DÅ OCH NU ..

Feeders till pojkvänner I guess. 



Ja, vad säger man. Skräpmat är fan inte bra alltså.

MYS PÅ BALKONGEN

.. in my lonelyness. Typ. Nä, men nästan. Keela ligger här och muppar sig också. Har setat och sytt på clips på hårtrenset i 2 timmar btw. Gick fan fort idag alltså. Brukar ta typ 3-4 timmar annars. Men klippte lååååånga bitar nu, så blev inte lika mkt att sy på u know. Bättre så, än massa små. Huhu, jag kan rimma. Uhm. Aa.
-
Nåja, nu har jag satt i håret (SOM BLEV CP-LÅNGT) och sitter nu ute på balkongen och dricker världens godaste cider. Hehe, tjuvstartar lite innan Johan kommer hem ;) Dock känner man av dom på en gång, eftersom det är hela 7.%, men det gör inget. Billigare så än massa 4.5%.. + att dom smakar bara socker.
Uuuh. Nä, det ska va lite drag i skiten annars fåre va.
-
Aja, ska snart ställa mig och laga lite mat, sen tar vi bussen till borlänge,
och fyfan vad kul det ska bliiiiiiiiiiiiii. Helt galet. See ya there om ni har otur.
-
.. so long suckers
-



CHEEERS.

GOD NATT

Skoja, har fan inte tid med datorn nu alltså. Så mkt annat att göra nu i sommar serru .. ;)
Har iaf duschat osv nu och gjort klart en del inför imorgon. Måste gå upp innan ett imorgon dock. Typ vid tre måste jag vara ready to go liksom.

För imorgon är det PEACE AND FUCKING LOVE :D ♥
Som sagt, ingen av er som ska dit något?


random och rätt gammalt.

NO TIME FOR U

.. nu ska jag vänta på att baby slutar jobbet, sen drar vi dirrmode bort mot hälsinggården. (drygt, typ jättelångt, typ en halv mil, gahaa..) Men ah, det är liksom närmsta badställe, så whatahälleee should we do liksom.

Och ska gå dit typ naken också. Så man blir brun. Eller inte riktigt. Men i bikini. Yesyes.
Så vi ses väl another time. Typ ikväll om ni har otur. Tjena.
-
-

KUL...

Åh. Snacka om att jag har haft sömnproblem sista veckan. Somnar efter fyra vilken tid jag än lägger mig.. :s idag är ingen bättre dag. Och inte gör det bättre att hundfan är uppe och springer runt som en idiot och härjar och river ner saker, skäller och muppar sig hela jävla natten. Vägrar sova.. Har försökt sova sen runt ett nu. Nu är klockan halv fyra. Och lä troligtvis ligga vaken ett braaaa tag till idag igen. Gah. Dumma hund. JAG VILL SOVA, SKA UPP TIDIGT. Åh, Fuck u god natt.. Not.


LITE NYTT HÅR

.. inför sommaren. Mitt gamla är kluvet i ca 8 bitar på varje strå. Huhuhuhu. Helt galet. Har iofs haft det enda sedan förra våren. Så ah, det har hållt länge ändå! Köpte från tajmahal.se den här gången, remy hår. Som förra gången.Bästa håret någonsin. Hår brukar ju hålla i ca 2-5 i hyffsat bra skick annars. Mitt höll i ett år. Fast jag färgat det fleeera gånger och plattat det MINST en gång varje dag.. 
Så det är verkligen valuta för pengarna! ;) Så mkt bättre än Rapunzelofsweden, som alla andra tycker är så "bra". Köp aldrig därifrån. Köpte remy-kvalité, men är fan sämsta skiten jag sett. Haha.
Man kan använda det i max en månad eller två, sen är det bara att slänga, seriöst.. Trasslar sig och kluvar sig dirrmode. Uschaaa.

Vet att jag sagt att det är bättre att köpa från tradera förut. Men ah. Håret är i bra kvalité och sjuuuukt billigt. MEN, det är jättetunt. Så man behöver minst 2 trens. Och då blire lika dyrt som att köpa från typ en riktig hemsida anyway.

Aja, nu blire käk. Puss


YEYE

Nu ska jag umgås med Ida, som jag för övrigt har saknat ett bra tag nu!
Så vi hörs typ sen typ.
Borde lägga av med min älskade energidryck också btw.
Känns att det inte är nå bra för kroppen alltså. Förstår varför det är åldersgräns på skiten.
Hjärtklappning i förrgår och nu med. Fan att det alltid ska va nå skit med allt som är gott.
Jaja, slutar en annan dag. Har en kvar. Nu ska jag klä på mig och gå ut och möta Ida.
Puss.



fjårtiz-pose ftw.

BADAT MED KEELA

.. Jag, älskling och Keela har varit och badat igen. (Och gått typ en mil, hehe;))
Keela är så gullig när hon simmar. Haha, verkligen helt lost. DOCK, så ser man ut såhär på kroppen när man kommer hem. Mina lår är fulla med rivsår, Johans bröst också.. Hm. Blir ju så när hon simmar mot en osv. Hon typ försöker klättra upp på en.
-
Här ser ni en bild på min fina underarm...


cutcutcut



SORRY

.. men har varit i Hosjö hela dagen typ. Min älskade mamma fyllde år, så jag, johan och vårat lilla monster begav oss iväg dit! Vi köpte två stycken sourz flaskor som hon fick, hihi!


Fick bli apple och pinapple. Me likee! Vet inte vad min mor mor tycker, men jag gillar skiten starkt! :D Man har det antingen som shot's eller blanda drinkar. Är bara 15% i en hel flaska så. Jävligt gott anyway. Tipstips!!

Jaja, nu ligger jag hemma i sängen. Gick och la mig fyra igår natt? Guess why. Ja vad tror ni? Klart som fan jag har druckit en massa energidryck under dagen liksom. Åh. Sen gick jag upp tidigt som fan. Eller egentligen inte. Klockan halv ett. Haha, men det kändes tidigt..


on my way home 2day typ

BADAT SOM FAN!

Woho, nu har jag och älskling gått en halv mil för att bada. Haha, vi hittade en jättemysig badstrand borta i hälsinggården? Var "lite" kallt dock, men vafan! :D Keela simmade för första gången också, haha så jävla söt.. Nu har vi nyss tagit ett varmt bad inne också för att återställa kroppstemperaturen typ osv.
Nähe, ah.. nu blir det jävligt lungt, film, mys och roastade toasts!
Puss jao.
OWIIE, ser ni att hårfärgen rinner nerför pannan på mig :( Bra kvalle osv



YEYE

.. sen Sara drog har jag och baby städat och gjort fint in the apartment efter helgens bravader u know. Nu ska vi äta världens godaste mat och chilla på balkongen i kvällsolen ;) Sen ska vi ta en långpromenad bort mot hälsinggården och bada vid bryggorna. Blir fint det!


haha vackra jag i morse ♥ Hemskt nästan.

ssssara-time

Nyss busat lite med Sara. Blev lite chips, dipp och alot of energy och skitsnack. Kul det!
Nu har hon dock dragit och dissat mig för en .. hezt? Så ah. Have 2 do something. Vädret är gött. Borde typ bada..? Lång till närmsta badplats dock. Vill ju. Inte badat fo' real än liksom. Typ en teleporter i julklapp tack!
Åh. Drygt det var då. Mår skit gör jag också. :( Alkohol is a fucking skit.
Nu ska jag och Johan slå våra "kloka" hjärnor ihop och försöka komma fram till en vettig plan för resten av dagen/kvällen..? Men lutar åt att det blir en lugn hemma kväll idag faktiskt. Det behövs kan jag minst sagt säga!
Puss på er.


snodde en bild från Saras blogg. yähou..e


LITE BILDER FRÅN THE HELG

Blev fest igår igen då alltså. Blev först att dricka lite hos f & j, sen drog vi till Sågmyra och fortsatte festa lite där osv. Och ah, sen drog vi till Bjurs på dössberget. Träffade en massa trevligt folk, så kvällen blev väl kort och gott awesome. Fick med mig en halmhatt och en palestinasjal också tydligen? Haha..

Aja, som pics från fredag och lördag vare alltså


lite ego osv

<








bakismat




klart bästa kläderna. fula sköna mjukisar.








typ världens fränaste och sötaste hund. hahaha!



















.. hinner inte mer nu, nu ska jag mot konsum och köpa energi.
PUSS PUSS

PIZZA

Glömde minneskortet till kameran hemma igår. ÅH. BRA MICHELLE DIN JÄVLA IDIOT. Så blev givetvis inge bilder. Typ. Whatever kanske. Var iaf i hosjö först och festade lite och grillade osv. Sen drog jag och Johan in till stan. Då blev det rådhusgården hela kvällen med lite bra människor. Sen blev det en sista öl/wishkey hemma hos Fredrik och Johanna innan vi gick hem. Typ halv fyra på morgonen. Vissa ger aldrig up.
-
Jaja, nu mår man inget vidare. Så jag, johan, fredrik och Johanna ska pallra oss till pizzerian
för att få i oss lite nyttig frukost. Not.


Ajdå. Såhär ser jag ut just nu. Rätt illa. Gårdagens äckelsmink lite överallt, och tydligen
så sov jag i bikini också. Nya grejen kanske.





SEE YOU TOMORROW

Nu drar vi mot my hometrakter.
Glad midsommar på er btw!




omg. look like a bebis..

.. massa gratis egopics utan extra kostnad ännu en gång. Ni har tur ni.
hörs imorgon i think.

GUTEN MORGEN

.. usch fyfan. Vaknde tolv. Hela dagen borta. Typ. Var uppe till typ 04:00 igår också iofs. Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde uppe. Jag är iaf expert på att låta tiden rinna iväg om inte annat.
-
Nu har iaf Danne och Patrik kommit hit. Dom ska vara hundvakt åt Keela ikväll. Sitta här HELA kvällen i våran sunkiga lägenhet fast med en hund - på midsommarafton. Kul. Haha, men men, man får tacka och ta emot! ;) Nu ska jag iaf fixa håret och smink mä lite osv, sen ska vi väl ta bussen till Hosjö snart där dagen/kvällen fortsätter. Ska försöka komma ihåg att ta pic's. Men blir väl säkert inget av det heller som vanligt. Jag är sämst på att komma ihåg att ta kort. Men har man roligt så har man knappast tankarna på springa runt och ta kort på allt och alla. Yeye.
Jaja, tja.


Oldie på Lina och mig. 

OMG

Efter 2½ timmar är man hemma efter storhandlingen på maxi. Seriöst. Åk inte dit. Kaos är det enda jag kan säga. Kaos. Bra. Så nu hinner jag ju knappast träffa Sara heller. Fick iaf med oss mat hem för ca 2000:-, en brödrost (ÄNTLIGEN, FYFAN VAD JAG SKA ROSTA BRÖD!!!!!!!) dream matte mousse, proffs-spray och den klart bästa mascaran. Så ni vet. Bäst ni anteckngar allt.
Jaja. Eftersom det inte blev någon Sara-time idag så ska jag och Johan gå till Koppis och käka lite "fin-middag" där. Plankstek, klyftpotatis/stripes, valfrisås, och en stor stark eller cider till för endast 149:-
Skit bra. Så ah, vi drar dit dirrmode.
Ses.



Nämen titta. Så fick ni lite ego-pics också. Helt gratis dessutom.
Gratulerar.

PLAY WITH ME

Ska iväg och shoppa lite smått nu som sagt, sen ska jag leka med Sara en sväng. Let's see what happen,  men ah det blir säkert kanonärs.

Tjaotjao ;)

Sara och jag, typ andra gången vi träffades IRL.. Haha. Cute huh? Minns att vi kom överens om att färga håret rött. Syns typ inte dock eftersom vi hade svart innan.. 
(Sorry Sara, snodde bilden ite av dig typ.)


ONE WEEK LEFT

.. till Volbeat på peace and love! Blir tredje gången jag är där nu tror jag? Och fjärde gången jag ser Volbeat. Blir lite smått nostalgi också eftersom jag träffade Johan första gången i samband med en Volbeat-spelning som sagt. ♥ Rätt kul, haha ;)

Minns första gången jag såg dom. Var på peace and love 2009 har jag för mig. Fyfan vad jag grät.. ?! Haha, typ stod och grina och skrek i publiken som ett typiskt Johan Palm-fan. Pinsamt. Visserligen var jag hiskeligt full också, men ja. Det kunde ju inte alla andraveta. Men Michael Poulsen alltså, fyfan.

Nåja, nu blir det måttligt med alkoholen så man minns att man har sett dom 
när man kommer hem liksom.

VILKA AV ER SKA PÅ PEACE AND LOVE BTW?


Baby och jag i höstas. mjau..



fintröjan.

-
,
-
-
-

BRA FRUKOST


.. och så var det inte det. (fin fjårtiz-min jag fick till också) Energidryck och marabouchoklad.
Får typ inte i mig något dock, mår pretty damn illa av någon anledning. Men men. 
Försöker inbilla mig att det smakar gott anyway. 

Nu snart ska vi iaf iväg och handla inför imorgon, woho!
Vad ska ni göra på midsommar? Ut och festa med vänner eller hänga med la familia?

Själv så ska jag och älskling till Hosjö till mina päron. Blir lite partaj där med folk,
så vi tänkte joina dom helt enkelt. Sen kanske krogen lite senare.


GOD NIGHT PEOPLE

Precis jump'd in the bed. Nu har jag laddat hem hela säsong 3 av Jersey Shore och ska väl glo på det tills jag somnar. Dock är det utan swesub. Skitdrygt när man är kass på engelska. Jobbigt att koncentrera sig på vad som händer på skärmen + samtidigt försöka försöka förstå vad fan dom säger. Haha.

Well well. Imorgon är det storshopping osv inför midsommar, då blire partyparty! No shit liksom.
Någon som vill vara hundvakt åt Keela då btw .. ? ;)
Hepp. Did'nt think so.


2day.


imorse. uuuhja..


ÖRK INT NÅ

Som sagt min blogg kommer halft att gå i ide nu under sommaren, så ingen idé att börja klaga!
Nu ska jag iaf iväg till svärdsjö en sväng. Får se om jag orkar ta igen några inlägg sen. Typ.

Pusstja as long


G'NIGHT

Har varit duktig och hinkat alot of energydrinks idag. Givetvis. Så ah, jag är inte ett dugg trött..
Gah. Jag vill sova. Det är så skönt. Ska iaf börja med att bege mig in mot sängen. Yes, så blir det. Och saknar min Ida gör jag också. Ja verkligen.
Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna efter klackskor. Puss.


Om två veckor! Woopwoop! ♥

TODAY

Tjatja. Blev att umgås lite med Sara idag. Trevligttrevligt. Sen lurade vi även hit Hanna också så hon var social with us! Vi typ lagade mat och satt ute på balkongen och chillade och snackade lite skit.
Jaja, här är lite bilder från idag typ..




uhm ahjooo!


Sara snodde en gitarr.


awh! Sara och pluttan


haha Keela min lilla kelgris...


chill på balkong hihi


saras röv osv.


hahah, kolla keela. muppen.


♥ :(


Haha, Sara tar Keela helatideeen ...


omg keelas mage. HAHA


Keela kör balansgång på soffan typ.




lagar some food till folket


kom igen då köttfan


fläskkarré jaooo in my elgrill.


s & h


balkongmys!






haha kolla min höft?????!!!!!!


yepyep!





SPÖKEN?

.. eller vad ska man säga.. ?
-
Ni vet väl kanske allt som har hänt här förut? Har skrivit om det en del gånger. Gitarrer som spelar av sig själv, lådor som flyger rätt ut, folk som går i hallen, man hör röster utanför när man är inne på toaletten fast man är ensam hemma, kranar som börjar spola av sig själv och en hel del mer.
-
I veckan så börjades det igen. Jag och Keela låg och sov och helt plötsligt så vaknade jag av att Keela satt och morrade. Hörde då att det tok-ringde på dörren. Liksom "ring-ring-ring-ring-ring-riiiiing". Och eftersom jag var bakfull och inte orkade med folk så låg jag bara kvar i sängen i väntan på att personen skulle tröttna och gå. Men den slutade aldrig. I typ 5 min stod där och höll på. Så tillslut gick jag upp för att kolla vem idioten var. Men Precis när jag kollade ut i kikhålet, så slutade det plötsligt plinga och ingen var där..?
Och igår natt typ halv 3 när Johan var ut på en nattrond med hunden och precis gick igenom porten in i själva huset så hörde han hur någon med klackskor gick ner för första trappan. Och länge lät det, men ingen kom ner..? + att det var en söndagsnatt liksom.  Vem fan är ute och stapplar
med klackskor mitt i natten?
-
Har aldrig tänkt på det förrän Johan sa det, men väldigt ofta så hör man faktiskt klackskor som går i trappan, och går runt i själva trapphuset. Att någon liksom går runt hur länge som helst, men liksom kommer ingen vart. För porten ut öppnas aldrig. Man bara hör stegen. Och det är alltid på väldigt konstiga tider.
Typ 4-5 på morgonen kan man vakna av det,  eller mitt i natten på typ en tisdag eller söndag liksom.. ?!
I klackskor dessutom. Ja alla vet ju hur det låter.
-
Har tänkt förut liksom "men vafan äre här? hur svårt ska det vara att gå ut???" För stegen hörs läääääääänge och högt, men som sagt. Dom går aldrig ut igenom porten. Den hör man alltid när den öppnas, eftersom vi bor vägg i vägg med den. Tänkte på skoj bara att det kanske kunde vara något typ av spöke det också, men haha.. Vem vet. Kanske är något psyko som går runt i nätterna med 15 cm klackar och inte vet vart han ska.
-
Jaja.. Rädd blir jag inte. Kanske blir sen när vi inte har Keela kvar längre, haha. Om det börjar hända massa skit när jag är ensam hemma på nätterna och Johan jobbar natt så kanske jag skulle skita ner mig men.. Tycker ändå det är ganska spännande och kul. Eftersom jag inte har varit med om något riktigt creepy förrän jag flyttade hit. Jaja, det är inte så farligt..! Just nu i alla fall. :D
Under dagtid är det ok.
Tell me, har ni varit med om något liknande .. ?



AH JO

Har inte tid med att göra en massa roliga och intressant inlägg. Tror det blir lite så att min stackars blogg går i ide i sommar.  Weeelll.. nu ska jag försöka ta tag i min garderob. Igen. Allting bara ligger i en hög på golvet. Inte speciellt hygiensiskt kanske. Så ska väl försöka ta tag i det typ och dricka lite energidryck + dunka lite dunkadunka.
-
And then kommer troligtvis Sara hit och busar lite.
Kalasjävlabra!


Småååååååååå!!

SLAPPT

Blev inte många knop idag inte! Typ skönt. Vädret är ändå piss. Blev typ en kebabrulle och mys med darling osv. Nu blire film och sånt. Och imorgon ska jag försöka träffa min käre vän Sara. Får se what's happen then! Nu ska jag äta glass. tjo.


SÖNDAG

Nyss diskat + städat hela lägenheten till Elvis-musik, då gåre rätt fort. Fick dock lov att soooopa hela lägenheten igen eftersom damsugspåsarna är slut. Rätt old school. Eller rätt mycket till och med.
I väntan på Johan ska jag lägga mig i soffan och kolla på lite Jersey Shore och käka frulle, så får vi la
se vad som händer mot kvällen. Hoppas på nåt bra.

Älskar hjärndöda människor.



FÄRGAR HÅRET...

.. som vanligt. Fick bli att färga utväxten mer svart bara.
Svart hår is the thääng.. Tror jag. Aldrig trivts så bra i en hårfärg som svart. Och så fort jag färgar bort det till typ brunt/rött någon gång, så är jag alltid back 2 black inom en månad. Måste ju betyda nåt.

Men samtidigt måste jag ha lite change ibland. What can I do?





BAJSHUND

NU NÄR JAG KOM HEM SÅ HADE HON ÄTIT UPP MINA SISTA SANDALEEEEER...
OCH IGÅR ÅT HON UPP MITT ANDRA GULDIGA PAR.
MINA TVÅ SISTA SKOR ÅT HON UPP PÅ TVÅ DAGAR. ROLIGT.
+ INTERNERSLADDEN, HANNAS SKO, OCH JOHANS IPHONE-LADDARE, MINA TRE HÖRLURAR, EN KÖKSSTOL, TYP 5 TROSOR OCH EN BH, OCH TYP 48 SAKER TILL.

VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG I SOMMAR...............................
INTE DIREKT SÅ ATT JAG HAR PENGAR HELLER SÅ JAG KAN KÖPA NYA SKOR HELLER. DOM FÅR JAG I SEPTAMBER. ÅH. HOPPAS NÅGON KAN TA HENNE SNART. TYP NUUUU.
HAR FAN INGENTING HELT KVAR. 
BAJSBAJSBAJS.



JA ELLER NEJ ?

 



Gött att aldrig behöva borsta, platta håret osv.


KOLLA VAD ÄLSKLING



.. kom hem med! Wohoooo, världens bästa chips! :D Nu blir det att toffla hela dagen lång med min älskade. Och mobilen stängs av, så bye bye omvärlden ♥


HEMMA I LÄGENHETEN

Heyheeey. Slutade med att jag sov i Hosjö igår ändå. Gick typ inga bussar, + att jag hatar bussar, och framför allt när det kryllar av massa fyllon i dom, som är påväg hem från krogen.

Vi satt iaf ute på verandan och tog någon öl/&cider osv långt in på natten och pratade om allt och inget typ. Trevligt trevligt. :D Fick dock lov att gå upp nio i morse och åka hem till hunden som var själv hemma.. Men jag la mig och sov brevid henne dirr när jag kom hem, och vaknade klockan två igen.. haha!
Hela dagen borta typ. Men man måste fan få sova ut ibland också. Kändes som att jag behövde det. Really.
-
Jaja, idag ska jag inte göra något alls. Skönt. Eller jo, jag och Johan ska ligga i sängen och ha film-maraton tillsammans och bara ligga och mysa och äta god mat! Perfect
-

FREDAG

.. men det innebär ju inget kul för det. Tror jag har gjort mina roliga för denna vecka faktiskt. Fast orkar inte sitta inne alone och göra ingenting. Men och andra sidan så känner jag inte för att göra något heller.
Humm.. låter logiskt. Fast nä.
-
Jaja, sitter i Hosjö nu hos päronen nu iaf. Blir nog kvar här ett tag iaf, så blir ingen update. Så jävla drygt med bussen hem. Tar 40 min att åka ända hemmåt.  Massa små vägor onödiga omvägar. Gaah, är riktigt trött på allt som har med bussar att göra. 
Kan inte någon bara uppfinna en fungerande teleporter?!
Well får se om jag sover kvar här och åker hem tidigt imorgon eller om jag ska orka med en nattbuss med massa fulla, dryga och äckliga människor. Nej, det gör jag nog inte.
-
Fan vilket glatt och positivt inlägg det här blev då.
Och så blev det inte det.
-
Nu ska jag kolla om jag fick med mig mitt vin, och äta lite pizza.
Hey på er.


Gammal och jävlig. Gula naglar i alla fall.

GÅRDAGEN

Jadujadu, först kom söt-hanna hit, så vi sminkade oss och sånt roligt innan vi skulle dra. Sen tog vi som sagt bussen hem till Sofia i Hosjö där all the others girls var. :D Det blev en massa grillning, strawberries, alkohol, tjejsnack osv. Sen var ju Lina nykter, så det slutade med att vi allihop trängde in oss i hennes lilla pluttbil och gled runt fulla och glad i några timmar i stan osv.  Nåja, det var en jävligt rolig och lyckad kväll i alla fall. Kul att återse en massa gamla tjejkompisar också som
man inte träffat på ca 5-6 år liksom!! :D


Haha lite hår på torkning typ..










köttfifan
















fångad av en stormvind typ















BILDER FRÅN SOMMARSTUGAN

Kom på att jag inte lagt upp några bilder sedan jag och baby sov i Hinsen. Har haft fullt upp sen jag kom hem, så har liksom inte haft tid med det. Men ah here they come..




Jag i mina heta outfit. Johans megatröja, gula gummistövlar + ett fult rött läppstift
som jag köpte, most mor fun på vägen dit.


ut o fiskä


snygg


huhu, läppstift jao


hey




finaste ♥








körv o pommes!














mys, spel o öl!


mina favorit-farbröder! ♥


grillaaaaat! nom nom

FAN

När jag vaknade i morse så möttes jag av en väldigt rolig syn. Not. 
Keela hade tuggat SÖNDER min internet sladd i typ 28 bitar .. plus en sko :( Mina enda platta som jag hade kvar, (för hon har ätit upp mina tre andra också...) åååh.
Idag är ingen bra dag.
KUL MED INGET INTERNET.
-

.. ah jo, ni ser ju.

HOME

.. igen. Var skitmysigt där borta som vanligt! Blev grillning, åka båt, fiska, ölhävning osv.. haha. Vi satt uppe och spelade "Kasta gris" ni vet, till typ 4 på natten.. haha. Nu är jag hemma iaf som sagt. Och idag blir det att dricka öl igen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig a little bit, sen kommer Hanna hit. Vi tänkte förfesta lite och fixa oss tsm osv. Sen drar vi mot Sofia i hosjö sen. Där ska vi väl möta upp Lina, Malin, Evve och Sofia också I guess.. Vi gick alla i samma klass förut hela mellanstadiet, sen har vi väl gått olika vägar, så det blir väl lite nostalgi det här kan jag tänka mig.
Nåja, time is running. Tja.


Förra sommaren.

BYE FOR NOW

Nu drar jag och babe till hinsen över natten! Blir att grilla, mysa, fiska, åka båt osv. Vi tar med oss båda hundarna också, så vi lär väl knappast få en lugn stund egentligen. Tar i alla fall inte med mig datan, finns ändå ingen el. Och blir probably not so much time for the data imorgon heller skulle jag tro. Då blir det att grilla och dricka osv. Jappjapp!
Så ah, see ya another time.



Yumyum.

GOD MORGON

Jag är glad. Det är fan fint i lägenheten igen, och jag trivs faktiskt! :D Var jättelängesedan jag gjorde det.
.
Johan och Keela ligger och sover brevid mig som de slöhögar dom är. Snart kommer våran skjuss också, så jag ska gå upp och lira lite på mitt älskade, saknade x-box innan vi drar i väg för dagen. Wohoo ♥


Mjauu

MYS MED DARLING

Jag och älskling har flyttat hit lite nya saker till lägenheten idag. Tog hit mitt gamla x-box, en tvbänk, en till tv att ha i sovrummet, lite köksaker, nya gardiner, vinglas, osv. Så nu har vi möblerat om och fixat i flera timmar, men det blev skitbra faktiskt ;) Nöjd tjej.
Nu har jag tänt lite ljus osv, så nu ska vi dricka öl, äta ostbågar och jag ska försöka lära Johan att spela lite SSX och Halo 2. Verkar inte bli lätt dock.

cya


En gammal bild från i vintras när jag gick på min första promenad
med min första egna hund. Big time.

I HOSJÖ

Hos päronen med hundarna och pojkvän just nu. Får se om vi hörs sen, men mitt busskort har gått ut + att jag är pank, så vi får se om jag kommer hem ens. Haha.
-
Är sjukt seg idag. Jag tror jag söp omkull igår alltså. Ensam hemma själv. Typ. Eller Johan och Erik var ju också hemma, men dom glodde på tv. Haha, så jag drack i min ensamhet. Låter ju rätt tragiskt, men kan vara kul det också. Haha... Uhm, aa.. Imorgon ska nog jag och älskling + hundarna till Hinsen och slagga där tror jag, är sjukt awesome där. Så jävla skönt att komma bort liksom.
-
Kom på en sak också .. bara två veckor kvar till volbeat btw, huhu! TAGGAD!!


hittade en tre år gammal bild.. haha. Sommaren 08.

Fjårtz.

Så är det.

.. gah, jag seriöst hatar min blogg. Den handlar verkligen inte om någonting. Ingenting alls. Jag skriver endast om det gör jag om dagarna. Typ. I och för sig så var det ju därför jag skaffade mig en blogg för början. För min egen skull. Like a dagbok. Men när läsarantalet ökar, så ökar även pressen för att blogga bättre.
Jävla skit.

Men jag fattar ändå inte att NI kan tycka det är kul att läsa den..? Den är ju förfan helt jävla värdelös!  Vissa av er har knappt någon aning om vem jag egentligen är säkert. Lika bra det kanske, but anyway. But seriously.. I really don't get it.




Nån väldigt djup människa. Not.

UTE PÅ BALKONGEN

Happ. Filmen sög. Som vanligt. Hatar skräckfilmer. Inte för att jag blir rädd, utan för att alla är så jävla kassa. Dom spårar alltid ut på ett eller annat sätt. Nä, fyfan. Bättre med komedi. Det kan aldrig bli dåligt. Typ.

SÅÅÅÅ.. nu sitter jag och Johan ute på balkongen och dricker öl istället! Har lite att ta igen sen lördags. Jag somnade ju innan kvällen ens hade börjat. Bra. Så ah, här sitter vi med en platta öl, 2 chipsskålar och tända ljus, medans det regnar utav bara fan utanför. Gött med tak ovanför balkongen i alla fall.
Får se om det kommer förbi lite folk också. Men verkar rätt dött alltså. Tydligen inte så många som är festsugna på måndagar? KONSTIGT?! Vafan, det är sommar och folk är lediga. What's the problem liksom.

Dönickar.

 

 



 

 


Hjärtat.


KVÄLLSMYS

Nu blire lite god mat med älskling (mästerkocken min), chips, choklad, läsk osv
och glo på lite skräckfilm i ovädret. Huhu. MYSIGT :D


NYSS


Haha, jag i Johans gigantiska tröja nerknölad i sängen brevid mitt lilla monster och myser. ♥
Finns inte mycket i denna värld som är bättre faktiskt.


JAJO

Har inget vettigt att säga som vanligt, så ah.. lite bilder igen dårå.
asdfg....


Typ igår innan dagens kebab.


haha mitt hår.. ett svart fågelbo.


lyxmat


nyduschad + utsmetat smink bah wäho


Mina fina






kubb.. keela ville dock springa efter alla pinnar som flög. dum hund




Haha, visst ser det ut som en gubbe med mustasch?


HAHA, fan Johans var bäst

SUMMERJOB

Dom ringde nyss om sommarjobbet. Fanns bara lediga veckor kvar, vecka 29,30,32. :(
Det är dom sista veckorna på sommarlovet.. Så alltså kommer jag inte ha pengar på hela sommaren nu ändå. FAN. Pengarna kommer jag få i September. Då har vi redan gått i skolan en månad liksom.
Tanken var ju att jag skulle sommarjobba så jag kunde ha pengar I SOMMAR.

Jag som hade planerat massa saker. Ullared, powermeet osv osv. Nu kommer jag inte ha råd med annat än att sitta hemma och stirra in i väggen. 
Döö'. Jaja, bättre än ingenting såklart.Ska väl vara glad att jag var en av dem som fick något jobb i huvudaget. Men hade ju räknat med att ha pengarna till sommaren liksom, det är väl det som är sommarjobb som sagt? Jaja. Blir säkert bra ändå på något sätt.
Får låna av någon sålänge.


Snyggt.

BYE FOR NOW

.. ska sminka mig lite och klä på mig något vettigt, sen beger jag mig nog mot Hosjö. Mina päron vet ni. Tror jag.Inte varit där på ett tag. Tänkte svänga förbi stan också och köpa lite saker som är slut. Foundation, mascara och sånt bös.. Kul att lägga pengarna på sånt liksom. :( Finns ju roligare saker. Men man lä väl.
Nåja, hörs later jao.


Happ, gamla bilder som alltid. Kul.

TILL MIN

Snart är det åtta månader sedan jag träffade dig i tunnelbanan i Stockholm efter Volbeat-spelningen. Det känns som om det var igår. Men samtidigt känns det som att jag har kännt dig i hela mitt liv. Du och jag har umgåtts i princip varje dag i 8 månader. Jag kan verkligen inte föreställa mig ett liv utan dig. Du har verkligen blivit min andra halva, utan dig är jag ingenting. Jag visste verkligen inte vad äkta kärlek var innan jag träffade dig. Seriöst.  Du har fått mig att inse många saker. Du är nästan för bra för att vara sann. Jag trodde faktiskt inte att killar som dig existerade. Och om dom gjorde det, så hade jag inte ens en tanke på att en kille som du skulle vilja ha mig. 

Du är verkligen perfekt. Innifrån och ut. Jag är så sjukt lycklig i din närhet, och skulle kunna ge upp hela mitt liv bara för att få vara med dig. Du är värd allt och lite till.

Du är så mycket mer än en pojkvän, du är verkligen min bästa vän. Du är min klippa i livet, som man säger. Till dig kan jag säga saker, som inte ens mina äldsta + närmsta vänner vet om.
(hehheh, ta inte illa upp tjejer...)

Jag vill inte ens tänka tanken på att förlora dig. Med dig kan jag se en framtid, och jag verkligen hoppas och vill att det är dig jag kommer leva med livet ut. Allting är perfekt. ♥

Du är den enda för mig, jag älskar dig Johan ♥


JOHAN HAR KOLL

Johan - den där kommer bli en större fikus än den där Paow!
Jag - Paow?
Johan - Ja, eller vad hette han den där bög-bloggarn??!


TRÖTTNAR ALDRIG


a legend never dies..


NO TATTOO

FAN!! Blev ingen tattoo idag. :( Han kunde inte, men ska dit nu i veckan iaf och köra det sista. Gissa vad jag har gjort idag istället? JO, JAG HAR STORSTÄDAT HELA LÄGENHETEN! Igen. Alltså såhär skriver jag ca 1-2 gånger i veckan. Vem fan för en storstädning 4-6 gånger i månaden ?! Jag är en gris. Riktigt svinig alltså.
Nu äntligen är vi klara iaf, och fyfan vad skönt det är när det är cleant runt om en. Man blir typ lycklig. Konstigt. Nu har jag och min älskade Johan legat i bubbelbad i typ en timme och myst satan. Det är faktiskt jävligt underkattat, för jävlar vad härligt det är!
-
Aja.. Nu ska jag och älskling göra lite mat, innan han drar till jobbet! Sen ska jag ladda hem lite kul att titta på under natten.. Sex and the city, Jersey Shore, En unge i minuten, Småstadsliv och lite annat kul. Huhu. Perfect these times..
'
Nåja, får se om det blir att göra tattoon imorgon eller om det blir att dra till Hosjö.
Pusssssssssssssssssssssssssssssss.

2009. Hemskt år utseendemässigt.

SUNDAY

Fyfan jag som var jätte partysugen + pepp igår. Sen drack jag två cider, sen gick det nedför. :( Vart helt jättetrött, opepp och ville bara lägga mig och sova. Kul. Im a pussy.
Nåja, nu är det söndag, vaknade av att det åskade som fan hela natten utanför typ. Love it! Tycker det är jättemysigt med åska. Faktiskt. Så länge man är inside the house så att säga. Utomhus tycker jag det kan bli obehagligt om det är för nära. Haha.
-
Får se om jag och Johan ska till borlänge senare idag och fylla i min tattoo. HOPPAS! Var sagt så, men vi får se hur det blir! Vore i alla fall jävligt skönt att ha det gjort känner jag. Lite jobbigt är det att ligga där i samma position i flera timmar och typ bli paralyzerad psykiskt av smärtan.
Nu ska jag ut med monstret på en promenad, puss.


we are family. ♥




SATURDAY NIGHT

.. oh oh oh! Nää, men har inte kunnat updatera något idag. Har åskat PRECIS HEEELA DAGEN idag, seriously. Mysigt. Men skittråkigt när man blir utan el. Vad fan gjorde man förr i tiden utan el? Hade ett liv kanske.

Aja. Sen har jag varit på stundentmiddag + party med hela Johans släkt osv, typ hela kvällen. God mat, trevligt folk, cider, kubb osv! Hade dock ingen vidare tur med vädret, haha! Men vad spelar det för roll med bra sällskap?
Well. Nu sitter jag hemma och dricker some beer! Kvinnligt. Jadå. Men nu för tiden så tycker jag faktiskt att det är gott! ;) Förut som sagt så fick jag kväljningar av bara tanken på öl. Uhm, who the fuck cares.. Imorgon så ska iaf jag och Johan dra till borlänge och ÄNTLIGEN göra klart min tattuering! Den på magen/revbenen vet ni..?
Som jag har längtat. Haha... Har rätt stora förväntningar så ja, det bara måste bli bra! Men det tror jag nog, för Daniel är väldigt duktig. Tips till er i dalaområdet!


Rätt random.

IN THE BED

Idag är det tionde juni. Student. Skolavslutning och vad nu alla har. :( Alla är ute och festar in sommarlovet. Själv är jag dock helt slut efter denna dag, och ligger just nu hemma i sängen med hunden och har laddat hem alla avsnitt med Jersey shore, första, andra och tredje säsongen. Sett första och andra redan, men dom är så jävla underhållande så det skadar inte att se om allt.
MEN imorgon blir det partey i alla fall. Ska försöka komma ihåg att ta med kameran. Och framförallt använda den också. Är typ dålig på det. Skitcpdålig tillochmed.

Men nu ska jag kika vidare! Puss puss. :D


Väldigt gammalt. Gud ja.

GRATTIS COSTELLO

Min älskade Costello-farbror blir idag FYRA år! Helt sjukt vad tiden går fort. Lite jobbigt och sorgligt mitt i också. Usch.

Kändes som att det var igår vi åkte till Leksand för att kolla på mina släktingars hundvalpar, just for fun. Just då, helt ovetande om att vi skulle ha med en av dom små liven med oss hem när vi åkte där ifrån. Men så blev det. Väldigt spontant. Vi hade ingen hundmat hemma eller koppel, nothing. Han var verkligen inte planerad, men det blev så bra ändå! Han är verkligen världens bästa och vackraste pojk. 

Så otroligt vacker.

Costello och jag 08.


Costello och Emelie.








hihi.. första dagen vi hade honom hemma.















LITE BILDER

.. från veckan. Såg nu att jag kunde lägga in bilder ändå. Man kan ju sätta in minneskortet i alla nya datorer nu förtiden tydligen, haha! Blondtjej.se.

MEN, eftersom jag varken har tid eller ork till att skriva långa meningslösa inlägg just nu för någon annans skull, så får ni nog nöja er med endast bilder ett tag är jag rädd. Folk läser väl typ inte bloggar på sommaren i alla fall? Jag menar, folk har väl bättre saker för sig än att sitta inne framför en dator i 30+? BRA! :D

HÖRS.


.. ida och jag typ på min brors skolavslutning i morse, haha













bror min


Haha vårat fönster förra veckan.. ser ju skitbra ut utifrån. Bra när man bor längst ner liksom.. Alltså kolla på våra stackars blommor! Alkoholister utan vattenkanna.


Och jag och älskling var hundvakt åt Tilda i söndags.


Och ah.. givetvis blev det kebab på det också


chilinutz'n cola. Satana perkele vad fint.


Costello fyllde 4 år idag. Så han fick en smörgåstårta, hihi. Gladpojke.


Keela typ äter på ett grisöra yum yum.


Johan flyter runt i plaskdammen.


När hanna, jag och Johan gjorde tacos för någon dag sedan wiho.


Monstret och älskling sitter och väntar på bussen.


Älskling och monstret igen. Kvalitetstid i soffan.


Och någon stekig dag på balkongen typ.







WANNA DO SOMETHING

.. with my hair. Men inte färga det tror jag. Vågar inte.  Skulle bara ångra mig som vanligt. Ska försöka hålla mig till svart. Dock funderar jag på att göra typ någon form av dreads?! Inte vanliga, utan tunna, lätta. Typ ganska lösa, så att man kan ta ut dom HYFFSAT lätt sen om man skulle tröttna.. Vilket man garanterat gör.

Alltså, fatta skönt att vakna på morgonen, aldrig behöva platta skiten mer. Det är liksom klart. Och alltid snyggt. Bara sätta upp det i en toffs typ. Fyfaaaan vad skönt!! Att aldrig mer behöva bry sig. Typ.
+ fläta in löshåret i det också såklart, så är det långt och snyggt jämt! Wiho, vore soft som fan ju.

Hatar att jag måste platta det i typ en halvtimme + sätta i löshår för att mitt hår
ska se bra ut nu förtiden. Eller finns det andra tips?

Typ sådär. Fast mitt svarta + lite blonda slingor. Vore najs.

HEY

Kul rubrik.

Nuuu äntligen har man sommarlov på riktigt. Så sjukt jävla underbart. KÄNSLAN ♥ Nu har jag och älskling gjort fläskkarré och klyftpotatis och grejer. Han har dock gått 2 the work nu, så jag sitter och passar på att ta bort en massa onödiga personer från facebook. Typ alla ca 100 b-kändisar + storbloggare jag lagt till bara for fun. Orka sådana typer av folk. Egentligen. Så tog bort skiten. Fattar egentligen inte varför man vill ha folk man inte känner på fb i huvudtaget. Aja, så tog bort ca 150 st nu. Skönt.

Nu ser och hör jag att det börjar åska, så jag ska springa ner på konsum en sväng och köpa hem lite chips och energidricka. Och snart så kommer Sara hit också, så får se vad vi hittar på. Men det blir nog chill eftersom jag har hunden idag osv.

Men jaahapp, so long suckers.


Glansigt hår hade man osv. Cool.

GOD NATT

.. eller? Borde typ sova. Klockan är två på natten och jag borde gå upp i tid eftersom jag ska till Hosjö imorgon osv. MEN som vanligt så har jag druckit massor med energidryck såhär på kvällskvisten så. Aah jag är väl inte direkt trött.

FAN vad drygt det är när man verkligen VILL sova, men inte kan .. Vad fan ska man göra?? Kanske ska köpa hem lite får man kan räkna.

Nä, får bli att ladda hem en film som verkar helt värdelös. Då blir man uttråkad och skittrött och somnar. Yes, that's how it gonna be. Bättre än får. God natt på er.


Vill göra klart den!!! Smärta, jag saknar dig.



Eftersom jag inte kan ta nya bilder så slängde jag in två gamla.
KUL VA??????

Nej. Saknar min kamera.

TISDAY

Åh. Orkar inte känna press på att sitta och updatera för andras skull all the time. Från och med nu ska jag bara updatera när jag känner att jag har lust och vill. Inte för att jag känner att jag "måste". Så ah, inge tjat om att jag ska updatera bättre tack, för that's not gonna happen för att någon anonym random tjatar lite.
-
Uumh.. Nåja! Har i alla fall varit sista dagen i skolan idag. Typ. Och gjort klart sista delen på nationella. Och hur det gick vill jag inte ens veta. För bra kändes det inte.. Sen mot kvällen så kom min käre vän Hanna hit. Vi gjorde typ ingenting speciellt, men hade skitroligt ändå. Som vanligt med andra ord. Satt ute på balkongen och drack lite öl snackade some shit och gamla minnen! Hann även med lite tacos på det, hihi ♥
-
Kan hända att det blir dåligt med new pics in the future btw.. Hade glömt kvar min usb-sladd till kameran i klassrummet i några dagar, och när jag kom tillbaka idag för att hämta den SÅ HADE SNORUNGARNA I MIN KLASS KLIPPT SÖÖÖÖNDER SLADDEN?!1!111!!!!! Alltså wtf? KLIIIIIIPPPT SÖNDER MIN SLADDDDDDDDDDDDD..... Gah. Är fan någonting jämt. Skönt att komma till en ny klass till hösten maybe! Sen om snorungarna ser det här sket man väl i. Dom får skylla sig själv när dom spolar ner stackars guldfiskar i toaletten, springer runt o heilar, sliter sönder matteböcker, klipper sönder andras saker osv osv osv. Jävla cpbarn.

Dö.

Okej, nu blev detta inlägg för det mesta ganska negativt som vanligt, men det kanske är så det är.
Här är några vackra bilder på mig och hanna-gumman idag;







W.H.A.T T.H.E F.U.C.K ?!


HAHA

FLÄSKRÖV

-



TYP SÅ ÄR DET

Orkar inte blogga. Orkar ingenting. Live with it. Hör av mig någon gång when I have the lust.
Okey? Bye for a while. Och hur länge/kort det är visar sig väl.



ORKA

.. inte. :)

GÅRDAGEN

.. tillbringades först i sågmyra och var meningen att vi skulle grilla där osv, men blev en massa jävla tjaffs bara, så Lina skjussade mig och Keela tillbaka till Falun typ dirr istället.. KUL.

Så istället drog jag och mötte min kära barndomskompis Hanna. ♥ Vi tog en cider i solen längs faluån och snacka lite skit om allt och alla. Jävla trevligt, var ju ett tag sen vi verkligen umgicks om man säger så. :D Sen träffade vi på lite annat skumt folk i stan också, haha, men det kan ju vara kul det också. Sen hann vi även till slussen en sväng och möta the others. Men folket skulle till stan igen dirr, så då tog vi taxi tillbaka typ på en gång. Sen fick det bli att dra in på pitchers och dricka lite cider med trevligt folk! Mja, men kvällen var sjukt bra i alla fall!

Need it.


Idag dårå.


Pojkisen min. Hmm.. pojkisen? Just popped up


Stackarn. Tvingar alltid honom till massa pusskort.

Men slutar alltid såhär.

But he likes me anyway, tror jag.


-

-

-

söthanna











SÖNDAG

= slödag. Men inte för mig. Inte idag i alla fall.. Blir som vanligt att storstäda hela lägenheten för så här illa som det är just nu har det nog tammefan aldrig varit. Fan helt otroligt jävla sjukt. :O Gamla ruttna soppåsar överallt, disk precis i hela lägenehten, hela min garderob har på något sätt förflyttat sig ut på hela golvet, pinnar och bajs som hunden dragit in, damsugarn ligger framme sedan några dagar sedan, gamla matrester över hela matbordet, söndertuggade toarullar inne på hela toaletten, och aa .. you name it. Är fan riktigt jävla grisigt just nu alltså. Hur fan kan man låta det bli så .. ? Och så jävla fort?! Jag städade ju och diskade och gjorde "skitsnyggt" i hela lägenheten för ca bara tre dagar sedan. Hur svårt kan det vara att plocka undan efter sig på en gång? Uppenbarligen skitsvårt.
-
Well well. Dagen börjades iaf med en stor härlig kebabpizza. Såklart. Den perfekta bakis-maten. Ska lägga upp lite bilder osv och berätta om gårdagen också, men no time for that nu. Men galet kul var det i alla fall! Nu blir det att städa till att börja med. Woho. Verkligen det man känner för.
Menmen, man lä ju. Mår fan psykist dåligt på riktigt när det är stökigt och framför allt SKITIGT runt om mig. Kan fan inte slappna av alls. Usch, nä nu jävlar tammefan.
-
Puss på er yao. 
-

Min älskade Johan och jag.. Kolla min näsa btw? WTF?

GOD MORGON

.. kvällen igår var ok! Var i stan med en massa folk the whole night, mys mys. Hände lite tok på vägen hem dock, men hoppas att de gick bra! Gick ca 1½ km hem och käkade kebabtallrik hela vägen hem gåendes. Riktigt snyggt. If you gonna do it, do it with style. Do it like me. Nää men nu har jag precis vaknat, så nu ska jag försöka få i mig någon form utav frukost, sen fixa mig IGEN och leta på några bra kläder, sen så blir det att åka till Sågmyra och grilla med lite folk under dagen, sen drar vi in mot Falun till kvällen igen! PARTYFUCKERS.

Nu äre fullt upp, så vi hörs sen. Puss. Eller nej.




Sara är uppspelt över karusellerna, trolol.


jamengudvadrooligt.


vart väl lite blått dårå.


HAHA.. sötnos.




Linafina.


Grabbarna grus, haha.


Sarisen


Chill'n dill on das asfallt.




HAHA

.. snygg bild va?! ;) Nu har ni sett Keelas stjärt också. Kom precis hem från stan iaf. Varit där med Sarababe hela dagen typ, asbra. Åkt karuseller, käkat mat, träffat folk, druckit cider, osv osv. Är ju ett av Faluns största evenemang här nu i helgen. Falukalaset, woho!

Nu har jag varit hem och vänt lite, bytt om, fixat till utsmetat smink och druckit lite mera cider, eftersom jag inte kan göra det i stan hur som helst då det kryllar av snutar där ikväll, som häller ut all form av alkohol som dom ser. Menmen, det går ju att dricka i buskage också. Hehe.

Ska iaf dra ner med Johan och några nu och fortsätta kvällen! MEOW!! Nåja, nu ska vi till Fredrik och Johanna till att börja med. Keela ska också med ut på partaj ikväll, så hon får nog roligt skulle jag tro. Haha. Det brukar hon tycka iaf! Partydog.


Gosstjärten!


Glad tjej med sin bästa kompis i handen. 


Uhm. Lät ju bra. Not that bad.

30 JUNI


Wohoo! Äntligen. Tänkte säga "tredje gången gillt", men det blir ju faktiskt fjärde gången nu! Sjukt.

Minns ni även att jag och min pojkvän träffades genom en Volbeat-konsert i slutet av förra sommaren.. ? ;) Tycker det är lite kul faktiskt. Så det är ju en sak vi har gemensamt i alla fall!
Några fler som ska dit btw?

It's gonna be fett. Så jävla fett.

UTE PÅ BALKONGEN

.. och käkar frulle. Klockan halv tvååå på eftermiddagen ... ?!  Jo, det går ju det också.
Snart kommer i alla fall Sara hit, vi ska typ sola lite on the balkong och dunka Elvis Presley för hela grannskapet! Underbart!! Sen ska vi fixa oss osv, sen drar vi ner mot Falukalaset, kan bli cräääjzie! Känner även att det är dags att korka upp snart. Har 10 x-strong cider, en smirnoff och en hel flaska Elvis Presley-vin som jag ska försöka hushålla med den här helgen.. Men känns som att man kanske borde spara Presley-vinet till ett finare tillfälle..? Nåja, nu ska jag klä av mig a litle bit! :D L8r


.. aa jo, det är väl typ såhär snyggt vi kommer sitta strax.

AWH..


Min älskade pojkvän kom nyss hem med den här beautyn till mig.
Hihi, he's the best ♥

Rosa och döskallar. Kontrast gillar vi.


GOD NATT YAO

Har varit en jävligt bra dag idag. That's it. Förutom att Keela var ett monster. Annars var det bra. Nej, bäst. Med dom bästa! Nu har jag duschat, brun utan solat mig, målat naglarna och sånt bös så att iaf det är klart inför morgondagen. Då blir det parteeey! Och på lördag också.. woop woop!! :D Full rulle the whole helg. Det gillar jag.


Nu är jag trött som ett as, ska in tidigt till stan imorgon och köpa massa alkohol + hämta ut en hög med nya p-piller osv. Så ska somna "i tid" idag. Typ. God natt på er vänner.



-

Världens finaste hund om ni frågar mig.



BYE BYE

.. for a while. Precis fixat till mig lite och nu ska jag dra med Keela in till stan för att byta buss mot Hosjö. Ska även möta upp Ida som ska med. Så ah, vi blir där hela dagen och chillar! See ya tonight! :D


Ni vet att jag beställde hem det här svarta "trasiga" linnet för några dagar sen va? Och egentligen ska man inte ha något under heller!  Uringningen var gjord nästan ända ner på magen, så ja.. Men det kanske går att ha såhär också!?Alltså ser ni hur stora själva hålen är? Tuttarna hade ju fan ramlat ut om man inte hade haft något under. Tröjan på bilden såg inte ut såhär.. Menmen.

Besvikelse.

Nåja, hurry hurry hejdå.

FIRAR IN "HELGEN"

-
.. med lite öl. Ja ni hörde rätt. Öl. Det blev en man av mig också tillslut. Har aldrig kunnat dricka öl förut. Endast i nödfall. Endast i "måsteblifull-syften". Och då har jag ändå nästan spytt av eftersmaken. lol..  Men har vant mig sakta men säkert nu, och nu är det till och med gott! Riktigt jävla gott. Nu tycker jag till och med att starköl är godare än lättöl. Lättöl smakar bara vatten. Typ.

Nåja, nu blire nattdusch sen mys med min älskade pojkvän.

Min humor!

Här är ett litet klipp från första filmen i serien "Småstadsliv" med karaktären Stånk-Tommy. Och jag kan säga att det här är min humor, från början till slut. Finns inget bättre. Kan kolla på Småstadsliv, om och om igen utan att tröttna.. Haha.


Småstadsliv filmerna är det bästa filmerna i svensk historia, fo' real.
Lite kul också att det är samma 2 snubbar som spelar alla karaktärer i hela filmen också. En annan sak som är lite fränt är att dom inte har något manus och ingen repetion, utan allt i hela filmerna är inprovisation.
Fast ni måste nog ha sett hela filmerna för att ni ska tycka det är kul.

Eller så har ni helt enkelt torr humor.

ONSDAY

Svengelska ♥

Nu har Ida precis dragit sig hemmåt, och jag har redan höppat ner i sängen (trots jag är ledig imorgon..?!). Ligger här iaf med min lilla älsklingshund, dricker energidryck och lyssnar på gamla godingar av Eddie Meduza. Snart kommer väl min älskade karl hem också, perfect! ♥
Några få pic's från idag btw ..


Jag har mobilen i bh:n, därför den är fyrkantig. haha..


Keela och ida.


.. lite nyttig mat köpte vi med oss hem.


posarn


pippibird is coming over there typ


okkä, let's be serious.


Eller nej.


Den här blev bra. 



HITTADE EN ..

.. gammal film från förra sommaren på mig och Ida. Är en massa små randomklipp som vi satte ihop. Hade typ helt glömt bort den.. Haha! Om jag minns rätt så var vi inte helt nyktra under hela filmen dock. Kanske märks. Typ. Vet inte. Fast jag är sådär tillsammans med Ida ändå.
-

jappjappjapp

HELG!

Woho, lyckades gå upp i morse och pallra mig til skolan för att göra första delen på nationella matte provet! Kung. Sen hur det gick är ju en annan sak. Matte är veeerkligen inte min grej. Kommer aldrig att bli heller. Menmen, nu är jag fri! Typ. Ända tills på tisdag i alla fall, då ska jag dit och göra andra delen. SEN ska jag förhoppningsvis aldrig behöva sätta min fot där igen. Aldrig räkna ett mattetal igen. Fatta underbart.

Nåja, nu ska jag fixa some stuff, sen ska jag ner på staden och möta Ida. Sen drar vi hit och är här the whole kväll. Blir kung. Ding ding ding så att säga. Tja.


Fina flicks.

 


GOD NATT

.. jaa så äre. Klockan är snart halv två på natten. Jag har prov imorgon och jag lovade mig själv att lägga mig i tid idag, yeah right. Nåja, ska pallra mig upp imorgon ändå. Göra provet och gå hem.

Sen ska jag träffa min käre vän Ida och umgås med henne så gått som hela dagen. Vilket var alldeles för länge sen nu, så det blir säkert awesome. Yes.

Nae, god natt! ;)


BILDER FRÅN IDAG

Orkar inte skriva något. Har föresten inget vettigt att skriva anyway, så ah det kvittar ju. Men lägger upp en hög med bilder istället, kan väl vara kul det också.

Kind of.


världens underbaraste kille och jag





hihi


kaos in the kitchen


okokokok



svensk husmanskost on the balkong. mjau.




gosfarbrorn


mina fina.






gumman min 



FICK HEM LITE SAKER!

Wohoo, snabb leverans ju. Beställde hem det igår som sagt, asbra. Och som jag sagt förut, ska ni beställa hem något, kika ALLTID på tradera först.


Massa ögonskuggor, highlights och puder i olika nyanser. 


concealer i 4 färger


Samt lite extra franser te helgen. Aldrig använt förut, men kan väl vara kul att testa.


och ett par solglajer från D&G.


svart linne. Den var en besvikelse. 2 small tits 2.





RSS 2.0