NY BLOGG..

Wuppz. Fick något ryck såhär mitt i söndags natten och gjorde mig en sprillans ny blogg.
Helt tom på innehåll, alltså en riktig nystart. Mycket snyggare och fräschare. Ska försöka sköta den bättre.. hehe

Från och med nu finner ni mig HÄÄÄÄÄR!
 
 

2 pics

 
1. Dagens käk - grönsaker, stekt falukorv och hästkorv. 2. Selfie i spegeln med gårdagens utsmetade smink. Klassiker.

Nu ska jag glo på Halloween, i min ensamhet.. woooh

She got it

Heeeeej. Alltså jag har legat i sängen och sovit fram och tillbaka, ända tills NU. Sååå jävla slut.
Jag och Linnea gick ned på pitchers igår ändå... Lite spontant och träffade lite folk. Helt ok. Men tog bara en drink + en öl. Och ändå är man mer död än levande idag. Klent virke nu för tiden..


Aja, nu ska jag faktiskt ta tag i resten av denna dag. So what 2 to?
* Städa hela lägenheten
* Ta ett bad och fräscha till mig
* Träna minst en timme
* Lagat mat, typ nu direkt
* Kladda på lite brun utan sol
* Och, eventuellt hinna med en pw runt sjön om tiden räcker till.


Sååå.. skriver senare, hä' ska man vara produktiv!


 

Bläää.

Jahapp, det är lördag och löninghelg, och vad göööööör man? Ligger hemma ensam i sängen och halvsover. Woopwoop. Men är låst hemma enda tills typ 22-23 tiden. And everyone is busy. Så blir väl att dö hemma i soffan och laga fläskfilé till mig och Keelis + kanske hinna med träning.. ZzZZeeegt.

Osminkad. oduschad, osnygg och opepp på lite av varje.

Inför halloween

 
Hahahah, blev en svart catsuit (?!) och lysröda linser. Ska ned på stan sen och köpa någon halvmask, lösögonfransar och eventuellt nå fejkblod eller sår.. Fyfan ligger redan på nästan 800 spänn.. Skjut mig. Pank till november, jappjapp..

New in


Fick denna träningströja av mammsen idag. Apnöjd! Relly need one.. 

Sober

Ingen utgång denna helg! Blir mys hos päronen + hundarna istället med massa pizza och idol. 
Much better. Är ju halloween nästa helg, så sparar väl krutet tills dess. FETT. 

Ha en azuuuuUuuUUm fredag. PÖSS


 

FREDAG!

... gosh så skönt! Får ju även pengar idag. Välbehövligt minst sagt. Gick även upp 05.00 och körde ett träningspass nu på morgonen. Kunde inte sova. Dock blev det lite halvslarvigt då jag var trött, nyvaken och körde på tom mage.. Alltid lite tuffare då, men gick hyfsat. Så nu är jag nöjd. 

Nu blir det smink-time sen bege mig mot skolan. Får se om det blir att dra ut ikväll ändå, eller om det blir att dra hem till hosjö tills imorgon. Blir nog grrrrrrrrrreat vilket som. Tjoooheejs.
 
 
 

Brazil brown

Hällde i lite ny fräsch färg i mitt grå/brun/svart-dassiga hår igår natt när jag inte hade bättre för mig. Istället för kall mattsvart som jag brukar ha, så testade jag på denna istället. Är i princip svart men skiftar i lite mer brunt i solen istället för sådär blåsvart. Och det är ju alltid kul med något nytt. Ser man inte lika lätt blek ut heller, när det skiftar i varmare färger..

Men ja, hade ju väldigt svart färg under på många ställen, så blev ju inte sådär brunt som på bilden såklart.. 
 

Around and around

Tjaaa folk. Har inte så mycket att skriva just nu. Det mesta står still och livet är allmänt tråkigt och grått.
Ska iväg till öb nu med J och handla en påse chips (surprise) och loka. Sen ska vi väl typ kolla på film och ha oss. Regnar ju satan ute, så.. Blir en vilodag idag tyvärr, men full rulle med träning och plugg (!) resten av veckan + helgen. Bra plan.

Ska för övrigt inte ha något höstlov. Ska vara i skolan och plugga hela veckan ändå. Woooh... Hoppas på att komma igen lite. 

Aja, höööörs nu ska hä' handlas chips...........

 

Just nu

Myyyyser ;) 


Awaay

Ska dra iväg hem till Linnea nu. Ska sova där ikväll. Asnajs. Var ju ett tag sedan man hade tjejkväll sådär. Behövs verkligen. Så jaao. Hörs väl senare eller imorgon när man är hemma igen. Heeej.



 
 
 

Im awesome

Blev en powerwalk på 60 minuter till att börja med. Svinjävlakallt ute utan vantar alltså. Måste skaffa! Min stackars skalliga sida på huvudet frös ju rätt rejält också. Haha.. åhh....  Annars är det najs med kall frisk luft. Sen är det inte så många som promenerar nu längre heller. (hmm..?) Aja. Skönt att ha naturen och vägarna för sig själv. Möhö.

Nu blir det frulle och sega sig i soffan någon timme innan man ska klä på sig igen.. Döslut.

-

runkeeper <3

Mjaouuu

 

#sliten #yesterday


Skapligt sopslut

Lördags

Tjooo, råkade visst bli en liten spontanare i lördags.. Blev lite "förfest" hos Kajsa och Ricky + fleeera timmars ölspel, haha crääjzy. Sen drog vi ned på pitchers och forsatte kvällen/natten där. Bra kväll! 

Annars dåå? Igår så drog jag och Linnea hem till Sara på födelsedags middag + fika. Fyller ju 20 bast den gamla tanten. Så det var ju trevligt. Hade ju tänkt att vara nykter till halloweenhelgen ni vet.. Men när en vän fyller hela 20 år, så måste man ju ställa upp. Så ska inviga bolaget med na' i veckan och dra ut på galejj på fredag antar jag. Shiiiiet vad jag måste träna i veckan.. 
 
Aja, ska ut på 60 minuters powerwalk nu, sen hem och käka fetfrulle. Och runt två så ska jag vara i skolan.
Woopwoop. Hörs!
 
 
-

Saturday

En timmes powerwalk före frukost, sen 30 minuters mag-övningar. Får se vad som händer ikväll. Var sugen på att dra ut nykter ikväll och kika läget, men de mesta sket sig. Plus att man är pank, har ingenstans att vara och yadayda.. Kanske blir en hemmakväll igen, whatever. Så jävla trött anyway.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mooorning

Heyhey folks, pigga? Det är jag! Somnade typ tolv igår fast det var fredag. Så.jävla.skönt.
Så nu ska jag slita mig upp från världens bästa säng och dra mig ut på en powerwalk i ca 55 - 60 minuter. Är ju asgrymt väder idag! Sen blir det hem med en feeeet frukost till belöning. See ya'!

 
Just nu, två tröttisar brevid mig 

Fredagkväll - träning

Klar med träning och diverse annat för idag! Skönt. Var rätt tungt idag. Väldigt omotiverad och kände bara för att dega i soffan hela kvällen och typ dö. Men det enda som behövs är lite självdiciplin och ren jävla vilja, då orkar man ändå.  Känns ju alltid så jävla fantastiskt (bokstavligt talat) efteråt, så man vet ju att det är värt det. Efter det blev det ett helt paket bacon, vita bönor och grönsaker. Gött? JA.

All you need! ↑

 
 
 

FREDAG!

Goossh så skönt! Ledigheten behövs verkligen just nu! Jag är dock helt ensam hemma med Keela denna kväll.. Johan är i leksand på hockeymatch. Mja, liiite ensamt och tråkigt, men ändå rätt så skönt. Är lite av en ensamvarg så njuter att lugnet, stillheten och tystnaden till fullo! Nu ska jag byta om till träningskläder, fylla vattenflaskan, ta fram mattan och hantlarna och kötta sönder mage, rygg + röv en timme. Blev lite sent idag, så blir att träna en bit in på idol också - men det gör inget, känns som det går lite fortare när man kollar på tv samtidigt  (En av fördelarna med hemma-träning)
 
Ähh. Skriver sen när jag är klar! B000M!
 
 
 
instagram;
 
 
 

In maaa bed yao0o0

Finns det nå mer najs än att hoppa ned i en nybäddad och väldoftande (???) säng? NÄÄ.
Aja, ska glo på någon tvserie nu så man blir trött och kan sova. Upp imorgon innan skolan och gå pw!  
 
-
-
osminkad och världens kortaste hår, heej
 

Städdag

Tjeeeiina. Hade min cheat-day igår. Blev nämnligen en liten utgång med Linnea och Rebecka igår. Var riktigt kul faktiskt! Så blir inge mer fusk denna vecka. Blir stenhård träning och promenader heeeela helgen!  Ska inte festa till det igen förrän halloween-helgen. Det är ju ett måste, hehe.

Aja, idag så blir det att städa hela dagen. Inte haft en storstädning på lääänge, så det är nog på tiden. Regnar ju och jävlas ute anyway. Ser verkligen ut som faAaAn. Så hä' ska fixas! Hörs sen.
 
 
 
KAAAOOOZ
 

Yesterdays walk

 Blev lite stressigt igår faktiskt, så hann inte blogga något. Sorrey! Körde på endast cardio igår, mest det jag behöver just nu egentligen så. Men skönt var det! Finns inte mycket som är skönare att vara ute naturen och bara gå med asgrym musik i lurarna. 
 

It's never too late

 
Haha, ååh. Hur grymt? Varför finns det inte fler sådana människor?!  

Cirkelträning

Jag brukar ofta köra på cirkelträning här hemma. Men vad är det för något då? Jo cirkelträning är när du varvar övningarna i träningsprogrammet, du tränar ett set av varje övning och börjar sedan om igen med den första övningen. Oftast är det 6 – 10 övningar strukturerade efter en specifik sekvens. Varje övning måste göras ett visst antal gånger innan du går vidare till nästa övning. När alla övningarna är utförda upprepas hela sekvensen från början igen. Denna upprepning av övningar fortsätter under en fastställd tid eller för ett visst antal gånger.

De minimala pauserna som separerar övningarna förhindrar en minskning av pulsen. Pauserna är i allmänhet några sekunder mellan övningarna.

 
Cirkelträning är populärt bland både motionärer och elitidrottare. Träningen kan varieras i det oändliga och bestå av såväl konditions- som styrkeövningar.

Byt ut en eller flera övningar för att förändra ditt träningsprogram, eller kasta om ordningen. Variation är ledordet för att hålla motivationen på och topp och lyckas göra skillnad på formen. 

Det är enkelt att justera intensiteten genom att ändra vilotiden mellan seten, alternativt träningstempot när du kör övningarna. Ju högre intensitet desto mer fett förbränns under träningspasset. Kort eller helst ingen vila mellan seten ger en högre intensitet på träningspasset. För att öka förbränningseffekten kan du lägga in en “pulshöjare” – en konditionsövning i ditt styrkecirkelträningsprogram. Kör en konditionsmaskin i 2-5 minuter om du tränar i gymmet alternativt hopprep eller trapplöpning på stället i 1-2 minuter.

Fördelarna med cirkelträning är flexibiliteten och tidseffektiviteten. Du kan hinna med både styrketräning och kondition under ett träningspass och köra antal varv beroende på hur tidstillgång.

Endast 10 minuter kan räcka för att trötta ut kroppen genom att välja tuffa övningar och träna med högt tempo. Sedan går det bra att träna i en timme också för den som önskar – genom att välja många övningar och träna många varv. För cirkelträning gäller alltså, kort eller ingen vila (0-20 sekunder) – mer fokus på fettförbränning. Cirkelträning med längre vila (20-60 sekunder) – mer fokus på att utveckla styrkan. Värm upp innan du tränar och stretcha efteråt.

Två exempel;

-
 
 

Kom ihåg att du kan ta bort övningar som inte passar dig, lägga till nya, och göra ditt egna schema. Det brukar jag göra, har 3 olika scheman får varje kroppsdel, så man kan variera sig.

 

Nu jävlarrrrrrrrrr

Var ju sjuk för några veckor sedan, och sedan dess (for some damn reason), så har jag inte hållt i liiika bra. Visst, jag har tränat nästan varje dag. Men går inte lika ofta längre + har slarvat en del med kosten. Typ käkat massa vitt bröd, pasta, massvis(!!) med chipspåsar, småäter ofta, + även druckit alkohol vid några tillfällen. Vilket givetvis gör att jag i princip står still, oavsett hur mycket jag tränar. Kosten är sååå mycket viktigare och gör mest inverkan.

Så, nu ska jag försöka vara lika duktig som jag var för någon månad sedan. Vill komma någonstans. Värdelöst att bara gå plus minus noll liksom. Nä, allt eller inget - nu jävlar! Har gått upp i muskler osv, men inte gått ned i fettprocent. Borde egentligen testa med en deff-period men tror inte jag skulle palla en sån strikt diet.. Aja.. Dock tycker jag att alla ska ha EN dag i veckan, då man får äta precis hur mycket skit man vill. Tex passa på att ha socker i kaffet, äta rostat bröd till frulle, och kanske dra en utgång med vännerna på kvällen. Tycker aldrig man strängt ska förbjuda något, då kommer man aldrig kunna håll i på lång sikt. Blir även som en liten belöning för allt slit. Så en cheat-day i veckan/varannan vecka förtjänar alla.  Men tro mig, jag har iiiiiiiiiiiiinte hållt mig till varken eller eller två dagar den senaste tiden. Aja, never 2 late for a change. Let's do this. Who's with me?!
 
 

#tristess

.. all over. Blir att sova en timme nu (sov apkasst i natt som vanligt), sen träna armar + mage någon timme, så kanske man blir mer pepp på livet.

Todays

Dagens: Skola mellan 14-16. Sen drog jag och Linnea hem till mig och käkade bacon och hade girltalk hela kvällen. Nu ska det duschas och sovas. Upp tidigt as fuck imorgon. Orkaaaa. Jag är en nattmänniska.. Men samhället är ju tyvärr inte anpassat efter oss nattugglor. Det suUuUger.

God natt.

 

3 months change

Sjukt ändå! Försöker alltså att träna 6 dagar i veckan (ibland blir det bara 5) beroende på hur veckan ser ut med annat osv. Burkar köra allt mellan 45 min till 1+½ timme. Angående magen så har jag i princip endast kört efter DETTA program, som jag sagt många gånger förut. Kör som rutin att alltid köra denna innan jag börjar med allt annat. Kort men intensivt pass utan pauser, vilket ger bra förbränning 

Förövrigt så gick passet idag iiiinte så bra. Hade tagit en av ripped hardecore tabletterna  som jag tipsade om förut. Trodde jag hade ätit bra innan, men icke. Fick akutont i magen, ville spy och fick pausa passet i 15 min innan jag kunde köra på igen. Ja, dom är riktiga prestationsförhöjare, meeen många får väldigt ont i magen/bröstet/mår illa av dom, om man inte druckit MYCKET vatten och ätit AAASMYCKET mat innan. Johan gav dom till mig för att han inte klarade av dem liksom. Så nah, glöm att jag tipsade om dem och ta en kopp kaffe eller en celsius innan bara. Det räcker. Folk vill bara tjäna pengar på skitsaker  Natural is the best.

Home

Sorreey. Varit iväg hela dagen. Till hinsen med dogsen + la familia och grillat korv, kaffe hos mormor & morfar, sen handlat lite snacks på city gross med Johan till kvällens film - knight and day. Så det är det som gäller nu.  Ses imöööööörn. 
 

Maybe u right.

 

Morgon pw / workout / baka

Tjatajaa. Började morgonen med en promenad med bajshunden. Sen lagade vi lite bacon + bönor. Och slutligen så blev det en timmes träningspass. Gööööööööött. Nu ska vi packa väskan lite snabbt och bege oss mot päronen. Jag och Keelis blir där över natten! Skönt. 

Blir att baka en massa nyttigt bröd + do some promenader med voffsen. Måste köra mer cardio. Massa fett is back.. Men så går det om man ska dricka alkohol och käka chips. 
 

 

Mysfredag

Blev en liten mysfredag med Linnea idag. Vi lagade awesome mat och glodde på idol osv. 
Gjorde även en "to-do-list", hahah! Bra fredag.

Hahhahaha, skulle hacka en elak lök utan simglasögon :(

Torsdag

Hellööw. Blev inge styrketräning igår eftersom jag inte hade sovit på två dygn innan. Var rätt slut som artist, så behövde vila kroppen. Blev ju endast en pw på 8 km. Så idag fick det bli en och en halvtimmes styrka. Asgött! Och en räksallad efter det 

Nu ligger jag asdöd i sängen och ska fortsätta glo på "69 saker du vill veta om sex". Har helt missat hela andra säsongen, så har ju lite att glo igen. Perfekt på kvällar like this. Ska kolla på ett avsnitt eller två, sen sooova! Ska upp tidigt imorgon och gå en promenad/jogga innan frulle. Får se vilket av de jag känner för imorgonbitti..
 
-
-

Skola

... såhär har kul har vi när vi kollar på "I am Sam". 
 
 
 

Pw

Blev en liten kvällspromenad från hosjö till kvarnberget idag. Riktigt skönt! Sen mötte jag direkt upp Linnea och drog till pizzerian och köpte en kebabtallrik.. hahah. Suck.. 
 


Familytime

Heey, kom precis hem från skolan, nu är jag hemma hos päronen i hosjö.. Var ju ett tag sedan man var här liksom. Nästan två veckor sedan. Wuppz. Skulle egentligen ha gått på tacobuffé-kväll på etage idag med Lina och Hanna, men blev tyvärr ändrade planer.. Så får se vad det blir istället! 

Nyss vart ut på en liten höstpromenad med vovven i alla fall. Fina färger, värme och glada hundar får en alltid på lite bättre humör. 

 
 
 
Fiiiiiinaste 

Sömnlösa nätter

.. inatt var inget undantag. Somnade typ 23, sov asdåligt, vid 02-tiden var man klarvaken. Och har legat och stirrat i taket sedan dess. Är verkligen helt slut och astrött men kan inte sova ändå. Världens tryck i bröstet, ont i huvudet, ont i magen och fan allt vet jag för att jag är så trött. 

Men går det att sova då? Näääääääää not really. Orka. Fuck my head.




My workout playlist

Har lite speciell musiksmak på den fronten kanske. Maybe nothing for u guys. Mycket dancehall och liknande (en del annat också), men det är perfekt när man tränar tycker jag. Hatar housemusik och diverse. Men smaken är som baken.  Har ofta rätt lika musik när jag tränar som när jag ska festa. Haha, men till båda tillfällena behövs det ju lite upp-peppning.

  

Tisdag

Heey. Kom precis in från en powerwalk på en timme. Blev ca 6 km och 359 kalorier rök! Gött..
Nu ska jag hoppa ned i sängen kolla på 69 saker du vill veta om sex, sen ta en liten powernap. Somnade 06.00 imorse och gick upp någon timme senare. Pretty damn död right now.. ZzZ. Sen blir det träning i alla fall, oooom jag får tillbaka min energi. Dock ska äzzet vila idag. Skaplig träningsvärk sen gårdagen. Så blir mitt dagliga magpass + biceps, axlar och triceps.

oldie.. eller ah, last week

Daah

Jag är sämst. Drack min celsius alldeles för sent (koffein much), och nu ligger jag och söker + läser om en massa saker jag inte borde, så nu kan jag definitivt inte sova. Klockan ringer 06.00. Blir nog att dygna, mindre trött då. 

Blä på mig själv.

 

What if nothing is diffrent

Tjaaaaaaaa. Åkte hem till lägenheten direkt efter skolan med Sara och käkade brunch och bytte lite jeans med varandra. Awesome när man inte har råd att köpa sprillans nya liksom! 

Annars då? Rätt bajsig dag. Legat i badet i någon timme och stirrat, åkt till affären och handlat, tränat en timme (cirkelträning för mage, ben, äzz), kollat på tv med J, och bla bla bla.. Känns som jag är en rastlös själ just nu.
Men ah, ingen som kan göra något åt det förutom jag själv. Lär komma på hur först bara. 

 
Resultatet av smink och träning.. Så det ska va! Tog i tills benen darrade som asplöv och jag mådde illa och ville spy typ. Najs.

Och vågade på mig celsius colasmak.. Men föredrar nog citrus! 
 

God morgon!

Haha, somnade runt fyra inatt.. skapligt trött! Men nu blir det att dra iväg till skolan på en lektion. Ovärt, men man lär ju typ. Sen blir det att träna, gå pw, and all that crap. 


 
 
Och på är en tröja jag fick i julkapp i julas + ett par camo-jeans jag ska byta med Sara, heheh.
 
 

Döööd

Gah, legat i sängen verkligen HEEELA dagen. Och gör det fortfarande. Borde gå upp och städa, göra mat, duscha och sånt. Men oooooooorkar verkligen inte.. Im stuck. Keela måste hata mig för att jag är så tråkig idag.

Men som tur är gör hon mig sällskap här ändåå

Gårdagens

Ja, gårdagen är lite luddig. Fick en rejäl bula i pannan i alla fall. Blev några bilder i början av kvällen i åtminstone. Mest på mig och Sara, he-he-he.

Idag är jag sängliggande tills imorgon. Möjligtvis att man orkar knata ned till konsum och köpa chips typ..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parteyyytime

God morgon. Kom precis ut ur duschen.. Skriver bara en snabbis nu innan jag lär dra och sminka mig och fixa håret. (wååh). Kommer inte hinna träna idag heller.. Men tränade igår och resten av veckan så borde ju överleva ändå  Aja, är liiiiiiiite stressigt just nu faktiskt.. Har en del att göra innan.

Men hörs väl senare, eller imorgon! Laddat kameran i alla fall, så får se om jag kommer ihåg att använda den också! Skål på er.
 
Asporrig turban

Osminkad, halvnaken och grejerr
 

Fredagsmys

.. men utan en påse olw-chips - buhuuu.... 

Men överlevde anyway. Får räcka med att vara onyttig och odräglig imorgon! Idag så blev det som sagt att baka en jävla massa bullar med älskling, sen avslutades kvällen i soffan framför idol och en massa tacos. Hej svensson svensson! Äh, vadå. Gärna för mig liksom. Har ju redan vovve. Bara att skaffa villa istället för lägenhet och skrota golfen och skaffa volvo istället.  Haha, skämt å sido........
 
Happ. Nä. Sjukt trött nu. Ger upp. Så blir att glo på lite filmer och somna. Ska upp tidigt imorgon och fixa inför klassfesten, packa ned diskokulan + partyglaset (hahah), dra ned på bolaget och handla det sista, sen hem till Sara och hjälpa henne och städa i ordning and all that crap. Busy but I like it. God nattttttttt!
 
-
 
 

God natt!

Hellöööw. Inte haft tid förrän nu. Lite busy. Men mest glömsk antar jag. Denna dag har mest bestått av bajzskola hela dagen (wooh), 1 timmes träning när jag kom hem, och sen på kvällen så kom Linnea hit och gjorde mig sällskap tills typ...nyss. Bad henne köpa med en celsius påvägen hit, men jag fick 3 st i olika smaker då hon inte visste vilken smak jag ville ha. Haha sööt! 

Borde sova nu. Men är inte trött, som vanligt. Så blir väl och kolla klart på Wallander och hoppas på att man blir trött av det.. Imorgon blir det i alla fall en chill dag i skolan. Sen ska jag och Johan baka massa kanelbullar (kanelbullens dag, dah), och på kvällen ska vi käka tacos och glo på idol. Asgött.

Natttttttiiiiiiiii..



 
 

Done for today!!

Äntligen klar med träningen för idag. Happy me! Haha, så sjuuuukt omotiverad just nu. Vet inte varför riktigt. Men blir väl bättre! Kan inte vara på topp jämt. Men jag tog tag i det i alla fall, that's the point. Så nu ligger jag i sängen och vill bara sooova.. Snart så!

Tog en asläskig bild btw. På första bilden jag tog så var det typ 4 lysande små orber runt om mig. Bilden efter, så är alla dem borta. Men en AS-STOR är precis framför mig och lyyyyyyyyyser och är i rörelse samtidigt. Och nej, kameran var inte i rörelse - den stod still på självutlösare i 10 sec innan bilderna togs. Och najs att det är det hörnet i rummet där Keela började skälla/morra åt mitt i natten för någon vecka sedan. Aja, vet väl att det är saker här ibland osv, men dom behöver ju inte förstöra mina bilder liksom. 
 
 
Testade stå + gå lite på händer idag också. Gick bra. Gick runt på händer varje dag förut. Kunde verkligen gå huur långt som helst, utan problem. Kunde gå runt på gräsmattan på händerna hela dagarna. Men sen fick man lite andra intressen. Haha.. Aja, för att inte ha testat alls på några år så gick det ju bra. Och ja, lägenheten är rätt trång så detta var enda stället att testa på. Och nej, jag står inte mot dörren. Hade den mest där bak utifall det skulle gå åt helvette.. 
 
Ser askort ut. Men är 170 CM HÖÖÖÖG FAKTISKT!!!!!!!!!!!!!!!!11


Home again

Kom nyss hem från stan. Blev att bjuda nyblivne 20-åringen på en flötig pizza! Satt förjävla fint. Sen fick jag även vara med och delta i hennes systemet-oskuld. Spännande!  Så nu är alkoholen inför klassfesten fixad och klar - skönt! Men efter lördag så är det måÅååÅåånga vita veckor alltså.. Men man vill ju inte missa en klassfezt liksom. 

Hur som, nu ska jag försöka skaffa mig motivation till att träna en timme! Sååå jävla astrött och vill egentligen bara lägga mig i sängen och glo film. Meeeeeeeeeen det får bli belöningen efteråt istället. Phuuu..

 
 
 
 
 
 
 

New computaaa'

.. eller ah. Är väl egentligen inte min direkt! Fått den av skolan tills jag går ut i juni åtminstone. Och det är ju trevligt! Så nu har jag installerat spotify, google chrome, youcam, sparat en massa bokmärken, gjort ett rosa tema, fixat snygg bakgrund + fixat lite andra inställningar så den känns mer personlig. 

Aja, nu ska det sminkas och byta om till vanliga kläder (gått i adidasmjukiz all day long), sen rusa ned på stan, as I said. Ska först käka pizza på american take away med Idaskida, sen kanske vi tar en runda på bolaget eller så. Är ju tydligen klassfest i helgen (pust!!!!). Haha, fortfarande helt slut + lite opepp sedan förra helgen. Menmen, blir nog kul i alla fall! Hinner nog bli pepp igen, hoppas jag. Men blir nog bara liiiiite vin då faktiskt.. 
 
 
-

haha, hur fan får man bort vattenstämpeln??? Den ba photobombar och förstör.

God morgoon!

Tjatjatjaa. Kom precis in från en morgonpromenad. Aaaaldrig tagit emot att gå upp från sängen - någonsin. Kallt (!!!), mörkt och jävligt. Kom i alla fall upp trots jag somnade runt 02.00.. Så nu är jag nöjd. Som fan. Blev lite mer än 4 km = 249 kcal borta! 

Nu blir det frulle, varm (!!) dusch, sminka mig lite och dra mot skolan. Sen ska jag ned på stan med Ida och gå runt och kika lite, käka något + umgås. Baaaajsnajs. 
 
 
 

Pw

Blev en liten powerwalk med mina babezzzz. Dock stannade vi några gånger å tränade med Keela, därav att det tog lite tid ;) Nöjd ändå! Nu blir det käk och träning!







Insp

Behövs. Motivationen är inte på topp idag! 
 
 

Luuunch

God mooorning.. Precis lagat någon form av lunch av räkor, fullkornspasta, vitlök, tomat, purjolök, babyspenat osv. Skulle dock haft en röd chili i också, men hade ingen hemma, så det blev inte som jag hade hoppats på.  Ska chilla vidare lite nu, sen ikväll blir det pw och workout  
 

RSS 2.0