Slow down

 
 
Can't handle mondays.. Drog till skolan i tio minuter och drog hem igen. Alla var borta.
Så nu blir det massa plugg hemma istället, matlagning, skicka in uppgifter and so on.. Skönt det också. Orkar verkligen inte ta mig ut i detta väder. Mysigt att sova till regn mot sovrumsfönstret dock.
 
 
 
 
 

Lite av en summering

Tjenaaaaa peeepz..
 
"Äntligen" tid för lite datorsittande. Tillbringat både hela lördagen och i princip hela söndagen hemma hos päronen. Har badat, solat, grillat, druckit rosé och bara kopplat av. Så härligt.. Behövs ibland! Har verkligen bränt sönder typ hela kroppen. Ser ut som en nykokt kräfta, minst sagt.. Hela ansiktet bränner och gör ont.. Och ja, jag får väl skylla mig själv när jag inte smörjer in mig och ligger i solen i 7 timmar.. *he-he* Men har blivit rätt jävla brun på somliga ställen också. Och det som är rött brukar väl övergå till brunt rätt snabbt..? 

Nu på kvällen så har jag och Johan storstädat hemma i lägenheten och bäddat rent osv.. Har även hunnit med och färga håret lite.. Mer svart. Passade på och färgade ögonbrynen med hårfärgen också, haha gick hur bra som helst!? Ska aldrig mer köpa ögonbrynsfärg.. Folk vill bara tjäna pengar. Same shit, men sitter bättre och längre. (Kom ihåg dock att inte ha det i en halvtimme som hårfärg, utan ca 10 min, precis som riktig ögonbrynsfärg)

Nu blir det te och mackor, sen kolla på film med älskling och sova. Ibland har man det bra. Bra som fan. Natti.


Skåål

 
Nyss haft lite "finmiddag" på pizzerian med älskling, haha.. Fick ju en breezer på köpet i alla fall. Bra jävla gött de. Handlat massa skit har man hunnit med också. Så det är ju najs. Nu sitter vi och dricker öl och ska snart ned på stan en sväng. Ska kika in i kroglivet lite och se vad det har att bjuda på. Bara vart ut nyktert de senaste gångerna ju.. Så det blir nog kul ändå. 

För övrigt så är biljetterna till Bråvalla-festivalen bokade nu för oss alla fyra. Så jäääävla fett! Ser fram emot det som fan. Skönt att gå på festival någon annanstans än i dalarna for once.. Gillar att se nya städer och träffa nya människor. Blir lätt tröttsamt annars. Aja, nu ska det sminkas. Ses! Skål.

Moorning...

Drygt med morgonar när hela kylskåpet gapar tomt, och finns inte ens mjölk i téet. :(((( Smakar inte alls lika najs utan mjölk. Ok, utan socker, men inte mjölk. Buhu.
Aja, tacka fan för att det är löning idag.Nu blir det att rulla mot skolan och dö där i några timmar, sen blir det till borlänge och leta nya kläder, och ikväll blir det middag med älskling på någon nice restaurang + filmmys i soffan som avslutning. Heeeeeelt ok! Ses.
 
 
 

Freaxxx

Hellow. Lite halvsegt liv just nu. Så blir väl inte så megamycket roligt att blogga om heller. Såklart. Är rätt trött av mig och har mycket att göra innan jag kan ta sommarlov. Men har i alla fall hängt i hundrastgården med Linnea och Diesel några timmar. Haha, hundar är bra roliga varelser..
Nu blir det en dusch sen koka lite te och plugga lite.. Fruktansvärt roligt. But necessary. Hellre en skittorsdag än en skithelg. 

Annars är väl allt jättebra. Blir nog en bra sommar trots allt! En aning drygt med det mesta såhär precis innan bara. Men oftast löser sig allt. 


Haha, älskar att man ser sig själv i spegeln bakifrån sådär... :/

-

Bath



Blev inte mycket att hänga i granen idag. Alls. Men lika bra var väl det, då fick man ju äntligen den där orken och framför allt tiden till att ta världens (!) längsta bad, och där med raka sig överallt, klippa och måla naglar på händer och fötter, klippa bort slitet hår, klippa sidecuten, smörja sig med brunutansol. Såna där skittråkiga men behövliga måsten man helst inte orkar en gång i veckan ens.

Men idag gjorde jag det, yeiii! Så nu ska jag faktiskt sova. Inte varje dag man lägger sig snygg. Tjarrå.

Restless

Har trotsat det (ovanligt nog) svenska skitvädret de senaste dagarna. Varit hemma hos päronen igår och badade i timmar i spöregnet. Såååå jäkla härligt! Blir liksom mer kontrast när det är kallt i luften och 26 grader varmt i vattnet. Gillas ju.

Idag är jag dock rastlös. Vill egentligen bada igen. Finns typ inget roligare, haha....  Barn som man är. Men kan inte bada mer förrän jag köpt ny hårfärg. *tönt* All min svarta hårfärg åker ur av allt klor. Så det gamla röda börjar lysa igenom högst upp på sina ställen. Mindre fagert. Och jag har inte råd att köpa ny hårfärg på ett tag.. Lol.

Jaja. Så jag lä väl göra något annat kul. Som? Alla blir så deprimerade av vädret. Det är till för att trotsas. Ska man bli tråkig bara för att det är lite regnigt, så kan man ju flytta från detta land direkt. Vi bor ändå i Sverige, och större delen av sommaren kommer troligtvis se ut precis så här. Triiiiiiiiist.. Fortsätter väl spela min sommar-playlist och drömmer mig vidare.
 

On their way


Gött med lite nya träningsbyxor. Blir liksom en aning roligare att träna/promenera/whatever när man har snygga träningskläder. Ville egentligen ha helsvarta, men alla i min storlek var sluuuut... Men dessa var rätt snygga trots allt..? Oojojoj, vad jag ska börja gå.. hahaha.

God morgon..

Jaa.. Jag har verkligen pajjat min dygnsrytm. Och det suger... Åh. :'( Let's skärpa sig.. 


-
 
 

Svar på fråga

Fråga: Kan du lägga upp bilden längst ner i mitten som en större bild? Va sjukt snygg! Är det HMs turkosa nagellack? :)

SvarTack så myyyytchäät! Japp, det är det. Min favorit av världens alla färger, turkos är det enda rätta. 
 


 


=
 



Summerfeelings

Tjuuue.. har haft en heldag hemma hos päronen och flytit runt och hoppat runt i poolen. Haha, sjukt skönt... Riktig sommarkänsla.. Var ju på tiden! Så liiiiite färg har man ju också fått. Lite. Men nu blir det en liten nap, sen blir det städning och plugg resten av kvällen/natten.. Bläää.


-
-
-
 
 
 
 
 
 
 

Instagram

Follow me on instagram, "michellehedberg
 
 
 

Sometimes u just are

Shiiiet. Hade nästan glömt bort min stackars blogg! Hur fan orkade/hann jag updatera massa inlägg varje dag förut..? Mysterium.

Har hunnit med några utgångar sen sist i alla fall. Var av en var spiknykter. Jag och Linnea drog till grannstaden och dansade satan i fredags. Nyktrare än någonsin och skålade på vatten hela natten. Först upp ensamma på dansgolvet var vi trots det. Duktiga brudz. Och i lördags blev det chill'n dill hemma i tv-soffan med Linnea och Johan framför Eurovison, haha..

För övrigt är jag trött på att känna mig trött och låg hela tiden. Vill vara glad, pigg och orka göra saker. Orka vara social, orka göra något, orka vara trevlig, orka känna för att göra annat än bara ligga och dö i sängen och vänta på bättre tider. (Som vadå, kommer av sig själv?) Aja, som det ser ut nu, så blir det i alla fall både Motala och Norrköping inom en månad. Skönt att lämna denna lilla skitstad. Blir nämnligen Bråvalla-festivalen, sååååå fett. Så det gillar man ju.

Men nu ska jag fortsätta med att ligga i sängen och dö. Skönt och ungefär det enda jag orkar. Tur jag har swefilmer.com och netflix! Pusstjuooz.


 
 

 
 

Love those shoooooeeees

Äntligen har mina nya pjucks kommit, woopwooop.. Lite stora och buffliga, men snygga som fan. Älskar dem!
Sitter hemma i lägenheten med Linnea just nu i alla fall.. ska diska, laga mat, plugga lite skolarbeten osv.. Sen ikväll drar vi hem till henne och sover där. Sååå längesen.. Så det blir najs. Blir att få klart vissa gruppuppgifter som vi hamnat efter med och ha lite tjejkväll sådär. Needs. 

:D
 

350:- sjukt värt!

Svull svull svull..

Dagen har bestått av plugg, plugg, plugg, plugg, pizzakäkning. filmtittning i skoluppgift-syfte och mer plugg. Bara älskar mitt roliga liv just nu. 8-)

Kan det inte bara hända något. NÅGOT. Vad som helst. Men brandvarnaren gick i alla fall igång när jag gjorde bröd i ugnen idag. Det var ju skojj. Fast nu vill jag ha helg tack, så man kan få göra något ROLIGT och dra ut på rajjrajj och glömma verkligheten för en stund. Då blir man glad! Känner mig konstant rastlös. Fast jag har viktiga saker att göra. En hel del dessutom. Förtjänar väl egentligen inget rajjrajj, men lite sånt måste man ha för att orka allt det mindre roliga också. Men ingenting duger liksom. Som sagt, never satisfied. Never. Men sen är det ju mina beslut, och jag beskyller ingen annan än mig själv. Det gör jag inte. Jag är väl bara hopplös helt enkelt. 
 
Ska hämta ut mina nya skor imorgon i alla fall. Skojj. Och plugga. Mindre skojj. En bajsblogg får man på köpet också. Skojj va? SKOJJSKOJJSKOJJ. Aja, nu blir det en sen kvällspromenad för att bränna lite fett man får av allt stillasittande i kombination av kaffedrickning, mackätning och pluggande. Blää.
 

Äckliga fötter som ska tas om hand också. Orkar inte. Frivlllig??

Never satisfied

'
.'
-

Kvällsmys

(Skulle upp igår men gick inte... bajsblogg.)

 

Yesterdays drunken assholes

Låter nog bilderna tala för sig själva, yep




Fääääzt!

Muuumsss.. ;)


Back in black

.. som alltid! Men tycker det är kul att testa nytt då och då.. =)

 

Some pic from yesterdays

Blev tjejmys hemma hos Ida igår.. pizzadejt + solning på hennes tak. Jävla najs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ojojoj

Sorrey, for being frånvarande. Har haft lite fullt upp osv..

Onsdags - Satt hemma med Johan och Hanna och drack öl och myste på balkongen. Mytche trevligt.

Torsdags - Chill hemma i Hosjö hos föräldrarna + med Johan och drack lite öl och myste på verandan till typ 01.00 på natten. Jävligt skönt!

Idag - Svängt runt på stan med Linnea, + handlat lite grillsaker till lördag, träffat Ida + solat, haft en pizzadejt osv.. Har även färgat håret, no more redhead.. passade inte mig riktigt.. 

Lägger upp bilder sen.. Linnea är här nu och vi ska planera lite inför imorgon osv.. Ska ju ha fest här! Hörs.
 
heh..

Weekend would be nice.


Rastlöstjej.se. Vill göra något. Gå ut. Ut och dansa. Socialisera mig, whatever. Haha.. Vill fira in långhelgen som börjar idag. Blir tokig när jag setat hemma i flera dagar i rad utan större händelser. Står liksom still. Otillfredställd med tillvaron om man säger som så.

Bläää... aja. Snart helg i alla fall. Alltid något I guess.

On their way


Dessa vita sneakers från nelly.com är på väg hem till mig. F*cking love them, omnomnom.. Billiga dessutom, 350 spänn. Helt klart värt!

Tröött..

Varit uppe hela natten med min stackars hund som var ledsen och hade ont. Hon var jättetrött och ville verkligen sova, men låg och typ gnydde/skrek och var jätteledsen ändå från ca tio på kvällen till sex på morgonen. Hon lät verkligen illa och kunde inte ligga still så jag kunde inte heller sova... Så jag och hon höll till på soffan hela natten.  Verkar som att hon har brutit svansen.. (lol..) Eller i alla fall stukat den rejält.. Kan ej röra den, och skriker till när man rör den och vill liksom inte sitta så att den "böjs". Men vad jag vet så läker i alla fall svansar av sig själva utan någon större hjälp, än att vila. Så ah, får hoppas den blir bra. Blir ledsen av att se henne ha så ont 

Aja, nu ska jag sova någon timme och ta igen lite sömn, sen blir det plugg för hela slanten så man kan ha roligt i helgen med gott samvete! 
 
 

Haha, min hund är cp..
 

På promenad, genom stan.. lalala

Ska fixa till mig lite snabbt sen drar jag och Keela och möter Linnea och hennes vovve.. Tänkte ta en liten vända runt tisken, passa på medans det är fint väder liksom.. Är ju inte varje dag i det här landet om man säger så.

 

Black'n gold

Oh, I like that! Summerfeelings. Men kan tycka kepsen kan vara liiiite för mycket, men jag gillar den ändå. Sån där jobbig hatkärlek.

Sunny-sunday

Hellööw, nyss varit upp till citygross med mina babes och handlat lite energidryck osv så man klarar av denna söndag, haha.. Blir väl lugnt idag också. Givetvis. Måste städa lite, plugga och försöka hinna träna någonstans där emellan.. Yezzzz.


 
 
 
 
 
 
Kloklippning på monstret, haha

 

4/5-13

Kör väl på lite myskväll hemma med tända ljus och matlagning med älsklingshunden. En egen tallrik till henne såklart!!  
 
 
 
 
 
 

HAhahha, brakmiddag!! .. not.
 
 

Chill'n dill-trök-klädsel. Snygg spegel i alla fall, yeyeye
 
 

ZzZzZ..

Tjaaaaaaa. Har ni en kul lördag..?

Goshh, det har inte jag. Sjukt jävla sämst. Ligger hemma i soffan med Keela. Är själva här hela dagen och kvällen. Har nyss varit på en liten walk i regnet och nu är det väl dags att forsätta med plugget. Sounds like a perfect saturday, aight? Nääää.... 

Well...Nästa helg blir i alla fall G.R.Y.M. Får sikta på den istället och plugga på som ett as nu.. Ses.




... and here we go again

Lol. Okej. I sommar så ska alltså coca cola-flaskorna prydas av Sveriges vanligaste SVENSKA namn.
Och då har det amerikanska företaget Coca cola "valt bort" namnet Muhammed. Och det ska tydligen uppröra något otroligt. 

I Amerika så togs det bort för att det skulle vara "stötande" att ha det med. Och här i Sverige börjar folk derpa för att det istället har valts bort. Oh no, hur ska detta gå??? :'((((((

Och sen när blev Muhammed ett svenskt namn, och framför allt ett av de vanligaste? Nja. Företaget har även valt att plockat bort namn som "Max" och "Felix" då dem förknippas med varumärken. Kan inte folk bara lägga ned med rasismen hit och rasismen dit. Börjar bli riktigt jävla tröttsamt.
 
 
Aw..orka.
 

Pink'n black


Svart och rosa kombo - aldrig fel!  Lite varmare kansk det skulle vara bara.. Hum.

Hundmys @ päronens place

Tänkte passa på att spendera lite tid hemma hos päronen mina med Keela, medans Johan jobbar till 23.00 hela helgen. Tänkte försöka få lite plugg gjort osv.. Har som sagt mycket (!!) att få klart inom kort tid.. Inte min grej det här med skola. Inte nu längre i alla fall. Borde varit klar för längesedan liksom. Wellwellwell.

Världens underbaraste hundar har jag då i alla fall. Får en alltid på bra humör. Alla borde ha en! 
 
Hundtungor är väl bra najs det.
 
 
 
 

Morgonstund har guld i mun

Visserligen klyschigt, men sant! Goshhh, what I love this little retard of mine ♥
 
 

Ger över mig själv till sängen.

Efter lite skrivning av efterbliven svenska-rapport och pill med bloggdesignen så känner jag mig redo för sängen. - igen. Är så jääääääkla trött alltså, haha.. sjukt tråkigt. Önskar jag hade energin till att göra allt jag faktiskt vill, och framför allt - borde göra.
 
Skriver väl imorgon om jag får en lucka över. Lite fullt schema tyvärr.. NaaatZzzZz. 


Old picture.. Haha, rätt galet att jag var såhär ljus för någon månad sedan.. Nästan glömt. Ser även att jag sitter på toaletten här, lol.. 

Siiick..

Blä. Tror jag är påväg att bli sjuk. Hade ont i hela kroppen igår, typ ovanpå huden, bara man petade på den liksom. Buhu. Och idag har jag sjukt ont i halsen, näsan rinner och jag känner mig trött och febrig. Awesomeness! Men har varit till skolan i någon timme i alla fall och gjort två prov. Nu ligger jag hemma i sängen och äter nötter och känner att det vore jäkligt nice att sova en timme eller två.. Ehe.  

Såååå nu ska det mysas och vila lite så man orkar plugga ikväll... hej.


Daily look



 
 


 
 
 
 
 

My evening..

.. har kort och gott bestått av chips, dipp, massa plugg inför morgondagens två prov, redbull och tröttsam fotboll i bakgrunden.. Haha. Sjukt ändå att det är torsdag imorgon. Känns verkligen som söndag idag.. Så det är ju svingött. Imorgon är det dags för träning igen också! + Inge mer skräpmat på ett tag. Möjligtvis 1 dag i veckan. Men helst inte...

Men nu ska jag se någon bra serie sen försöka snarka ikapp med mina godingar! ♥
 
 
Rätt gött ändå!
 
 
Haha min hund är ett stort fan av skedning, as u see she's the big spoon

PLUGG..

Tjaaa.. fyfan vad sliten man är från igår! Usch.. gick upp tidigt och drog iväg och tog en bakispizza.. Sen har jag väl sovit mest. Aldrig känt mig så sliten.. Men nu, 19.00 på kvällen ska jag ta mig i kragen, öppna en redbull och sätta igång med plugget. MÅSTE ha gjort klart de mesta av mina 14 uppgifter innan den 21 Maj. Annars har vi ett problem kan jag ju säga.  

Såå .. hörs väl!
 

Uhh.. hur fan ser man ut! Tovigt, krullit, och stenhårt hår av 1kg hårspray! Hur fan ska man ha tid med att duscha råå.... 

RSS 2.0