommenteras, men som sagt spelar oftast ingen roll om något har "hänt" eller inte, det blir så anyway.)
 
 Bristande konsekvenstänkande - förstår inte alltid eller missbedömer konsekvenserna av sitt handlande, tänker rätt (d.v.s medveten om konsekvenserna) ibland men gör eller handlar fel ändå.

Låg tolerans mot stress/stresskänslig - ogillar stress och hög press överhuvudtaget, vill göra saker och ting i sin takt men paradoxalt nog.
 
Skjuter upp alla måsten till sista sekund - kan sitta en hel dag utan att företa sig något men 30 min innan te.x sambon kommer hem börjar man både dammsuga och skura golvet. Betalar inte räkningar, lämnar inte in deklarationen i tid fast man haft god tid på sig och vetat om att det ska göras.

Bär på en inre oro och rastlöshet - känner sig aldrig 100% tillfredställd eller nöjd. Alltid finns där något som kan förbättras, göras annorlunda, förnyas och förändras osv. (Tänkt mycket på det de senaste åren. Tänker STÄNDIGT på saker som kan/ska förbättras eller rent av förnyas, på alla plan)

Svårigheter med närhet - kramar, pussar och gos kan uppfattas som påträngande och jobbigt om det inte sker på ens egna villkor.

Allt ska förresten helst alltid ske på ens egna villkor. 

Har överlag dålig hand med ekonomi - svårigheter med att förstå och inse pengars värde.

 Social fobi, ångest, depression och sömnsvårigheter.
 
Utanförskap, arbetslöshet och har bakom sig en kraschad skolgång, ofullständiga betyg, knaggliga relationer.



Så, orkade inte skriva upp fler ADD-symptom. Men jag kan säga att VARENDA punkt ovanför stämmer på pricken på mig. När jag läst alla punkter igen i min ensamhet fick jag en klump i magen. Inte för att jag är rädd för "att ha en diagnos" utan för att OM det är det, så går dessa punkter inte att göra så mycket åt. Och jag strävar hela tiden för att bli av med dem mer eller mindre. Men skulle det vara just ADD, så är det som det är och det går inte att göra något åt, då ADD är mer eller mindre obotligt. 
 
 
 


This morning

 
 

Omfg...

Hamnade på någon tatueringsida för någon vecka sedan och hittade denna full back tattoo. Så innihelvete snygg och välgjord så jag vet inte vart jag ska ta vägen, haha! Någon som vet vem tatueraren är?!

Omnomnom, VILL HA DEN!


Hair insp

Sjukt sugen på att göra något nytt med håret.. Har haft det här håret hur länge som helst nu. Dock är det väl det som jag iofs faktiskt fastnat starkast för också, och som jag hållt mig till längst. 

Men ibland blir det ju ändå lite trist att alltid se likadan ut, ahha.. Är en person som ständigt måste förnya mig eller göra förändringar, stora som små, på många fronter
 
 

Today's

Rätt skön söndag. Sov ut till ca 12-13.00 och kollade på Ringaren i Notre dame 2. Sen bar det hem till ett par släktingar jag/vi inte träffat på ett tag osv.. Och avslutades med en solo-spa kväll hemma med mig själv. Skönt! :D



Leia & våran Costello
 
Brorsan och Zelda
 
Jag i min älskade kimono från Thailand. Svin-najs.

 

Hahahah, fick bara lov ;)

Hellowwww

Haft en asbra helg med bästa människorna. :D I fredags blev det lite förkrök med Ida och Linnea, sen drog vi ned på stan och dansade hela natten ut. Jäävligt kul faktiskt!
 
Lägger upp lite bilder från helgen så länge!




Fredags innan utgång
 
 
 
 
 
 
 

Away

Ska iväg å möta brudsen nu. Sen drar vi ut på rajjrajj. Wowowowo.. :D
Så hörs senare.. ska försöka komma ihåg att ta kort denna gång..
 

Random-pictures from the week


 
Var utan sidecut en dag. Kändes inte så bra.. haha
 

Linneas underbara fina hund Dieselfisel.

 

forever angel

Ida kom hit idag och socialiserade sig med mig. Med sig hade hon också en chipspåse och en varsin coca cola. Snacka om att kvällen var räddad, haha.. :D Annars har jag tagit mig ett litet bad och fixat mig hyfsat fräsch inför morgondagen. Då kör vi på en utgång med tjejerna! Ser fram emot det som faaaaaaaaan. Inte varit ut på krogen på tre jävla veckor! Sjukt för att vara jag.. haha. Så imorgon ska vi dansa satan så vi klarar oss ett tag till. 

Glad.
 
 
 
 

New tattoo

Drog iväg och tatuerade mig igår! Det var då fan på tiden, haha.. Var så längesedan sist, så var faktiskt en aning nervös precis innan. Ja ni vet, när tatueringsmaskinen sattes igång och började låta osv.. Men gjorde verkligen inte ont denna gång! Trots det var på tunn hud + till viss del OVANPÅ nyckelbenen. Kan lova att ALLA mina andra tatueringar har gjort betydligt mycket ondare än denna. Är tydligen stor skillnad på vem som tatuerar också fick jag höra. Kanske kan stämma..?

Aja, här har vi den i alla fall. "Never a mistake, always a lesson", Visserligen klyschigt, men väldigt sant. Känns lite bättre om man ser det så. Vi är ju inte mer än människor, eller hur?



 
 
 
 
 
 
Ah, men så'råå

Congratz!

.. säger vi till The king of rock'n roll, the one and only..

ELVIS AARON PRESLEY!  ♥

Som idag skulle ha fyllt 78 år. But legends never dies.


 
 



Filmkväll

.. i brist på annat. På tisdag så är man back 2 reality igen. Så passar på att köra en riktig uppesittar/liggar-kväll framför en massa filmer i natt. Tråkigt att se film ensam dock. Roligare att ha någon att skratta och kommentera allt med. Haha, kompis som boyfriend. Tur jag har husdjur tillgodo.


Kör på "Love and other drugs" först. Sett den förut för något årsedan.. Men jag minns den lite luddigt, så ser den igen. Tror den var underhållande. Uhm.. 


 

We're gonna rock

Heyheyhey! Hemma igen. Eller ah, har väl varit det hela dagen i princip. Men har busat med Ida och städat och fixat lite. Rummet ser ut som en svinstia igen. How did that happen?!



Ida och jag kikade efter inspiration till vänskapstatuering. Så nu har vi en plan som förhoppningsvis slår igenom nästa månad ;) Supergrymt blir det

Uhm ja.. har man en liten säng får man göra det bästa av situationen
 

min lilla råtta! 

Byebye..

Ska iväg nu, hockeyfinal osv.. så kanske blir mobilblogg senare, annars hörs vi imorgon!
Pussssss..
 
 
 
 
 

lol

 

Chill'n dill

Har nog haft skönaste kvällen på länge, med jag, mig och mig själv. Extremt behövligt och jättejättejätteskönt! :D Men borde sova snart. Dålig på det.
 

uhm.. ja
 
 

Haha, sopslut. Ligger och skålar nyktert med mig själv medans majoriteten är ute och super bort de få hjärncellerna de har.
 
 

Wishes

 Kom på att jag fyller hela 20 år nästa månad. Fy så jävla skönt det ska bli. :D Kommer kunna dricka en pilsner till kebaben på pizzerian, åka på diverse kryssningar utan vuxna i sällskapet, köpa mina egna alkoholhaltiga drycker på systembolaget, mobba mina yngre vänner osv. Hur kul som helst. 

Nä, men hm. Har nog ändå inte så mycket jag önskar mig, så.. Tycker jag har det mesta jag behöver. 
Men har 4 saker som jag iofs skulle kunna tänka mig! Visserligen en salig jävla blandning..

 
 

1. Ginas populära jeans med dragkedjor. (Mina förra sprack gång på gång mellan benen.. haha) Var mina favoriter.. gah.

2. Tänkte börja lördagsmorgonen med en runda på systembolaget, så passar då inte bättre än ett laddat presentkort med sisådär 500 riksdaler?

3. Som en fattig student har jag tyvärr i princip aldrig råd att tatuera mig. Fruktansvärt dyrt. Så ett presentkort på en tatueringstudio skulle uppskattas såååå fett! Tyvärr är mina tatueringsdrömmar inget som mina tråkiga föräldrar vill stödja.

4. Och till sist, en långhårig dvärgvädur! Har haft fyra stycken förut, under hela min uppväxt. Helt underbara och fantastiska djur, och typ de sötaste och goaste som finns. Alldeles lagom som djur om ni frågar mig. Inte mycket jobb, kostar inte speciellt mycket, tar inte stor plats, är lättskötta, renliga och ger en sjukt mycket kärlek. Saknar mina förra så sjukt mycket!

Sometimes you gotta fall before you fly

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
- marilyn monroe
 

På onsdag!

PEPP SOM SATAN :D Var mer än ett årsedan jag tatuerade mig sist, så har nästan glömt bort hur det känns.. Haha yyssch!! Finns ju knappast något underbarare, nej.

Ögonorgasm.
 

God damnit

Fan så satans dålig jag är på att blogga nu för tiden. Sinnes.. Men har verkligen haft fullt upp precis hela lovet. Förutom just idag, då jag bestämt mig för att inte träffa en enda människa, och bara ligga hemma i min underbara ensamhet och bara vara + äta pizza.. Haha. Behöver verkligen sånna dagar, annars säckar jag ihop, blir stressad, off, och alltmänt deprimerad och otrevlig.

Skönt som fan är det i alla fall. :D Igår kväll blev det bio med mammsen och pappsen också. Kollade på The Hobbit. Den var jättebra. Dock var jag helt slut och somnade till flera gånger under filmen..... Suck.. :(  Det gör jag jämt. Sen åkte jag hem till en vän och kikade film. 

Nu ska jag stänga av telefonen, och allt det hör till och försvinna ett tag och umgås med la familia. Ha en bra fredag gott folk. Puss.



 
 
 

Took a bath

Kom hem för en stund sedan, har sovit borta och haft det mer än bra. 

Kom nyss upp ur badet i alla fall. Var verkligen behövligt. Aja, ska väl klä på mig och fixa lite innan Linnea kommer hit och gör mig sällskap över natten! Pöösssen.



Gott nytt år!!

.. i efterskott, haha!! Men har haft fullt upp verkligen.. Hade en rätt bra nyårsafton faktiskt med fina människor! Dock är det givetvis alltid någon jävla smurf som gör att festen ska spåra ur och förstöra för oss andra mer eller mindre.. Pinsamt. Aja, men annars hade vi kul!

Och hur började vi nya året? - Med en feet bakispizza givetvis ;)




HAHAH!!

 
 

Hahah mindre smickrande bild kanske.. mina pizzarester..

RSS 2.0