CHILLKVÄLL

Nu blir det dusch! En lång sådan. Till och med ett bad kanske ?! Sen ska jag nog bädda upp i soffan med lite te, skorpor och något härligt tvprogram och kramas lite! Ska nog sitta uppa längeeee idag. Har bara en lektion imorgon. Slutar 09.25 liksom. Så kan åka hem efter det och krypa ner brevid älskling och sova lite mer efter det! :D

Har även funderingar på att bli brunett. Men ska försöka låta bli.
Men kan inte låta bli att bli lite sugen ibland ändå. Men nej Michelle. Ingen idé. En vecka senare är det svart anyway. Once black you always go back.



(hahah mina bryyyyn!!!!)






SNUGGLE IN THE SOFFA


Sitter i soffan just nu med min älskade prinsessa sovandes med huvudet i mitt knä! Mysigaste som finns.  Luktar gott gör hon också. Kan ligga och sniffa på henne i timmar alltså!


RUBRIK

Sorry för none update, men har varit skola osv hela dagen. Roligt ni vet. Nu är jag hemma i alla fall, har hunnit med en powernap, ätit kebab med älskling osv..!

Skulle fiska aborre idag till akvariet men kom på att vi inte har några fiskespön. (?!) Ingen har så vi kan låna heller, haha så det sög ju. Vi ska dra till Citry gross och shoppa lite krubb snart, så om vi har tur så kanske dom har några amatör-spön där eller något. Vill ha fiskar nuuuuu! :(
Måste ha några kräftor också. Kul.

Nu drar vi. Puss.


2day


Gillar de uppfällda toaletten in the background. Attraktivt.


kebab på det.

LÅNGT HÅR IGEN!

Careface on that one, but anyway. Typ jävligt skönt att slippa gå i toffs dag ut och dag in för att dölja hur fult mitt hår verkligen är just nu. Menmen, nu kan man växla lite frisyrer igen! Välbehövligt yep! Köpte hem 2 trens från tradera. Bättre kvalité och inte så tunnt som det jag köpte sist. Blev bara 600 för två paket. Annars kostar ett paket 1000+. Så jag är nöjd. Nu ska jag behandla håret som om det vore min bebis.

Ok så säger jag jämt och så slutar det med att jag får lov att kasta det en månad senare ändå.
Nej men, nu jävlar. Blir rätt dyrt i längden.


men pussarå

kastar in en bild på mitt hjärta som ligger och sover i garderoben också!


Kastar in en bild på vårat tomma akvarium. Saknar inneboende om man säger så....

FICK HEM DESSA IDAG

Hihi, tur jag har en sån snäll mamma som beställer hem lite välbehövliga saker ibland
när man inte har råd med saker själv :D Fick bli dessa från Frank dandy this time

CARRIE HIP
-
CARRIE HIP

CARRIE HIP

Dom är typ tunna och underbart jävla sköna. Går alltid runt i Frank dandy trosor hemma i lägenheten och max ett linne på det. Gött.

HÖRS SENARE

Tjatja. Kom precis hem. Slutade 11.45 idag! Eller egentligen inte, men har gjort de flesta a-kurser så gick hem liksom. Hann med en sväng på stan med tjejerna också, woopiewo0o0p. :D

Menmen, nu snart ska jag bege mig mot hosjö och vara där till ikväll igen. Tar med mig min bebis också. Såå.. blir nog ännu en dag ute i skogen. Myspys liksom. Är dock livrädd för att vara i skogen alltså. Tänk om typ en björn eller varg kommer och tar min lilla Keela. Finns typ rätt mycket sånt ute där vi ska. Läser fan om hundattacker av t.ex varg flera gånger i månaden. Senast igår här i dalarna liksom. Ät får!
Ska nog kolla om vi har någon form av hagelbössa hemma. Hehe.
Det må vara vackra djur, men gör dom närmande på mina bebisar är dom stendöda allihop. Ugh.

Öh.. Byter samtalsämne lite sådär då. En sak som suger "rätt" hårt är att vi inte får något studiebidrag nu i augusti. Inte ens lite. Fan. Jag som har sjukt mycket jag måste köpa. Måste måste måste...



Mascara (alla gamla är uttorkade och utgånsdatumet var några månader sedan),
hårfärg (har gråbrun utväxt),
ny plattång (mina gamla sliter sönder stråna i 2 delar om inte mer),
mp3-hörlurar (Keela har ätit upp alla mina 5 st),
Tatuering (suget börjar bli grymt stort. grymt.. ),
piercing i tungan (vet inte varför jag aldrig tar tag i det..?),
nya kläder (inte handlat kläder till mig själv sen jag var i thailand 2009, annars blire typ max en nya tröja + tshirt vid jul som jag då har råd att köpa själv)
Nya vinterskor (Keela har ätit upp alla?!)
Vinterjacka (tröttnar lätt om man har 3 svarta att välja mellan)

Aa, det var väl lite livsnödvändiga saker jag verkligen känner att jag måste ha. Nu. Nu. Nu! Ok, vissa lite nödvändigare än andra kanske.

ÅH JAG VILL BLI KLAR MED SKOLHELVETET SÅ MAN KAN BÖRJA JOBBA OCH LEEEVAAAAAAAA. 1050 KR PÅ EN MÅNAD, OCH DET SKA MAN KLARA SIG PÅ I 30 DAGAR LIKSOM? ETT PAR JEANS OCH EN TRÖJA, SEN VAR DOM PENGARNA BORTA. Idioter. 





MOT SKOLAN


wuhu, kanske slutar vid tolv idag, glad häst. Får se. Senast halv 2 iaf, rätt bra det med.
Sen blir det ut i skogen med vovvarna och plocka lite bär idag igen, haha why not liksom..

well well, bråttom 2 the gaddäääemn buss. Tjo.


RENSA GARDEROBEN LITE

Ska passa på att rensa ut garderoben lite nu när gumman sover så sött. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska rensa den och kasta saker jag inte använder/behöver. MEN det slutar alltid med att jag behåller precis allt ändå. 

typ; "men det här linnet skulle ju kanske passa jättebra om jag skaffar ett par svarta jeans bara", "de här byxorna kommer jag nog i igen om jag går ner något kilo", "det här linnet kanske jag hittar något det passar till i framtiden" osv osv osv.. Nu är det fan nog med sånt fjoll. Vissa saker har liksom bara legat i garderoben i mer än 5 år utan att jag ens rört dom. Ser ut som skit dessutom. Tar bara så sjukt mycket onödig plats.

Nä.. nu jävlar. Hehe. Eller..?!


LOVE IT

Hihi, älskar att ha en mamma som jobbar på Cederroth! Får hemma massa gratisprodukter som dom tillverkar där jämt. Hoppas hon orkar jobba där föralltid, hehe! Så passade på att ta med mig bland annat detta hem idag; (några brun utan sol jag glömde lägga till också..)


Perfect när man i bor i lägenhet nu typ osv, man spar in en hel del pengar på detta! :D Speciellt på t.ex Tre Semmé som kostar ca 80-90 kronor i butik annars liksom..


IN THE APARTMENT

Tjue rajders. Nyss kommit hem igen. Sitter och äter kantareller och dricker energidryck just nu.  Typ härlig blandning eller nåt. I alla fall så har jag tillbringat hela eftermiddagen och kvällen i skogen med mamsen, papsen och våra hundar! Hur mysigt som helst faktiskt. Plockade bär. Det tjänar man cash på vet ni! ;)

Ett litet minus var dock att min lilla bebis tydligen gjorde illa tassen. Märkte det när vi satte oss i bilen hem. Hela min tröja och filten var blodig. Såg sen att hela Keelas tass var full med blod också. Sen när vi kom hem och hade tvättat rent allt osv så såg jag att hon hade ett hack i den lilla extra trampdynan uppe på benet ni vet ? Men hon tycker inte det gör ont när man tar på det, och hon går normalt osv så det såg nog bara värre ut än vad det var eftersom det blödde en hel del ett tag.

Jaja, nu ska jag klä av mig. Hatar att ha massa kläder på mig. Typ inte skönt.
Pusstja


världens härligast snutta! Tror även hon har blivit könsmogen nu! Inte säker dock. Men hennes underliv har typ svällt upp som fan + att hon är trotsig och okoncentrerad ofta. Läste sen att det är typiska tecken på förlöpet. Dock inte sett något blod än. Men läste också att ibland märker man inte av blodet alls..? Får se. Stod att dom löper ofta första gången mellan dom är 6-8 månader, och hon är ju ändå 9 månader nästa vecka liksom..

Någon som har erfarenhet typ? Alltså någon som har/haft en löpande tik och kan berätta lite mer? Typ typiska beteenden och andra symtom? :D

GET TO KNOW ME

.. well, at least a little bit better?! Höhö..

I väntan på skjussen så har jag så otroligt roligt så jag sätter mig och gör en sån här "markera-med-fet-stil-lista".
Typ rätt jävla onödigt eftersom ingen läser sånt anyway. Åtminståne inte jag..? Hmm.. tidsfördriv är alltid bra.

Hav eller sjö
TV eller Dator
Höst eller vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller MP3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller telefon
Klänning eller kjol
Lägenhet eller Hus
Plugga eller arbeta
Blond eller brunett
Vanilj eller Choklad
Ring eller halsband
Jeans eller leggings
Stjärnor eller månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Lång hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Snowboard eller skidor
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Harry Potter eller Lord of the rings
Christina Aguilera eller Britney Spears
Hav eller sjö
TV eller Dator
Höst eller vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller telefon
Klänning eller kjol
Lägenhet eller Hus
Plugga eller arbeta
Blond eller brunett
Vanilj eller Choklad
Ring eller halsband
Jeans eller leggings
Stjärnor eller månen
Jordgubb eller hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Snowboard eller skidor
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Harry Potter eller Lord of the rings
Christina Aguilera eller Britney Spears



RAKA RÄTT

Steg 1: Ta en dusch

Varmt vatten och ånga hjälper huden att behålla sin mjukhet och öppnar också upp porerna. Använd gärna en duschcreme som verkar extra mjukgörande och förbereder huden för rakningen. Glöm inte heller att det är bättre om du rakar dig efter att du tränat, så slipper du att huden blir irriterad av svett osv.

Steg 2 - Skrubba

Innan du plockar fram rakhyveln, se till att du skrubbar området du ska raka först. Använd en mild skrubbcreme eller skrubbvante, som tar bort död hud och hjälper till att få de inåtväxande hårstråna att resa sig. Dessutom förebygger en skrubb att din hud blir röd och irriterad. Skrubba med lätta, varsamma fingrar och skölj sedan av produkten med ljummet vatten.

Steg 3 - Mjuka upp

Applicera en rakcreme eller rakgelé på området och låt den verka i ett par minuter. Det gör att huden mjukas upp ytterligare. Undvik att använda vanlig tvål, eftersom den verkar uttorkande och ökar risken för hudirritationer. Använd bara nya, vassa rakblad och se till att du kastar dem som blivit gamla och slöa. Använder du en elektrisk rakhyvel, se till att du rengör bladen ofta från smuts och hårstrån så att de behåller stinget.

Steg 4 - Raka rätt

Raka i hårstråets växtriktning i korta, bestämda drag. Att raka mot hårstråna gör att risken för rakfinnar, inåtväxande hårstrån och inflammerad hud ökar. Långa drag är en dålig idé, eftersom du lätt trycker för hårt med hyveln och gör att huden blir irriterad i onödan. Skölj av hyveln med varmt vatten efter varje drag. Om bladen är fulla av småhår kommer du inte nära med hyveln, vilket gör att du börjar raka med hårdare och ovarsamma tag. (Huden dock blir inte babyslät åt alla håll, om man bara rakar medhårs. Börja istället att raka medhårs och åt sidorna, och är det fortfarande lite stubb kvar som du absolut vill få bort, så gör det allra sista genom att raka mothårs ändå! En bra idé då är att "släta ut" huden med händerna, så minskar du även risken för irritation)

Steg 5 - Återfukta

När du känner dig klar med rakningen, skölj av resterna av rakprodukten och eventuella småhår med ljummet vatten. Det stänger porerna och gör att risken för irritationer minskar. Torka försiktigt och applicera sedan en återfuktande produkt som är fri från alkohol, parfym och olja på det nyrakade området för att mjuka upp ytterligare och motverka att rakfinnar uppstår. Produkter med aloe vera verkar läkande och lugnande och fungerar för de allra flesta hudtyper.

Steg 6 - Efterbehandla

Klä dig gärna i luftiga, mjuka kläder efter rakningen så undviker du att irritationer uppstår på grund av friktioner från hårdare kläder, som till exempel jeans. Fortsätt att återfukta området morgon och kväll så håller huden sig återfuktad och fin. Satsa gärna på en efterbehandlingscreme som motverkar att rakfinnar och rodnader uppstår.

VARFÖR FÅR MAN RAKFINNAR?

När du rakar dig utsätter du huden för irritation, vilket kan leda till att den naturliga skyddsbarriären skadas. Detta medför att huden förlorar fukt och blir torr och överkänslig. Då minskar också motståndskraften mot olika hudproblem, som rakfinnar och rodnader. Rakfinnar uppstår efter rakning och är inflammationer i hårsäckarna. I de inflammerade hårsäckarna kan det också förekomma att hårstråna börjar växa inåt istället för utåt.

Och om de redan uppstått...

- Låt området vila från rakhyveln till dess att rakfinnarna och rodnaden har försvunnit helt.
- Tvätta området med anti-inflammatorisk tvål morgon och kväll.
- Använd en creme som innehåller glykolsyra, vilket minskar risken för att rakfinnarna kommer tillbaka. Också cremer med kortison kan lindra irritationen.


ÄNTLIGEN KLAR

Gah, har hållt på med akvariet precis hela morgonen alltså. Har fångat upp fiskar, tömt 220 L, plockat ur alla skepp, flaskor osv, och bara lagt ner stenar och växter istället, så det blir mer fria ytor! Interesting huh..?

Nyss mött tjejen som skulle ta över fiskarna nere vid konsum, så det var rätt skönt att bli av med dom nu faktiskt. Dock rätt tomt också. Buhu. Någon som vet hur normalt det är på en skala att sakna ett par fiskar?! Får se om jag får med mig någon kompis att gå och fiska med sen också, så det inte ser så tomt ut. Men... är tydligen inga som tycker det är roligt längre. Haha.

Menmen, nu ska jag dricka lite eneridryck och äta mjölkchoklad, sen hämtar mamie och papie upp mig senare, och då ska vi ut i skogen med hundarna och plocka blåbär. HAHAH. Men det är bra.

Heyhey.


gammal bild i ful hårfärg.


DAGS FÖR SÄNGEN

Nyss poppat lite popcorn och läst på lite mer om att ha aborrar i akvarium.. Får se hur det går. Kan tydligen vara svårt att få dem att börja äta, men vi får se!

Nu ska jag i alla fall släpa mitt feta arsle till sängen med mina älsklingar och vi ska väl se på något intressant program på webben som vi kan somna till. Imorgon så kommer troligtvis hela förmiddagen bestå av att tömma akvariet och försöka få upp alla fiskar och lägga dom i hink, tills den nyblivande ägaren kommer och hämtar dem, :D Så ja, det kommer väl ta typ hela dagen. Sen ska jag göra akvariet mer sjö-likt också. Ta bort skeppet, flaskor osv.. Bara ha växter + stenar kvar. Så aborrarna osv känner sig hemma sen. :D

Funderar även på att fånga in lite mörtar och kanske en eller annan kräfta att ha på botten också? Vore inte det rätt ballt eller..?! Haha.. Måste skaffa kräftbur lite snabbt dåe.. 

Nä, men någon som har lite erfarenhet av aborre eller andra svenska sjöfiskar i akvarium? Då menar jag inte era egna teorier (det har jag själv rätt gott om) utan jag menar ERFARENHETER av er som känner/vet folk som har haft eller om ni har haft det själva! :)

Men nu kallar sängen, så hörs imorgon. Puss. 


PROMISE PHAN

Antar att de flesta sett denna tjej på tuben förut. Men kan inte hålla mig längre. Känner att jag måste dela med mig anyway.. Hon har alltså en egen kanal på youtube där hon lägger upp smink-tutorials. Men inte vilka tutorials som helst utan hon efterliknar hela tiden en viss kändis.

Hon kan verkligen efterlikna precis vem som helst! Riktigt grym är hon faktiskt.
I wish I was that awesome.



(kunde faktiskt inte tro att hon var asiat första gången jag såg denna video..)



Aaa, ni kan kika in på hennes kanal HÄÄÄR, där hittar ni 64 liknande klipp till.  Enjoy it :D

VARDAGSLYX



Börja följ en serie! Perfekt när man kommer hem från skolan/jobb och är helt slut och inte orkar göra annat än att bara ta det lugnt ensam hemma, eller när vädret är piss outside! T.ex Sex and the city, gossipgirl, entourage eller vad som nu passar just dig!

Starta upp en "Halv åtta hos mig - runda" med dina kompisar. Kan garantera sjukligt god mat (hopefully) och härligt sällskap. Be gärna någon ha Helge Skoog-röst så blir det genast mycket roligare.

Häll upp ett varmt skumbad, släck ner i hela badrummet och tänd några ljus och ha kanske lite lugn musik i bakgrunden och bara ligg där och njut!

Efter ett bad så passar det ju även perfekt att kanske fila fötterna, lägga på en ansiktsmask, måla naglarna i någon härlig färg, noppa brynen, och smörja in hela kroppen och bara pyssla om dig själv på ett eller annat sätt!

Glöm inte att raka benen också. Så kan du sitta och smeka dom sen. Huehue.

Kryp ner i soffan med en mysig filt och kanske en kopp te eller vad du känner för, och sätt på en av dina absoluta favorit filmer du kan se flera gånger om, eller en film du länge sett fram emot att se. Ta gärna sällskap av någon vän eller pojkvän som betyder mycket för dig.

Var lite nörd för en natt, och sitt uppe hela natten läng och spela något spännande spel. och svulla godis T.ex xbox, datorspel eller liknande. Själv föredrar jag Halo 2, The sims 3 eller SSX, hihi.

Börja skriv 5årsdagbok.

Basta med dina vänner/pojkvän i vinter och spring ut nakna i snön och gör snöänglar!

Kryp ner i sängen/soffan ladda upp med en coca cola, sätt på din favoritmusik och streckläs massa bloggar, stora som små, i timmar och låt dig inspereras!

Släck ner huset/lägenheten på mörka kvällar och tänd istället en massa ljus. Såå mycket högre mysfaktor än lampor. Gärna doftljus också, så höjer du ribban ännu högre!

Börja morgonen med en härlig frukt-smoothie.


Men glöm inte att bara sitta hemma och njuta av att göra absolut ingenting kan vara ren lyx!


KEBAB OCH COCA COLA

Ja, som rubriken lyder. Det kunde inte sitta bättre idag alltså! :D Har för övrigt hittat en tjej som ska komma och hämta våra fiskar imorgon också. Kanon! Så i veckan så flyttar förhoppningsvis lite nya fiskar in istället. Och inte vilka fiskar som helst, utan aborrar och mörtar från våra svenska sjöar..! Awesome. Vi ska rädda dom från den hemska vintern typ..?

Nu ska jag dricka upp min coca cola sen ska jag och älskling gå upp och hälsa på Danne och Helena och deras lilla nykomling i familjen. Liam.  Stort grattis på er! :D ♥

See u later


MÖTA GUBBEN MIN

Nu har jag övervägit att klä på mig lite kläder osv och nu ska jag dra med mig Keela
ut och möta Johan som slutar jobbet nu. So .. see ya later


.. snygga rivmärken på tuttarna också. Keela som är lite vild. hehehe..


gömmer mitt äckliga och bångstyriga hår under en rosa keps liksom

ALLMÄNT OM HÅR

Därför ska du inte frottera håret - Efter du tvättat håret så lägger du kanske på en handduk och kramar ur vattnet? En sak du aldrig ska göra är att gnugga! Det sliter bort själva ytskicket på håret och resulterar istället i ett matt och risigt hår. Om du är en av alla som sparar till ett långt och vackert hår, så kan du aldrig få ditt långa svall så länge du frotterar håret. Det går bara av och slutar i spruckna toppar innan du nått halvvägs..


Köp inte många produkter - Istället för att fylla hela badrummet med en massa halvdåliga hårvårdsprodukter, så satsa istället på några få, men riktigt bra och som verkligen fungerar. Bra shampoo är en av grunderna till vackert hår. Kom också ihåg att man får oftast vad man betalar för!


Färgshampoo och balsam - Om du har färgat hår så satsa på ett färgshampoo och färgbalsam, som låser fast färgpigmenten i håret. Andra vanliga shampoon/balsam löser oftast upp färgen i ditt hår och du får en mindre hållbar färg.


Hur du undviker att håret går av - Som du kanske vet så är ett tort hår dubbelt så stark som ett blött? Har du långt hår ska du därför helst kamma ut håret försiktigt efter shamponeringen och inte använda borste då du lätt kan skada håret. Tort hår kan du däremot borsta utan promlem. När du har balsam i håret, så kan du passa på att reda ut/kamma håret försiktigt (innan du sköljer ut balsamet) med en bred kam och lösa upp tovigt hår, så blir det enklare att reda ut håret sen!


Värmeskydd - Om du använder plattång så är det en bra idé att då använda någon speciell plattångsprodukt som skyddar håret mot värme, gör håret blankt och gör att plattningen håller betydligt längre!

Tumblr_lqc69wqrwc1qd4of0o1_1280_large
Tumblr_lql7ewkbwt1r0ip88o1_500_large
Tumblr_lpvo0kob1i1qcvswqo1_500_large



SONG OF THE DAY

Tumblr_loyzow8i7b1qdcesso1_400_large

 


GOD MORGON

Nyss vaknat typ. Eller vaknade elva men inte förrän nu jag känner mig hyffsat vaken..? Nyss varit ute på en promenad med vovven i alla fall. Och nu sitter vi båda i soffan framför fångarna på fortet och äter varma mackor. Keela fick dock nöja sig med ett grisöra idag, huhu..

Vettefan vad som händer idag. Tror inte det blir något speciellt. Typ brun-utan-sola-mig, nagelmålning, dusch, raka ben och sånt. Passar alltid på att göra sånt på söndagar så ser man lite mer levande ut under veckans gång liksom.. 

Har sovmorgon imorgon också, så det är ju asnice. Börjar dagen med idrott, men har liksom redan betyg i det, så jag tror jag struntar i det alltså. Ska inte behöva göra om kursen igen. I hope.

Jaojao, nu ska jag fixa mig lite smått osv. Puss


just a randombild

BIO OCH KINAMAT

Heyhey. Kom precis hem. Varit ner på stan och kollat på bio med älskling och ätit på kinarestaurang! Vi kollade på den svenska filmen "Jag saknar dig". Hela biosalongen typ grät bokstavligen genom precis hela filmen, utan att överdriva. Sorlig som fan, men fin också. Hur som helst så är det en riktigt bra film som jag verkligen kan rekomendera! :)

Jaja, sen drog vi och åt kinamat som sagt. FYFAN vad mätt jag blev. Klarade inte ens att äta hälften, så jag och Johan typ satt och bytte tallrikar efter han ätit upp sitt. Lol. Åt så mycket så att jag spydde upp allt av illamående när jag kom hem. Då är det fan illa.

Jaja, nu är jag tillrätta i sängen och läser lite bloggar och lyssnar på musik.
Hihi.


10 MÅNADER

10 månader idag med universums klart bästa kille. Dom klart bästa 10 månaderna i mitt liv. Fyfan vad fort det går.. Det finns ingen som du Johan, och jag är så fruktansvärt glad att jag är just din. Say you'll never leave me, I want this to last forever

 


STÄDNING + COCA COLA

Nyss vaknat. Sov i tolv timmar. Fett skönt. Trots att jag tog en powernap igår på nästan 7 timmar! Typ ganska knas. Jaja, nu har jag precis varit ut och vandrat med lilla gumman runt kvarnberget lite och ska precis sätta igång och städa lägenheten. Ser ut som fan nu igen. Äckliga jävla bajslägenhet. Buuahaaah...

Mjaou, men tänkte passa på medan Johan jobbar liksom. Vara lite gullig sådär.
Så jag startar igång morgonen med att öppna en iskall coca cola med lite Johnny Cash i högtalarna.
Perfect.


OP'S I DID IT AGAIN



Jag som verkligen lovade mig själv att aldrig köpa någon mer sån här skit.
Gick ju typ asbra. 

Och så gjorde det inte det ;PpPPpPppPpPPppPPppPPPppPPpP


HEMMA IGEN

Oj, nu har det varit lite klent på updates ser jag. Whatever. Vi sov som sagt med klassen ute i Dalagården igår natt. Det var faktiskt kul. Vart så mycket bättre än jag trodde acculy. Så det var ju awesome. Blev bad, tacos, spökvandring och typ en massa helt sjuka konversationer..? Och vi envisades även om att sitta vaken i stugan till klockan 6 imorse, när vi skulle upp kl 9. Intelligens gott folk.

Jaja, jag kan ju säga att man slocknade dirrmode när man kom innanför dörren här hemma alltså. Vaknde halv åtta sen. Menmen, lätt värt'e. Känner förövrigt att inte göra något alls mer denna fredag än att typ bara vara hemma och njuta av att inte göra något alls! :D

Jo. Bra film och coca cola blir det. 
Passa på när det är fredag tänkte jag säga...


.. gah. Tog med kameran. Men tog typ inga bilder alls as usal. Jo, typ 5 st på mig, Sara och Linnea i början när vi gungade typ. Men tror jag skiter i att dela med mig av dom alltsåååå...

SORRY

.. men är fan inte lika lätt att hålla igång med bloggandet när man går i skolan alltså. Trodde det skulle bli tvärs om. Att de blir enklare nu när man har mer rutiner osv. Men nja inte riktigt va ? När man kommer hem är man ju typ astrött och har massa annat att göra. Hinner liksom inte alls.

Jaja, nu har de realdeal school satt igång. Segt. Riktigt jävla segt. Menmen, man lä väl. Vill bara ha det här med skola avklarat så att man kan börja jobba och leva. Men ja, de kanske blir bra eller något! Imorgon ska vi iaf på lägerskola med klassen på dalagården och sova där allihop i massa 2-6-mannarum. Så jag, Linnea och Sara ska sova tsm, kan bli kul kanske ?!

Jaja, sitter i hosjö nu och ska bege mig mot bussen hemmåt snart ska bara 
prata med idabby i tele! Puss :D

im a bad blogger


har typ inga bilder på denna dator då!

WRITE 2 U L8

Haha, jag och Johan som skulle vara så duktiga igår och bara äta grönsaker med dipp till filmen. Yeah right. När vi ätit upp allt så var vi fortfarande hungriga och beställde hem en varsin pizza 21.30. Bra Michelle. Bra.

Jaja, andra skoldagen avklarad. Än sålänge funkar det. Får se. Kanske måste läsa om alla a-kurser nu ändå. Fuck that. Dom har ju ett nytt betygsystem och nya mattekurser, engkurser osv från och med nu, så jag kankse måste göra om ALLT som jag gjort i 2 år.  Men det kan dom glömma. Visar det sig att det är så, så skiter jag faktiskt i betygen. Helt seriöst. Tänker inte ha setat och läst in kurser i snart 3 år i onödan. Glöm det.

Hmm.. nu i alla fall kom jag precis in från en promenad med vovven. Har badat med henne i sjön lite osv. Mys. Nu ska jag dricka lite eneridryck och lyssna på musik. Aa och städa och sånt roligt också. Hurray.

Så hörs senare.


NU;

Dipp, grönsaker och en film i soffan med min älskling. Blir en rulle med han Cruise. Tom Cruise. Rain.man typ.

Nej. Den var bara nedladdad 4.1% såg jag nu. Damn it. Får bli "The switch" istället.
Så ni vet..?


DAMN IT

Lovade mig själv att INTE somna när jag kom hem. Att jag iaf skulle hålla mig vaken till åtta. Sen fick jag sova. Men blev väl samma gamla visa idag som alltid. Kom hem, gick och la mig i sängen och somnade dirrmode. Bra.

Fast är fortfarande jävligt trött så kanske kan somna senare ikväll anyway. Hoppas det. Vill inte lägga mig halv fyra inatt också. Var lite jobbigt sådär.

Nuuu ska jag blanda ihop lite dipper! Taco och sourcream and onion, och till det blir det lite grönsaker osv. Ska nog ladda hem någon bra film jag och Johan kan se på också. Känner för att bara ligga i soffan hela kvällen och bara kramas med min älskade pojkvän och vovveflicka liksom. Och äta grönsaker. (!)

C.u


hon tycker inte jag är jobbig ?

SKÖNHETSKNEP

  • Tandborstknepet
    Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du ordning på genom att spraya lite hårspray på en gammal tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tadah!

  • Maximera inpackningen
    Din inpackning kommer att göra dubbel så mycket nytta om den får verka i ditt hår
    under en varm handduk. Gärna när du bastar!

  • Hållbar partyfrisyr
    Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på lite halvsmutsigt hår. Så satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

  • För datornörden
    Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn ? Placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. En härlig och snabb uppfräshning på en sekund.

  • Brun utan sol-ränder?
    Applicera tandkräm med lite blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. 

  • Inga mer påsar under ögonen
    Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

  • Värm ögonfransböjaren
    Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

  • Längre naglar
    Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare. Fungerar likadant med ditt hår.

  • Slipp missfärgade naglar
    Måla alltid naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

  • Få nagellacket att torka snabbare
    Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

  • Slut på concealer?
    Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

    319497_2099887050206_1036304832_32049832_3036268_n_large

FÖRSTA SKOLDAGEN - CHECK!

Yeye, då var första skoldagen avklarad! Vet inte vad man ska säga riktigt. Haha. Kanske blir bra sen ..?! Vad vet jag. Jag har i alla fall min kära Sara och Linnea så det känns bra som fan åtminstånde.

(En kul sak också; vi skulle skriva upp ett djur på ett papper i skolan (av någon anledning) som började på samma bokstav som sitt eget namn började på. Och sen komma på 3 gemensamma egenskaper som man har med just det djuret man valt.. Typ alla som hette t.ex Malin eller likande tog typ "Marsvin" och "söt, mycket hår, gillar mat" och sånt trök. Sara tog "Sjögurka" (HAHA) och tog egenskaperna ful, äcklig och våt. HAHAH!!!! Det värsta var sen att lärarna sedan läste upp lapparna inför alla och pekade ut personen som skrivit det.
Det blev ju .. awkward.
)

Btw.. Jag och Sara var jättedåliga inatt. Eller alltså. Vi var jättepigga och låg och kollade på filmer och snackade skit till halv fyra i natt! Riktigt jävla lyckat känner jag när man ska upp klockan 06.30. Underbart.
Humhumhum. Gick ganska bra ändå. Vi sprang in på ica en snabbis innan skolan och köpte massa energidryck, så det gick helt okey anyway :D Jag och Sara sov i stora sängen i sovrummet dessutom, hahah, Johan fick sova på soffan stackarn! :(

Jaja,
här är några bilder till och med



jag och keela för någon dag sen, mys


lagar lite mat i brills liksom


Keela och Sara , 


hahah, sötsara i sängen inatt!!


imorse




saraaa! ♥

mysig bild på mitt hjärta i soffan, hihi


s


s


myste lite i stan innan skolan




Linnea och Sara



HÖRS IMORGON IGEN!

Hey igen. Nu har jag och Sara precis anlänt hem till lägenheten igen. Vi drog till stan "en sväng" med motorcykeln för att möta Sonny osv. Slutade dock med att vi satt där i typ  2 timmar om inte mer..?! Haha...

Well well, nu ska vi duscha lite och ta bort smink och göra oss reda för sängen eftersom vi ska upp till våran nya klass och skola tidigt imorgon. Först ska vi dock ladda hem någon bra/halvdålig film man lätt kan somna till i sängen till att börja med! Kalasbra.

Nattinatti..!


SYR LÖSHÅR MED SARA

Sitter här i soffan och lyssnar på björk - army of me, med Sara nu och tjiiilllllllar och syr löshår tillsammans. Gammalt slitet och trasigt löshår som vi desperat plockade fram i hopp om att få snyggare hår. Sara glömde sitt hemma så hon fick hälften av mig.. Blev vi snygga? Nja. Gick sådär. Får vara utan.  VÄX HÅR VÄX! :(
Väx...? är det ett ord? Fan vilket fult ord. Väx väx väx ....... väx?

Nu ska vi fixa något att käka tror jag! Pussipusss.


gammal igen. kul va ?


LÄGGDAGS !

Haha, jag har helt seriöst setat och fifflat med bloggdesignen ända sedan jag vaknade imorse! Mer än 15 timmar i streck. Gissa om min rygg och nacke tagit stryk eller?!  :(

Men kände att jag haft typ samma typ av design enda sedan jag började, bara bytt header osv..typ. Så nu gjorde jag lite grövre förändringar. Har hållt på med typ 10 olika designer och velat hit och dit. Men efter en massa pill och strul så är jag äntligen hyffsat klar. Är fortfarande lite småplock som ska fixas, men nu orkar jag verkligen inte mer idag.

+ att jag inte har haft kategorier förut. Och det fixade jag nu. Och fick gå igenom ALLA inlägg ifrån bloggens början, och liksom sitta och sortera dom i olika kategorier då.. Bara det tog mer än 5 timmar. :( Fattar ni hur roligt jag haft eller..?

Så ja. Mer än så har jag faktiskt inte gjort idag.. Bara massa tråkig desing-plock,
läskdrickande och musik i alla dess slag. Menmen, nu är det gjort iaf!

Nu ska jag tvätta av smink och ha på mig lite brun utan sol och krypa ner i sängen med gubben min. För tidigt imorgon så kommer Sara hit! Ska bli kul som fan. Inte träffat henne på snart 2 månader liksom.. ♥ Men hon ska sova kvar här, eftersom vi ska upp tsm på måndag och dra till våran nya klass och skola! :D Och eftersom ingen av oss egentligen vet riktigt vart vi ska, så känns det bäst att gå vilse tillsammans med någon annan som är lika lost som en själv. 


varning för gammal bild dårå

SAVE THE WORLD


Är inte så mycken för den här låten. Men kan inte låta bli att älska videon.
Dogs really are the best thing that ever happened humanity!

(hundar alltså, inga små hamsterliknande saker med rosa tröjor)


THE ONLY FRIEND TODAY IS MY COCE


MITT SCHEMA

Så underbart jävla skönt att vara klar med i princip alla a-kurser. Matte, engelska, svenska, idrott, matte och all that har jag redan gjort! :D Så har typ hål ganska ofta och börjar sent som fan ibland, vilket känns awe-fucking-some! Kanske jag orkar med skolan ett tag ändå.

Ganska gött att skolan ligger mitt i stan också, då kan man käka på stan istället och kolla i affärer osv när man har hål i några timmar. + att jag hinner åka hem och rasta hunden ibland när Johan jobbar förmiddag! wööpwöööp!!!! :D

TODAY I DON'T FEEL LIKE DOI'N ANYTHING

När vi kom hem runt ett inatt så var jag ändå inte trött..? Johan slocknade dock som en stock dirrmode. Men för att slippa vakna idag och må skit så höll jag mig vaken framför datorn i sängen och kollade på "en andra chans" och fällde några tårar i min ensamhet enda till 04.00 på morgonen.. Haha!

Nu har jag precis duschat, druckit en kopp med te osv. Nu sitter jag nerbäddad i ett täcke i en fotölj och bara njuter av att inte göra något alls. Att inte ha något planerat. Bara ta det lugnt inför skolan som kör igång på måndag osv. Och telefon och sånt skit har jag stängt av för orkar inte med folk just nu. Nu vill jag bara slippa omvärlden för en dag och bara vara i min ensamhet! Det är typ underbart.


slängde upp 2 bilder från när jag började ettan första gången.. Haha! Nu äre dags igen.



I'M BACK

Heey folk. Vi drog som sagt till Hojsö igår en sväng in på natten och drack some bärtz och hade trevligt med mina älskade päron ute på verandan. Snacka om blandade konversationer, haha, så det ska vara..! ♥
Jaojao, jag och Johan drog hem med en nattbuss runt ett i alla fall eftersom våran lilla bebis
var ensam hemma osv.

Lite pic's på't..



innan


kebab på stan innan osv


men ett par getingar kom och ville slåss om min kebab. Dom vann.. :/


lite mums


jaa, orkade inte tighta jeans. Haha, så snodde på mig ett par randiga pjamasbyxor. huhu!


fina farborn



SMINKTIME

Åh. Keela ligger som en kringa runt om mig i fotöljen just nu. Och jag sitter typ helt knas med fötterna, och kan inte flytta mig för då vaknar gumman. Och jävlar vad mina fötter har somnat. Det gör ont samtidigt som jag tappat känseln? Tar i som fan för att röra foten, men finns inget blod kvar, så den rör sig inte ens en mm hur mycket jag än tar i. Fyfaaan vad jag tar i. Men den bara ligger där som en död fisk. Obehagligt jue..

Jaja,. nog om min fot. Nu ska jag sminka mig lite osv sen ska vi ner på stan. Köpa lite alkoholhaltiga drycker och Johan ska in på banken och fixa lite cash. Sen drar vi nog mot hosjö igen..
Så vi ses sen. No time for this.

Tumblr_lkg9ky2zft1qiomybo1_500_large

HUNDSPYA I ANSIKTET ?

Åh. Min lilla gumma är sjuk. Hon har varit det ett tag nu. I ca en veckas tid så har hon typ hostat upp stora mängder med slem som ofta övergår i spyor. Ibland vaknar hon på nätterna och kan hålla på och hosta upp slem/spyor hur länge som helst. Idag höll hon på i mer än en och en halv timme. Hela sängen är full med slemm.

Vaknade liksom av att det rann ner en härlig hundspya i ansiktet på mig. Yumyumyum..!
Någon som vet vad det kan bero på? Vet inte vad jag ska göra riktigt..? Kennelhosta osv är hon ju vaccinerad mot så det kan väl inte vara det. Vi bytte iofs mat åt henne för lite mer än en vecka sen också. Någon som vet om det kan bero på det? För övrigt är hon ju pigg. Äter, dricker och leker som vanligt liksom.. 
Det kommer så plötsligt. Och ja, alla hundar spyr oförklarligt ibland då och då. Hon också.
Men inte såhär. Inte såhär ofta och mycket liksom? 

I natt så kom det upp ca 5 st slemmhögar var 5-10 minut, och så höll det på i timmar.
Har varit så i några nätter nu. Ingen som vet vad det kan bero på ? :S


Keela snuffar i mitt knä just nu, hihi




GOD NATT ELLER

Gahh, varför blir man så trött och seg av lite alkohol för..?! I och för sig så är ju klockan snart 2 på natten, så jag kanske har all rätt att vara lite trött anyway? Hunden har ju hållt mig vaken hela förra natten också.. :thumbdown:

Så ah, det är ju en dag imorgon också. Kanske drar tillbaka till hosjö då och dricker lite öl och har det trevligt med mina kära päron? ♥ Vore mysigt såhär innan allvaret börjar igen...

Yepyep, that's how it gonna be I think. Nu ska jag borsta tänderna och deleta lite smink 
och hoppa ner i snarklådan! Ses imorgon dårå. Pussjao.


Haha, ser ut som jag har feetaste underbettet. Cute. De bruna linserna saknar jag också.
Fan. Nej. Inte bra.

VISSTE DU..

- I genomsnitt skrattar en normal person 13 gånger om dagen.


- Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser.


- Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta
är dendrofobin där man är rädd för träd.


- Man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten.


-
Det är fler, per år, som träffas av blixten, än som åker fast för fildelning.


- En giraff kan slicka sig ren om öronen.


- En ko producerar hela 60 liter saliv per dag. Vi producerar 1-2 liter.


- Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.


- Flodhästen är det djur i Afrika som dödar mest människor.


- Det finns nästan dubbelt så många McDonald's i Manhattan som det finns Max is Sverige.


- En kyss innebär att du växlar upp till 278 bakterier med din partner.


- Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.


- Tjejer i tonåren ligger i genomsnitt 3år före killar i utvecklingen.


- I Atlanta, Georgia är det olagligt att binda en giraff vid en lyktstolpe.

Tumblr_lpuxu3vsmx1qevrbto1_500_large


SKÖNHETSKNEP

  • ÅNNGA ANSIKTET PÅ MORGONEN
    Ett bra skönhetstips är att ha superfräsch hy. Har du det så klickar resten också liksom. Ett tips är att när man kokar upp vattnet till sitt te på tex morgonen så gör man det i en kastrull, så använder man sig sedan av ångan för att öppna upp porerna. Så håll huvudet ovanför kastrullen och ta bort locket så ångan öser ut..! Bra för dig med stora porer. Och har du tid - följ upp detta med en ansiktsmask så blir huden riktigt fräsch! :D

  • ÖPPNA ÖGON
    Ett tips för att få öppna och klara ögon är att bara använda en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela. Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket. (Själv gör jag dock streck över hela ögonlocket eftersom jag har rätt stora ögon ändå, och vill få dom att se "smalare" ut..Målar även ofta hela inre fransraden helt svart, just för att få ögat mindre. Vill du hellre få effekten av att ögat ser större ut, så ska du inte fylla i det alls, i såfall endast med ljusa färger, t.ex ljusljusgrå, vit eller silver.)

  • HEMMAGJORT TORRSCHAMPO
    Ett bra tips om man inte hinner tvätta håret, dont get panic! Ta lite vanligt vetemjöl (OBS LITE!!) och lägg i hårbotten, kamma ut och håret ser genast bättre ut!


  • FYLLIGA FRANSAR
    Om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar
    och hur mycket "sängkammareblick" man vill ha.

  • NATURLIGT HÅRSVALL
    Om du ska ut och kanske har bråttom, men vill ha ett snyggt, naturligt svall på håret så sätt upp det i knutar, 1-3 st under tiden som du gör dig i ordning och sminkar dig osv. Sist av allt så släpper du ut håret och fixerar det med lite hårspray. Kanon snyggt och enkelt..!

    Tumblr_lpr0d8n4da1qf4k86o1_500_large



JOHAN I ETT NÖTSKAL

Johan; Är det inte han den där bögbloggarn?! 
Jag; Jopp.
Johan; Aha. Vad hette han nu igen, paow?!

Haha, jävla mupp. Detta är andra gången han frågar det gällande exakt samma personer..
Jaja, jag älskar honom ändå. Hihi.




KVÄLLEN RÄDDAD

Woho, kom på att det står en massa kalla öl i kylskåpet som blev kvar från förra veckan! 
Precis vad som behövdes nu känner jag. Känns bra att jag äntligen har funnit det goda med öl. Förut fick jag seriöst kväljningar av att dricka endast en klunk, och det kunde ta flera timmar att få i mig en liten 33 cl burk. Fast så tror jag nog det är mer eller mindre för alla..? Ingen gillar den första koppen med kaffe man dricker heller.
Det är sånt man måste lära sig att dricka.. Weird.

Och äntligen. Nu kan jag till och med känna ett sug efter en iskall öl en varm sommarkväll!
Nästan godare än läsk i vissa lägen. Någon som håller med mig ? :D
Som rubriken lyder; kvällen är räddad!

Vad tycker ni om öl .. ? :D




seg men glad tjej

SKRÄCKFILMSTIPS

Paranormal aktvity 2 - tokyo night.

(Detta är en officiell uppföljare till Paranormal Activity och utspelar sig i samma universum med enda skillnaden att det utspelar sig i Japan.)


Koichi Yamano är en glad kille som just har köpt en filmkamera, så han tar varje tillfälle i akt för att filma lite. Hans storasyster Haruka har just kommigt hem från sin resa i USA. Dock var hon med i en bilolycka där hon brutit båda benen, så hon är nu rullstolsbunden i sex månader framöver. Deras pappa hälsar henne välkommen, äter nudlar och far sedan iväg på en treveckors affärsresa.
Alltså lämnas Koichi ensam hemma, för att ta hand om sin syster. 

Det dröjer inte länge innan mystiska saker börjar hända om nätterna. Rullstolen flyttar sig, fotsteg hörs och glas spricker oförklarligt.  Som tur är har Koichi mer än 1 filmkamera så han kan bevaka utvalda delar av huset om natten. 



WE'R GONNA FIX IT

Nu jävlar ska vi fixa det här gumman! Så länge vi har varandra så kommer det garanterat gå bra! Vi ska göra dessa år till dom bästa! ♥
We are gonna rule it.

 

 

 

 

 


FILMTIPS .. ?

Nu har jag hinkat i mig 2 st burkar med iskall coca cola. Ni skulle bara vet hur bra det satt såhär på kvällskvsten. :D Just nu har jag lite långtråkigt dock.. Funderar på att "laga" varma mackor och te och kanske ladda hem någon bra film att glo på i soffan..? Fick just sug på att se någon svensk rulle. Någon som vet någon bra..? :) Gammal som ny spelar ingen roll!



.. jag vill ha äkta långt hår..! Vill inte behöva inhandla löshår igen. Dyrt piss.
Någon som har lite cash att låna ut till stackars mig eller, hehehe ?

CAN'T LIVE WITHOUT

.. nu räknar jag givetvis inte med vänner, familj och pojkvän osv. Ni vet att jag inte klarar mig utan er! ;) ♥ Nu tänkte jag mer på materiella ting. Typ brödrostar, toalettborstar, gummisnoddar och liknande.
Nä, men ni fattar.

- min dator. Alltså verkligen. Det är nog den jag umgås med mest tror jag..? Hemskt. Men har verkligen med mig den överallt alltså. Haha. Damn it. Datorn är det sista jag kollar innan jag lägger mig, och det första jag kollar när jag vaknar. Och har jag inget att göra hemma helt ensam, så är det alltid datorn som gäller. Med en dator kan man verkligen göra allt! Kolla bloggar, läsa tidning, kolla film, ladda hem musik, redigera foton, läsa på forum, bevara minnen, hålla kontakten med folk man inte träffar ofta annars osv.. ja allt kan man göra på en dator.  Vad fan gjorde man förr i tiden när man var rastlös?!

- energidryck. Det kanske ni förstått vid det här laget? Trodde inte att jag skulle bli det, men tror faktiskt att jag är beroende av det på riktigt nu alltså. Så fort jag blir utan det en längre tid så får jag abstinensbesvär och blir hur trött och hängig som helst, hur mkt jag än sover. Whatever. Energidryck är det bästa som finns och kommer inte sluta med det. Kanske dra ner på det om det verkligen skulle bli ett problem.

- "myskläder". Har sagt det förut, men kan väl uprepa det igen. F.A.N V.A.D J.A.G H.A.T.A.R J.E.A.N.S!
Ja, visserligen är det jävligt snyggt. Mycket snyggare än leggings osv, men fyfan vad oskönt det är. Kan verkligen inte gå omkring i jeans hemma. Så fort jag kommer hem från stan/skola och dyligt så är det allra första jag gör när jag kommer innanför dörren är att kasta av mig tighta jeans och tighta linnen. Tacka fan vet jag för stora tröjor/tshirtar, leggings och mjukisbyxor. Inte det snyggaste, men orka va snygg när man bara är hemma. Nä.

- min kamera. Det är också en sak jag har med mig överallt. Man vet ju aldrig vad som händer liksom.. Kan ju dyka upp världens tillfälle man bara måste ha en kamera tillhands. Lyckligtvis så glömmer jag dock alltid bort att jag har den med mig. Så det sket sig ju.

- MUSIK! Vem kan leva utan det..? Har jävligt blandad musiksmak. Allt från gammalt till nytt. Lyssnar jämt på musik. Jag lyssnar på musik när jag lagar mat, duschar, skiter, färgar håret, åker buss, städar, är ute och går, sitter vid datorn, chillar på balkongen, när jag äter frukost. Jämt! Min spotifylista hittar du här; .. all kind of shit (varning för väääääääldigt blandad musik....)

- brun utan sol. Jajo, eftersom jag är lite emot solarium så försöker jag bli brun på annat sätt. Brun utan sol använder jag i princip jämt. Har på nytt lager ca 2 gånger i veckan i alla fall. Så det håller sig osv.. Och använder det året runt, huhu. Också ett litet beroende jag har!

+ lite annat smått och gott; foundation, ögonbrynspenna, mascara, facebook, moneymoneymoney,
rökt skinka (öh?), apelsinjuice, filmer, serier, sängen, solglasögon, röd porrbelysning, pincett (!!) nagellack, parfym, busskortet, min mobil osv osv osv ...
Bag-fashion-ipod-mac-magazine-favim.com-124988_large
Vad är ni beroende av .. ?



A JUST DET.

Glömmer ofta att jag har en blogg. Så important är den liksom. Nä, men finner liksom ingen motivation alls just nu. Whatever. Nu har vi i alla fall kommit hem till lägeneheten igen. Har gjort lite stripes och korv osv. Och nu sitter vi i vardagsrummet och lanar. Woho, love is in the air..?

Men vad gör man inte. Känner inte för att dra ut och göra något som anses "kul" heller. 
Menmen! Själv har jag i alla fall inte alls något emot några hemmakvällar med älskling och inte göra något speciellt liksom. Bara ta det lugnt framför tv/dator och äta gott bara.. Kanske börjar bli en tant? Mysigt .. :D

Jaja, På måndag börjar skolan igen också. På ÄNNU en ny skola för gymnasiet. Tredje gången nu. Nu har jag gått på alla faluns gymnasium. Ett år på haraldsbo, ett år på lugnet och nu några år på Kristine .. Haha ;) Och på måndag ska man behöva lyssna på samma gamla "välkommen, till gymnasiet-babbel" för en tredje gång liksom.. Gah. Ska i alla fall gå i samma klass som Sara, så det är ju bra. Kan bli spännande, höhö :D Ska dock gå med massa små människor. Nästan 3 år yngre än mig. Får nog ha lite överseende med det. Men jag tror det kan bli kul/bra ändåååe.


bjur på en gammal bild från oktober 2010, huhu. Älskar korsetten.
Glömt att jag har den ens. Kanske dags att börja använda...? hihi.



PAUSAR LITE

Hey readers..! Sitter o hosjö nu hos mina underbara. ♥ Lämnade faktiskt min dator osv hemma för en gångs skull. Skönt att slippa bära på skiten faktiskt och bara ta en paus från den. Brukar liksom inte hända. Har verkligen med den precis överallt annars. Så rätt skönt att slippa den idag. Öhm.. Visserligen snodde jag en dator hemma här nurå but anyway..

Vi har precis kommit in från en lång skogspromenad med hundarna och nu väntar hamburgare och stripes. :D Typ precis vad jag är sugen på..! Hihi. Jaja, som ni kanske fattar så blir det en lung hemma kväll i hosjö med familj och pojkvän idag, och lägger bloggen lite åt sidan tills imorgon!
Rätt skönt att ha några sånna dagar också. Inte bry sig. Om något alls. Typ.

Puss.




LITE BILDER FRÅN GÅRDAGEN

Glömde helt bort det. Men har fullt upp sen jag kom hem typ. Duschat, och städat, vikt tvätt, ätit, och bla bla bla. Kom nyss in från en halvlångpromenad med Keela, och har nu äntligen lagt mig till rätta i soffan under typ världen härligaste täcke!

Så passar på att slänga upp några bilder från igår nu. Blev varken så många eller bra, men I guess It's better than nothing at all. Så jao, here u have


Anja och Ida, innan de körde igång




lunchpaus i tatuerandet. Fick bli american take away. mumsss






orkade inte med kanterna dårå..


hälften av konturerna klara



färgade Idas hår typ kolsvart gjorde vi när vi kom hem också, sniggt








jag och Keela i soffan just nu ♥ mitt lilla vilddjur. minst sagt.


haha!

HEMMÅT

Sitter hos Ida just nu. Nyss fixat mig, plattat håret och sånt kul. Wiho. Ska öppna mig en energidryck och bege mig ut mot bussen, Hem och hjälpa älskling med att tvätta och städa i lägenheten tänkte jag, Och ikväll blir det nog bara en mysig hemma kväll med mina favoriter! Skönt.

Så ah, hörs senare när jag landat hemma ttttyp.


happ, kan ju passa på att efterlysa detta linne ocksåååe......

NATTI

Gah. Är så jävla sjukligt trött alltså. Har typ halvsovit mig genom hela dagen. Och setat på ett betonggolv i 6 timmar dessutom, gjorde inte gott för ryggen alltså. Fan vad ont det gör. Känner mig som en 80plussare.
Gah.. jag lägger upp alla bilder imorgon istället. Mina ögon liksom is falling ner om man säger så...

Så ska släpa med mig Ida till sängen också, så ska vi väl slå på någon film att somna till I guess!
Hoppas på att vara piggare imorgon. Pusstjueueueuhuhuhehue..

alot of egobilder blev det ändåe visst..
men alla kulbilder kommer imorgon någon gång dårå. tjapppbahva.



mjukt som fan






uhm. hår. typ.

FÄRGA IDAS HÅR SVART!

Wiho. Ida har ju haft brunt hår nu hur länge som helst. Nu ska hon färga håret svart igen. Love it! 
Så det är väl typ det vi ska pyssla med nu. Bra musik, powerkings och hårfärgning @ idas place. 
Det blir kanon det. :D ♥


idisen i svart hår jao!


Ida i svart hår igen, 2008 om jag minns rätt. Blir nog skit bra :D

I STUDION

Nu har vi anlänt till Tattoo-Ink studio. Ida ligger just nu på britsen och pinas. Jävlar vad stor den blir alltså. Haha, men so hot :D Själv sitter jag på golvet med datorn och dricker enerigdryck och äter nötter. Är såååå jävla trött alltså. Var så pigg igår. Kunde inte somna förrän efter 04.00 någon gång.
Och sen ringde klockan 08.00. Party. Yey..? Näe.

Jaja, men ska väl försöka hålla mig vaken med några filmer i alla fall. Laddat ner dokumentärer om hugh heffner, elvis presley on tour, UFO:N osv. Lite kriminalfilmer har jag laddat hem också. Heheh!



Bild på slutresultatet kommer upp imorgon! :D

CAMBILDER FROM YESTERDAY

 


MYS I FLICKERUMMET

Wiho, fick med mig Ida till att sova här i hosjö också. Vi har hjälpts åt att städa ur mitt gamla flickerum dårå. Och nu har vi lagt in madrasser och mys på golvet för att sova här och ha tjejkväll liksom..!

Imorgon ska vi dock upp typ kl 8 och bege oss mot borlänge.. :D
Ida ska som sagt göra klart andra halvan av sin tattoo.. spännande som fan att se hur slutresultatet blir. Älskar verkligen de blåa färgerna i den! 

Själv har jag laddat datorn med en massa filmer och intressanta dokumentärer osv som jag kan underhålla mig med i de 6 timmar som Ida ska ligga på britsen och pinas. + lite läsk och chips på det så ;)

Jaja, här är lite bilder från ikväll. Chill.


Haha, såhär mysigt har vi bäddat upp det i mitt tomma rum! Madrasser, täcken och massa kuddar så var myskänslan tillbaka igen! :D




älskade farbrorn








befunky.com , haha


nattpromenad med costello


finaste!


ida








haha fresh 

JAJA, NU ÄR JAG TRÖTT. SKA UPP OM NÅGRA TIMMAR!
NATTI ♥

IDAS FÖRSTA TATTOO

Här en video som jag helt hade glömt bort! En film när Ida gör sin första tattoo.
Inte världens skönaste ställe att ha sin första på, men lika bra liksom.
Klarar man denna så klarar man allt.
Och hon var så duktig så :D


NU

.. nyss vaknat. Eller typ. Vaknade halv ett. Kul. Jaja, nu ska jag sminka mig och packa lite, sen möter jag upp Ida på bussen, sen rullar vi iväg mot mina älskde päron och hälsar på lite. Ska försöka tömma mitt gamla rum idag också. Blir liksom aldrig av. 

Får se om jag sover kvar där också. Det visar sig.  

Höhö. Nu ska jag byta kläder och smink mä a little bit!
Puss.




MYS MED GUMMAN

Har myst i soffan med min lilla prinsessa framför en massa intressanta dokumentärer idag också.,
Såå söt när hon hoppar upp på en mage och kurar ihop sig ♥
Kelgrisen.




BLOGGVILA

Tjuetjue. Har haft lite bloggvila idag. Haha, rätt skönt att slippa bry sig liksom. Efter att ha druckit 2 dagar i rad, så tog jag, Johan och Robin det jävligt lugnt idag. Började dagen med ett härligt och uppfriskande morgondopp gjorde vi också. Snacka om att det har hunnit blivit kallt denna vecka .. Usch!

Jaja, sen var jag helt slut. Så gick hem och sov runt 2-3. Sen vaknade jag 21.03 igen. Kul dag liksom. Haha.. Jaja, är man trött så är man. Sen nu har vi precis lagat stripes, bacon och hamburgare. Askalas nattmat!

Nu ska vi ut på en nattrond med vovven, sen blir det nog att sova igen.
Om jag kan. Var ju det också.

Jaja, imorgon ska jag hem till Ida och sova där. Myspys. ♥

gammal random bild bara

JAJA

.. kvällen blev väl inte som planerad, men whatever... imorgon är det en ny dag..! : )



jojo

Vet inte om ni tänkt på det, men har lite mindre update. Har som sagt en annan blogg också, som jag är lite mer aktiv på. Det får ni leva med. Dock är den privat och låst. Än så länge. Kommer nog att förbli så också. Skriver saker där som jag inte kan/vågar/vill skriva i denna offentliga blogg.

Ingen vet.
Och så kommer det att förbli.
Folk skulle bara börja undra och bry sig. Drygt.


HEYHEY

Gah. Glömde bort min blogg. Igen. Rätt duktig på det alltså. Jaja. Nu sitter jag, Johan, Robin och Patrik här och dricker öl. Trevlans yes. Snart kommer ännu en Patrik hit också. Och lite senare in på kvällen runt 22, så drar jag och Lina på etage också tror jag. Är ju bara där man kommer in som 18åring i princip.. :( Jaja!

Kan bli kul ändå. Får se vad som händer..!


lina och jag, i april någon gång .. ?!

BRA DRICKHÅLLARE!

 


.. ja vad ska man säga tjejer. Har man inget bord så får man ta det man har!


LAN

Gah, känner mig fett krasslig. Goi'n to be sick I guess..? jaja, Robin kom hit nyss iaf. Han ska sova här hos oss i några dagar. Trevligt! Så nu har pöjkarna dragit ner på bolaget och jag sitter hemma med Keela. Senare blir det chill hemma. Vi ska lana alla tre och dricka energidryck och öl... Haha!

Och imorgon blir det nog utgång om man pallar.. Puss!


mys-clothes



'



NYSS

Mys i soffan med min lilla prinsessa .. :D


VÄXER SOM OGRÄS!

Klippte ju av mig 13 cm hår för mindre än en månad sen! Och jääävlar i kiosken vad kort det blev!
Men nu, redan några veckor senare bara så har det faktiskt växt på sig en hel del. Skönt.

Inte sett att det växt på flera år alltså. Men nu kollar jag alltid efter kluvna toppar, och ser jag en så åker saxen fram dirr alltså.. haha. Vill inte tappa allt hår igen.

Men nu jävlar, nu ska jag skaffa lång äkta hår. Löshår är äckligt och bajs.


då; nyklippt


nue, ca en månad senare


Nuu.. visst har det väl hänt lite iaf..? :D

Haha fan vilket randominlägg. Hår liksom....

HÅRFÄRGNING

Blir svart som vanligt. Trivs bäst i det. Försökt ha det mörkbrunt eller mörkrött någon gång ibland, men det slutar alltid med att jag går tillbaka till det svarta. Så känns ingen idé att försöka mig på något annat längre.. haha.

Jaja, ska bara färga utväxten you know. Och så har det iofs blekts lite i solen nu under sommaren så ska nog lägga i färg i hela håret ändå. Lika bra liksom. Hörs seeeen!

Jaja, på med bra musik på spotify och öppna en energidryck på det :D


.. lånad från google typ

BLA BLA BLA

Hemma i lägenheten nu. Skulle ju städa ur mitt rum i hosjö idag. Ta bort alla mina kvarblivna saker osv. Dock var jag helt slut och somnade i soffan. Great.

Take it another time. Nu har jag precis lagat mat åt mig och baby och nu ska vi snart sätta oss brevid varann och lana lite. Det är kärlek det.. ;) Haha.. cya.


GICK HEM

Gaah, efter första rasten på började jag må skitilla. Men sket i det och försökte jobba på ändå. Men det blev bara värre och värre och jag blev typ svimfärdig. Och givetvis slutade det med att jag fick springa in på toaletten och spy som en galning. Vet inte varför. Brukar inte spy sådär. Bara någon gång när jag dricker kanske. Men har inte spytt helt random sen jag var typ 4-5 år gammal .. ? :S

Jaja, whatever.. Fick i alla fall inte vara kvar, utan fick helt enkelt gå hem. Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar i hosjö och är helt död typ. Ska snart rensa ur mitt gamla rum på alla mina gamla saker som är kvar. Typ kasta allt och rensa bort de sista i garderoben osv. Min gamla säng ska ut, och en soffa ska in. Nya färger på väggarna och massa mer. Nu snart har jag verkligen inget rum kvar längre. Haha! 
Och andra sidan behöver jag inget heller, eftersom jag inte har använt det på ett år, d
å jag mer bor hos min pojkvän liksom. 

Så ah. Dom får väl göra vad dom vill med rummet nu! Nu ska jag ta en nap, sen blir det ett glas sprite och tömma mitt käre gamle flickrum! ;)

Puss





R.I.P ♥

SOFFMYS

Inte gjort mycket att skriva om idag direkt. Haha.. helt värdelöst. Sovit..städat..storhandlat..sovit. Underbart kul liksom. Kollat på en film också. I detta pissväder. Lika bra. Kollade på "trust". Handlar om en liten 15 årig tjej som chattar med en kille som kallar sig "Charlie" via internet. Sen när hon väl ska träffa honom så visar det sig vara en 35-40 årig snubbe som lurar henne och våldtar henne. Och ja. Filmen handlar väl om det. Den var bra. Men hemsk. Men bra gjord osv.

Nu ska jag och Johan göra korv och stripes och krypa ner i soffan och glo på någon film
som börjar nu klockan nio. Sen måste jag försöka sova i tid också. Jobb. Hurreeey!

Jaja, sista veckan i alla fall!
Hörs imorgon istället. 
Puss.

FINNS FOLK TILL ALLT

Hade tråkigt. Så klickade mig runt lite på flashback. Brukar alltid hitta roliga/intressanta/sjuka inlägg osv där.. Och idag hittade jag detta inlägg.
Och ja. Som rubriken lyder, det finns verkligen folk till allt. 
Och ja, han var helt seriös och blev därmed avstängd pga detta inlägg + andra inlägg jag hittade som han skrivit som var liknade detta

Haha, ja läs själva. Vad ska man säga.



EDIT; läste runt lite mer på flashback om denna snubbe nu. I en tråd kom det fram att han våldtagit en sovande (alkoholpåverkad) tjej också. Som senare tog livet av sig. Vet inte om det var just därför dock. But anyway..

CAN'T GET ENOUGH

Tumblr_lp28jgpaba1qct6zzo1_500_large

Mc5wtqpcbb_-vqlzaa_large

Tumblr_lmvzqmh5qy1qdf43so1_500_large

Tumblr_lpn9xpoml41qi8qdao1_400_large

 

Love,love,me,fotos,mulheres,girl,hips,jeans-015434e8f5a1d7073c9d862bcff745d8_h_large

 

Tumblr_lpkt45nsld1qc8ie2o1_500_large

 

Tumblr_lp4lxa8axi1qzabkfo1_400_large

Tumblr_loz1cwk5gi1qcbvqro1_500_large

Tumblr_lpmoy3ziel1qkhjg0o1_500_large

X_1b24bc04_large

Tumblr_lpmoqskdiy1r0t363o1_400_large

784631_large

Tumblr_kyny4vbqpk1qapi1po1_500_large

Tumblr_loq9xuftgs1qfzydeo1_400_large

 


NATTI

Gah. Är helt slut. Nu ska jag ta en snabbdusch, ta bort smink och sånt kul. Sen ska jag bädda ner mig i sängen med min älskade lilla vovve och bara pussas och gosa. Har saknat henne!

Har saknat min älskade pojkvän också såklart.. hihi! Vi har även eventuellt hittat ett HUS vi får hyra om vi vill. Dock ligger det liksom outside of town. Verkligen. Aspeboda. Woho. Får se hur det blir med den saken. Då lär man ta tag i det där med körkort också. Åtminstånde Johan till att börja med, han som jobbar här i stan.

Jaja. Får se som sagt. Drygt att bo så långt utanför. Men ändå inte. 
Nu blir det i alla fall sleepmode!





HEMMA

Fyfan vad jag inte mått bra idag. Uscha.. Aja, runt 2 så följde jag med Ida till borlänge! Hon skulle göra en tattoo. Skitstor..!!!! Från revbenen till långt ner på låren! Typ en meter lång ska den bli tillslut. Men hon gjorde bara halva idag. Blev i alla fall skithett! Tog 6 timmar. Och jag fick sitta på golvet och kolla på all the time. Som tur är hade jag med mig min dator, så jag åt chips, drack energidryck och kollade på massa filmer medans Ida låg och pinades .. ;)

påväg. Ida var typ jättenervös.


ah ni ser ju, hihi




jag ser ut som en fläskpadda. Men det får man göra ibland.






det levde vi på


här satt jag i 6 timmar. haha




på G





Avslutar med en stor och härlig bild på "slut"resultatet! Så jävla snygg. Älskar färgerna! Blev så sugen på att göra någon form av färg-tattoo jag också nu.. fan. Haha!

Tänk också på att detta bara är HALVA! Hon ska göra lika mycket till lång ner på låret som en fortsättning, nästa måndag..! Grr :D

Fyfan vad sugen man blir på att gadda sig när man hänger med när andra gör det!!!
GAAAH! Någon som kan låna mig 1000:- ??????!!!! Har tattoo-abstinens. Om man nu kan ha det. Men det verkar så. Blöö'hh..


FRÅGA

Anonym om HEMMA I FALUN!:
Vart har du köpt dina solglasögon? svara snälla :)

Svar:
Har faktiskt köpt dom på hm! Finns i silver och guld. Riktigt snygga och prisvärda. Kostade 69:- 
om jag minns rätt!






COCA COLA

Coca cola tatuering kanske vore något..? Vem älskar inte coca cola..?

Tumblr_lp7x93tywd1qcmy8fo1_500_large
-
Tumblr_lp7up1b3ke1qmb388o1_500_large
.
Cash1_large
.
Tumblr_loyr53syk11qm1nt1o1_500_large
-
Tumblr_lp7xdqxww51qdqv28o1_500_large




HEMMA HOS IDA

Kommit hem från Norsgärde nu. Vi hade det jättemys! :D Nu har jag varit hem och vänt en sväng. Duschat av mig all röklukt, rakat mig all around, packat väskan igen för att åka hem hit till Ida. Så blir alltså att tillbringa natten här med henne! Ska dock upp och jobba imorgon, menmen! 

Köpt lite powerking har vi också så det blir kanuuun! Klockan 2 ska vi vara i Borlänge imorgon i alla fall. Ska vara där mellan 14.00 - 18.00 och göra en grej. Fick inte skriva vad det var än för Ida, höhö.
Men ni får väl se imorgon helt enkelt! :D


saknar håret. fan.

"NEED"

Waterfall Jewel Banana  Navelpiercingar Rockflame.com

 



Zipper Banana Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

Rosa Ödla Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

Rosa Butterfly Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

 

Ljusgrön Gold Banana  Rockflame.com

 

 

Mörklila Gold Banana  Rockflame.com

 

 

Screw Belly Banana  Rockflame.com

 

 

Vit Handcuffs Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

Smile Black Banana Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

Rosa Fallen Angel Banana Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

 

 

Pink Dalmatin Banana Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

 

 

 

Leopard Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

 

Ying Yang Navelpiercingar Rockflame.com

 

 

 

 

Blå Black Nosestud  Rockflame.com

 

 

 

Lila Black Nosestud  Rockflame.com

 

 

AB Vit Nosestud  Rockflame.com

 

 

AB Rosa Sten Kula  Rockflame.com

 

 

Vit Sten Kula  Rockflame.com

 

 

 

Lila Sten Kula  Rockflame.com

 

 

Turkos Sten Kula  Rockflame.com

 

 

Svart Sten Kula  Rockflame.com

 

 

Ball Screw Kulor och Koner Rockflame.com

 

 

 

Ljusblå Gemball Black Kulor och Koner Rockflame.com


HEJDÅ

Drar ut i skogen i Norsgärde och sover där med älskling och våran lilla monstervovve! Blir grillning, cider, fiske, båt och bad! Härligt härligt.. Tar inte med mig dator or something så vi hörs imorgon någon gång.
Pusss.

mys-clothes



LÖRDAG

Hey. Blev en trevlig kväll igår med Ida baby! Vi snackade lite future planes and old memorys och annat kul! Huhuhu.. Hade några cider kvar också. Vi var även nyttiga och åt dipp med grönsaker nu istället för chips denna gång! Nu ska jag bli duktig. Fo' real.

Inge mer chips och fettomat varje dag. Inte på vardagar i alla fall. 
Måste komma ner till min normalvikt igen. Ugh. Fan vad drygt. Varför blir man fet av allt som är gott för?! 
Haha... Jaja, inte ätit chips eller något sånt på 2 dagar nu. Woho!
Tog till och med vatten istället för läsk när vi åt kinamat i fredags! Jag är bäst.


pusss med gumms

ida och Keela,








3 PICS FROM 2DAY

 


GICK EN MIL

.. woho! Jag och Johan GICK från kvarnberget till hosjö idag. Coolt. Är en hel mil. Inte likt mig. Gick i endast bikini och flippflopp dessutom. Så ah, ni kan ju gissa om jag har ont i mina mötter. Gah. Blev iaf brun och fick motion at the same time! :D

Nu ska vi väl snart dra oss hem igen och senare kommer Ida. Blir en sleepover.
Typ lan, tjejsnack och annat kul.. Mys! ♥

I SÄNGEN

Nu ligger jag i sängen hemma igen efter att ha varit nere på stan med älskling! Han bjöd som sagt på kinamat och bio! Han är bäst ♥Vi såg  "Green Lantern". Gröna lyktan som man säger på svenska.. Typ sciencefiction och action. Inte alls min stil. Hade väldigt låga förväntningar, men den var faktiskt riktigt bra.. :D Haha.
Sen var ju Ryan Reynolds i huvudrollen också. Han är kul.

Jaja, nu är jag trött. Här är iaf några pics sen ikväll dårå..



4 små rätter, huhu!





MOT STAN..

.. för att äta kinamat och kolla på bio med älskling! ♥


klänningen fick jag av baby igår!





KVÄLLSMYS

Heey! Det första vi gjorde när vi vaknade var att ta en promenad bort till badplatsen för att ta en morgondopp. Mys! Nu har vi städat lite här hemma igen, och nu ska jag ta en dusch och fixa till mig lite. Sen ska jag och baby ta en promenad ner mot stan och äta på kina-restaurang, sen ska vi se bio. ♥ Vet inte om filmen är bra. Tror inte det. Men alltid kul med bio. Haha...

Jaja, nu väntar dusch! Puss.


HEMMA I FALUN!

Hemma efter några superbra dagar i rättvik på CCW! :D Det var jag, Johan, Lina och Malin som drog dit i Malins bil. Lina och Malin skulle sova bak i bilen och jag och Johan skulle sova i ett pyttelitet tält.
DOCK fanns det ingen plats på varken campingar eller någonting, och man får ju inte slå upp tält någonstans hur som helst. Seriöst. Så vi åkte runt med bilen i typ 1-2 timmar och letade efter något bra och diskret ställe att slå upp tält osv på. Hittade inget.

MEN då så beslöt vi oss för att gå in till ett random hus och knacka på.
- Öh. Hej, får vi campa på eran tomt.?"
- Ja, får ni väl.
- Tack. *slår upp tält*

Haha, vad gör man inte?! Sen blev det ciderdrickning från 11-23. Passa på medans man kan! ;) Och sån tur med vädret också. Det var kanon! Träffa på mycket folk och åkte lite raggarbil också. Jag och Malin hoppade in i en bil med några ett tag. Om jag minns rätt! Haha. Dagen efter fick vi dock flytta tältet. Så då slog vi upp det i ett dike istället..?? Och grilladkyckling, morätter och drickyohhurt som frukost i solen ute på långbryggan! 
Härligt härligt. Dock åkte vi hem i natt istället. Skönt att vakna hemma i alla fall en dag!

Här är lite bilder;


malin oh her way


påväg i bilen


Lina och Malin


juhän


HAHA, gården som vi slog upp tältet på! Det var så litet tält btw, så mina och
Johans fötter och smalben fick sova utanför


nyss kommit fram typ


Lina och Malins sovplats bak i bilen, höhö








Johan, Lina, Malin


Frukost på siljansbryggan, typ åtta på morgonen


grillad höna och drickyoghurt!


baby








stek utanför tältet i väntan på kvällens bravader


nyvaken tjej


sen åkte vi runt för att leta ett nytt ställe att campa på. Johan och jag fick ligga i skuffen
på massa madrasser och dricka öl. Mys. Haha




myser bak i skuffen med Lina kör runt som en toka




skönaste "sittplatsen" haha..


malin o jao




hahaha.... 


ful bil


pigg









jauu






emma


Lina o Malin























HEJDÅÅÅÅÅ!

Sådär, äntligen har jag packat "lite" kläder och annat behövligt för de kommande dagarna i Rättvik! Inte kunde jag hålla mig från att öpnna en cider heller. Damn it. Jaja, lär väl klara mig. HAr 9 st 7.0% cider kvar, + en stor vin flaska. Så det blir nog bra. ;)

Nu ska jag fixa lite annat smått och gott och sen kommer Lina förbi och hämtar oss, sen drar vi mot Classic car week. Så jävla kul :D Jaja, så ingen update förrän torsdag troligtvis. Åker hem onsdag natt senast.. Så vi hörs senare i veckan! Good luck, have fun. Puss!

 


JUST NU

Haha.. sitter på golvet vid garderoben och äter cheezpopcorn, dricker öl och sorterar kläder!
Man ska göra det bästa av situationen :D

LADDAT

.. inför classic car week dom två kommande dagarna! :D
Och nej, det är inte mitt alltihop. Typ alla öl är Johans. Kör på cider jag. Trött på öl. 
Någr av er som ska till ccw..?



GUTEN MORGEN

Goog morning.. Somnade givetvis till filmen igår. Fan. Jaja, idag blir det väl framför allt att fixa saker inför imorgon och onsdag, då vi kommer befinna oss på Classic car week..
Leta fram kläder, smink, duschgrejer, mat, pengar, på med brun utan sol, måla nailsen och sånt.

Ska även försöka städa undan i garderoben idag igen, så man förhoppningsvis kan gå in i den iaf.
Hittar liksom inget när allt ligger i en 67cm hög på golvet.

Jaja, frulle ute i solen till att börja med. Hörs sen.


typ nu. (fast detta var förra gången, hahah)


och ska väl bli något liknande, haha

RSS 2.0