EGENTID

Ska kolla på några avsnitt med 112 på liv och död (as usual), sen ska jag som rubriken lyder, ha lite egentid. Ka kanske ta ett bad typ, skrubba & raka, smörja in med lite b.u.s, måla diverse naglar och platta håret lite lätt, så det är klart inför imorgon! :D

Sen blir det nog att sova typ..? Ska upp hyffsat tidigt för att åka in till stan och träffa Ida! ♥ Ska hjälpa henne att hitta lite julklappar osv. Sen är det alltid gött att bara umgås lite! 

Vi skulle ha varit på kryssning igår btw, och kommit hem till Falun ungefär precis just nu. Men som sagt blev det avbokat, tråkigt nog. Riktigt jävla tråkigt till och med. Hade sett fram emot det. Menmen, livet är väl längre än såhär liksom. Får man hoppas, heheh!

Funderar på att dra ihop lite folk till en kryssning den 23 feb. (fyller 19 då..) Får se, men vore asnajs.
Kan ju hojta till om någon är intresserad..? Måste ha minst två som är 21 år fyllda som kan stå för hytterna i alla fall.



Gammal pic..  Måste färga håret. När jag skaffade ricinoljan tänkte jag inte så mycket på att man en FEEEEEEEET jävla utväxt på en gång. Inte så attraherande med en grov grå utäxt i för övrigt svart hår. Usch, ser riktigt skabbigt ut nu alltså. Blir antingen helsvart igen, mörkbrunt, eller kanske en ombre..?






KOMMENTERA HÄR!

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0