VI HAR DET BRA!

 

HÖRS SEN, NU DRAR VI =)

Då var (nästan) allt packat! Så nu drar jag först på födelsedagsfika hemma hos Linnea som fyller år idag! Sen drar vi iväg mot Motala + Norrköping på nya äventyr... Vet inte när vi kommer hem än, så vi hörs när vi hörs!! 

Ha det gött tills dess, det ska vi ha  SKÅÅL!
 
 
 
 
 
 
 
 

TAGGAD

 
 
PÅ FREDAG PACKAR VI VÅRA VÄSKOR OCH DRAR NEDÅT I DETTA AVLÅNGA LAND!! Första stopp är Motala, så blir att festa där första dagen och gå ut (troligtvis?) och dagen efter så drar vi mot Norrköping och Bråvalla-festivalen!  Blir att se Nause, Dada Life, Avicii, Volbeat, Ron Pope, Mando diao, Far East Movement, Takida, The sounds, osv osv osv.. Och givetvis festa som faaaaan! Ska passa på att skämma ut mig/oss och göra så mycket galenskaper som möjligt när man ändå är i en främmande stad där INGEN vet vem man är. LOVE IT!!!

New necklace

Hängt på stan med Linnea idag och virrat runt. Köpt svart hårfärg, en ny läpp-penna, massor av mat och ett nytt assnyggt halsband! Hehe.. Älskar det! Sen avslutade vi med att gå på bio. Vi såg Baksmällan del 3. Sjuuukt bra filmer, hahah.. Kan säga att den sista filmen är precis lika grym som de två andra, såå se den!  

Detta halsband fick följa med hem, muuuumzz!
 
 

Monday

Haft Linnea som sällskapat mig här idag. Vi har färgat hennes hår, satt i löshår osv... Haha. Och jag har limmat i mitt hår igen. Och ja, jag kommer väl ångra mig, precis som förra gången. Men var ju värt sålänge det satt i.. Hoppas på sommaren ut, om jag inte blöter ner det i onödan.. Hade ändå hårlim kvar hemma sedan förra året, så... kunde inte hålla tassarna i styr, HEHE..

Annars har jag inte gjort så mycket. Kan ju inte gå på foten, så har hållt mig inomhus mest. Men snart är klockan efter 00.00 och då drar jag och pojkvännen iväg till statiol dirrrrrr, och köper chips och annat gott! (Lönen kommer in...haha) Sen ska vi försöka hålla oss vakna till 02.15, för då ska vi glo på hockey. Ibland måste man som flickvän ställa upp, vare sig man vill eller inte 

 
Nyssssss, no smink at all. Skööööööööööööönt..

Saturdays

-
-
-
 

Midsommarhelgen

Hallåj. Har haft en minst sagt fullspäckad helg.. Men det är väl så det ska vara på sommaren?!  I lördags så åkte jag och Linnea till Nås med en massa vänner och grillade och hade det trevligt. Sen drog vi allihop i våra partybilar bort mot Lindesnäs och partade och dansade RÖÖÖVEN av oss. Sjukt kul faktiskt!! 

Och igår så hängde jag med Linnea till hennes stuga och firade henne i förväg med hennes släkt. Myys. Vi grillade ännu en gång och åt världens godaste och snyggaste tårta, haha! Sååå.. slänger upp en liten bildbomb.

 
Liiiiite slitna dagen efter sådär.... Totally worth it!
 

Lalaala

 

4 pics @ yesterday

-
 
 
 
-
 
Eller ok, denna är en bakisbild på mig, Johan, hundarna och Linneas fot sen imorse. 8-)

Mooorning..

Hallåj! Mår rätt bra idag ändå faktiskt.. trots en extremt alkoholfylld och framförallt sen natt igår. ZzZz... Men nu ska jag fixa mig lite igen, sätta i hår, sminka mig, leta nya kläder osv, sen ska jag till Nås och festa och grilla lite med några vänner! Blir nog asbra. Var verkligen jätte längesen jag var där.. Sen ska man passa på att köra på't igen medans man fortfarande är ung och orkar..?  Ska ta med kameran, och försöka använda den också.. haha, sämst på det!!

 
 
 

Midsommar!

Hallåååååj! Glömde skriva igår.. Sry. Vart jäkligt kul igår ändå. Vi stannade här hemma och festade hela natten ändå, hehe  Vi spelade kubb, drack, grillade, och badade i poolen och körde volleyboll till 04.00 på natten, haha.. Sen avslutade vi med bastu osv! Så blev rätt sent.. 
 
 
-
 
-
 
 
-
-
-
 
-
 
-
Pappsen kör stenhårt på grillning trots det jobbiga vädret, haha...
-
Klär våran fula mini-midsommarstång....

Let's do thiiizzz

Sätter i gång och fixar mig redan nu, så det är klart.. Dryyygt! Men vill man va fin får man lida pin! ;) Skriver mer sen!


ZzZz..

Fyfan, hur kan man vara trööööött..? För någon dag sedan kom jag hem från stan vid femtiden och gick direkt och lade mig, då jag var så jävla trött, och vaknade sedan halv nio på kvällen. Igår så låg jag i sängen till fem och orkade inte göra ett piss. Och idag så gick jag upp vid tio, gick på en timmes promenad med hunden och gick sedan och lade mig igen och vaknade halv fem.. Sjukt!! Men orkar verkligen inte göra någonting. Vill inte göra någonting. Känner mig livlös och nollställd. Vill gå i ide typ. Ligga i en säng och blunda och bara andas.

Trök. Aja, ska packa väskan tills imorgon, sen kommer mami&papi och hämtar mig. Blir att slagga där i natt. Är ju midsommar imorgon, så skulle åkt dit tidigt anyways. Så får väl hoppas på att morgondagen ger en energi och lite livsglädje. Alkohol brukar ju ordna det mesta, så det blir nog najs. Hörs sen!


För övrigt så kryllar hela lägenheten av ÄCKELMYROR som tar sig in genom den STÄNGDA balkongdörren. Skojar inte när jag säger att jag redan damsugat upp TUUUSENTALS! Dom är i taket, på väggarna, under mattan, på golvet, på köksbordet - ÖVERALLT!!! Men nu har ja gett upp. Kryllar bara in mer heeeeeeeela tiden. Så jävla vidrigt. Så nu flyr jag... buuuääh.

Andra alternativ?

Funderar att sluta med p-piller. Och nej, jag har INTE planer på att skaffa kids. 
Men jag tror det är pga p-pillerna som jag ofta är nedstämd, trött, har ingen energi, är sur och irriterad för ingenting. Aldrig är glad typ. Fast jag egentligen inte har någon anledning till att inte vara det. Var ju utan p-piller ca 10 dagar för någon vecka sedan och hade då mens osv. Och DÅ var jag gladare än någonsin? Utan någon speciell anledning. Brukar väl vara tvärt om. Men ja, kan ju vara tillfälligheter.

Men hur bra är det EGENTLIGEN att stoppa i kroppen en massa piller med tillsatta hormoner som inte ska va där? Med eventuella biverkingar som ökad risk för bröstcancer (om du har anlag för det), större risk för blodproppar (pga ökad östrogen), akne, ökad aptit, fett hår, inte lika lätt att bli med barn sen (om du ätit p-piller under en längre tid), minskad sexlust, viktuppgång, humörsväningar, depression, ökad risk för livmoderhalscancer (om du äter p-piller för länge) osv osv osv osv.. 

Har ni tips på några andra alternativ? Funderat på spiral, men hört från vänner och andra bekanta att det är hemskt och gör ont som fan själv att sätta dit. Såååå...nej tack. Men några fler piller tänker jag då inte käka i alla fall. Tog mitt sista idag. Punkt.
 
 
 

Midsommargodis

Var ned igår och handlade lite mer godis, till midsommar givetvis. Skönt att ha det gjort, eftersom det troligtvis kommer vara KAOOZ på bolaget mer och mer för varje dag närmare midsommar. Typical Svenssons att göra allt i sista minut. Men man vill ju inte riskera att någon av sina favoriter är slut liksom.

Aja, annars är ingenting planerat inför fredag. Alls. Som vanligt så orkar ingen ta tag i någonting roligt själv, utan sitter hemma in i det sista och hoppas på att någon annan ska ordna något. Så även jag.. Men blir nog att dra med Linnea och Johan till päronen på dagen i alla fal. Grilla, spela kubb, bada pool, göra drinkar, kasta boll, vatten-volleyboll, och sånt där annat som man får sommarkänslor av. Sen på kvällen drar vi väl troligvis iväg på partaj någonstans..?

Mina och Linneas små bäbisar.

Ned på stan.

.. hörs ikväll!


-
-
-

God morgon peeppzz

Hellööw. Nyss vaknat. Legat vaken hela natten efter att ha kollat på Paranormal Witness.. Haha. Får skylla mig själv. Sen började det åska vid femtiden, vilket inte gjorde saken bättre.. haha. Äh, jag gillar åska.
Ska fixa mig lite nu, sen dra ned mot falustad och möta Linnea. Vi ska handla lite alkohol till midsommar + käka lunch någonstans. Mycket gött. Write 2 u later.
 
 
Gamla bilder i brist på nya.. är inge vidare snygg när man är sjuk.
.
.
'
-
 

 
 
 

11 dagar kvar!

 

Motala, Norrköping, Bråvalla-festivalen 

Still sick..

Är fortfarande sjuk..Inte så mycket feber än, but still no voice och jäkligt förkyld och seg liksom.. Så är hemma hos mina kära päron och kurerar mig med jordgubbar, sol och coca cola. Mums! Skönt att inte göra så mycket, att bara vara liksom..

Sen ikväll blir det att en liten "ta-hand-om-mig-själv-kväll".. När jag ändå inte orkar göra så mycket annat. Bli lite brun, måla naglar, noppa bryn och allt annat som hör till. Tråkigt men behövligt. Så man är redo för denna midsommarvecka.. Vill ju helst vara snygg och framför allt frisk tills på fredag faktiskt. 

Just nu!

 Sjukling mys i soffan igår framför Wallander med Johan..


Grrrr

P.e.r.f.e.c.t.i.o.n

Söndag

Var rätt kul igår faktiskt. Jag och Linnea slog på stort och inhandlade hur mycket alkohol som helst.. haha. Blev fest hemma hos en killkompis först med en massa vänner, sen drog vi ned på stan och in på bajsetage. Att man aldrig lär sig att hemmafesterna alltid är roligast, och att man lika gärna kan skita i krogen..?! Speciellt här i Falun. Urvalet av uteställen är ju så pinsamt dåligt. Och etage..? Världens tråkigtaste klubb, med världens tråkigaste musik - som man inte kan röra sig till för fem öre. Housemusik, vad är det för påhitt? Nä, jag och Linnea tar snart saken i egna händer och startar en egen klubb, med minst 20 års åldergräns, framförallt.. Haha! 

Dum som jag är så hade jag ju feber och allt fan vet jag igår. Och gick ut och drack ändå. En heeeel del dessutom. Dumt. Så idag mår jag givetvis sämre än någonsin. Tappat rösten totalt, ännu mer snor, ännu mer slem och ännu högre kroppstemeratur + bakis på det.  Fantastic. Var nog rätt längesen jag mådde såhär kasst faktiskt. Men det var väl värt det!  Tur det. Hur som helst så vaknade jag alldeles precis nu typ. Har sovit sen 13.00.. Men inte mår jag bättre för det. Nu ska jag städa undan lite (om johan inte redan gjort det?), och sen ta ett bad och vänta på bättre tider. 



Mitt och Linneas lördagsgodis, OMNOMNOM;
-
Haha, så jävla sjukt att ALLT är slut. Utom tre små minivodka, som ni ser längst fram..

Saturdayy

Tjeenaa. Fan inte sovit mycket i natt alltså. Har blivit sjuk. Sjukt överfull näsa med snor, svullen hals med 30kg slajm, världens tryck i huvudet, har lätt feber och mår allmänt jävla illa. Skitkul. Jag som ska ut idag. Wääh.. Men ah, jag tänker tammefan gå ut ändå och smitta alla min väg. Bra plan! Less på att sitta hemma, såatteh. Sen lär man ju faktiskt fira in sommarlovet på någevis! 
 
Så ska sminka mig nu, klä på mig osv, sen ska jag ned på stan och handla lite alkoholhaltiga drycker, så att säga. Sen drar jag och Linnea hit och fixar det sista, sen blir det förfest i haraldsbo, och sen utång. Så ska väl skynda mig iväg.. Tjuee.


oldpic

Daily

 
 
'
 
 

Gotta love thizzz one

Hittade detta balla halsband på ginas hemsida. Tyckte den var riktigt fräck faktiskt.. Tror den är en aning svårmatchad dock (?!), men blir nog riktigt snyggt om man gör det rätt!  Fick en lite egyptisk känsla. Haha.. Dock kostade den hela 349 kronor. Och hur vida är ginas kvalité egenligen...? Lite synd. 

Im blue

Vore ju inte heeelt fel så att säga.. Blått är fan najs.

3 MÅNADERS LEDIGHET!!!!

Huuuuur skönt..?! Behövs verkligen alltså.. Tog i alla fall en promenad till skolan idag, + hem igen. Så har väl gått ca 4½ km idag i alla fall.. Riktigt skönt. Och eftersom jag har haft problem med ryggen senaste veckan, så gör en promenad verkligen susen. 


Just nu har jag klätt av mig allt vad kläder heter och lagt mig hemma i sängen igen. Men ska väl snart gå upp igen, och bege mig ut mot Hosjö. Ska grilla osv med la familia. Fira att skolan är över, för denna gång. Sen blir det väl ett dopp i poolen när man ändå håller på antar jag. Men nu ska jag klä på mig igen och dricka lite te, har sjukt ont i halsen... Vill va frisk imorgon. Kanske ska ska festa lite med några gamla vänner.. Skojj!! Blir nog nykter dock, men med vissa har man roligt ändå. 

Juste, tog ur tungpiercingen också. Läkte ju tammefan aldrig och fuckade ur jämt och ständigt. Blev liksom en stenhård stor knöl mitt på tungan som gjorde ont. Och tungpiercingar ska ju läka helt på ca 14 dagar, medans min inte läkte på typ 4 månader. Tyckte mest den var i vägen faktiskt.. Får nöja mig med mina andra.

Hurtbulle

Typiskt mig och Linnea att få för oss att ut och gå, den regnigaste dagen på hela året hitills. Haha.. Vi gick från mig (kvarnberget) till henne (knoppen). Är väl strax under en halvmil sådär. Sen gick jag hela vägen tillbaka också. Så har väl gått ca en mil idag, i SPÖJÄVLAREGN. Tror jag aldrig blivit så blöt nååååågonsin. Haha.. Såg ut som att jag hade duschat när jag kom hem. Alla kläder kunde man vrida ur vatten, smink i hela ansiktet och löshåret hänger nu på tork i badrummet.. (HAHA)

Fuck paraplys. 

Hade haft på mig en huvtröja utanpå detta.. men blev dyngsur igenom anyways. Gotta love dat rain.

Photobomb @ yesterday

Vart en vända på sjön igår som sagt, med Johans brorsas båt. Riktigt trevligt. Fan vad man är sugen på att ha en alldeles egen båt. Satan i gatan så kul man skulle ha.. ;)

Svar på frågor!

Therese Nyberg Om:
Vart köpte du träningsbyxorna? Skulle gärna vilja ha ett par själv! :)

SVAR; Byxorna heter "Drop of mindfulness" och finns på bland annat NELLY.COM och kostar 499:- Finns i alla möjliga färger.. klarblå, ljusblå, gul, cerisé osv.. Love them! Mina hittar du HÄR! Tyckte dem var naturellast och enklast att matcha till andra träningskläder.


 
 
 
Vad är de för skor? Var är dom ifrån? :)

SVAR; Skorna är också från NELLY.COM och kostade 349:- om jag minns rätt..? Vet dock inte om dom finns kvar längre faktiskt. Hittade dem inte tyvärr... Men finns några hyfsat liknande. Och om inte annat så kommer det säkert in sen :) Annars får ni köra på Nike air force, ser i princip likadana ut men kostar runt tusenlappen. Men då får man väl kvalité på köpet också antar jag. ;)





Anonym Om:
Vilken svart hårfärg tycker du är bäst och sämst? Tycker du alltid har så svart o fint hår. Mitt blir allti brunt efter några tvättar -.-


SVAR; Oj, jag vet inte faktiskt.. inte tänkt på det riktigt sådär. Brukar inte bry mig så värst, utan tar den som det förtillfälligt är rea på typ. Men mood's svarta hårfärg tycker jag är riktigt kass. Är bara snygg och svart tills man duschar igen. Sen blir det dassigt och livlöst, även skimrar i brunt på sina ställen.. Dock gillar jag Loreal FERIA's alla hårfärger. Använde deras röda färg när jag var rödhårig också.. Är riktigt mycket färg i flaskan, + ett par superbra svarta tighta handskar som är jätteenkla att applicera med. Tycker även en håller länge och ger bra med lyster osv :)



Såhär ser förpackningen ut.. same shit, men olika förpackningar. En aning dyr (ca 130 kr), men bra som fan..
 
 
 

Båt och öl

Är ute på runn och glider lite båt. Inklusive lite öl och chips. Såklart. Svensk sommar när den är som bäst skulle jag vilja säga ;-)

Sen får vi se vad som händer.. Har lust att dra ut på stan och se vad som händer. Men borde spara mig till midsommar och Bråvalla.. Men ah, får se. Trött på att dö i lägenheten också.. Hehe. Hörs senare nu ska andra ölen öppnas! PÖSsSsS!!! <333333333


God natt..

Nu ska jag och min lilla skithund sova. Ensamma. Både skönt och tråkigt när pojkvännen jobbar natt. Omysigt att inte sova bredvid honom givetvis - att inte kunna kramas och pussas innan man somnar osv. Dock är det rätt najs ändå att ha hela dubbelsängen för sig själv (nästan då..) Och kunna ligga både vågrätt, lodrätt och diagonalt över hela sängen utan att någon ska klaga på det. Moahaha-ha-ha..

Sen får man ju faktiskt lite kvalitétstid med bajshunden också.. 
 
Haha, okok.. inte den mest smickrande bilden på någon utav oss.. fyfan.

Think less, feel more. Frown Less, smile more. Talk less, listen more. Judge less, accept more. Watch less, do more. Complain less, appreciate more. Fear less, love more.

 

Let's work out!

Haha, fan vad det inte är kul att träna.... Eller mjo, möjligtvis precis när man håller på. Och man känner hur det verkligen tar. Dock är det skitdrygt innan, när man vet vad man har framför sig. Innan man satt igång. Innan man klätt av sig vardagskläderna, hoppat ned i träningskläderna, knytit träningsskorna, fyllt vattenflaskan, lagt fram träningsmattan och allt sånt. Men sen är det väl lugnt. Antar jag.

Och förjävla skönt är det ju när man är klar. Det är ju typ den känslan man vill åt. Sen ska jag belöna mig själv med ett iskallt bad efteråt. Ja. Iskallt. Det är det skönaste som finns efter att man svettat arslet av sig.

Nää, let's burn some fat. 
 
Asbra träningsbraller, tipstips om ni letar efter ett par! Minns fan inte vad dem hette just nu dock.. HAHA. Känns inte ens som man har byxor på sig. Jättesmidiga och dem är tighta utan att det känns liksom. Och blir inte alls "varmt" i dem som de blir i många andra.. Skitjävlabra skulle jag vilja säga. Skulle vilja ha i fler färger att välja mellan dock.

Thank u my dear!



Huuuuur nice..? Jag som var pank och trodde jag skulle vara med om min första nyktra midsommar på länge. Så kommer Ida hem från Spanien som en räddare i nöden!! Fick även med ett "drinkhäfte", ett drinktips för varje vodkasmak. Fast dessa sorter är faktiskt riktigt OK att dricka precis som dem är - rent!

Visste ni dock att man faktiskt blir mer påverkad om man blandar ut vodkan med läsk? 
Kroppen tar snabbare upp alkoholen då.(Haha, en av de få saker jag snabbade upp på näringsläran på Hotell&restarang-programmet.,)
 

Babbel

Gnistan för bloggen är bortblåst. Igen. Jag vet. Värre än någonsin. Som ni givetvis har märkt. Glömmer bort den totalt. Att blogga är inte längre en rutin. Finner det tyvärr inte roligt längre. Men ska fortsätta att skriva då och då när jag har tid och lust, så får vi se hur vida den blir kvar i framtiden och inte. Skapligt mycket roligare att faktiskt leva och göra något på riktigt än att sitta själv framför en dator och skriva en massa nonsens och lägga upp ointressanta bilder. Grown up maybe..? Men som sagt, ska försöka blogga på (då och då) anyways, göra mitt bästa och hoppas på att någon form av gnista och inspiration hittar tillbaka. Troligtvis. Det går väl i perioder, precis som allting annat här i livet. Ni fååååå läsare som är kvar får gärna pusha och påminna mig. Just nu är det rätt dött.

Well..........

För övrigt har jag mest hängt i skolan hela dagen. Gjort klart lite "efterblivna" uppgifter och sånt där. (he-he) Sen drog jag hemmåt till Ida, som förövrigt har varit utomlands i 3 veckor. Så det var awesome att ses igen. Hon hade köpt hem 5 små absolutvodka-spritflaskor till mig också, i olika smaker! HOW NICE?! Sen hittade vi en igelkotte också. Just like that. Han kom fram till oss och hälsade och allt. Ska fan köpa mig en sån. Otroliga små varelser faktiskt. Glömde givetvis kameran dock. Inte heller en rutin längre. 

Hur fan får man rutiner egentligen? Dom rinner bara ut i sanden, och kommer ju uppenbarligen inte tillbaka utav sig självt.

 
 
-
 
 

Monday, again.

Heyy.. Sitter i skolan och gör ingenting. Mest en massa dötid såhär innan man får lov. Onödigt. Ska snart ned på stan med Linnea och handla lite mat på tzatsiki och sätta oss i en park och fixa en gemensam uppgift vi har.. Let's do the best of the situation så att säga.

Nu ska vi vandra vidare. Cya.

 

 
 


Sommarmyser och har det bra.

Tjollahåppz. Hänger lite hos päronen idag igen. Passar på nu medans det är kalasväder och man kan bada liksom. Då jäklar känner man att man lever. Passar på att gå utan smink också, så man får lite färg. Men jag får mest en massa fula fräknar bara. Klär inte mig för fem öre.. Look like a ginger.

Men ah, nu ska man ut på en hundpromenad igen.. Drygt med hund "ibland".  Konstant hjärtklappning. Så lär väl blogga lite mer sen ikväll istället. Promise. Hööörs.



Garderobsstädning..

.. haha, allrvarligt alltså. Vet inte hur ofta jag gör detta. Blir ändå att se ut som skit efter någon dag. Men idag regnade det ute, och vädret var allmänt piss. Och jag hittade fan inte någonting jag sökte efter längre  alltså. Så var tvungen att organisera och sortera lite. Hittar alltid en massa kul som man glömmer bort! + Kastar massa skit man ändå inte använt på 6-7 år.. 

Mer garderobsstädning åt folket, woh0ho.. Blir ju lite roligare att klä sig när det är snyggt också. Töntigt nog. Jag är väl en tönt då.
 
 
Haha, skapligt jävla sunkigt! Hittade inte någonting, och tog minst en halvtimme att hitta allt man skulle ha! Sen är det väl inte speciellt hygieniskt heller att ha allt liggandes på golvet..?!
 
 
 
Ok, suddig skitbild. Men blev då bätte och mer lätt-åtkomligt i alla fall. That's the pont.

Golden dreams

God morgon peepz.. ZzZ. Nyss slängt i mig en redig brakfrukost, så nu blir det att ta en dusch, plocka undan lite, kanske träna lite.. Hittat många grymma tränings-appar. Sen blir det att göra klart de sista plugget som ska in! Slutar ju skolan nästa vecka. Satan i gatan vad skönt! Mwiiihhh.. Näst sista sommarlovet är på in gång. 

Nää.. nu drar vi igång lite högljudd musik så grannarna blir glada, sen ska hä' städes! 
 
 
 

Svar på fråga

Anonym:
Gymmar du? Eller vad gör du för ben/rump övningar? TELL ME!!
 

SVAR; Gymmar inte, tränar bara hemma. Skulle aldrig kunna träna framför folk, och skulle heller inte kunna lägga ned så pass mycket pengar, på något som jag ändå kan uppnå hemma.

Så hemma använder jag mig till mesta dels av kroppsövningar, som vem som helst kan göra, - var som helst. Idag t.ex gjorde jag 100 squats, 60 st sneda rumplyft på varje ben, ca 50 st utfall på varje ben, samt "gummipressen" 10 gånger tre sekunder. 

Googla dig fram, finns även massa träningsövningar på youtube att hänga på! Mycket enklare och roligare då tycker jag. 


På't igen ba.

Nya träningsbraller och jordgubbsprotein-shake. Och sen är det ju måndag också. Så kör igång med träningen igen. Iaf en gång om dagen, mer eller mindre. Körde ben och ass idag. Satan vad klen man är. Benen bara skakar.. hahah. Har ju inte varit så duktig på nyttighetsfronten den senaste tiden så att säga...Usch, ångest! Blir väl beach 2017 eller något sånt.
 

Good start of this week

 Hängt i Hosjö hela eftermiddagen och plaskat efter bollar som ett litet barn på ecstasy. Har även gått några km i skogen med hundarna och Johan. Rätt underskattad den där skogen. Som belöning råffade vi åt oss lite kaffe, melon och jordgubbzz. Känns som om jag har haft rätt mycket sommar hitills ändå, fast den knappt har börjat. Rätt jäkla skönt ändå, utifall sommaren blir lika skit som förra liksom. Och idag är det bara 26 dagar kvar till Bråvalla också. Sjuuuuuuuuuuuuukt...!

Myskväll

(Skulle upp igår egentligen... Men örk int nå)



Blev kvällsmys / bakismys hemma i soffan med mina bejbs igår. Vi tjockade i oss en massa oxfilé och klyftpotäter, chips och dipp osv. Väldigt mysigt faktiskt. Sen kände vi för att vara lite extra Svenssons, så vi kollade på Wallander på tv4 också. Tycker absolut inte att manska spendera söndagar på något annat sätt. 

Tss.

Nu ska vi packa väskan och bege oss ut mot mina päron i Hosjö. Vi ska ta ett bad i poolen, käka jordgubbar & melon, + ta en skogspromenad med dogsen. Sen blir det väl träning och plugg efter det. Så vi hörs senare ikväll. PÖöÖöÖÖZZZZZZZZZZZZZ!


Hyfsat jävla brakgött.

Do it now, rember it later

Nämen hallå.  Var ju ett tag sedan.
 
 

Igen.... 


Tänker inte ens be om ursäkt, är liksom ingen idé, uppenbarligen. Men har varit en aning upp tagen (igen), och haft fokus på annat än datorlivet, så att säga. Men borde göra det som en vana igen, att blogga. Vet inte hur dock, glömmer verkligen bort det. Aja, har konsumerat alkohol sedan i tisdags. Så nu, såhär i slutet av veckan så känner jag mig mer död än levande. Vet inte riktigt om det är värt det heller..? Aja, nu blir det då lugnt ett bra tag i alla fall, det är ju en sak som är säker. Lägga tid på träning igen och lite andra grejer. Blir så jävla spritfet. Inte okej. Men så fort man är utan alkohol och äter nyttigt, så mår man ju bättre och ser bättre ut bara efter någon/några dagar. Har en tendens för att pendla i vikt rätt lätt, åt båda hållen. Bra och dåligt.


Jahaaapp... Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Lägger upp några dåliga instagrambilder tills vidare.. 


Nyss i bilen utanför citygross. Bakis, osminkad och jävlig. Tacka fan för solbrillor.


Gårdagens dricka! Prisvärd, god som fan, somrig, och perfekt alkohol-halt. Tips! 17,90:- på bolaget


Linneas goa hund Diesel, haha



Bakis och mysmorgon med hund.


Some lovely paws <3


Jag ala' Elvis Presley på dalamuseet...


Hahah, Linnea och jag på muséet..
 

Johan igår med våra vinster efter partajj på falukalaset. Med oss hem fick vi - en enorm studds-badboll, en tiger med gloryhole på ryggen, och en playboy kudde deluxe. Wooho
 

RSS 2.0