Your pretty face don't match that nasty attitude

Tom i hjärta och hjärna. Vad faaaaaan ska man blogga om...? HJÄLP tack.
Bajsbilder i brist på annat. Dö'h.


 
 
 

Good morning (?)

Shiiet, vaknade nu.. Sover fan hela tiden, är trött konstant känns det som. VARJE dag efter en skoldag, så måste jag seriöst sova 2-3 timmar när jag kommer hem, orkar verkligen inte annat. Och i och med det vänder jag också på dygnet rätt brutalt, och sitter sedan uppe till 3-halv fyra på nätterna, så ja.. det blir en ond cirkel liksom. Well, det funkar väl, ändå.

Kom precis ut från en låååång-hörrö-vakna-nu-dusch. Nu lyssnar jag på gamla gobitar och dricker lite coca cola. Ska städa + plugga lite nu, sen får vi se om jag orkar dra iväg till någon polare sen.. Tveksamt.

Hörs om ett stycke stund, då jag förhoppningsvis vaknat till typ.




Daily-insp


Destroy them with lasers

Vart en sjukt bra och trevlig kväll igår faktiskt! Liiiiite för mycket alkohol möjligtvis, men det var det värt! ;) Idag har jag varit flytthjälp i princip hela förmiddagen/eftermiddagen, + bakis att the same time. Bra kombo liksom. 

 Nuuuuu blir det faktiskt pizzamys hemma i soffan med mina älskade päron + en bra film! Cozy. Så hörs väl sen. Puss.
 

Gammal.. Bilden är från Juli tror jag..? Saknar det röda lite lite lite litegrann sådär.

Byyye!

Ska iväg te en polare nu och dricka lite vin och bääärtz! Så hörs väl mer imorgon typ! PÖSS


 
 

Goood night!

Ge mig tips på vad jag ska blogga oooooooooooom.. Har verkligen inget sug för det här längre. Totally värdelös blogg, from inside and out. Men några tips kanske skulle hjälpa?! Kanske man bl.a ska köra en "frågestund" som jag svarar på i videoformat sen..? Hmhm, plz give me some insp!!


Until then, sleeptight.



Men ja. Vad fint. Fan.

Klickade hem

.. lite smått och gott! Haaaaaaatar verkligen att gå runt och trängas/stressa i butiker på stan bland massa dryga människor, så att beställa hem smink och diverse annat direkt till brevlådan är perfeeekt för sånna mig.

He-he-he.


Blev dessa jeans från nelly.com!! Så SJUKT mycket snyggare än Gina Tricots variant.. Kostade dessutom bara hälften så mycket, men ser dubbelt så dyra + snygga ut. Omnomnom...


Och lite standard-smink.. tråkigt men behövligt! Skulle nog inte klara mig utan dessa två, haha!



Wöööpz

... glömde bort bloggen idag! Sorry for that. Men somtimes har man varken ork eller tid. Idag var en sån dag. Nu ska jag försöka sova så man orkar med skolan imorgon. Fyfan så satans skoltrött jag är. Sinnes.. Men på kvällen blir det andra bullar, lite vin, filmer och umgås med bra folk sådär.

Yayaya.

Meeeen.... Några bilder idag blev det visst trots allt;



 
 
 
 
 
 

Welcome to my world

Kom precis hem, lååååååååång jävla dag! Men det är väl bra ibland kanske..? Skönt att ha något att göra i alla fall. Hunnit med skolan, dra en sväng på stan, samt dragit ut och käkat med la familia på tzatsiki! Mysigt och sånt där då, du vet.

Några bilder, skulle man kunna säga:


Jag och Sara har lite cozy-time i skolan osv
 
 

Saras tattoo som är på g
 
 

Awaaay

Tar mitt pick och pack och drar mot skolaaaaaan.. sen en sväng på stan + ut och käka på tzatiski, yumyum. Skriver senare om jag får tid över. Pösss osv.


 

DONE-DONE-DONE


Ja, men sååådär då! :D Min lilla dipdye-liknande sak är klar. DOCK har jag tre olika löshår på mig, och vissa trens tog ju bättre än andra, medans vissa knappt märktes att man hade blekt.  Freeesh. Aja, lite roligare än innan i alla fall. Typ.

Veest serrö.

bbbbburn it down


Sicken tur att man har så ren spegel så att man ser något!! Ser sjukt kort och tjock ut också, sw3333t


Before Elvis, there was nothing


Let's do this

Blir en uppesittar kväll med massa pyssel... Haha!! Börjar ändå halv ett imorgon, så dricker lite energidryck också så man orkar hela natten ut. Ska färga mitt hår ännu mörkare + bleka löshåret! Wuupwuup du vet!!

Wish me luck osv.







Today's

Ska ned på stan igen lite senare och möta upp en tjej jag ska köpa lite löshår av (hehe), sen hem och färga skiten. Ska försöka mig på en ljus dipdye / mindre ombré, Eller något liknande.Vi får se hur bra blekningen tar osv.. Blir väl mörkrött och syns knappt som vanligt säkert, haha..

Aja, some pic's from today:


 
 
 
 
 

New in

.. drog en snabbis på stan osv, fick med mig lite trök hem.



Lite hårfärger, hehe...... Ni får se vad jag ska göra sen, OM det blir lyckat...
 

samt en eyeliner, brun ögonskugga + 3 st nagellack 

Ååååååh

Fick precis ett samtal från frugan min nere i Spanien. Ååhååå............ ♥ Hoppas du får en gryyyyyyyym 19-årsdag där nere min vän! ;)

Weeeell, precis möblerat om rummet lite. Lite mer space nu + större tv. Sååå... bilderna jag lade in på rummet tidigare idag..... stämmer inte längre, haha.. Aja!! Nu ska jag dra mig en dusch sen fixa lite för imorgon, wÖÖPwÖPPP.

;PpPPp


A little piece of heaven

-So-damn-fine-

 

Omnomnom

Huuuujedaa mäj

Flickerummet

Slänger in lite bilder på flickerummet, mest close-ups, då rummet är så sjukt litet, så man får bara med lite åt gången typ, haha. Usch, börjar faktiskt känna mig väldigt instängd här inne efter att ha bott hemifrån i lägenhet i två år. But let's do the best of the situation.


Här är några bilder i alla fall;



Säng/smink/hamsterdjuret/random
 

Lite smått och gott, typ


Lite mer elvisp's


en jävla röra / volbeat + attografer / lite smycken 
 

Samt en massa tjejsaker + aromat. (for my popcorns haha)

Good morgning typ.

Ligger i sängen borta i gamla lägenheten och kramas med hunden min. Stackarn är fortfarande sjuk. Äter ingenting, och spyr en massa för tredje natten i rad.. :( Bara jag och Keela som sov här i natt (Johan jobbade natt, så jag passade henne), och är en massa spökerier hela tiden, så vågade inte somna. Låg med alla lampor i sovrummet tända + en film tills typ 4 i natt... Haha!!

Aja, ska strax hemmåt igen i alla fall. Ska sätta in "nya" tvn, samt möblera om lite och fixa.
Ni har ju inte sett hur jag bor än, så kanske ska fixa en och annan bild på det kanske...? At least mitt rum. Resten är väl knappast väsentligt för er? Eller..? Aja, får se, nu ska i alla fall jag klä på mig + packa ned allt, before my ride arrives.

Pööööööööööösss.
 
 

Jag saknar dig.

Wöööh. Min älskade fru har åkt på bartenderkurs nere i Marbella, och lämnade mig kvar här i kalla Svearike.. :(
Jag dööööööööööör fan av ensamhet, tristess och abstinens.

Åh. Kom hem nu, så gör vi något galet.

Sen lite gamla härliga fjortis-nostalgi-bilder på det....↓
C.u.t.e....

Galenskap

Blev en lugn hemma kväll igår, väldigt behövligt sedan fredagens bravader, som man säger. :D
Och jag var den förste, på denna planet som tog ett dopp i poolen (!!!) Wooopwooopp. Dock "sätts" den inte igång förrän till våren med värmepump osv, så den var SVIN-JÄVLA-KALL! Typ 9-10 grader, max! Tur som fan att man hade bastun nära till hands. Min vän Robin också förbi och tog sig ett dopp, träävligt.

Meee, nu ska jag gosa vidare med min käre hund som jag förövrigt har haft vid min sida helaaaa helgen, underbart! Dock är hon lite sjuk tror jag, hon har varit vaken hela natten och spytt ned precis hela mitt rum, stackarn..  :( Så nu ska jag och hon kramas lite framför en film osv, är ledig imorgon också, yeahyeahyeah.

Pusssss
 


Ah, ni ser ju... gjorde så innihelvete ont i hela kroppen. Men bada det gjorde jag minsan, woho

Human logic


Tacos, bastu,poolbad

Uscchhaa, vilken bra kväll det blev igår :D Först fest hos Lina & Matte, sen tog vi taxi ned på stan och drog in på Etage och dansade ur alkoholen med alla bögar. Mycket trevligt.

Idag blir det dock lugnare puckar. Blir att mysa hemma bara. Ska basta, käka tacos + inviga poolen som dom äntligen har byggt klart. FETT. Dock är det ingen idé att värma upp den förrän i vår, men har man bastun redo, så vågar jag mig nog på ett dopp anyway. Kanske inte lever i vår liksom.

Aja, seee ya later. Pöss.




Paaarteeey!

Drar iväg på lite party, sen krog + gaykväll. Yep. 

Cheers i förväg. Puss



It ain't me baby

Hello hello people , kom precis tillbaka till lägenheten, skulle hit och lämna tillbaka hunden min. Men går visst inga bussar hem, så sover nog kvar här i natt. Ska glo lite film och sånt där najs. Och imorgon är det Gay-kväll på etage! Ska dit med Lina och röööööja loss, samt skaka some röv's. Blir nog kul som fan. Inte umgåtts med na' på hur länge som helst, samt att jag inte satt min fot inne på fjortis-etage på mer än ett år, så det kan ju bli intressant. Sen ska Peter Siepen, eller vad han/den/det nu heter dit också. Höhö.

Jaja, nu ska det glos film, sen sleeptime. Såå höres väl imorgon osv. 


Pusssss

 
Gott och blandat.

Chest tattoo

So damn pepp på en ny tatuering. Nu nu nu. Hatar dock att vara en fattig student. Inte haft pengar sedan i Juni nu.. (!!!) 

Åh. Var mer än ett årsedan sist jag gaddade mig, så är väl fan på tiden nu. Blir nog på bröstet nu. Antingen en hyffsat lång text över hela bröstet, en text på ena nyckelbenet, eller två hyfsat stora sammanhörande texter på varsit nyckelben. Hmhmhm.. 


Ska försöka fixar't i oktober om allt går som jag vill. 



Den längst åt vänster gillar jag mest. Eller den längst ned till höger. Vad tror ni? (Egen text givetvis...)

Frågor

Hur var du som person för 3 år sedan? Jadu, hade en rätt jobbig tid då faktiskt. Var tillsammans med en idiot, så var väldigt låg inte speciellt levnadsglas.
Har du blivit nobbad någon gång? Har nog alla.
Har du ett nyårslöfte för i år? Uhm.. ja. Men inga höll i vanlig ordning.
Har du haft ett one-night-stand? Jo.
Hur ofta tar du foton på dig själv? Eftersom jag har en blogg, så blir det väl så.
En låt som påminner dig om något? Alla låtar påminner mig om något. Men Shy med Sonata Arctica påminner mig om den senaste tiden..
Är du på g med någon? Nepp.
Är du kär i någon? Neej.
När vill du ha barn? Någon gång i framtiden när man känner att man är redo och är nöjd med vad man hittills åstadkommit.
Vad ska dina barn heta? Ingen aning. Inte något tråkigt svensson som typ Lisa/Maja/Linn iaf.
Vilken alkoholdryck är godast? Oj.. cider, kall öl, och mina egendesignade groggar haha.
Vet dina föräldrar att du dricker, om du gör det? Ja, jag är fan 20 år snart? Haha
Röker eller snusar du? Usch nej.
Ett favoritcitat? "Only boring people get bored"
Hur såg du ut för 1 år sedan?



Hur såg du ut för 5 år sedan?

Är du utseendefixerad? Ja det är jag väl. Är väl de flesta unga brudar.
När kysste du någon senast? Ett tag sedan.
Vad betyder mycket för dig? Min familj, vänner, min hund. ♥
Älskar du någon? Några få, haha.
En bra serie? American horry story, sex and the city, vampire diares, sons of anarcy 
Liknar du någon kändis? Jag vet inte, tror inte det. Vad tycker ni..?
Vart skulle du vilja bo? Egenlägenhet någonstans, kanske en annan större stad ett tag, se lite nytt!
Vad är det bästa som hänt dig? Öh.. oj. Vet inte, min hund?!
Vad är det värsta som hänt dig? Private
Ett fint ord? Bajs.
Hur många har du haft sex med? Also private. 
En artist/ett band du gärna vill se live? Rammstein (till lindemann♥), infected mushroom, och system of a down. Damn.
Vad har du för mobiltelefon? Iphöööne
Vilken klass går du i? Tvåan på gymnasiet, lol. Skulle tagit studenten i våras egentligen om jag inte hade krånglat så jävligt. 
Vilken är din viktigaste ägodel? Mobiltelefonen och min laptop. hehe.
Är du homofob? Haha neej.
Är du en djurvän? Haha mer än de flesta. Räddar alltid daggmaskar och sniglar som ska över vägen. Och läser jag på aftonbladet att det varit en allvarlig bilolycka där folk kanske är allvarligt skadade och det står att en hund var inblandad, så tycker jag oftast bara synd om hunden. Har väldigt svårt för att ha sympati för människor.
När var du senast i Stockholm? Förrförra veckan.

Saraaa-time!

Nyss vaknat typ, ska sätta igång ugnen och laga lite järpar till hunden. (haha, bortskämd.se)
Sen ska vi två bege oss mot stan för att möta upp Sara. Sen ska vi nog dra hem till mig ett tag tror jag..?

Får se va. Hörs hej.
 

Gullig bebis-keela på kylskåpet där bak också.. haha!!

I princip

 
Lite så det är, väldigt, väldigt ofta. 

Madness

Ska precis ut och gå en nattrunda med hunden, vaknade precis ur en låång powernap. Skönt att vara ute och gå när inga folk är ute, haha! Sen ska vi gå och möta Johan efter jobbet också, sen förhoppningsvis dra iväg till Statoil och handla lite och göra smoothie. Jeppjepp!  Och ja, vi är fortfarande bara vänner! Och det är skönt att det funkar så, att man kan ses som folk ändå liksom. Vi bodde ju ändå ihop i två år. Sen har vi ju en unge ihop tänkte jag säga... Nä, men en hund i alla fall. Men samma sak känns det som. 

Ska försöka fixa en egen lägenhet inom kort så jag kan ha henne oftare.. Hm, måste styras upp. 

Aja, nu ska jag klä på mig och hunden (reflexväst..) och vandra ut!
Sleep tight.


Arkclothing

TIPSTIPS..!! Asbra hemsida med dösnygga kläder. Dock är allt från England så blir väl lite halvdyr frakt kanske..? Men kläderna i säg är faktiskt inte speciellt dyra så! Check in

http://www.ark.co.uk
 
 
 
 
 

 
 

Osv osv osv...

 
 

Follow me on Instagram



FOLLOW OR DIE ;) "michellehedberg"
 
 

Kvalitéts-tid

Sitter i gamla lägenehten med Keela just nu och käkar pizza och kollar på skilda världar!
Mys som fan. Var så längesedan jag och hon umgicks nu så.





Pluggpluggplugg

Wäääh, har varit duktig tjej och pluggat precis hela dagen. Där av no time for das blogg! Har ju varit rätt sjuk ett tag, så har missat en hel del.. :( Men nu så börjar jag ta i kapp lite! Åtminståne det värsta. Skööönt.. Ska ut till Svärdsjö nu och hälsa på lite släktingar osv, så hörs senare ikväll I guess.

Ska ha uppesittarkväll med mig själv sen. Börjar halv ett imorgon så ska nog ha ett litet filmmaraton hela natten med tända ljus och alot of popcorn. Woopwoop.



God damn it



Alla är från Gina tricot. Fyfan.

Gillade verkligen nr 6. Dock tycker jag 1000:- för en fake leather-jacket är lite att ta i faktiskt.



Kan inte fatta att jag lägger upp den här..

.. but I'll do it anyway..



Fick dock klippa bort en snutt då Ida står drar upp trosorna/byxorna mitt framför kameran.. Haha!!

Bonfire

Hellooooooo blogg! 

Ligger i sängen just nu. Helt slut efter den här helgen! Blev en tvådagars med alkohol + knappt nå sömn alls! :(
Börjar bli för gammal för sånt här.. Haha!! But totally worth it.. Nu ligger jag i alla fall hemma i sängen och myser med me, myself and I, samt kollar på Skilda världar och dricker coca cola.. The typical söndagkväll.

Mysmys. Ska väl sova strax, ska upp tidigt imorgon till skolan. Sen ska jag svänga förbi Ida en sväng och säga hejdå, då hon ska till Marbella på bartenderkurs i TRE VECKOR. Jag kommer dö av ensamhet och abstinens.

Ajaaa, god natt på er!
 

 

Lite bilder från i fredags i Linköping

Inte varit hemma något alls förrän nu typ, så har inte haft tid att lägga upp några bilder från fredags i Linköping på vårat lilla äventyr... Och de bilder som togs var väl inte direkt världens roligaste... Men better than nothing I guess. Har en fyllefilm också jag funderar på att lägga upp.. Men vet inte om jag vågar..??!! Haha, usch...Tror vi behåller den för oss själva.

Aja, bilderna till att börja med..;



Påväääg...


Ida




 
 
 
 
 
 Tråk-Ida ville inte va med.... -.-'

 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Herreguuud....

Var verkligen inte det lättaste att ta sig till Linköping igår alltså! Vi hoppade av tåget i Sala och bytte till ett direkttåg till Linköping. Vi satte oss på ovanvåningen av tåget (dubbeldäckare) i ett hörn och peppade med musik + dricker cider och så vidare.. Efter ett tag så märker vi dock att vi är helt ensamma på ovanvåningen och att vi har stått still på samma ställe i ca 40 minuter! Vi börjar undra vad fan det är som pågår och går ned på andra våningen, och letar igenom tammefan hela tåget. MEN INTE EN ENDA MÄNNISKA ÄR KVAR OMBORD!! INTE ENS LOKFÖRAREN. Vi var helt ensamma. Vi fick lite smått panik och började ringa i nödtelefonen (som sj givetvis inte svarade i) och försökte ta oss ut. Var svårt dock eftersom tåget var avstängt. När vi tar en närmare titt utåt så märker vi att VI ÄR I EN JÄVLA TÅG-GARAGE/VERKSTAD! I VÄSTERÅÅÅÅÅÅS!!!!! Som tur är så hjälpte två chyssta snubbar som jobbade där, oss ut i alla fall...

Tåget hade TYDLIGEN gått sönder på vägen och alla ombord var tydligen tvungna att byta tåg! Dock hade inte någon av oss hört det! Och konduktören hade inte kollat så att alla verkligen var ute, vilket resulterade i att vi blev ensamma kvar. Åh. Kunde lika gärna varit en döv människa som satt där?!


Hur som så blev vi fast i Västerås i flera timmaaaar..... Med knappt nå batteri på telefon, knappt nå kläder, och INGA pengar alls! Visste verkligen inte vad vi skulle göra alltså. Men efter att ha letat hjälp och skjuss i timmar så får vi äntligen tag på SJ som vi givetvis klagar "lite" på, och dom känner sig dumma och ger oss en GRATIS taxiresa ända till Linköping! TJUGO MIL med taxi... Haha, not bad.


Meeeeeeeeen.... Runt midnatt kom vi till slut fram i alla fall!! Finally. Så då kunde vi börja slappna av. Resten av natten bestod väl kort och gott av en massa dans, nya/gamla roliga/mindre roliga människor, alkohol i mängder, sen festade vi en hel del med Scotts och Barbados. Var uppe till åtta imorse och partade i deras buss och hade allmänt trevligt. Så har minst sagt sovit hela tågresan hem idag.. Tacka fan för att hemresan blev en aning smidigare...

Blev inte så mycket bilder, men lägger upp dom senare.. Nu ska jag vila ut mig innan jag ska iväg. Puss.
 
 

Spontant....

Sitter på tåget påväg till Linköping nu med Ida. Vart lite spontant sådär, då ****** manager ville ha ned oss på spelning för någon timme sedan, hoho!

Vi ska snart av i Sala och byta tåg som går direkt till Linköping, så då ska vi knäppa våran första cider och peppa losss....! Ha en bra fredag people. Pussss


Videoblogg - yesterday

Här är en kort videoblogg från igår som aldrig kom upp... Haha. Gjorde den för att slippa skriva något (orkade inte/hade inte tid) men orkade inte ladda upp den anyway. Så lägger väl upp den nu istället. Bättre sen än aldrig.

Dock är jag sjuk som sagt och låter där med sjuuukt täppt i näsan. Var också ganska low, irriterad och trött så denna videoblogg blev ingen glädjespridare direkt ;) Haha, jag och Ida ska göra en bättre och lite positvare ikväll maybe om vi får tid till det......

Sen får ni se mitt minimala och helt sjukt stökiga rum också... Uh. Vill ha en egen lägenhet NU.




EDIT; wupps, sorry för den höga musiken i bakgrunden. Trodde inte det skulle höras såå mycket....

!


God damn it

Ojoj, hej bloggen!


 
Hade helt glömt bort dig helt. Sorry för det. Men har varit a little bit busy i vanlig ordning. Mycket skola + sjuk, städa och bara tagit det lugnt så man blir frisk någon gång. Blir ju inte direkt bättre om man säger så. Hostar lungorna ur mig hundra gånger om dagen typ.


Yaayaa, här är några bilder från gårdagen i alla fall..;







 
 

Stalker psyko.


Kolla vilken dryg jävel som lyckats fått tag på mitt nummer!! Vet inte ens vem människan är..?
Svarar aldrig och ändå ger inte idioten upp?!

"Förlåt att jag störde. Ska inte hända igen!" 
Lovar att senast imorgon kväll så får jag ett sms där det står "Hej Michelle, allt bra?! :'D"

Get a life. Eller en katt eller nåt.




Idag

Usch, är fortfarande sjuk. Sovit till och från precis hela dagen fram till nu... Men måsteeee försöka pallra mig till skolan imorgon ändå. Hamnar så sjukt efter på en gång! Får väl smitta ned hela klassen om det är så.

Whatever. Så ska ned och koka te nu och kolla på Skilda världar! Haha, sett 40 avsnitt på två dagar ;) Blir att se 40 st till i natt kanske, haha.. Börjar skolan 12.25 imogon, så why not. 


 


 

Right now

Såhär kul liv man har just nu liksom. Humhumhum... Ligger i sängen och är ful. Tur att det är kallt ute och katten har flyttat in igen.


Good morning osv

Oh god, vaknade nyss.. Ringde alltså och sjukanmälde mig i sista sec typ, haha! Still very much hosta och förkyldning. Sen är jag sjukt varm/febrig också, men det kan ju också vara för att mitt rum är en annan variant av bastu.

Aja, är ensam här hemma idag, så ska väl ta med mig hunden ut på en liten promenad strax, så kanske det känns bättre. Hatar att ligga hemma och inte göra något. Blir så sjukt rastlös och näst in till deprimerad. Men om jag har tur så kommer i alla fall Ida hit ikväll och kikar på Färjan med mig. Eftersom vi båda ändå är sjuka så gör det ju inte så mycket. Kan vi hosta och snyta oss i kors. Eller nåt.

Och imorgon ska jag förbi lägenheten i alla fall och träffa min hund Keela som jag inte sätt på år och dar känns det som. Igen. Usch. :( Men snaaaaaaaaart kan hon börja vara här då och då igen. 


 
Blev en bild på Sara och mig från i vintras, woho. Fient.

-


If I can dream



Best damn song everrrrrrrrrr. När jag lyssnar på Elvis vill jag dö. Bokstavligt.
 

Just nu

Ungefär såhär min kväll kommer se ut. + ett glas iskall coca cola. Omnomnom.. Ser inte ut att bli nå plugg imorgon dirket. Feeling pretty damn bad. Åh. Filmtips eller tips på annat att göra är JÄTTEvälkommet....

 
GUD, VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED, GÖR MIG FRISK!







Still sick

Två "gamla" bilder från kryssningen.. För tro mig, ni vill inte se mig just nu!

Är fortfarande sjuk som fan. H.a.t.a.r det. Blir så innihelvete rastlös, finns ingenting att göra och orkar för den delen inte göra något heller. Bara att skriva det här är nog ansträngande. Blä. Aja, ska lägga mig och sova lite till nu och hoppas på att bli lite piggare. 

Blir väl bättre update när allt ordnat upp sig lite. Finns liksom inte så mycket att säga just nu.


Mm just det.


Tönt.

Döööööööö'

Wöööööööööh, inte sovit ett piss inatt i princip, hostat som en stucken gris + feber och en redig jävla förkyldning. Helt otroligt underbart. Har typ tappar rösten också så får inte ur mig nå ord alls. Just some rassel.

Åhhhhhhhhhhhj. Aja, ska duscha och göra mig en kopp te, jump back 2 bed och försöka bli lite piggare..? Orkar fan inte ligga hemma i min ensamhet och hosta lungorna ur mig en LÖRDAG (!!).

Plz. Har ni några tips på vad man kan göra när man är sjuk..? (Förutom film.. Och kanske några tips på hur man kan påksynda processen på att bli frisk?!

Dyi'n.



Kvällsyssla...


Hittade världens vidrigaste och största spindel på hamsterburen, som jag och Ida fick göra oss kvitt med. Var inte den enklaste matchen. Ignorera att vi ser slitna ut. Wöö'h.

Usch, tror jag har feber utan dess like, så nu ska vi krypa ned i sängen och kramaaas! Imorgon blir det myskväll nr2  Natti.

Myskväll på g

Uschhaa, världens drygaste dag tror jag. HELT död och slut som människa. Tror jag satt och sov igenom hela lektionen. Så nu har jag vaknat till igen efter att ha legat uppe och sovit i FYRA timmar, haha... Men har sjukt ont i halsen, känner mig seg, typ jättevarm och yr. Tror jag börjar bli sjuk. Den där kryssningen tog verkligen på krafterna. Rätt brutalt. Men det hör väl till antar jag.

Nu ska jag upp och röja undan lite uppe i rummet sen kommer Ida hit och myser lite. Har köpt lite chips och coca cola så det blir inte mer röjj än så. Fan så skönt.



Film från båten

Har tydligen (!!) spelat in denna film dagen efter tidigt på morgonen igår.. Mådde visst inte så bra. 
 
 

....jaaappp..

Hemma igen!

Happ, då har man kommit hem från bästa kryssningen ever! Var helt underbart, och galeeeet från början till slut! Hur mycket mat som helst, träffade asmycket nya bra människor (vissa mindre bra), alkohol i överflöd från att vi gick på tills vi gick av. Sen var Tony Irving där också och shakade some ass. Haha! Sen på slutet så hängde vi i klubben tills fyra på morgonen och dansade som duracellkaniner på extasy... Kvällen rundade vi av med att hänga på Scotts till hytten på lite efterfest till halv åtta på morgonen.. Haha! 

Mådde dock pissskit i morse.. Helt sjuka vågor så hela båten var som en enda stor vagga. Uh. Men sen fick vi oss typ 4-5 st återställare, så kändes det faktiskt lite bättre, haha! Och trots vi var både bakis/fulla/mådde bajs imorse så drog vi upp då dansgolvet och dansade i några timmar till. 

Jaaaaaa. Ville inte hem.

NÅGRA bilder från kryssen:
 
 



Ida, fettpepp haha
 
Någon cool typ som håller i riskakor.














Började med massa mat, en kall öl och vacker utsikt över östersjön!


 












 
 




Hahaha åååhhh... Sur-Tony! Och vi är helt snea, cpsvettiga sen dansen + bakis + sjösjuk + full som en kastrull.. Usch.

Let's go


HEJDÅ FALUN/DALARNA/SVERIGE!

Sitter hemma hos Ida just nu medans hon står i duschen! Vi har nyss varit iväg och handlat en drös med ätbara prylar tills imorgon! Så nu ska vi packa det sista samt fräscha till oss lite så vi är fit for fight inför morgon dagen!

FÖR DÅ BLIR DET ALL IN CLUSIVE-KRYSSNING MED SCOTTS! :D

Såååå.. hörs senast på Torsdag kväll när jag är hemma igen, om jag inte kommer ihåg att göra en mobilblogg dvs.. Får se vad man kommer ihåg, samt har tid med! Ha en bra onsdag för det ska fan vi ha! Pussssss
 


Hey'do

Myytche bra dag! Nu ligger jag nyduschad i sängen och funderar på vilken film man ska somna till ikväll..? Morgondagen kommer vara superstressad + fullspäckad. Upp tidigt till skolan, stressa hemmåt, packa allting, försöka träffa stackars Keela som blivit opererad idag, åka iväg och handla mat och annat till onsdagens långa bussresa, duscha och fixa.. Wääääh. Men det blir nog bra.

Hur bra som helst osv.


Myskväll med Ida.

Körde på en riktig måndagsmyskväll hemma hos mig tillsammans med Ida i vanlig ordning, framför Färjan! Det har vi gjort varje måndagskväll i alla år enda sedan det började. Och traditioner bryter vi inte 


Nuu har hon precis dragit och jag ska duscha, packa samt tvätta lite inför imorgon + onsdag.. Sjuktligt jävla pepp. Och vad i hela fan ska man ha på sig? Wööööö'h. Funderar eventuellt på denna klänning.. Ska ju ändå bara vistas inomhus?

Hm. 


 
 

Mornmorn.

Sitter och väntar på bussen nu. Missade förra givetvis.... Wäh!! Aja slutar vid lunch idag, så det är nice. Sen ska jag hem och packa + tvätta kläder inför onsdag! Sen eftersom det är Färjan ikväll, så kommer Ida hem till mig senare och myser och peppar lite! Humhumhum!  

Pusssss osv.



My new roomate

... även kallad Manson! Fick den här lilla krabaten av Sara tidigare idag, som inte hade plats för honom hemma! Wohooooooo :D My little boy. Har haft hur många hamstrar som helst förut genom åren, men nu var det ett tag sedan, så det känns kul. Haha  ;)

Jättesöt, jättesnäll och jättetjock. 

Perfect.




Just nu

Cozy-time med en grandiosa-pizza och en Sex and the city-box med alla 6 säsonger! Älskar det. Sett alla avsnitt säkert 5 gånger vardera, men tröttnar inte för det!  Och är fortfarande lite seg sedan gårdagens utgång, så jag förjänar lite söndagsmys. 

Och snart kommer Sara hit med en liten roomate till mig, woopwoop. EN HAMSTER....Haha!!



Videoblogg från igår..


Totally värdelös. Vad ska man prata om? Hjälpppppppppppp..........

Varför inte liksom

Hur gammal är du om fem år? 24½..... GAH
Vem var den senaste du träffade? Är med Ida just nu 
Hur lång är du? 170 cm..
Vilken var den senaste film du såg? Project x. Lika rolig varje gång.
Vem ringde du senast? Ett fyll0o0o0.
Hur löd ditt senaste sms och till vem? Orkar inte kika faktiskt.
Vad är dagens planer? Sooooooooova.. klockan är typ.. två. On the natt.
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad det gäller + med veeem..... Är nog mer en sms-människa över lag.
Har du ett förhållande? Nepp!! Så himla skönt att leva by my own faktiskt. Ska nog göra det minst 5-10 år framöver. Nä, men inga planer på att ändra det iaf. Inte varit singel på typ tre år fan.... 
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta.
När såg du senast din mamma? Några timmar sedan.
Vilken ögonfärg har du? Blåa!
När vaknade du idag? Kvart över sex..
Har du någon gång hittat en katt? Yepp, han är fortfarande min. ;)
Vilken är din favotitplats? Sängeeeeeeeeeeen. Helt klart.
Vilken plats föredrar du minst? 
Var tror du att du befinner dig om tio år? Vill jag inte veta.
Vad skrämde dig som barn? Typ spindlar och "spöken". Samt diverse onda figurer i disneyfilmer. Typ Ursula i lilla sjöjungfrun. Uh, spolade alltid fram filmen när hon kom upp i rutan. Haha.
Vem fick dig att skratta senast? Haha... en bild på instagram som Ida visade.
Är du för ung för att äga vinylskivor? Mjo, men har några ändå.
Har du stationär eller bärbar dator? Båda två. Men använder typ endast bärbara.
Sover du med eller utan kläder på dig? Olika. Men helst helt näck, maha..
Hur många kuddar har du i sängen? 5 tror jag..? Kastar dock ut tre st när det blir sleepmode.
Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, men ja.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror väl på årstid, samt om man är ute eller inne?
Är du social? Nja, inte allmänt. Men till personer jag anser jag behöver vara det till, haha.
Vilken är din favoritglass? Don't like glass..
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa loss som fan för typ 10-20.000, åka till Thailand en sväng, sen spara mycket!
Tycker du om kinamat? Love it!
Tycker du om kaffe? Mja funkar väl! Med lite mjök i.
Vad dricker du till frukost? Olika. Te, apelinjucie, cvitamin, vatten. Beror la på vad man är sugen på.
Sover du på någon särskild sida? Oftast på mage, med benen åt olika håll, haha...
Kan du spela poker? Nej... 
Tycker du om att mysa? Vem gör inte?
Är du en beroendemänniska? Ja, det är väl alla men av olika saker.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Linas häst och "Starcube", haha..
Vill du ha barn? Vet inte. Om typ tio år. Kanske.
Kan du några andra språk än svenska? Typ engelska, lite tyska.
Har du någonsin åkt ambulans? Noppe...
Föredrar du havet eller en pool? Beror på vilket hav. Typ medelhavet är väl inte så jättenice, då badar jag hellre i pool.
Vad spenderar du helst pengar på? KLÄDER, och nöjen.
Äger du dyra smycken? Nej.
Vad var det senaste du stoppade i munnen? Coca cola, mhee.
Vem är den roligaste människan du känner? Hanna, haha.
Välj ett ärr på din kropp? Har väl lite överallt. Armar, ben, panna.. Bla bla bla.
Vad har du för ringsignal? Hundskall.
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja..
Flirtar du mycket? Nja.
Vart togs din profilbild för din blogg? I gamla lägenheten.
Kan du byta olja på bilen? Not really.
Har du fått fortkörningsböter? Nej.
Vilken var den senaste bok du läste? Oj, läser aldrig längre.
Läser du dagstidningen? Yes, på internet i alla fall.
Prenumererar du på någon veckotidning? Haha, nej..
Dansar du i bilen? Oftast liksom.
Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar aldrig på radio. Typ bara i bilen då är det väl bandit.
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Typ en massa streck?
När var du i kyrkan senast? I vintras på dop.
Vad ska du göra nu? Ta med mig Ida och hunden på promenad sen käka frukost + färga hår!'
 



Myskväll i gamla lägenheten

Sitter i gamla lägenheten med Ida och Keela och myser :D Längesedan man var här nu...!
Sjukt längesedan jag kramade min lilla gofis också. Blev typ helt tårögd när jag öppnade dörren, haha :(

Sen får vi se vad som händeeer.. ;)   Pusssssss
 

Bed-time

Ska sova nuu! Sjukligt lång dag, men det var det värt!! :D ;) Ligger nere i soffan och ska sova här. Regnar och åskar satan utanför, och här nere störs man som minst.

Men imorgon blir det skola, dra en runda på stan, sen ska jag till gamla lägenheten med Ida och passa Keela medans Johan jobbar! LÄNGTAR SÖNDER!! Sen ska jag och Ida ha hela helgen för oss själva och peppa inför kommande vecka, woopwoop!!

Sov så gott osv. Will be better med das blogg.



Awaay!



Wäh. Gömmer mig mest i luva nu för tiden, haha.. Mitt hår är så innihelvette fult så jag vill bara raka av allt ihop. Lim precis övefuckingrallt, går inte ens att borsta och allt bara klibbar ihop sig till en enda stor dreadlock typ. Och även om det är totally nytvättat så ser det ut som man hällt i en burk med smör i hela backhuvudet! Och limremovern är helt värdelös. Bara smetar ut allt i längderna också. YEY-YEY-YEY.

What to say. Never limma ditt hår, just sayi'n. Snyggt och bekvämt när det väl är i, men sen när du tröttnat och det börjar lossna så är det inte lika kul längre  ;)

Well, off 2 school, tja.

God morgon......?

Usch, icke pigg tjej idag. Blev visst lite alkohol igår hemma hemma hos en vän  Nu är klockan sju på morgonen och jag sitter och käkar billys panpizza och dricker coca cola. Ohja, hälsosamma liv..
Ellerinteinteinte.

Aja, ska sminka mig lite strax sen bege mig mot skolan. Uschfyfanorkarinte. Men imorgon blir en bra dag. ♥
 
 


Tandblekning

Sitter på lektion och tråkar. Så jag och Sara passar på att bleka tänderna!! Haha.... Funker asbra. Tandblekningspennan a'la widerstedt ni vet..! Ingen bluff faktiskt ;) 99:- endast, köp en ni också!!

Tjoooflööööjttn!




Random-talk

Tjuddelue! Lång men bra dag. Åh... Hade fan PRECIS borstat gaddarna, och så kommer jag på att jag är sugen på coca cola. Då var det bara att gå och hämta ett glas coca cola och vipps så hade man borstat tänderna i onödan ännu en kväll! Äh, går ju inte och sitta och slösurfa utan att dricka cola. Nepp.

Ska smörja in mig i lite brun utan sol nu, samt glo på några avsnitt SoA.. Börjar skolan halv ett imorgon också, så en sovmorgon sitter ju knappast fel liksom! Sen efter skolan så ska jag förbi en polare och hälsa på en sväng! Awesome osv. Och på torsdag får jag äntligen en hel dag + kväll i gamla lägenheten ensam med min saknade hund Keela! Fan så jag LÄNGTAR!!!! (Har ju inte kunnat haft henne här på länge eftersom Keela löper och vi har en hanhund här who wan't 2 bang her..haha...

Uhm.. Ja. God natt.



Skol-time

Wääh, heeeeeeeeeeeeeeelt sjukt opepp. Vill tillbaka till varma säng  Menmen, man lä väl I guess. Får se vad som händer sen..?? 

W00paaaaaaa...






Love u guurl








Nu ska vi käka chips, dricka coca cola och mysa ned oss i sängen och glo på FÄRJAAAN 
Yumyumyum. 

Baiznaiz jackets


Kvinnlig porr.

Today's

Kom precis hem från skolan, första dagen med riktiga schemat. BLÖ'H! Men det blir nog bra. Ska lämna lite grejer, käka sen bege mig mot stan igen och möta upp Ida!  :D

Sen blir det girls night out. Och Färjan-Håkan givetvis..

Nuuuuuuuuu ska jag dra mig mot bussen, så ... hörshäj.
 











Good morning ppl!

God moorning. Piggtjej idag, ovanligt men skönt! Sitter och sminkar mig nu och glor på småstadsliv 4. Igen. Haha, så jävla underbart!! Tröttnar aldrig. Sen ska jag försöka bege mig mot skolan,sen i eftermiddag ska jag hänga med Ida och kolla tatueringstider på stan, sen ska vi hem till mig på kvällen och ha myspys framför Färjaaaan  :D Woopwoop. Bara 9 jävla dagar kvar tills vi drar iväg på fetaste kryssningnen EVERRRRRRRRRRRRRR!

Well. Hörs, hej.
 
 


2 of yesterday / Keela




MYSMODEKVÄLL med plummsigummsi. Hur mysigt och behövligt som helst! ♥ 

Och min saknade hund fick vara med på bild i ett hörn också! Usch, fyfan i helvette vad jag saknar henne. Helt jävla sjuktInte träffat henne på flera veckor (!!!!!!) Längtar till nästa söndag, min lilla prinsessa.. :( ♥ Ska faktiskt träffa henne och Johan då en sväng och lira lite bingolotto typ.. Vill ju kunna ses som vänner. Sen måste det faktiskt funka så, för Keelas skull också. Hon är ju trots allt VÅRAN hund, som vi tillsammans köpte. Our little baby. Minst sagt.

Åh. Världens bästa vovvefis..... FAN vad jag saknar dig! Vil ha dig här hos mig nuuuuuuuuuuuuuuu................. Saknar dina pussar, din viftande svans, och din blöta tuta till nos. Wäh.

Åh. En vecka kvar. 

 :'(

ABSTI-fucking-NENS

Så inni helveteeeee sugen på att kötta mig Ett årsedan sist. Vill göra något NYTT. Har man väl gjort en, så kan man inte sluta. Seriously. Sjukligt sugen på något stort låret! Vill göra något maffigt, men det kommer stå mig dyrt.. Som fan. 

Men ska väl börja med mina andra små saker. Nyckelbenet, halsen, bröstet eller handen.. 

Hmhmhmhm, pengar behövs.



I brist på annat

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Nej.
Har du någon kille just nu? - Nepp.
Trivs du med det? Ja, faktiskt. Var ett tag sedan jag var singel och ensamvarg, så det känns som det behövs.
Har du dumpat någon? - Jaa
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Haha, men nej..
Vem kramade du senast? - Ida.. ;)
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? -  Haha nej, om man ändå ska vara med andra, så förstår jag inte vittsen med förhållande.

SKOLA:
Är du duktig i skolan? -  Har väl mina perioder, men ska bli bättre.. haha
Har du bra betyg? -  Duger!
Har du fått göra om ett prov någongång? -  Yep, någon gång
Har du fått ett bra resultat på ett prov? -  Självklart
Sköter du dej i skolan? - Inom vilken kategori då..? Haha.. 
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Haha ja.........?
Har du mobilen på lektionstid? -  Standard för de flesta I guess.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? -  Någon gång. Emergency. Du vet.

FAMILJ:
Hur många är ni i familjen? - 4 ppl, hund och katt.
Du bor tillsammans med dina föräldrar ? - Ja, blev så igen.
Trivs hemma? -  Jorå, har ju sina fördelar. Men vill verkligen ha en heelt egen lägenhet, typ NU. Men det kommer väl.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? -  Rymt? Nja.
Har skrikit och slagit din mamma? - Nja, finns väl intelligentare sätt att kommunicera på.
Har fått en rejäl utskällning på sistone? -  Nej. Snelhezt.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? -  Jag och bror hade väl våra dispyter när vi var yngre.
Vem betyder mest för dej i din familj? - Oh god, betyder lika mycket allihop.
Du älskar din famil oavsett vad som händer ? - Klart jag gör.

VÄNNER:
Du har vänner? - NEJ, VART ÄR NI????!!
Du brukar vara med? - Ida och Sara umgås jag väl oftaaaast med. 
Vem/vilka var du med sist? -  Är ju med Ida nu du vet. :D
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Herregud, är det en elvaåring som skrivit frågorna eller?
Är det okej att ha kill-kompisar? -  Ja, kön som kön, människa som människa.
Har du pussat nån av dina kompisar? - Ja.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - ABSOLUT. Men nej.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Åh. Nej.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? -  Hmm.. oftast ja. Men ibland när man bara ligger hemma och degar så känns det väl en aning onödigt.
Putar med läpparna på kort? - Mja, ser oftast väldigt sur ut bara. Haha. Serious-face
Tar kort på dina bröst? - all the time
Super dej packad varje helg? - Neyy.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Plattar gör jag väl, men skulle inte säga att jag har en fjortisfrisyr.
Ditt hår e knallblont? - hell no.

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Om jag har.... 
När grät du senast? - Jadu.
Du har gråtit över en kille? - Yeah, pathetic
Vem bråkade du senast med? - Private.
Har du velat ta ditt liv ? - Äh



Dålig bloggtjej.

Usch, förlåt. Är nog dåligaste tjejen på att blogga! Men har haft fullt upp. Igår blev det att dra ännu en sväng på Kupolen, med Ida. Handlade lite käk och annat smått och gott.. Sen tillbringades resten av kvällen ute i urskogarna.. Haha! 

Hemma hos Ida igen nu i alla fall.. Blir en lugn kväll hos Ida idag, pga av diverse anledningar! Menmen, ibland blir det så också.. Ska käka lite mat nu, sen ska vi nog bara lägga oss i sängen och mysa och snacka lite bullshit..

Ses!


Yesterdayys


Trötttjej, all over

Verkar inte få nå bättre rutiner för att jag bor hemma igen alltså. Satt uppe hela natten och färgade håret och drack energidryck, haha! Clever girl. Tror jag somnade runt tre-tiden, och klockan ringde 06.00. Asjävlaskönt. 

Men har varit iväg med klassen hela dagen i alla fall och busilusat osv. Paddalt kanot också. Cool. Nu är jag helt sjukt cprött, så ska slå på lite Sex and the city och sova någon timme eller två.. SÅ JAG ORKAR VARA UPPE HELA NATTEN IGEN !!!!!!!!!!!  :D

Nä, men bara några dagar har gått. Mjukstart, hallå..

God natt, ses väl osv.
 
 




White trash beautiful






2day's





New in

Gått runt på Kupolen i princip precis hela dagen tillsammans med Sara. Myyytche trevligt! Tappade inte bort något, missade inte en enda buss och ingenting blev stulet! Första gången någonsin!! 

Skulle egentligen handla en massa nya kläder, men hittade inte ett piss i min prisklass som jag ville ha. Allt jag ville ha var så innihelvete dyrt, så då fick det vara. Blev bara en massa småplock som fick följa med hem, som vanligt. Kul osv. Better than nothing.






What if it was that easy


Ibland vill man ju bara kunna stänga av. But we are no robots, right.?

G.I.V.E M.E

 
Helvette, vad jag älskaaaaar de bruna stövlarna samt jeansen längst åt höger.

GOD DAMN IT. 

Lördagens glömda

Hittade på ett par cambilder från lördags innan jag skulle iväg på kräftskiva, som jag inte hann lägga upp innan bussen gick. Men.. bättre sent än aldrig, eller?

-



Dagens

Dagens humör: Hyfsat glad, confused samt en aning irriterad.
Dagens mående: Går lite hand i hand med det ovanför egentligen..? Men det är okej, blir ju bättre.
Dagens borde: Jadu, massa girlystuff som jag bara inte orkar med. Typ klippa sidecuten med SAX som tar typ en timme, brunutansola-mig, noppa bryn och annat shit.
Dagens frisyr: Jadu..? Typ utsläppt med volym slängt åt sidan haha..
Dagens smink: Foundation, kajal, mascara, samt litelite grå ögonskugga.
Dagens klädsel: Just nu har jag ingenting på mig, men har väl tidigare haft typ jeans, svart linne med spets och en grå hoodie.. 
Dagens planer: Dagen är ju över. Men eftersom den är efter tolv, så blir det ju skolstart lite senare, samt shopping med Sara efter!! 
Dagens materiella vill ha: Ny digitalkamera, ny mascara + foundation samt en hel hög med nya kläder.
Dagens fundering: Hur man vill ha livet typ.
Dagens beroende: Apelsinjuice och min iphone.. haha
Dagens tråkigaste: Öh, vädret? Värsta dagen på hela sommaren typ.
Dagens längtan: Morgondagen så jag får SHOPPA.....Var typ ett halvårsedan.
Dagens superlängtan: Uhmm..? Utomlands typ. Gärna back 2 thailand. Men det kan man väl bara drömma om.
Dagens tidning: Bara läst aftonbladet och dt på nätet, haha.. tant.
Dagens låt: Eric Church - Jack Daniels


 


Oh fooouuck.

Shiet. Kom på att skolan börjar IMORGON. Wäääääääh.. Verkligheten kommer alltid i fatt en. Menmen, som jag sa förut. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma igång med rutiner igen och alltid ha något vettigt att göra om dagarna, istället för att sova bort dem.. (Kommer ångra att jag sa det imorgon..)

Aja. Börjar klockan ett i alla fall, så det är soft. No stress liksom. Sen efter det, så drar jag med mig Sara till Borlänge och shoppar på kupolen och myser lite, yeahyeahyeah!

Det.. blir nog bra.




Next up?


Hittat en billig brud i stan som är gryyyyyym på porträtt tatueringar, speciellt lite vintage sådär. 
Älskar den här verkligen. The typical Johnny Cash liksom.
Och den här har hon faktiskt gjort! Så sjukt snygg och realistisk. Funderar på något liknande på antingen låret eller hela höger underarm.. Fyfaaaaaaan.  Dock har jag ju redan tre ganska så stora tatueringar, så kanske borde köra på något mindre och mer diskret någon gång.. Men det är ju inte lika roligt. 

Bra sömn och så vidare.

Åh. Dom håller på och bygger pool precis utanför mitt fönster. Poolgubbarna kom och började gräva igen 07.30 imorse!! Lite smådrygt sådär, men en pool kommer ju i och för sig inte sitta helt fel heller.

Wääh. Ska duscha nu i alla fall, sen bega mig iväg och handla lite skit inför skolan som behövs. Block, pennor, sen lite sminkprylar som går på sista versen. Hatar att köpa smink. Så innihelvete dyrt och sjukt tråkigt att lägga alla pengar på. Men, vad gör man inte.

Och äntligen är jag nere på 59 kg. Vägde fan 63 jävla kilo förra månaden, haha.. Gick upp typ 9-10 kg när jag var i ett förhållande + bodde hemifrån och hade noll rutiner och bara käkade skitmat och drack energidryck hela tiden. Men nu så, börjar det ordna upp sig. Jobbar på att komma ned till mina vanliga 55 som jag alltid legat på förut. Men så jävla svårt är det ju inte. Kanske.

Aja. Boring läsning. Nu ska det städaaas...
 
 
 
 
 
 
 

We can call it love


Omnomnomnom... Aldrig haft sådan abstinens efter nya kläder som jag har nu Åh. Brudjävlar.

Shy

Älskar den här låten. Weird stalker-sång egentligen, men det är ändå något som tilltalar mig.
Tycker den är fin på något sätt. 

Ja, det är den. 

 

Grilla mashmallows i flickerummet.

Har haft en sjukt mysig kväll hemma i flickerummet tillsammans med Ida och glott på Färjan! Tradition att vi kollar på det ihop, gjort det i flera år, och nu var det äntligen säsongspremiär  Så nu är vi pepp som faaaaaaan inför 5e september då vi drar iväg på en ALL IN FUCKING CLUSIVE-kryssning.

Vi satt och grillade mashmallows i mina värmeljus samt käkade popcorn. Funkade skitbra. Det enda som saknades var lite grillkorv haha.. 
 

I love it


Älskar den här. Så grym. Lite av en mindfuck. Gillar att bli lite mindfuckad emellanåt. 

Omnomnom.. Sen är tatuerade lår i övrigt sjukt snyggt! 

Fucking give me those


God damnit. Tänk om man hade råd med någon av dessa...? Gosh! Älskar den längst åt vänster.

P.e.r.f.e.c.t..i.o.n

Mycket.

Wäh, sjukt mycket som hänt under kort tid. Mest skit faktiskt. Japp. Typ bara sånt. Verkligheten kommer alltid i kapp en. Tyvärr. 

Men till en viss del, har det hänt en del roliga saker också. Mitt i allt liksom.. Lirat mingolf, käkat ute en massa varit iväg till Rättvik, solat o badat, träffat mycket nytt folk, grillat mashmallows och badat i solnedgången, haft filmkväll, klappat heztnäza, och igår blev det kräftskiva som slutade i totalkatastrof på alla möjliga tänkbara sätt, men annars så. Massa bråk, tårar, slagsmål, drogade brudar, vidriga killar och en skog jag inte hittade ut ifrån. 

Men åkte på något vänster hem till Ida fem i morse i någon jävla taxi och sov hemma hos henne. Vi hade rent ut sagt haft en riktig skithelg båda två, så, ja. Sen idag har vi setat ute och solat, snackat skit och funderat och skrattat samt gråtit över både det ena och det andra. Sen idag har jag umgåtts Hanna och Lina som har varit till en stor hjälp. Drog donken-drive in två gånger på en kvart, samt åkte och hämtade mina sista möbler ur lägenheten osv...Så nu var det gjort. Men är väl lika bra. Sen åkte vi ut till Linas häst och petade på den typ. Fintfisk.


Kul att människor som man trodde i alla fall hade någon sorts förståelse för en, uppträder på minst tänkbara sätt. HILLARIOUS!!!


Sen vore det också jävligt najs om folk bara kunde lämna mig ifred, tack.

 
 

Black code

 
 

My three little babies.


Min älskade Elvis-siluett på vänsterarmen! Min första tatuering faktiskt, och mest betydelsefulla. 
Jag älskar den lika mycket fortfarande!  900:-



Sedan min andra tatuering, en kurbits på höger sida av magen/ribbsen. Sjukt smärtsam men så jävla lovely anyway! Totally worth it, haha.. Här var den nygjord och snygg också. 1200:-


Sen den senaste är en japansk kofish på vänster sida av ryggen! Lite mer som ska fixas på den dock innan jag är nöjd.. Fixa mer färger + sudda ut vissa linjer osv. 2000:- hitills.





Uschha, här hade man helvetet framför sig, wäh.

Totally worth it.

Never felt worse

But what to do?

Vet liksom varken ut eller in. 

 
 
 

A legend never dies.

You're not dead until we forget you, and we will never do.

♥ 8 Januari 1935 - 16 Augusti 1977 




'

 

Hottness


3 favorites.. Åh, pengar, vart är ni?

It discribes

 
 
 


Man måste se det så.
 
 

Tog bort bloggen.

Tog bort den här bloggen ett bra tag av mååånga olika anledningar, och har nu ett tag istället bloggat på min nya blogg; mmmichelle.blogg.se.

Fick dock ångest som fan över att mitt arkiv, mina minnen och förlutna försvann, (även om det var precis just det jag ville just då) Dum panikfylld impulsgrej. För mycket känslor liksom.

Men hur som helst, så ångrade jag mig, och kontaktade blogg.se här om dagen och bad om att få återställa den.. Vet inte rikigt om jag ska låsa igen den här (så bara jag kan ha tillgång till den), och blogga vidare där jag är nu, eller om jag kanske ska återgå till den här trots allt? Vad tror ni?


 

RSS 2.0