Mysdag..

Kör väl på mysdag #2 i brist på annat. Sover som sagt i Hosjö idag med hunden min.. Så har tagit ett bad + kollat på sex and the city osv. Rätt härligt. Är dock så sjuuukt trött nu.. Sovit jättedåligt i natt, då fönstret har stått helt öppet, så sovrummet var sviiiiiinkallt och jag var för trött för att gå upp och stänga det..  Tur att man åtminståne har en karl och en gosig hund att kramas med.. 

Nu ska jag kolla vidare på min sex and the city-box som jag sett minst 5-6 gånger om, + käka mat, sen lägga mig i sängen för kvällen. Är så jävla slut. Haha.. Men imorgon blir det grillning osv med min kära familj + Johan.. 


 
 
 

Rastlös

Tjuululuu, nu börjar lovet. Sjuuuuuukt skönt! Behövs. Dock är jag så galet rastlös så jag vill typ krypa ur mitt eget skinn. Nää, men typ. Sen vet jag inte vad jag känner för att göra heller. Vill göra något kul, något galet. Men lät ju drygt det också. Och dyrt. Så det sket sig ju. 

Sen måste allting plockas ned i hela lägenheten också + att jag ska flytta tbx till Hosjö i några veckor. Tills lägenheten är helrenoverad och klar.. Wäh. Dryyyyyygt att flänga hit och dit. Vill bara slå mig ned. Ojojoj :)

Närå, nu ska det slutas gnällas. Bättre jag är tyst. Hörs en annan gång när man är pigg, på bättre humör och har något vettigt att säga. Puss.



Hallooww...

God morgon.. Eller ah. Har varit vaken sedan nio men det är väl inte förrän nu man börjar känna sig vaken på riktigt liksom. Blev fest igår i alla fall hos ett par vänner. Hade sjuuukt kul faktiskt och det hela blev rätt galet. Blev så inni helvette med dans så ingen kände något sug att gå på krogen heller, så vi sket i de! Har verkligen blåmärken och bulor ööööööööööverallt, hahaah! Sjukt.

Idag har jag, Johan och Robin varit ner på stan och käkat lite bakismat (pizza..) osv. Senare ikväll ska vi laga trerätters middag, käka chips och glo på massa filmer. Superbra lördag känner jag.. Behövs om inte annat! 

SYND nog hade jag inte med kameran igår, så blev inte en ända bild. Sry.
 
 
 
Hittade en gammal bild på mig i svart hår. Lite ovant. Saknar dock det inte. Än. Synd dock att jag inte passar så bra i knallrosa läppstift nu till mitt röda hår.. gah
 

God morgon..

Hello!! Ligger i sängen och kramas med gofisan. Vi är själva här, Johan är i Sandviken och badar.
Ska väl snart fixa lite frukost och glo på någon film.. Senare ikväll så blir det att dricka lite alkoholic. + utgång troligtvis.. Blir nog bra. Nu ska jag dra mig lite till.. hörs senare!



Yesterdays

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder från igår + idag, innan det är dags för pizzabakning.. Men blev alltså lite förfest hemma hos mig i Hosjö igår med Linnea och Sara. Sen drog jag och Linnea ned på etage och dansade satan.. haha! Men tänker inte skriva så mycket mer än så, utan bilderna får tala för sig själva.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This morning

Tjaaaa, lång dag hitills! Upp tidigt, varit på arken zoo, käkat i skolan med Linnea, hämtat saker i Hosjö, handlat osvosvosv. Asdöd just nu. Var ju ut igår, så man kunde ju ha mått bättre! 

Men ska ta en powernap nu. Sen ska jag och Johan baka pizza och glo på film.. Sen någonstans där emellan ska jag väl försöka lägga upp en bunt med bilder från igår. Orkar inte just nu...

Hööörzzzz.


 
 
 

Cill & dill

Avslutar dagen med vitlöksbröd, sex and the city och kramas med världens bästa vovve! Hööörs imorgon.
Pöss.


Some from today

Tjuudddeelluuuu.. Ligger i sängen och lyssnar på musik och kramas med min älskade hund. Linnea drog precis. Har färgat håret på henne osv.. Mer rött på henne också. Vi är the red-team  Dock är det ju heeelt olika röda, men ändå. Trivs i det som fan i alla fall. Så mycket roligare än mitt svarta döa hår.. 

Men ah, är dötrött just nu. Så tänker inte skriva så mycket mer. Lägger upp lite bilder från idag istället.
Yeep!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutar med en bild på min prinsessa

-

Sometimes you have to make some mistakes to understand what's right for you.

I think I know now. Yes I do.
 

You can call me Ariel..

Hahahah !! 
 
 

TOMORROW!

Efter ha varit nykter som en munk i mer än en vecka så har man ju lite att ta igen om man säger så!
Tommorrow we going on! Haha, älskar att äntligen vara 20...



Perfect start on the day

Tjuddeluuu, sitter och lyssnar på musik, käkar frulle och dricker lite energi i form av redbull och te. I världens snyggaste kopp dessutom. (Som jag för övrigt köpte igår för 10:- på dollarstore, hehe..)

Så ska väl fixa mig strax sen dra iväg mot en lååång dag i skolan... *snark* Hörs!



Nåt i den stilen

Sådär då! Äntligen klar med det förbannade håret.. Mitt i färgningen så märkte jag dock att färgen inte skulle räcka. Ens till mitt egna hår.. (Skulle liksom färga löshåret också..) Så fick akutringa Johan och be honom köpa med mera färg hem! Så nu har jag inte ett öre att leva på tills i April.. haha FUUUCK

Och trots att jag använt 2 färger i håret, så är det ändå lite halvflammigt och orangerött på vissa ställen.. Men som sagt, nu är jag totalt ruinerad, så jag får gå så här tills nästa månad! Ser dock bra ut på bilderna.. haha! Får duga i alla fall  
 
Tycks..?
 
 

Goi'n red

Lägger upp the final resultat sen..! 

LET'S DO THiS!

Wooooooho! Har ÄNTLIGEN fått tillbaka min dator så jag kan blogga som vanligt igen!!  Apglad tjej! Dessutom har jag fått en laddare till telefonen så jag kan ha min älskade iphone igen också, haha. Fan så tragiskt beroende man är av tekniska prylar. Fan pinsamt. Jaja. Jag är glad i alla fall.

Gått på stan med Linnea idag efter skolan i alla fall. Shoppat lite tråkiga tjejsaker, (smink osv..) och RÖD hårfärg. YEAYY!! Ska bli skitkul att testa på något nytt.. Hoppas det blir så som jag vill ha det bara. Ska färga det i kväll i alla fall..

Men nu ska jag och Johan iväg till borlänge en sväng och handla lite och gå på systemet osv.. Brukar vara lugnare där borta.. Haha. H.a.t.a.r.m.ä.n.n.i.s.k.o.r. 

Lägger upp bild på hur håret blir senare... Nu ska jag bättra på sminket lite och dra iväg. Pöss
 
Röd färgbomb, hårfärg, dream matte mousse, mascara, eyeliner och massa randomörhängen som jag mest köpte för att jag behövde fler pluttar. lol.
 

Jävla dilemma

Är orangeare i håret mer än någonsin just nu. Ser faktiskt förjävligt ut. Trött på att se ut som en morot. Så på måndag ska det färgas bort! 
 
Frågan är bara om jag vågar bleka det en gång till utan att det går av..?? Tveksamt.. Eller om jag ska ha i en randombajsbrun hårfärg som är så lik min naturliga hårfäg som möjligt. (Så man kan låta håret vara ett tag utan att få synlig utväxt) ELLER om jag ska go bananas helt enkelt och ha i en knallröd färg..? Näst intill Rihanna röd..? Så det nästan lyser om en liksom. Vore ju lite spännande.. haha.

Ja, vad tror ni? Näääästan lite småsugen på skrikrött hår faktiskt! Någon som har tips på någon grym röd färg, som håller länge och ser väldigt stark och klar ut? Inte mörkrött!

Alla tips är uppskattade!
 

Hall0o0

.. tja! Tänkte passa på att säga hej, medans jag är hemma hos päronen mina. (Medans jag har en dator som funkar..) Och GISSA vad det var som var fel på min dator??? Lämnade ju in den på lagning för att fläkten var pajj. MEN det visade sig att det bara hade fastnat en fucking damtuss!!! 750 jävla kronor för det! (Fick inte upp luckan till fläkten hemma så jag kunde se...) Så det sög ju. Mycket.

Men ska hämta ut datorn på måndag i alla fall, så då jävlar är jag back on track. På riktigt.. haha 
Ska mysa med hundarna och Johan i hosjö idag i alla fall.. bada och dricka öl osv, medans vi har huset för oss själva.. hehe  Vill egentligen ut och röjja, men bättre att spara sig till nästa helg tror jag!

Skriver mer senare, nu håller jag på att laga mat fakiskt.. Pööss


 
 

Jag och prinsessan 06.00 imorse.. haha vi låg och kollade på The dog whisperer. Hon var nog mer intresserad än jag, haha
 
 

Hörs om ett tag

.. går fan inte att blogga. Tar fan en halvtimme att få igång datorn. En halvtimme att få upp internetsidan, en halvtimme för att få in bilder på datorn. Tar för mycket tid!

Så gör ett inlägg nu. Sen kanske jag bara skriver någon gång ibland, tills jag får tillbaka MIN dator som är på lagning. Haha, ni får faktiskt stå ut tills dess.. 

Nej.. nu stänger jag ned den här värdelösa dumburken och lägger mig i ett bad istället. Sen lägga mig i sängen och glo på sex and the city + plugga lite. Hörs när jag har bättre dator eller bättre tålamod. Puss.



 
 
 

No computer...

Tjenaaa guys! Tänkte bara säga att min älskade dator är trasig. Fläkten är pajj, så den blir överhettad och srsly KOKHET på typ 10 minuter och stängs av hela tiden. Och eftersom jag är jävligt rädd om datorn ändå, och inte vill att den bokstavligt talat ska brinna upp - då jag snart är uppe i 200 GIG (!!!) med bilder + filmer, ända från från 2004 fram till 2013, så har jag givetvis lämnat in den på lagning..
 
Dock sa dom att dom inte har tid att BÖRJA kolla på den förrän om ca en vecka.. Så blir troligtvis datorlös i ca 1½ - 2 veckor framöver. Vilket resulterar i en kass jävla blogg. Japp. Så nu vet ni det.

Eller, har en extradator här i lägenheten, men den är från 2000. Dvs mer än 13 år gammal. Så, den är knappt "blogg-bar" . + att jag inte har några bilder/program på den heller. Kan heller inte mobilblogga då min iPhone också är obrukbar. Laddarn är trasig. Så varit utan den i några veckor nu. Ledsen tjej blir jag när alla mina behövliga älsklingsprylar bara går sönder och kostar pengar som inte ens finns! Uääh...


Förövrigt är jag jävligt förbannad och lättirriterad these times. Vet inte varför. Kanske är för jag slarvat med mina helvets p-iller som vanligt, och fått lov att överdosera östrogen 2-3 gånger om dagen sen i torsdags för att komma ikapp på kartan. Kvinnliga hormoner är ju fan inte att leka med vet ni... hahah. Man blir ju helt tokig för ingenting. Ville bokstavligt talat slå ned varenda människa jag gick förbi på stan idag. EEHE!!! Tur jag är bra på att hejda mig ändå. Skulle ju bli lite knäppt annars. SO BE NICE PPL.........

ÄHH. Nu ska jag krypa ned i sängen och glo på Sex and the city och kramas med mina godingar som redan lagt sig! HUR MYSIGT?! Lovar att skriva något tråkigt inlägg imorgon med. Japp. Hörshäj.


Myytche gammal bild. Svartskalle och allt.

Tips - studentkrubb.se

Tänkte tipsa om en jättebra och enkel hemsida för oss fattiga studenter som älskar mat!  Alla recept där är superenkla, går snabbt att laga och är framför allt billiga.. Finns allt möjligt! In och kika..
Gjorde ett recept därifrån nyss - baconpasta! http://studentkrubb.se/

Ingredienser:

400 gram valfri pasta (4 port)
2 schalottenlökar
2 paket bacon
1 rödlök
1 dl mjölk
svartpeppar
salt


Gör så här:

1. Koka pasta enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Skala och hacka schalottenlök.
3. Skala och strimla rödlök.
4. Stek bacon i 2 minuter på näst högsta värme.
5. Tillsätt lök och stek i ytterligare 2 minuter.
6. Sänk till medelvärme och tillsätt pasta och mjölk.
7. Smaka av med salt och peppar och rör om ordentligt.
8. Servera!


Jäkligt enkelt och gott. 
 
Jag hade dock inte så mycket bacon, så hade i en massa räkor också.. Och tog vanlig lök + purjo istället för charlottenlök + rödlök. Gick bra ändå.
 
 

Heads will roll

Kort dag i skolan idag.. skööönt! Så sitter i lägenheten i myskläder nu och ska precis sätta igång med matlagning till mig, Johan och Keela. Ska testa något nytt.. heheh!  Men slänger upp några bilder från dagen hittills först! Aaah!


HAHAH, hade precis ätit innan här.. därav de ojämna läppstiftet..


ahah, HERREGYYYD. Aja... får va så nu. Lovar att det inte såg ut så först.... omgogmomg
 

 
Snö-fanskap - FÖRSVINN!!

Bild-summering

.. tänkte lägga upp lite randombilder från helgens alla bravader. Hann fan med mycket ändå.
Fest och röjj med diverse klasskompisar m.m i fredags, och igår blev det glo på hockey när grapparna spelade, dricka öl, sen ned på krogen och allt sånt. Igår var man rätt trött dock, så man hade inte så mycket energi kvar att "ha kul" med så att säga.. Menmen, bättre än att sitta hemma kände jag... Även om det var det man behövde. 

Idag blev det en slödag utan dess like... Kroppen säger emot efter ha druckit 3 dagar i veckan tror jag.. haha! Men nu blir det en nykter vecka tror jag. Ska försöka hålla mig till löning! :-) Men det har man väl hört förut.
Blev iaf att ta en lunch-bakis-dejt på pizzerian med Johan. Sen har vi legat i Hosjö och sovit hela dagen typ.. + hunnit med att städa, handlat mat och kollat på Johan Falk! Mysig dag.


BTW.. när vi ändå håller på. Naaajz också, att jag skulle lägga mig för en stund sedan. Och märkte då när jag lagt mig i sängen, att lampan i köket var på. Men tänkte "äh, skitsamma den får vara på under natten!!". Och nu när jag kollade (10 min senare) så är den släckt!!! Så blev sur och gick upp och satte på den igen. Och stänger någon av den igen ska dom se på fan. Brukar spöka här rätt regelbundet, så kanske är nå schysst spöke igen som vill att vi ska spara el eller något... hahah!!  

Aja, nä nu ska jag se film och somna.. Kom på att det är måndag imorgon.. *yey* Pussss.
 
Ja, dåligt med bilder

Just nu

Försöker hitta energi till kvällen.. hm. Chips är bääzt........ ahhhh!


-
destroyed. by vodka. fuck vodka. 

Happ. Hur mår man idag då ?

.. INGET VIDARE!! Haha, fyfan.. vafan dricker man sprit för??!  Usch vad pinsam man blir :) Snacka om att det är skillnad på alkohol och alkohol.. Åh. Jaja, hade kul igår i alla fall! Hann med sjukt mycket ändå.. Och hade så SJUUUKA bilder på kameran i morse när jag vaknade alltså. Haha, men rätt säker på att en viss person vill att jag behåller dom för mig själv.. HAHAH!!!!!

Nyss varit upp på donken med J och Keela och handlat lite bakismat i alla fall.. Så nu mår man ju lite bättre! Och nu ligger jag i soffan och svullar chips och chillar lite innan Linnea kommer hit.. Vi ska dricka en massa öl idag + kika på hockeymatch uppe på lugnet, haha! Sen blir det lite förfest hemma hos ett par vänner, sen drar vi ned på Pitchers allihopa! Så det ska bli skojj.. Bättre med öl idag känner jag.. Lugnare så, fyfan 
 
Lägger upp några "ursnygga" cambilder på mig och Linnea som vi tog innan vi drog iväg på partajjjj!





 

Away

 
 
 
 
 
 
 
 
Haha, fortfarande oranget hår.. Får stå ut några veckor till! 
 

Exakt ett år sedan..

Kollade tillbaka i arkivet i bloggen för att se vad jag gjorde för exakt ett år sedan. HIttade då dessa bilder, som då alltså är tagna 15 Mars 2012. ALL JÄVLA SNÖ VAR BORTA, OCH JAG GICK ENDAST I TRÖJA UTE!! 
Idag ett år senare, är i princip all snö fortfarande kvar och det är pisskallt. Ja, visst. Det är soligt hela dagarna, men det är ju inte direkt varmt för det. Åh. Haha...

Bajstråkigt randominlägg..


 
 
 

Friday

... så idag mår man! Ska laga lite mat nu åt mig, Linnea och Keela. För Linnea kommer hit en sväng, och då ska vi fixa oss lite, sen drar vi iväg på någon form av fest. Typ. Så kanske blir en rätt bra fredag trots allt. Woopeeliiiwoppee!!  Suger rätt hårt att man fattigare än en en kyrkråtta dock.
 

Just nu..;
 


 
 
 
 
 

Want this


Ryggjävel

Haha alltså.. jag måste vara helt galen när jag dansar eller något. Var ju som sagt ut och dansade och var brakfull i onsdags. Men efter någon timme på dansgolvet så pajjade min rygg totalt. Fick åka hem tidigt innan det stängde osv..(ok, var inte bara därför) Och på natten när jag kom hem var det ännu värre. Låg vaken heeela natten och typ grät/skrek på min förabannade rygg.. Kunde inte ens vända mig i sängen. Tog näst in till 2 timmar att ta sig från sängen till badkaret. Helt sjukt ont gjorde det. Haha..

Men ah, idag är det bättre i alla fall. Kan röra mig lite mer normalt, men dock gör den fortfarande ont. Men inte alls på samma sätt, så det är ju najs. 

Men ah, får se vad som händer ikväll. Hade planer, men som givetvis sprack. Ajaaaa får seeee.
Blir väl att ligga och dö en dag till. Woop!!!!½§½§!!1!!!


 

Jag och goshunden just nu

Let's do this

 
 
 

P!NK


Haha, åh..  ge mig sommar och rosa! 
 

Not your business.

Tänkte bara säga att jag tycker människor är bra patetiska ibland. Den relationen jag har med en vän/ex/whatever ska inte påverka relationen mellan mig och dess vänner/familj/yadayada...

Har jag nu en "intrig"/kalladetvadduvill med en person så är det mellan OSS. Det påverkar VÅRAN relation.
Och då behöver ju inte dess vänner/familj komma och "sympati-hata" eller typ töntigt nog ta bort en från fb. För med dom har jag en ANNAN relation som inte ens har med saken att göra. Sen finns det ALLTID två sidor av en story. Men folk vill visst gärna se sig som offer. Helt fantastiskt också att folk orkar bry sig så jävligt. Trött att folk inte har roligare liv än så liksom.

Jaja. Undra hur lång tid det tar innan våran underbara mänsklighet ska lära sig att sköta sitt och skita i andra.
Klyschigt ordval, men trots det verkar folk inte fatta innebörden. Tråkigt.
 
Och ja, ta åt er allihop :)




Cape of our hero

Här om dagen så släppte ett av mina favorit band Volbeat en ny singel inför deras kommande platta.
Omnomnom, I love it!! Dock tyckte jag inte den var något speciellt första gången jag hörde den, och jag hade faktiskt förväntat mig mer. Men när man hört den ca 3-4 gånger så blir den helt fantastisk. 


Can't wait för hela skivan.. åh! 


 
Jag och sångaren 2010 precis när dom hade släppt deras förra skiva "beyond hell/above heaven". 

Cozy

Sitter i lägenheten med Ida och myser! Vi är hundvakt så vi är helt ensamma här med Keela. Myyysigt!!
Ska käka lite pizza nu och dricka lite energidryck och snacka om livet.. Härligt med lite tjejsnack sådär ibland. Inte träffats på typ en vecka heller. Aaahrå.




 

Oh no, it's monday again

Åh, fett opepp på ny vecka alltså! Haha, men mycket tack vare att det är så nice väder så orkar man sig upp ändå! Ska vara i lägenheten hela veckan med Keela för att Johan jobbar. Och på onsdag ska jag och Linnea förfesta här sen gå ut och dansa på kvällen/natten. Så har ju lite att se fram emot ändå! Enklare då liksom.

Några tråkiga från idag:
 
 
 
Haha, tog bild med kameran genom mina solglajjer! Fett vintageee, hahaha
 
 
 
 
Fina prinsessan i soffan bredvid mig just nu :-)
 

Black & white

 
 
 
 
 

Hemma igen

Tillbringat hela lördagen och söndagen med Linnea! Idag har vi som sagt varit i rättvik precis hela dagen på en mindre hundutställning med hennes Diesel. Dock tyckte jag det var sjuuuukt mycket hundar ändå, haha! Love it. Vill ha minst en hund av varje ras just nu kan jag säga! Såg en asfrän nakenhund som verkligen var heeeelt naken, förutom mitt på huvudet där han hade en liten tuppkam, hahah så jävla häftig.

Aja, hemma nu i alla fall. Är totalt döööd. Så jäkla trött! Så ska dricka en till kopp te nu, sen lägga mig och kramas med min egna lilla byracka som tyvärr inte fick följa med idag :)


Lite bilder...;
 
 
Diesel och jag igår kväll :D

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Destroy em' with lasers

 

Gårdagen

Hade en liten myskväll igår! Blev massa god mat, "berättelsen om Pi" (ASBRA), ett långt natt-bad och massa sånt! Sen fick vi agera fyllechaffisar mitt i natten till borlänge och tillbaka, haha.. Passade på att sno med oss ett gäng cheezburgare från donken också, heheheh! ;)

Idag har jag tillbringat eftermiddagen med Linnea och käkat lunch på pizzerian.. Nu sitter vi och dricker en varsin öl såhär på lördags"kvällen", och ska snart iväg och handla lite inför senare ikväll.. Blir att vara tanter och kolla på melodifestvalen-finalen och käka tacos.. haha!!!! Och imorgon ska vi upp tidigt till Rättvik på hundutställning med hennes hund. Ska bli skojj faktiskt..

Men yallaaaaaaaaa, är jättestressad, så skriver mer sen. Puss
 
 
 
 
 

Säger väl god natt

Säger väl som sagt god natt efter en lång dag. Umgåtts med mina fina närmaste och haft det allmänt bra liksom. ♥ Så ska försöka sova i tid idag, så man orkar med att gå i skolan till fyra imorgon.. Sen ska jag försöka träffa Ida en sväng som jag inte har sett på heeela veckan. :( Sen blir det att laga god mat och kanske ta någon öl osv.. Omnom!

Men ah. Inte tagit några nya bilder. Busy busy. Så ni får en gammal en. Bättre än ingen alls kanske. Vad vet jag. Ska vara asduktig med kameran imorgon tänkte jag.

Meeen, nu ska jag och Keela skeda och få våran skönhetssömn! Sweet dreams..

 

BACK HERE!

.. IGEN!!!! För sista jävla gången. Srsly.. 

Sorry for being frånvarande. Men har typ inte varit hemma på en vecka + att nattstad.se SÖÖÖG!
Bilderna blir jättesmå och dålig kvalité, det är reklam tammefan överallt, bloggen är allmänt opersonlig, alla bloggar på nattstad ser likadana ut, plus att man får spamkommentarer från massa andra fjortisbloggare HELA TIDEN som spammar om deras smurfbloggar som är precis som alla andra.

Tänkte ge nattstad.se en chans, men den var verkligen inte min grej alls. Vill ha MIN blogg liksom.. Så nej.
Men nu är jag här igen, så jag kommer igång fo' real snart igen. Promise. Puss så länge!


Idag..

Massor av randombilder från helgen! ;)




































Skriver + lägger upp bilder imorgon

Heeeeey, råkade visst bli lite av en utgång igår också. Blev lite förfester osv, sen ned på etage och däääänza! Var rätt ok. Tror dock jag fått liiiiite för mycket av det goda just nu. Så nästa vecka blir det nyktert! Ska vara tant och kolla på Melodifestival-finalen med Linnea + gå på hundutställning, haha. Men det blir nog skojj!!

Var på aquanova hela dagen idag med Ida också. Bakis och jävlig. Men vi hade det mysigt och askul ändå. Gick på relaxen också, med bubbelbad utomhus, meditationsbastushowbastu, osv osv. Awesome.
DOCK var det nå jävla idiotblattegäng i 20-25 årsåldern som var på oss HELA TIDEN. När jag och Ida gick förbi dem i poolen så tog 2 av dem mig på röven under vattnet. Gav dom fingret rätt upp i nyllet, men då blev dom asförbannade och fattade inte varför jag gjorde det?! Nä, fyfan. Ska vara glad att dom så pass lindrit undan! Åk hem dit ni hör hemma förfan, här i Sverige respekterar man faktiskt kvinnor. 

Aja. Är astrött just nu, så slänger upp alla bilder imorgon istället.. Måste sova nu! Puss.


Gammal bild ur arkivet


Hello. Again.

Sitter hemma hos Linnea just nu. Vart utgång igår också som sagt! Hehe.. wink Var fan riktigt kul! Först var vi på förfest i någon replokal här i stan, sen blev det Pitchers med lite folk, hann även med en dans inne på etage på slutet.. laugh Var riktigt lyckat faktiskt.

Så nu ska jag och Linnea iväg och käka lite mat, sen dra hem till mig och fixa oss igen, för ikväll blir det
utgång i Borlänge! Dansa satan är väl mottot för ikväll! Hööööörs


Yesterdays



Linneas fina hund Diesel


Också en bild från igår, UTESERVERING FTW!!!!


Sunnyday

Tjaaaaaa, gör bara ett jättesnabbt skitinlägg. Ska fixa mig lite snabbt sen dra iväg till stan och möta Linnea och gå på bolaget och handla lite till ikväll + imorgon.. Blir att ta en "lugn" utgång idag, på Pitchers, utan dans osv. Men skönt det ibland också. Älskar Pitchers så!

Men hörs senare, slänger upp lite bilder från dagen hitills...




Haha min otroligt nyttiga frukost.. whatever it's friday


Imorse när jag var ut med hunden.. härlig himmel!

Haha min käraste farbror i sängen imorse.. 







Hangover thursday

Blev en utgång i Borlänge igår som sagt med Linnea! Blev en heeeeel del alkohol + jäkligt mycket dans + dansbattlehahahah. Nä, men det var helt ok! Drack en sjukt skum shot också. Det var ren sprit, BLÅBÄRSSOPPA, och SPRUTGRÄDDE!!!! frown Fyfan, vad den inte var god. Haha! Kör nog helhjärtat på fireball i fortsättningen faktiskt.. Fint'ää!!

Förövrigt så har jag sovit i princip hela dagen idag.. Sen på kvällen har jag umgåtts med Keela och Johan. Vi har käkat bakismat på donken + tagit en promenad osv. Trevligt.

Nu ska jag käka chips, dricka cola och kolla på andra avenynHörshäj.


Finmiddag.. ;)

Linneaaa!


Jag igår innan vi gick ut..!!


Bakis i morse..


....


Top of the world




Doggyday

Umgåtts med Linnea, hennes hund och Keela idag. Tagit en längre promenad samt varit till hundrastgården och träffat en massa andra hundar. Trevligt som fan. Finns nog inget bättre än glada hundar. Resten av kvällen kommer tillbringas ensam hemma i sängen framför massa bra filmer så man är pigg tills imorgon, för då blir det utgåååång wink


Just nu...


Haha jag och Linneas lilla vovve.


Min saknade och älskade hund Keela :-)


Haha idag var hon "lite" grinig dock..




Carrothead!

Haha, heter numera Carrot i efternamn! Men ändå rätt sjukt tycker jag att jag kunde bli så pass ljus (efter att ha kolsvart hår i 7 år) efter bara 3 st blekningar! Så tips är, om ni vill bleka håret, att använda blekningen från Hellen Mood. Så jäääävla grym!! Bleker som fan, håret blir inte så slitet och torrt som det blir av andra blekningar, och det är framför allt den billigaste blekningen som finns. Mellan 40-50 kr beroende på affär. Helt klart bästa blekningen jag testat! wink Dessutom kan man ha i den upp till 60 minuter.

Men ah. Så nu ska jag vara orange i en månad ca, sen får vi se om jag vågar bleka en 4e gång, när håret fått vila lite..




Sugen på morot..? ;)

#godmorning


Haha, åh. Jag är så jäääkla orange i håret nu alltså! wink Men nu får det fan vara så om jag ens vill ha hår kvar...  Aja, hellre orange än grönt! Nyss vaknat i alla fall.. ska städa upp "lite" i rummet, sen ska jag nog iväg och hämta Keela och dra ut och gå en sväng. Får se! Vet inte om jag vågar ta hit henne än då hon nyss har löpt... hmhm.

Hårfärning + red bull

Detta är min syssla för natten... *hjäsp*




Haha blir asljust högst upp och typ mörkoranget i längderna.. menmen whatever. Bara hår.

Well well

Satana perkele vad trött jag är. Flängt runt och shoppat hela dagen med Ida i Borlänge.. Haha tog 6 timmar!!
Men äntligen är man hemma i alla fall. Sitter med en sista blekning i håret just nu. Sen får det räcka för ett tag så håret får krya på sig lite..



New in


Lite energidryck as always, rosa skrubb handskar, handkräm och blått nagellack

Mer hårfärg...


Snygga underkläderomnom

Trosor fram..

Trosorna bak, haha ;)


Oversize tröja

Grönt sportlinne


Skitsnyggt svart linne från carlings


Och en ny grå hoodie! Min förra var så sliten och sunkig.. haha

SHOPPINGTIME @ BLGE

Drar iväg till Borlänge nu och shoppar lite med Ida! Så hörs väl sent ikväll någon gång!! laugh Ska nog köpa mer hårfärg bland annat.. Ska bleka med egna hår liiite till i längderna som sagt. Svårt att få det lika ljust som det andra :-( 


Ajasee ya s00n.





New hair!

Köpte 6 st hårfärger idag.. har redan färgat slut på alla! Så nu är det svarta borta! DOCK blev det givetvis oranget som satan. Men det får man räkna med när man ska bli av med så mörkt hår som jag hade.. Men hade i en askblond efter två blekningar + använde silvershampoo två gånger. Så nu är det mesta borta. Detta får duga tillsvidare. 

Men ska köpa mer blekmedel/slingmedel imorgon. Så ska jag bleka mer i veckan eller så. För längderna i mitt EGNA hår är fortfarande väääldigt mörkt. Så det vill jag få bort så fort som möjligt så det passar in i löshåret bättre. 
Tänker fan inte gå utan löshår. Nej. Nej. Nej. Då ser jag hellre lite halvknäpp och orangehårig ut tills håret är som jag vill ha det..!! laugh














Work in progress...


Haha fyfan va fult



Hahhahaha... Tur det blev chips och groggvirke kvar från festen igår! Det gillade Ida..


energidryck + färga hår liksom


Under tiden.. första blekningen


New hair!

Köpte 6 st hårfärger idag.. har redan färgat slut på alla! Så nu är det svarta borta! DOCK blev det givetvis oranget som satan. Men det får man räkna med när man ska bli av med så mörkt hår som jag hade.. Men hade i en askblond efter två blekningar + använde silvershampoo två gånger. Så nu är det mesta borta. Detta får duga tillsvidare. 

Men ska köpa mer blekmedel/slingmedel imorgon. Så ska jag bleka mer i veckan eller så. För längderna i mitt EGNA hår är fortfarande väääldigt mörkt. Så det vill jag få bort så fort som möjligt så det passar in i löshåret bättre. 
Tänker fan inte gå utan löshår. Nej. Nej. Nej. Då ser jag hellre lite halvknäpp och orangehårig ut tills håret är som jag vill ha det..!! laugh














Work in progress...


Haha fyfan va fult



Hahhahaha... Tur det blev chips och groggvirke kvar från festen igår! Det gillade Ida..


energidryck + färga hår liksom


Under tiden.. första blekningen


Long day

Haft en riktig långdag med frugan. Åkte in till stan i förmiddags och kom inte hem förrän runt 18.00.. Haha!! Ni kan se vad jag köpte i inläggen under!! wink Sen hann vi med en lunch/middag/whatever på Tzatziki också! Mysigt osv.

Och sen har vi tillbringat resten av kvällen hemma hos mig. Har snackat massa skit och jag har färgat håret. Tre gånger dessutom.. Haha..  Är så jäkla trött nu alltså. Hållt igång sedan sju i morse.... var dessutom full som en gris igår. Känner mig fortfarande bakis. Menmen, tur det var värt det wink


Jag idag på tzatziki.. haha givetvis köpte jag mig en återställare...

New in

Tänkte lägga in allt jag fick igår + det jag köpte idag i samma inlägg. Orkar inte göra två st inlägg.. haha! ;)



Fick en massa vin! El perfectooo


Och världens snyggaste partyglas av Linnea!


Dessa snygga smycken


Haha och återigen - dildon!!! Sjukt grym hahahah
Fick dessa skor av Lina också, omnomnom.. najs i vår!Sen har jag köpt "lite" hårfärg och silvershampoo.. ;)


Sen köpte jag massa nya snoddar, ett knallrosa linne, en pälskrage


Köpte dessa skor också, hahah galna. Miss Kloss-fot , woooppewoooppee!!


Samt ett par militärlegging och 3 st trosor, mums


New in

Tänkte lägga in allt jag fick igår + det jag köpte idag i samma inlägg. Orkar inte göra två st inlägg.. haha! ;)



Fick en massa vin! El perfectooo


Och världens snyggaste partyglas av Linnea!


Dessa snygga smycken


Haha och återigen - dildon!!! Sjukt grym hahahah
Fick dessa skor av Lina också, omnomnom.. najs i vår!Sen har jag köpt "lite" hårfärg och silvershampoo.. ;)


Sen köpte jag massa nya snoddar, ett knallrosa linne, en pälskrage


Köpte dessa skor också, hahah galna. Miss Kloss-fot , woooppewoooppee!!


Samt ett par militärlegging och 3 st trosor, mums


Good morning..

Hade en superbra födelsedag igår! Dock kunde ingen av mina närmsta vänner komma av diverse anledningar, så det var ju skittrist sad Men Linnea som till och med var magsjuk kom hit ändå och sa grattis och gav mig presentus!! SÅÅ snäll. Fick världens snyggaste dildo, hahah. Ljusblå, kan snurra och vibrera som fan. Fanns 7 olika program, haha så sjuk! 

Men kom en hel del folk ändå faktiskt! Dock blev det sjuuuuukt stressigt.. hann inte med allt jag hade planerat, menmen!  Och trots jag bjöd alla på shottar och typ 6 drinkar var så har jag sjuukt mkt alkohol kvar. Kung!! Längtar till i sommar när man kan ha poolparty osv! yes Hade en prinsesskrona på mig hela kvällen/natten igår också.. Och när jag kom hem mitt i natten så satt den fortfarande på. Alltså har jag åkt ensam hem på nattbussen med en jävla prinsesskrona. Hyfsat pinsamt. Jaja.

Men ska iväg och köpa hårfärg nu! Får se om jag bara gör det ljusare, eller om jag slänger i en röd också.. 
Vad tror ni..? Sen ska jag och Ida och käka lite lunch på tzatziki! För övrigt så blir det en jäävligt lugn söndag.. Man känner ju att man lever om man säger så!


Uuuuuuh vad brudarna var avis ;)


Tog bilderna av dom andra, haha.. tog inga själv som vanligt :(( Hade fan inte tid haha


Let's do this

Jäääkla krångel. Men får göra det bästa av det antar jag.

Fått asbra presentuuus än så länge iaf! Fick presentkort på pitchers (HAHAH), och ett på hm, ett på gina tricot, och ett på sf bio! Sen lite pengar också, ett par nya jeans (mina förra gick sönder), och ljust löshår!! (Ska färga det tids nog..)



Men ah, vi kör väl. Skåååål!







Systemoskulden - TAGEN!

Kom precis hem från stan. Shoppat loss inne på bolaget for the first time! Gud vilken frihet, haha.. Kom då inte hem tomhänt iaf .. heart

HÄR SKA DET DRICKAS!! 




Fick dessa superfina blommor och pengar av Linneas söta mamma och Linnea! Såå fint :))))

Let's get outta here

FÖRST VILL JAG GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!! 20 JÄVLA ÅR, WOHO laugh 


Så ska givetvis ned på bolaget nu och handla en hel sportbag med alkohol till kvällen! Ska som sag ha fest här ikväll, så då behövs det resurser, samt en massa extra resurser. Har fått en presentkort på systembolaget, så det var ju perfekt.

Sen blir det hem och fira mig med familjen osv, sen kommer några vänner hit och hjälper mig fixa i ordning huset inför kvällen, så det blir lite mer partyvänligt! Sen vankas det BRAKFEZT!


Så hörs en annan gång!



Hi again

Har varit lite rörigt i livet just nu och har väl hänt en del, så ja, därav försvann jag mer eller mindre ett tag..
Menmen.. Har varit iväg idag och shoppat det sista inför min 20årsfeeezt som jag ska ha på lördag också! wink 
Kommer nog bli riktigt skojj! Planerat lite lekar och dittan och dattan osv.. Bara alkoholen som fattas typ... Men den ska jag premiärshoppa på morgonen i övermorgon!

Och tomorrow är det sista dagen på praktiken på Hosjöskolan också. Lite sorligt. Kommer sakna ungarna.
Men ska ta med mig massa bakelser och bjuda på som ett sista avsked, haha!



Lite pryylz 2 the fezt.. groggvirke, snacks, plastkronakungakrona till mig, shotglasvolangerbalonger osv haha! 


Härom dagen... 


Let's do this

Blev en rätt kul utgång igår i borlänge faktiskt.. kul med nytt ställe, nya människor and so on. Då kan man ju passa på att skämma ut sig lite extra, haha. Sen blev det väl vissa missöden, men så är det väl alltid. 

Idag har jag haft lunchdate med Linnea i typ två timmar, sen har jag varit iväg och köpt en massa saker till min 20 årsfestPartyhattarna som saknas bara wink


Partey-time

Tjululu, ska snart dra iväg och hämta älskade Keela. Ska gå en sväng runt sjön och busa lite! no Sen ikväll blir det rajjrajj med lite tjejkompisar. Förfest hemma hos mig, sen drar vi mot borlänge och möter upp ett gäng från Örebro och dansar och partar lossssssssssssss laugh Hörs senare, nu ska jag klä på mig och rensa upp i rummet sen igår.....




Yeszzbåx




Lite från igår då.

Hade det supergött hemma hos mig igår med min andra halva. Vi drack cider, badade, snackade skit, käkade chips, lyssnade på go musik, färgade ögonfransar + bryn, bytte piercingar, målade naglar och fixade oss fit for fight rent allmänt. Ibland lär man. 

Some pics.. 



Får ju egentligen varken kyssas/pussas nu med piercingen. Men har t.om druckit alkohol två dagar i rad nu, och det har inte blivit värre så vafan!!! wink

=)


Spakväll!

Blir en lugn hemmakväll idag och vila upp sig lite med Ida. Vi ska ju ut imorgon igen så, vi behöver en dag och vila upp oss lite wink Vi ska äta tacos, bada badkar, ta en cider, färga ögonfransar & bryn, raka benen, måla naglar och snygga till oss lite inför morgondagen! Woopwoop. Inte för att vi ser ut som en påse skit annars men, höhö.

Supermys ska vi ha i alla fall! Mjooooröösåatte.



Gårdagen i Säter.

Hade askul igår i Säter med hjärtat. Dansade helt galeeeeeeet och hade det awesome. Blev "lite" alkohol också. Gick bra med tungan ändå faktisktwink Lite speciella människor där dock... Både inside and outSån schysst polare också som åkte ända dit och hämtade oss mitt i natten också.. phuu :)

Awesome ending of the week.






Maybe we should stop pretending

Drar iväg en sväng, hörs later






Skål på en torsdag

Drar iväg till Säter med Ida och firar in Happy Valentines day! no Ska dansa loss och bli lite småfulla (?)! Vardagslyxahrå. Hoppas ni också får en GRYM kväll!

PUZZZZZZZZZZZZZ!!!1!111!1!!!





Black and white


Chillsöndag

Hellööööw. Blir en lugn ligga-hemma-i-sängen-söndag idag. Pallar inte träffa folk nå. Har så jäkla ont i tungan fortfarande. Är massa sårskorpor osv i hålet + att tungan är jäääävla uppsvälld nu så det går inte att prata för fem öre, och tänderna har blivit ingjutna flera mm i sidan på tungan. Ser helt galet ut.
 
Så ah, blir en lugn kväll i sängen med massa vatten, isglass, coca cola och annat tråkigt flytande som inte mättar ett skit. Woopwoop. Nä, men jag ska inte gnälla. Vill man vara fin får man lida pin.. Ugh.




Gör en party-playlist tills jag fyller år, woopwoop. Blir gaaläät


Girls night

Myser som satan med hjärtat mitt! no



Försökte äta pizzan i nästan tre timmar, men gick inte ändå.. =( Tog 1-2 mm per gång.. ahha.. Och energidrycken sviiiiideeeer på tungfan.


DONEEEEE

Äntligen sitter skiten där! Men fasen vad ont det gör just nu.. Jättesvullen, kan inte prata alls, och försökte äta mjuk pizza nyss, men det gjorde skitont och var jätteobehagligt så gav upp direkt :( Uuggh! Nä, hoppas det lägger sig snart, innan hetsiga jag ger upp, haha!



Till praktiken

.. sen blir det att dra mot borlänge! Så hörs sen när jag är hemma hos Ida. PÖZZZZZZZZZzzzZZz

 

Piercingdags!

Juste imorgon har jag piercingtid! Ska pierca tungan. (ÄNTLIGEN!!)
Har alltid velat haft det och fattar väl egentligen inte riktigt varför jag aldrig gjort det... Har väl inte haft pengarna tror jag. Men får denna piercing av min vän Ida, som en tidig födelsedagspresentHaha, vi brukar ALLTID ge varann en piercing när vi fyller år.



Whae

Haft en rätt ok dag ändå! Somnade rätt sent igår eftersom vi var borta hela kvällen + drack en del alkohol.
Så idag var väl ingen enkel dag så att säga.. Men efter praktiken drog jag ned på stan och mötte upp Linnea + ett par andra från klassen. Vi käkade mat på Tzatsiki och hade det allmänt nice..

Men nu ligger jag äntligen i sängen och varvar ned med en energidryck.. haha, ok lät konstigt..
Så ska försöka somna ny till fråga olle, så man är piggare imorgon. För imorgon blir det att sleepa hemma hos Ida och ha en riktig tjejdag/kväll/natt. Mysigtlaugh
 

Svar på frågor

Fick en jättelång och fin kommentar igår på bloggen. Och i slutet av kommentaren så hade personen i fråga ställt lite frågor som denna ville att jag skulle svara på i ett inlägg.

Och, ja. Jag har väl inget bättre för mig, så jag svarar på frågorna här nedanför! laugh



Vad ser du framemot mer i 2013?
Oj.. mer party och mer äventyr. Massa spontantripper runt om i Sverige, festival, Spanien, Stockholm osv.. Bara leva galet. You only live ones. Eller ja, det är väl det jag vill i alla fall, sen får vi väl se hur det blir..

Har du piercing i din navel ? kan du i så fall lägga ut en när bild på den ?
Ja, det har jag. Tog den 2008.. men växte ut en hel del fram till 2011. Så tog ur den i ett halvår, och tog om piercingen förra året. Gjorde innihelvete ont andra gången, då det var fyllt med broskbildning. Tog ca 5-10 sek att få igenom kanylen.


 

Hur är en perfekt vår dag för dig och vad tycker du är fint med våren ?
Öh, haha vilken fråga.. Jadu. Det klassiska. Fåglar som kvittrar, vatten som rinner längst gatorna, sol som värmer, solglasögon, kunna ha lätta kläder och höga klackar, se knoppar på träd och blommor osv. 

Vilken linje på gymnasiet går du trivs du är det en rolig linje att gå vad får du göra ?
Gick H&R förut, men nu går jag barn och fritid. Och ja, jag trivs faktiskt för en gångs skull. Och jadu, man lär sig sociala sampel, barns utveckling, ledarskap osv.

Hur tror du 2013 blir jämfört med 2012 för din del ?
Jadu, jag gjorde så mycket 2012 som var GRYMT. Massvis med kryssningar, resor ned i Sverige på spelningarsjuuuukt mycket festande osv.. Så blir nog svårt att toppa det faktiskt. Men ska försöka sikta på att detta år blir ännu galnare och ännu mer händelseriktwink


Vad händer på sportlovet ?
Vet inte riktigt än. Ska försöka dra ned till Stockholm en sväng i alla fall med Linnea och shoppa och festa satan! Sen en kryssning kanske, eller om det blir vid Mars-löning. Får se!

Har du tagit studenten eller gör du det nu till sommaren ?
Skulle tagit den förra året. Men som jag skrev längre upp så hoppade jag av min förra linje, och kommer där med inte ta studenten förrän 2014.

Några planer på vad du vill göra efter gymnasiet ?
Skaffa jobb, eget boende och dra från Falun och upptäcka nya människor och nya äventyr! 

Dina framtids drömmar ?
Jadu, vill helst inte tänka på framtiden så. Det blir vad det blir.

Om du vann 1 miljon vad skulle du göra då ?
Köpa mig en egen lägenhet och en mops.


Idag dårå

Kom precis hem från Elvis-föreställningen. Den var riktigt bra faktiskt. Kul som fan var det. laugh
Hann med lite pizza på american take away efter också! Och nu ligger jag, och hundarna i sängen och dricker öl, käkar chips och kollar på Grease. Mysigt avslut känner jag.

Slänger upp några få bilder från idag innan vi ska sussa... 


 
 
 
 
 
 

GE FAN I

... att göra reklam för era tråkiga bloggar på MIN BLOGG!!!



IM BLUE

... dabadiie! Nu ska jag bara hem och vända sen drar vi iväg till grannstaden på Elvis-show! Ska bli sjukt kul. Två av Elvis riktiga dräkter som då aldrig blev färdigsydda har nu denna snubbe på sig + att han i efterhand spelat in flera låtar som skrevs åt Elvis innan han dog, men som just av den anledningen inte hann spelas in då.

Ajaaa, blir nog bra. Hööres
 

idaaag

God natt!!

Hörs imorgon efter Elvisshowen. Lär ju komma ihåg att ta en massa bilder då.. Är fan kass på det. Riktigt kass. Tar till mesta dels bara kort på helt ointressanta saker i ointressanta stunder. Men när faktiskt har roligt, så glömmer man ju bort kameran. Pretty logic ofc.

Hm.. Jaja. Får väl skriva en lapp i pannan. Hur som helst. Både mammsen och pappsen jobbar natt idag, så jag och hunden snor deras säng ikväll. Vill också ha en stor säng. Buuhu.

Nightynighty!

 

And here we are

Tänkte väl mest säga att jag lever och mår bra liksom! Men blir bättre på bloggfronten så fort min praktik är klar. Trust me. Är liksom det enda jag gör och orkar med om dagarna i princip.. Sminkar mig inte ens och har stora huvtröjor jag gömmer mig i hela dagarna.. Men jag trivs som fisken i vattnet på min praktik. Mycket bättre än dagis! Sjukt roliga ungar och arbetsplatsen i sig är FABOLOUSHahah, nä usch, nu lät jag som Jonas Hallberg....

Hur som helst så saknar jag skolan som fan ändå. Sovmorgonar, träffa vänner, och att röra sig utanför lilla Hosjö rent allmänt... Menmen "bara tre veckor kvar!

Setat och planerat för min 20 årsfest som fan också. Bara två och en halv vecka kvar. Då jäklar ska jag köra all in. Ska hyra in limousin ned till krogen, köpa ballonger, diskolampor, massa partyhattar, fixa en bål, tävlingar med pris, tilltugg och välkomstdrinkar och hela köret. Allt eller inget när man fyller 20, så är det bara! wink






Really want this


Faaaaasen vad jag älskar denna tatuering! Riktigt grissnygg. Älskar det rosa, placeringen och att det är liljor istället för rosor. Gjorde den lite kvinnligare faktiskt. Diggar satan, men frågan är om man vågar? Probably not..

Gårdagen..

Blev fest igår som sagt, var riktigt kul faktiskt. Hade en massa frågesporter osv, jag körde en sexfrågesport bland annat, hehe wink Var jämt som satan, men tjejerna vann givetvis! Sen drog några av oss ned på krogen som avslut. Men idag blir det lugnt som fan hemma. Vi ska käka pizza, kolla på film och ladda batterierna inför måndagen.. 

Men ah, lägger väl upp lite bilder från gårdagen dårååå.

 
 
 

God morgon...

Nyss vaknat, la mig svintidigt igår för att vara jag på en fredag.. (eller jag i huvudtaget), runt halv ett typ.
Och sov till nio. Så jäkla skönt! Ska duscha nu + smörja in mig med b.u.s, färga ögonfransar/bryn och så vidare.. Sen kommer väl Linnea hit lite senare, så ska vi ta en cider och peppa inför kvällen, då vi ska iväg på parttteeeyyyy! Blir nog roligt. Fulla ska vi då bli i alla fall! laugh


 


Exactly

Haft en riktigt grym dag idag! Kort och rolig dag på praktiken med ungarna. Slutade kvart över ett. Mötte upp Ida och drog mot stan. Käkade lunch på Tzatsiki och snackade massa skit! Sen drog vi ned på stan och shoppade lite, fixade alkohol till imorgon osv.. Hann med en afterwork på Pitchers också! Killen i baren erbjöd mig jobb där också faktiskt, när jag stod i baren och beställde! wink Jobba helger/kvällar som servitris.. Dom var i behov av snygga tjejer sa dom! Hahah.. Sen är jag väl iofs lite av en stammis också.. Och Ida är ju utbildad bartender, så hon kanske också skulle få börja jobba.

Vore rätt kul faktiskt.. + att jag är i stort behov av pengar + egen lägenhet framförallt. Är faaan på tiden! Har ju aldrig fått bott ensam än. Bara med familjen & pojkvän osv.... Men ah, får se hur det blir. Ska förbi i veckan och snacka med dom + lämna cv osv. Får hålla tummarna.

I alla fall, så har jag och Ida haft en kanonkväll här hos mig. Planerat lite inför 14 februari, då vi ska iväg på äventyr i Säter, + färgat håret på oss båda, dansat, sytt hår, osv osv osv!




I guess that's true


Pure love


Facelook

 
 
:D

Todays du vet

Var ned i falugruva idag som sagt med ungarna på praktiken.. så slänger väl upp några sketna bilder
från dagen, innan jag drar iväg till stan en sväng och möter P

Pössssss



Min fina kille
 

 
 
 
 
 
 
 

My whispering heart

(Skulle vara upplagt imorsekl 06.00 men glömde trycka på spara....)

Wääh, nyss vaknat.. sitter i sängen nu och äter frukost, lyssnar på disneylåtar och kramas med hunden.
Ska fixa mig lite snabbt alldeles strax, sen bär det av mot skolan. Vi ska ned med kidzen i falugruva idag och kika hela dagen. Skööööj!! Vet liksom inte riktigt vad jag ska blogga om medans jag är på praktik, känns det som. Finns inte så mycket att skriva, då man inte har ork till någonting annat än just det i princip.

Aja, lä kila. Hööörshäj!
 
 

Suddig, but anyway?

Obvious



Tsss.... ;)

Earlier

En egoistjavisst-bild från praktiken imorse.. Slänger in en ny grym låt med Infected mushroom också. Finfinfinfinbit!
  

Spring, come over here plz

 
Yumyumyum!!! Så förbannat jävla trött på all snö och slask. Ge mig vårsol och värme så man slipper dessa extremt tråkiga, fula vinterjackor och platta skor..... :(

Where do I belong

Precis tagit en promenad med hund och päron några km.. Behövdes verkligen. Snacka om underskattat.
Nu ska jag lägga mig ned i sängen och kolla på lite serier som man kan somna till.. Man blir helt slut på praktiken. Måste vara med och allert precis hela tiden.. inte van för fem öre.

Nej fyyyfan vad jag vill ha helg nu! Och nästa månad, så jag kan byta hårfärg! Exating exating!



Back.

Okok, ber väl om ursäkt för mitt uppehåll på en halv vecka. Rätt illa!! Så, som sagt - SORRY FÖR DETwink
Men har varit helt slut som människa, varit allmänt off, haft det pisstressat, och inte orkat med vare sig blogg, människor eller någonting annat de senaste dagarna. Men ahNU jävlar. Men, jaha. Vad har hänt sedan sist..? Blev fest i lördags i alla fall, var jävligt skojj! Sen avslutades kvällen på krogen. Och det var tyvärr inte lika lyckat. Massa idioter överallt, och tjejer som bokstavligt talat VILLE ha bråk. Uääghhh!! Man går väl ut för att ha kul med sina vänner, inte för att söka konflikter? Man slutar då aldrig förvånas.

Annars har det varit lugnt som fan. Börjat kolla om serien Andra avenyn också, haha. Sån jäkla nostalgi.. 
Har även börjat min praktik på Hosjöskolan. (Lågstadie med klass 3). Helt ok! Ska vara där till sportlovet.. Så är lite av en personlig assitent till vissa med specialbehov så att säga.
 


YESTERDAAYS!

Blev utgång igår som sagt!  Mycket trevligt faktiskt. Skulle bara chilldricka, gick ju sådär. Blev rätt brak-kalas ändå.. haha! Men varför inte liksom - YOLO! Nä, fan vad jag hatar det ordet, uuh


Ego jaaag woho.

 
 
 

Middag + utgång

Kom precis hem från skolan/stan. Handlat lite grejer till hamsterråttanhårinpackning och energidryck så man håller sig vaken resten av dagen. wink Blir dock snart att dra ned på stan ännu en gång. Måste skaffa mig en mobilladdare, nytt smink, samt en kasse alkohol så man överlever denna helg också. Sen ska jag ut och käka grekisk mat och ha det allmänt jättenajs. Sen ska vi hem och fixa till oss lite sen drar vi ned på Pitchers resten av kvällen/natten och dricker en jävla massa öl. Omnomnom

 
 
 
 
awesome frulle du vet

Healthy hair - tips

Undvik slitet hår genom att krama håret torrt med handduken istället för att gnugga.
För silkeslent hår, applicera en djupverkande inpackning, linda in håret i aluminiumfolie och blås varm luft med fönen i 5 minuter.
Massera hårbotten 3 minuter dagligen för att öka blodcirkulationen och få håret att växa snabbare.
Håll håret mjukt året runt genom att använda leave-in balsam innan du går ut för att skydda håret mot UV-strålar som torkar ut håret, även på vintern.
Unvik slitage, använd värmeskydd på nästan självtorkat hår och föna sedan.
Tappar du mer hår än vanligt? Då är det dags för en klippning.
För att absorbera fett i hårbotten, använd babypuder.
Skydda håret från uttorkande klorin. Applicera balsam i torrt hår, sätt upp håret i en knut och simma sedan.
Snurra du håret runt fingrarna? Sluta nu för att slippa kluvna toppar senare.
Undvik slitage, applicera balsam på hårtofsarna innan användning.
Öka hårets styrka genom att äta svavelrik mat som ägg och kål.
Håll färgat hår friskt genom att endast färga utväxten, inte hela håret.
Applicera leave-in conditioner i vått hår för att göra det lättare att kamma.
Krydda maten med peppar och ingerfära som ökar blodcirkulationen och får håret att växa snabbare.
Applicera balsam i hårrötterna vid kliande hårbotten.
Har du mjäll? Låt mjällschampot verka minst 5 minuter innan sköljning.
Håll fönen minst 20 cm från håret så det inte bränns.
Drick minst 8 glas vatten om dagen för både huden och håret.



Pictures of today

Haft en riktigt bra dag idag. Sovit ut för en gångs skull, sen träffat en mycket saknad vän, snackat en massa skit, käkat pizza, planerat framtiden och skapat en massa sommar-planer! Kommer bli sååå nice. Can't wait

 
 

Haha slapppptt

mmmmmums..


Pizzadejt

 Ska snart kasta på mig kläder, solbrillor och springa ut mot bussen. Sen blir det träffa Ida som jag inte träffat på år och dagar. Har så sjukt mycket att snacka om så man vet inte vart man ska börja.. haha. Blir en pizza på det också, bara för att det var så längesedanhöhö.

Skriver när jag är hemma sen,yeyeye..


 
 
 

Hörs imorgon istället..

Omg, Linnea sov hos mig igår. Vi låg uppe till ca 06.00 imorse och pratade om allt möjlgt och gjorde väl allt förutom det vi skulle. Uschhh, haha... Så hyfsat döda i skolan idag kan jag säga! 

Men ah, vi hörs imorgon när jag har tid istället. Pussos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAH





SKOLAAA...Ahh

 

Favorit i repris


Mmm, hade väl inte tackat nej om man säger så! Våren får jättegärna komma typ.. nu. 

Aahmaagaad

SickLa mig 20.25 igår och somnade dirr och har sovit som törnrosa själv hela natten! SÅ jävla behövligt och skönt. La mig liksom 6-7 timmar tidigare än vanligt. Snacka om att det känns skillnad idag när man gick upp. Var liksom skönt att gå upp och man kände sig utvilad. Trodde inte man kunde det, men jorå.

Ska dricka upp mitt te snart, sen börja fixa mig och kolla på någon mysig disneyfilm samtidigt. Blir lite roligare då. Sen bär det av mot en lång skoldag. Sen blir det troligtvis plugg + träning med Linnea här på kvällen och fixa klart massa grupparbeten som vi som vanligt släpar efter med haha!

Pösssss!

 







Blue and black


Mmmmums! ;)

Study + exercise

Effektiv dag idag. Var i skolan 4 timmar extra, tog en snabbfika på waynes med Linnea efter skolan, sen hem och träna och plugga ännu mer. Haha, wäähh..

 
 
 
 

All you have to do




School-time

Usch vad opepp.  Men vad gör man inte.. lä försöka ta tag i skolan medans jag kan.. Om det inte är försent redan dvs.. Sen blir det mer plugg, träning och kanske träffa en vän om jag hinner.. Seeyalater.

Funderar på att börja min resa till att bli ljushårig på fredag, eller om jag ska vänta till nästa månad...?
Fan att man ska vara så ivrig.. haha.. ;)

 


WICKED GAME


PAIN IS WEAKNESS LEAVING YOUR BODY

Ojojoj, big step. Tog mig i kragen och tränade idag! Har fan ett helt hemmagym hemma med allt man behöver.. Träningscykel, crosstrainer, roddmaskin, bänkpress, pilatesboll, motionsband, träningsmatta, hantlar, step-up-bräda mm.. Men ÄNDÅ har man så jäkla svårt att ta tag i det. Men nu jävlar! Kanske inte exakt VARJE dag, men så många gånger i veckan som jag kan och varje dag jag är hemma i alla fall. För sååå jävla jobbigt är det faktiskt inte när man väl satt igång. Är ju just det att faktiskt komma igång och göra det bara.wink

 



 
 
Mitt egna älskade rosa motionsband från attract, som jag fick när jag fyllde 19 förra året.. Använt kanske 10 gånger, hahahah!

RSS 2.0