UTGÅNG .. ?

Skulle ju sova i hosjö idag egentligen.. åkte dit typ elva och har varit där tills nu. Dock ringde Lina och undrade om jag ville med ut ikväll. Är typ lite sjuk fortf så borde egentligen inte. Men är så rastlös så vill verkligen göra något annat än att sitta hemma! I alla fall så är det en gammal klasskompis som fyller 18, så vi ska förfesta hemma hos henne i Vika först, sen åker vi limousine till krogen och fortsätter där.. Ska försöka hålla mig så nykter som möjligt i alla fall eftersom jag går på pennicillin osv, vill inte bli sämre igen liksom! Men man kan ju ha roligt ändå, visst ? ;)

Nu ska jag duscha, sen kommer Lina hit och hämtar upp mig! 
Pusspuss.


snyggtjej

JA, DOM ÄR VÄL FÖR ROLIGA

.. sitter på flashback och läser lite roliga, sjuka, hemska, intressanta, underhållande och tråkiga trådar om allt mellan himmel och jord. Hittade denna tråd precis;


PRETTY TRUE

212671161_b0ljjc7m_c_large


SAY'IN GOOD NIGHT

Nu har jag städat undan lite i lägenheten också, duktiga mig! :D Får världens tryck i huvudet så fort jag anstränger mig minsta lilla dock, men annars är det lite bättre. Typ...

Nu blir det sängen och läsa lite bloggar och ladda hem någon film att se medans älskling sover. Sen imorgon vet jag inte riktigt vad som händer..? Borde åka ner på stan och fixa lite saker. Gå till polisstaion, köpa mal till akvariet, köpa något gott till helgen och ah, mycket mer..

Drygt. Får väl se vad som händer! Nu ska jag i alla fall bege mig mot sängen med mina babes.
Pusspåer.


NYSS ;


Ah, ni kanske förstår vad jag har sysslat med i timmar .. ? Pumpen i akvariet hade fuckat ur totalt och typ slutat fungera, så det var algblomning på hööög nivå i hela akvariet på bara några få dagar. Karpen dog dirrmode och alla andra fiskar mådde allmänt dåligt.. :( Så fick trotsa att jag var sjuk och satte igång med lite fiskräddning. Tömde ca 110 L, gjorde rent rutorna, växter, stenar, krukor and so on. Och pumpen fixade jag också. Så nu ska det förhoppningsvis flyta på som vanligt igen! Tror det var ganska mycket nitrit i vattnet också. Haha..

Gah. Skaffa inte fiskar. MYCKET mer jobb än man kan tro. Köp en hamster istället.



HAVE LESS. DO MORE. BE MORE.

Gaah jag vill och va frisk och kunna göra roliga saker. Träffa vänner, festa, shoppa, gå på stan, bara göra något ni vet. Bara kunna gå till skolan vore ju hyffsat kul..? På riktigt, this really sucks. Bara sitta hemma i lägenheten och vänta ut tiden typ. Man blir sjukligt rastlös. (haha) Men vad ska man göra liksom.. Annars blir jag väl aldrig frisk I guess! Var ute och gick med Keela för en stund sedan, men var så yr så jag bara vinglade fram typ. Måste sett ut som jag var skapligt påverkad haha!

Jaja, nu har jag gjort mitt bästa för att känna mig så pigg och fräsch som möjligt i alla fall! Tagit en lång varm dusch, målat naglarna, smort in mig med brun utan sol, noppat och färgat ögonbryn, färgat fransar, plattat hår och ja, sånt där. Så nu känns det lite bättre faktiskt.. Haha.

Hmm... Ska borsta tänderna nu och gå ut på en sista nattrond med hunden, sen ska jag nog lägga mig i sängen och vänta in min skapligt dyngraka karl som kommer hem med kebab åt mig :D ♥


WÄÄÄÄÄH!!!

Känner mig så jävla sunkig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatar att vara sjuk, ful och äcklig. Det blir man ju på köpet. I alla fall jag. Haha. Uh. Måste göra något. Duscha. Gå igenom garderoben, äta något som inte börjar på C och slutar på HIPS, göra rent åt mina stackars fiskar. Borsta mitt hår, sätta på mig kläder. Något. 
Känner mig som världens äckligaste varelse just nu. Haha.
Men det kanske ska vara så när man är sjuk. Vi låtsas som det. 

Mopps_large
HAHAHA. Så jävla fula hundar. Som har sin lilla charm dom också. 
Jag bara måste ha en mops någon gång i mitt liv!

SORRY FOR BAD UPATE

.. today, men har mått askasst hela dagen. Vaknade klockan halv tre dessutom :O Har fortfarande världens huvudvärk, knappt hörsel, yrsel osv. Vaknat typ 49 gånger i natt av att jag kallsvettats som fan. Hela sängen, täcket, kudden, mitt hår, allt var dyyyngsurt. Asäckligt. Haha.. Mår fortfarande bajs med andra ord. Och världens sjukaste mensvärk på det. Kan ju inte bli bättre. :D Not.

Inte gjort så mycket mer idag än att legat i soffan framför tvn. Så har inte så mycket att skriva som ni kanske förstår..? Blir bättre sen när allt är tillbaka till det vanliga igen! Promise.. Har egentligen asmycket jag borde göra, duscha, plugga, städa, diska, klä på mig, gå till konsum, städa akvariet, äta mat, borsta håret, and so on. Men orkar verkligen inte. Blä. Gör det en annan dag.
Någon som vet hur lång tid tar det innan penicillinen verkligen börjar värka helt egentligen ?

Sorry för att det mest blir massa negativa inlägg nu förtiden.
Men varför ska man låtsas vara på bra humör för någon annans skull för..?

Well well, nu ska jag försöka sova en stund innan idol kör igång! Pusspusss


MYSKVÄLL @ HOME

Nyss kommit hem till lägenheten igen! Och nu vankas det faktiskt myskväll med älskling såklart. Är ju väldigt sjuk än, så man får göra det bästa av situationen helt enkelt. Blir marinerade grillspett, chips och sprite. Och lite penicillin på det, yummeeey! Haha.. :D

Blir nog att se lite idol också, och kanske tanka hem en film och ta ett varmt bad tillsammans! 
Myspys. Hehe ;) Någon som vet någon BRA film btw? Lyckas alltid tanka hem de dåliga filmerna tror jag..





SNART HEM TILL LÄGENHETEN!

Gaah, vaknade halv två idag. Gööött. Tar sån jävla tid att somna på kvällarna när jag är sjuk. Får alltid lov att ligga och hosta i ca två timmar innan man kan somna. Skapligt drygt. Men det är kul.

Jaojao, kom nyss in från en promenad med fina Costello. Ashärligt väder. Skönt att komma ut i frisk luft och röra på sig lite. Men så fort jag kom in igen blev jag helt yr och huvudvärken kom tillbaka. Hela kudden var full med blodig/orange vätska när jag vaknade också. Jättefresh. :(

Snart ska jag i alla fall dra mig tillbaka till lägenheten och mina älsklingar. Har ju som sagt 11 månader idag med Johan också. ♥ Hehe, så kanske bli någon god mat på det eller annat mys. Tror jag ska unna mig en chipspåse eller nåt. Hehe. Är ju sjuk, då får man äta vad man vill. Tror jag.

Jaja, nu ska jag klä på mig och hälla upp ett glas med coca cola. Fint'ä.


okok

SOME PEOPLE JUST NEED A HIGH-FIVE. IN THE FACE. WITH A CHAIR.

Tumblr_ls6njh7jtg1qiyom6o1_400_large


GROOVESHARK - ISTÄLLET FÖR SPOTIFY

Har nu själv nobbat spotify ganska rejält ett bra tag och istället övergått till den amerikanska musiktjänsten Grooveshark. Den påminner absolut om spotify, men den är webbaserad och körs alltså direkt i din webbläsare. Smidigt va..? :D Därmed så slipper du massa
krångel med att ladda ned program för att använda dig av tjänsten osv.

Du lyssnar på musiken helt gratis och den och streamas till din dator via internet. I dagsläget strömmar man 50-60 miljoner låtar per månad till fler än fem miljoner användare. Det är lättanvänt och du söker låtar och skapar spellistor hur enkelt som helst. Men vill du spara dina spellistor så måste du givetvis bli medlem så tjänsten vet vart listorna ska sparas. Men att bli medlem är såklart 100% gratis! Här finns även massa artister som inte finns på spotify, så som The beatles, Metallica mflr..

Gå till Grooveshark HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR :)


bild lånad från google



HEMKLICKAT

 



Hehe, klickade hem denna cardigan från HM för några dagar sedan kom jag på!
Tog en vanlig svart, tycker den är lite mer "jag". 199:- tror jag den kostade, inte så farligt..? :D

 


11 MONTHS OF LOVE

Klockan är efter tolv, vilket menas med att jag idag har tillbringat hela 11 månader tillsammans med världens underbaraste och bästa människa! ♥ Helt klart dom bästa elva månaderna i mitt liv. Aldrig mått bättre än jag gör just nu, jag vill aldrig att det här ska sluta. Du är verkligen meningen med livet.














































NATTI

Gah, har ännu högre feber nu tror jag. It sucks. Och klockan rann iväg. Måste sova. Måste bli frisk. 
Och förresten så kan jag ta tillbaka det där med att ni ska ladda hem "a serbian film" tror jag.

Visste att den skulle vara sjuk. Väldigt sjuk. Men inte så sjuk. Blev bara värre och värre efter filmens gång. Rätt mycket utöver det vanliga om man säger så.. Så ni kan skippa den tror jag, fattade liksom inte själva vitsen med att göra en sån film heller..? Inget direkt budskap. Jaja, what so ever, det är bara en film, inget annat. Dock undrar man ju vad det är för typ av regissör som har sådana typer av fantasier och idéer? 


bjuder på en ful bild på Keela

NU; A SERBIAN MOVIE

Kommit hem nu från allt trök. Har varit på akuten och hämtat ut pencilin osv. Och jaoodie, visst hade jag rätt, trumhinnan på båda öronen är spräckta.. :( Men det ska väl ordna sig. Gör inte lika ont längre nu när det gått hål liksom.. Men har fortfarande feber, hör knappt någonting, världen tryck i hela huvudet, blir yr, hostar, förskyld, rinner ut en massa blodblandad vätska från örat gör det fortf också. Groooose.. Men nu när jag har pencilin så borde det ordna sig ganska snart tror jag! :D


Jaja, min älskade Johan jobbar natt idag, så jag och Keela har lagt oss i sängen för lite mysmode. Girls night out typ. Har laddat hem lite nostalgifilmer. Hip hip hora och fucking åmål bland annat! Haha.. Läste även nyss om en film som sägs vara väldigt pure, grotesk, hemsk, vidrig, utöver det vanliga, och sånt. A serbian film, hette den. Så laddade hem den givetvis så frisk i huvudet som man är.




"Den legendariske porrstjärnan Milos har dragit sig tillbaka från industrin och kämpar för att försörja sin fru och deras son. Men när det förflutna knackar på dörren och Milos erbjuds en stor summa pengar för att delta i en experimentell konstfilm på beställning av en förmögen privatklient, kan han inte motstå frestelsen. Projektet leder honom in i den mörkaste av världar och han inser snabbt sitt misstag. Men att backa ur är inte ett alternativ." (Varning: Filmen innehåller våldsamma och mycket kontroversiella scener.)

A Serbian Film har tydligen i många länder blivit totalförbjuden eller grovt nerklippt för att kunna släppas på marknaden. Och ändå laddar jag hem den. Hm? Synd att man ska vara så nyfiken jämt. Heheh. Återkommer med vad jag tyckte sen! 

BTW, LADDA HEM DEN NI OCKSÅ SÅ SLIPPER JAG VARA EN PSYKO HELT ENSAM,
YOU CAN DO IT HEEERE



HÖRS NÄR JAG ÄR FRISK IGEN

Inte sovit ett piss inatt. Asdrygt. Imorse runt 5-6 så hade all vätska runnit ut från örat, och därmed försvann smärtan. Men bara någon minut efter det så börjar det komma värkar och världens tryck i andra örat istället. :( Och fyfan i helvetes jävla kuk vad ont det gör. Helt sjukt. Har gått runt i flera varv i lägenheten och typ stampat och skrikit som en liten barnunge. Kan inte göra något annat. Är nog påfrestande att bara sitta ner och skriva det här.

Och trumhinnan är inte spräckt än heller. Så det blir väl snart. Ser fram emot det, för det är ju så jävla skööönt! Men när den väl är det, så ska bara all äckelvätska rinna ut och typ 5-6 timmar senare så borde det har lagt sig lite. Blääää. Har iaf tid på vårdcentralen runt sex ikväll. Yeeey... vill ha någon form av medicin eller smärtstillande NUUUUUUUU. Bara så smärtan försvinner för en liten stund. Vill kunna få chansen att sova i alla fall en timme. Är död typ.

Jaja, finns inte så mycket mer att skriva. No inspo när man är sjuk och ful.
Ses när det ljusnar lite.


HONUNGSMELON

Efter många depserata sov-försök så har jag nu gett upp. Kan inte sova med denna bajssmärta. Eller aa.
Så gick upp och skar en hongsmelon som jag nu sitter och förösker trycka i mig med sked. Gör asont att öppna munnen, + att jag inte känner någon smak, men en fin sysselsättning är det alltid om inte annat..! heh.......

GÅRDAGEN

Dagen började med att jag och älskling tog bussen till borlänge typ nio på morgonen, så vi var där till typ två och tatuerade mig osv. Världens goaste kebab han vi med att äta också! Sen drog vi till Falun igen, jag stannade kvar i stan och fikade lite med mammsen osv. Köpte lite smått och gott också! Eller mamma köpte åt mig. hehe.
Sen på kvällen så kom Lina hit, vi fixade oss och sånt, sen drog vi ut på krogen ännu en gång! 
Behövde dock inte betala ett öre på hela kvällen. Kom in gratis (gick in med diskokjelle), och blev bjuden på all alkohol hela kvällen. Gratis gillar vi.

Men nu så har jag nog fått för mycket av det goda. + att jag är sjukare än någonsin, så denna lördag fick bli en hemmakväll. Skulle egentligen ha myskväll med Johan. God mat, film och sånt. ♥ Men jag mådde alldeles för sämst för det också. Har typ bara legat och bölat i sängen och i badkaret hela kvällen. Haha...... :(


intressant va?




haha....


köpte detta linne. asnajs. hade på mig denna ut på krogen igår, hehe. världens töntigaste text dock. Varför ska alla kläder ha så grymt töntiga texter nu för tiden för? "teach me to be a bad girl". lol.


köpte denna tubhalsduk från indiska också.


okokok

NÅGRA ÖVERSIKTSBILDER

Kan inte sova. Mår så sjukt jävla dåligt. Yr som fan, fast jag ligger ned. Hög feber och världens tryck i örat. Rinner ut en massa äckelvätska också. Uh. Försökt sovit sen elva som sagt, men går verkligen inte, kroppen kan inte fokusera på något annat än smärtan. Asdrygt.

Så lägger upp några översiktsbilder på nya tatueringen istället. (som för övrigt inte är klar på långa vägar)


SKRIVER SEN

Ingen läser bloggar på helger anyway. Men är fan assjuk fortf. Värre nu tror jag. Mår piiisssssssss. Känns som jag har feber igen, och smak och luktsinne finns inte kvar i huvudtaget. Ännu en gång. Legat vaken hela morgonen och hostat som en jude som vanligt. Tappat hörseln på vänstra örat också, och ont som saaatan gör det. Känns precis som det är öroninflamation som är på G, så jag antar att det är så. Orkar inteeeee...... Känns som örat ska sprängas sönder.

Blääääääääääää. Skriver senare om jag har tid och örk.

update; nu har "öronvärken" eller whata hell it is, spridit sig snabbt som satan ner till vänstra bakdelen av käken, vänstra delen av bakre tungan och ner i halsen. Fattar ingenting.
Gör sjukligt jävla cpont. Setat och bölat som en jävla bebis i flera timmar nu. Rolig lördagkväll.

HALVA KLAR!


.. sådär då! Väldigt röd och svullen, men skit i det. Hann komma såhär långt idag. Tog ca 2 timmar tror jag. (Man tappar tidsuppfattningen heelt när man ligger där!) Om några veckor ska jag tillbaka igen och fixa det sista på vågorna, fixa dit alla miljontals fjäll,
och fylla i med lite härlig färg osv!

Vad tycker ni om den än sålänge ? :D


DRYYYYYYGT

Har varit sjuk i mer än 3 veckor nu, och just nu blir halsen bara värre och värre för varje dag. Vaknade i morse runt 7 av extrema jävla hostattacker och kunde inte somna om på 2 timmar för det kom bara nya hela tiden. Så jag stängde in mig på toan i typ en timme för att inte väcka Lina och Johan, och bara satt där och hostade så ögonen var typ blodsprängda och tårarna rann. Gahhh. Känns som om jag har brännskador i hela halsen typ. Och de blir bara värre för varje timme som går.

Hostar seriöst i 100 km/h var tionde sekund. Asdrygt.
Så lä ju knappast bli någon sömn nu heller.
Bläääää. Whata hell is wrong liksom..... 

Har druckit c-vitamin, vatten, cola, hostmedicin och tagit alvedon hela dagen, men ingenting i huvudtaget verkar fungera.
Inte ens lite. Jag tror jag dööööör på riktigt. 

Jaja, nu ska det "sovas", upp till borlänge imorgon och fixa gadd...
kommer ju verkligen kunna sitta still liksom. Är iaf snäll och erbjuder mig att sova på soffan så min stackars pojkvän och hund får sova i lugn och ro. Haha. ♥  Hejssssvejs ses kanskeeee


TORSDAG / LEDIG

Shuleeelulueluee! Blev som sagt utgång igår igen! Trevligt trevligt, drog ut med Lina och Patrik. Träffade på en hel drös med folk där ute också iofs. Jaja, det var en helt okey rolig kväll i alla fall! Jag och Lina fick dock gåååå hem från stan i ösregn. Det sög ju.

Nä men det var en bra kväll. Och inte mådde man dåligt när man vaknade idag heller, sköööönt! :D Nu har Lina dragit hem och Johan till jobbet. Bara jag och Keela kvar dårå. Tills halv tolv inatt. Tråkigt. Blir nog en lugn dag idag iaf. Köpt hem lite coca cola så det är nice. Ska ladda hem lite filmer och poppa popcorn också tror jag. Mys.

Imorgon blir det förhoppningsvis att dra till borlänge och tatuera miiiig. Woohooooo! :D Äntligen min tur. Ska bara försöka få med något form av sällskap. Hehe.

Nu ska jag kolla på tankafestat om dom har fått in nå bra filmer.
Pusssssssssssss 

Keela och jag igår kväll, haha asglada

ONSDAG - LILLLÖRDAG

Heey. Fyfan vad jag inte känner mig frisk. Trodde det höll på att ordna upp sig, men icke. Får se då. Tänker i alla fall trotsa mitt kassa immunförsvar. Nyss varit ute på en promenad med vovven i alla fall och svängt föbi konsum en sväng. Köpte med mig en chipspåse hem som jag och keela sitter och delar på just nu, hehe ;)

Får se sen om man mår bättre, i så fall så vankas det utgång med Lina! :D Måste göra något. Haha, har ju ändå setat hemma hela dagen och vaktat lilla pärlan min. ♥ Först Victuscella och käka god mat osv, nu när Lina fixat VIP där och allt. Hehe. Sen blir det nog etage en sväng också om vi har lust. Är ju ändå gratis. Det gillar man ju. Och det ska utnyttjas.

Nu ska jag börja med att ta en dusch. Feeling very unfresh. Om det finns något som heter så. Hm.
Sen måste jag hitta en tia så jag kan köpa mig en coca cola. Måste. Ha.

Ses senare. Hej.


omg. liten. 2009 om jag minns rätt




SEEU2MORROW

Hej. Kom nyss hem. Typ. Och nu är klockan mycket och jag ska ta mig en dusch, smörja mig lite brun och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är skola och all that imorgon. Men har i alla fall studiedag på torsdag, så det känns underbart. Så får se om man kanske passar på att gå ut en sväng imorgon bara för att man kan. Haha! :D

Well well, får höras mer imorgon, har lite mycket att göra nu! Puss.





SVAR PÅ FRÅGA

Anonym om GOOD2HAVE:
såg jätte mysig ut, vart är den köpt? :)

Sv; Ja, den är kanongo! Den är egentligen från Vero Moda, men jag köpte den faktiskt på Myrorna. Haha..! 
Mycket billigare och den var i bra skick faktiskt. 60:- tror jag den kostade..

SOMEPICSFROMTODAY



 



 





WÄÄÄÄÄH!!!

Tappat rösten. Kan inte prata. WHYY??? :( Jag pratade ju som en gud innan jag lade mig igår!!!!! Vaknade imorse när älsklingen gick till jobbet och kände då att det seriöst kändes som om jag hade en stor sten i halsen. Inte vanlig halsont, utan det kändes helt fucked up på riktigt. Gick knappt att andas. Kändes som något satt halft ivägen för luftstrupen typ. Och när jag hostade oavbrutet i 100 km/h i ca en timme, så kom kräkreflexen åt så jag trodde jag skulle spy upp vad det nu var som var där. Uh. Äckel. Tyst.

Och nu går det inte att prata. Eller jo, det låter ju lite och rasslar till typ. Men man hör inte vad jag säger.
Roligt. Jag hade ju äntligen blivit frisk. Typ.
Ibland bara älskar man livet. Don't cha.... 

Tumblr_lqz68memzq1qf0ksao1_500_large

RÄTT BORING IN THE BED

Hey. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hm. Skriver ändå. Ligger i alla fall i sängen med datorn medans älsklingen ligger brevid och snarkar i vanlig ordning. Har tydligen prov imorgon. Känns bra. Eller?

Borde sova. Men kan inte. Har knarkat energidryck hela dagen tror jag. Eller nej. Bara 4 st, men det är tillräckligt för att kroppen ska fucka ur. Jaja. Det borde gå ur snart..! Ska nog hoppa in i morgonrocken och bre (???, shu bre brushän??) en nattmacka eller ta ett bad or something. Fast då dampar våra underbara grannar. Blä. Dör av att ligga här, aspigg och ja. Allt drygt som man inte vill vara när man måste sova. Huh.

Imorgon ska jag förresten till Leksand över hela dagen, dirrmode efter skolan. So no update over here serru. Ska dit med familjen, Johan och alla hundar och hälsa på några släktingar och alla deras vovvar. Kaos. Men kul!

Hm. Vilket randominlägg det blev. Vad framgick här egentligen.
Fast och andra sidan så brukar väl inte framgå så fruktansvärt mycket i denna blogg annars heller iofs.

Jaja, nu ska jag resa mig från sängen och kolla i kylskåpet om vi har något intressant som gömmer sig där.
Fast det har väl inte hänt så mycket på en timme antar jag. Men jag är en av dom som tror på mirakel.

Ses.


haha... öhm, ja. Det är väl ungefär så roligt jag har just nu


GOOD2HAVE

Red Label Necky
Köpte denna mysiga grej idag, typ jättemjuk och ja.. mysig? Perfect dessa tider liksom.
Likiiielikiiie!


SOMETHING LIKE THAT

Tumblr_lrodtredfc1qe05xto1_500_large


SMOKY EYES


Vet att det är många som frågat här på bloggen förut om jag kunnat lägga upp en sminktutorial på hur jag sminkar mig. Men har aldrig orkat tagit tag i det. Och när jag väl kommer på det, så är jag redan sminkad.

Meeen, nu hittade jag en annan liknande tutorial som en annan tjej har gjort! Så ni kan nöja er med denna sålänge, för det är hyffsat snarlika iaf!   :D


MONDAY

Heyhey. Måndagen avklarad också! Yey-meee! Var ganska soft. mest hål, filmtittande och sånt fjoll. Nice. Sen har det väl varit rätt lugnt. Alla är ju så frukansvärt upptagna och tråkiga. Woho. Jaja, drog och köpte en kebab med älskling nyss i alla fall. Haha, det kan förgylla vilken grå och regnig dag som helst! :D Eller just det, drog runt på stan med Sara i några timmar också! Köpte med mig en assnygg (eller i alla fall asskön) vit, stor stickad tröja från..någonstans! 





underbar jävla mat


Haha sara ser ut som en mört ♥... btw, kom på att jag och Sara köpte med oss en varsin fun-box från sibylla till lunch också. hehe..

WE ALL LOVE EXISTENS

natthumor.

n/8d5e5_moon-and-earth-story.jpg


IN THE BED

Tjaa. Precis landat (???, precis som jag flög..?) i sängen! Lite väl tidigt för att vara mig. Menmen! Nyss ätit kött, klyftpotatis och beasås som min kock till pojkvän lagade ihop, heheh! Blev lite mys i soffan framför idol sådär. Sounds like a perfect sunday for me :D 

Nu ligger jag som sagt här och är väl inte speciellt trött egentligen. Men det är typ asnajs att ligga i sängen och randomsurfa sådär. Läsa lite bloggar + sjuka diskutioner på olika forum and stuff like that.

Har sovmorgon imorgon också, så det gillar vi. Rätt mycket. Tror jag börjar elva om jag minns rätt. Braaaap!
Ses.


Wöhööö.. tattoo på fredag blir det ju också! :D happyhourse. Exating.

ONLY BORING PEOPLE GET BORED

Tumblr_lrqcu7q8st1qmvvc4o1_500_large


NU ;


höhö, mer svart som alltid.. :D


PIC'S FROM YESTERDAY

Blev som sagt lite krogbesök igår igen med tjejerna! :D Trevligt trevligt, träffade asmycket kul folk man inte sett på år och dar också, so thats nice! Ja vad ska man säga..? Blev mycket dans, musik, drinkar, cider, kebab, och alltmänt sköj liksom.. Sen drog jag och Lina hem hit och sov runt kl 03 typ. Gött. Åkte dock dit med ca 500:- och kom hem med 20 kronor i behåll. Dyrt att gå ut. Bläe.
Jaja, lätt värt anyway. Nu kanske man klarar sig ett tag igen, hehe..

Några bilder;







haha, mina sötnosar



ON OUR WAY



Hehe, setat och sminkät mä och fixat håreeet ett tag nu på en stol i hallen helt alone medans jag lyssnade på lite svenska dansband. Jaja.. Fick tag på några Long Drinks och öl tillslut :D happytjej liksom. Nu är Malin och Lina påväg, så vi ska väl fixa oss lite här och dricka. Sen blir det krog för hela slanten. Får se vart det bär ikväll. Blir väl Etage eller Rådis som det ser ut nu iaf.. jaja, vi hörs senare folk! Puss.


UTGÅNG IGEN

Wiiho. Lina ringde nyss och undrade om jag ville med ut idag igen med henne, Hanna och Ronja. Och givetvis ville jag väl det jao! Passa på nu medans man äntligen kan liksom. :D Känns som det behövs. Lite extra kul att umgås lite med gamla vänner från låg&mellanstadiet också.. Ska försöka få tag på lite öl bara. Var ju det också..
Någon som säljer? haha.. 

Jaja, nu blir det dusch osv :D Cya





BLEV LITE FEST OSV

Shuue! I morse mådde man fan inte bra alltså. Haha, men man har väl bara sig själv att skylla antar jag, hehe ;) Blev i alla fall lite fest igår. Trevligt, var ju ett tag sen liksom. Vi var några stycken uppe hos svärmors hus medan dom var i Sthlm. Vi grillade, drack lite bärsss och all that. Sen drog några av oss ner på krogen och fortsatte kvällen där! Fick bli etage. Gratis inträde u kno'. Träffade asmycket goa människor man inte träffat på länge, så det var awesome..! :D

Nu ska jag käka lite mat sen blir det att stääääääda. 100% hardcore.
Sen får vi se vad som händer. Skulle lätt kunna gå ut ikväll igen, men alkoholen är typ slut.
Det sög ju. Men hörs sen. F00dtime.


pussbaby


sluttt






mina gofisar imorse, hihi

THE SHOPPING

Glömde att jag skulle lägga upp det jag köpte igår, huhu.. Blev ju lite iaf! :D





















MIN VANLIGA "TUR"

Nyss kommit hem från borlänge. Drog dit med Johan. Köpte asmycket kläder för en gångs skull. Yey! Men, som vanligt så slutade det med att min mobil blev snodd. Bläää... Precis vad man har råd med ... :(

Så ja, blir svårt att nå mig på ett tag nurå.. Och någon ny tele blir det nog inte på ett tag. Känns inte som någon idé att lägga pengar på en ny, då jag kommer tappa bort den det första jag gör ändå. Kanske någon skräpmobil som inte är värd något i alla fall. Aja.

Nu ska jag dricka en coca cola och visa vad jag köpte tänkte jag. Intressant. 
Sen ikväll ska jag supa bort mina känslor. Yesyes.
Jag är värdelös.

Tumblr_lpcpzrkjpm1qlqoewo1_500_large
för sånna här bara kryllar det av i min plånbok ju. överfuckingallt

SORRY FOR BAD UPATE

Men har strosat runt i skolan ända till 4 idag (trots att jag inte hade en enda lektion??!!!), och dirrmode efter det så blev det att gå in mot stan och möta Ida ♥. Tog en pizza, snackade skit, kollade i affärer osv. Trevligt!

Var även skolfoto idag. Jag och Sara var utklädda till gangsters. Med skägg i hela ansiktet, baggyjeans, hoodie, keps och solglajor. Väldigt fint sådär. Nog enda skolfotot i historien jag kommer vara nöjd med! Haha..

Sitter i hosjö nu, och har inte kamerasladden med mig, so no pic's tyvärr! :( 
Ska försöka fixa bilder och sånt imorgon när jag kommer hem osv.
Tror jag fått min lön by the way. Några tusen. Wiho. Så ska nog dra med mig Johan till kupolen eller stan och shoppa lite imorgon innan jag gör något annat! :D

Jaja, hörs imorgon, no time for this shit


HJÄLP MIG, FORT !


Ska göra ännu en tatuering nästa vecka som sagt. En ganska stor till och med. På ryggen. Ni får se vad det blir när den är klar tror jag. Men denna gång ska jag dock våga mig på lite färg till och med! Spännande va..? ;)

Har dock svårt att bestämma mig för vilka färgkombinationer jag ska köra på. Har fastnat rätt hårt för 2 stycken. Vilken färg är snyggast? Rent generellt alltså.


.. orangeröd-aktigt, lite diskret, men ändå färg liksom.


Eller dessa? Blå, turkos och ila.. lite mer vågat och mer färgstarkt. Fast snyggt. Vill inte lessna heller.

Nåja, vad har ni för åsikter, låt mig höra! :D

ONSDAGEN - CHECK

Hellööööe there. Kom precis hem från skolan. Helt okey dag. Soft liksom. Haft mycket hål så har hunnit dragit runt med Sara på stan också. Köpt energidryck, ätit stripes, matat pippibirds och handlat skoooor! :D Eller Sara gjorde, dom var aaaasheta, så jag blev väl lite smått avundsjuk osv.


körde väl på brills helt enkelt









GOD MORGON


 





Woho, det blev nästan lockigt. Lite vågigt i alla fall. Dock går det ju ur på en gång. Kukhår.
Eller ah. Nu ska jag rosta some mackor och koka te typ. Tjuue


GOODNIGHTEVERYONE

Sleepmode nu tror jag. Klockan hann bli efter tolv ännu en dag. Jaja.. Nyss duschat osv, brun-utan-solat-mig lite och fixat klart lite randomsaker inför imorgon. Flätat håret har jag gjort också. (!) I hopp om att det ska vara lite lockigt imorgon kanske. Borde vara?

Jaja, ska börja kolla lite på den nya filmen "X" nu också som jag tankat hem. Handlar om 2 horor typ. Menmen, vi får höras mer imorgon, the clock is ticking. Pusspuss.


Körde på en fjårtiz-pose. i flätor.. höhö, och ja nu ser ni verkligen hur gaddd däämn short mitt hår är också. iiih..

MAKEUP-TIPS

Man börjar alltid med basen. Så applicera på din foundation, och även concealer om det behövs. (använd gärna foundationborste, då det inte kommer lika mkt bakterier på huden som orskar finnar osv, samt att du får ett jämnare resultat)

Svep in ansiktet med mineralpuder. Det ger ett vacker lyster samtidigt som det mattar ner så ansiktet inte ser glansigt ut. (applicera helst med en borste, så underviker du ett "kakigt" slutresultat)

För en intensivare look, så satsa på att rama in ögonen. Börja med en beige/annan ljus basskugga över hela locket. Tona en gråsvart/mörkbrun ögonskugga i globlinjen, fortsätt en bit upp till brynet. Skugga ut kanterna väl, skarvar är väl ingen höjdare.

Applicera en flytande eyeliner längs fransraden, och måla även med en svart kajalpenna/eyeliner på undre fransraden. Om du vill kan du även fylla i innanför nedre fransraden. Avsluta med många lager volymmascara.

Om du vill ha ögonen i fokus är det snyggast med matta eller ljusa läppar. Annars är det lätt att läpparna tar uppmärksamheten eller att det ser "för mycket ut" om du har en mörk nyans på läpparna också. 


(Vill du istället ha fokuset på läpparna, så minska sminket på ögonen, t.ex endast mascara. Då kan det vara kanonsnyggt med ett par röda läppar, eller någon annan mörkare färg. Det lyfter faktiskt hela ansiktet något enormt på bara en sek!)


Tumblr_lqymm4eloy1qa9m68o1_500_large

Tumblr_lpfrchd16k1ql5p2oo1_500_large


BLOGGTORKA

.. utan dess like! :( Sorrysorry, men sånt som händer ibland. Nu hinner jag inte sitta här och fundra längre, för kommer inte fram till något vettigt anyway, så skriver ett randombajsinlägg. Here u have liksom.

Nu har min kock till älskling lagat hemmagjorda hamburgare, så nu ska vi bänka oss i soffan och äta, samt toffla lite framför Idol, precis som många andra idag. Yepyep.

Efter det måste jag damsuga och städa lite snabbt. Så får se hur't blir.
Hej så längeeee..!

Tumblr_lrbs7g7e5s1r331teo1_1280_large

NATURGODIS + COCA COLA

Tjuuee, kom nyss hem från konsum. Och nu sitter jag och lyssnar på dansband, dricker coca cola och äter naturgodis. Typ helt jättegott. Är cashewnötter med sourcream and onion krydda. Godaste ever! ♥ Och nyttigt tror jag.. ? Haha.

Nu blir det en promenad med hundpluppen sen idol osv osv osv.


NU; IDOL

Nu blir det att glo på idol (är ju från falun, hehe) och toffla med min underbara pojkvän. Bästa som finns tammefan! Så hörs sen om jag orkar och finner lust. Sen blir det sleep. Skönt att sova i tid ibland! :D


KRYSSNING BOKAD

Woopwooop, bokat kryssning på Cinderella den 18/12 med Ida nu! :D Fyfan vad roligt. Kryssning är något av det roligaste som finns helt ärligt, allt i ett liksom. God mat, bra band, dansgolv, barer och alkohol i massor, taxfree, hotellfrukost, ja allt. Ska bli awesome. Sen spelar Scotts då också, så det är ju kul typ. + att vi är 18 och dricker alkoholen lagligt nu, hehe

lite bilder sen sist (början av 2009);




Skjussade runt Ida lite överallt i vagnen. Åkte hiss i den gjorde vi också.




i bussen påvägen dit, tog 8 timmar, haha


vi och någon bartender lol


en till typ


idiiis


MÅNDAGEN AVKLARAD

Woho, äntligen tagit mig till skolan. Tog lite i hjärtat, och var fruktansvärt jobbigt att kliva upp imorse då jag gick och lade mig 02.00, men efter en morgonrunda med hunden och en kopp te, samt 4 energidryck så gick det rätt bra ändå. Trevligt att ha något att göra om dagarna nu liksom. Har varit så galet rastlös förra veckan när jag var hemma och var sjuk and all that.

Men nu jävlar. Nu ska jag försöka med 100% hardcore, the whole week out. Får ser hur det går. 
Har hål typ jämt som sagt, men det är nice när man går i skolan mitt i stan. Man har alltid något att göra ändå jao. 


this morning


mina kantareller jag plockade igår, duktiga mig


sara och jag drog till stan och köpte mjuklass på hålet




älskliiiiiiing!!! :D som för övrigt inte såg så glad ut, höhö

KÖPTE EN KOI-FISH

Woopieloo0op, drog ner på stan efter skolan och köpte en japansk koikarp.

Typ helt awesome är den. Typ världens vackraste fisk ever. Den är ljusrosa och vit och allmänt nice liksom. Kostade dock 349:- men lätt värt. Dom kan bli upp till 50 år gamla dessutom, cool. Just nu är den ca 20 cm lång, men dom kan bli dubbelt så långa under deras livstid. I större fångenskap/nature kan dom bli ända upp till 120 cm. Galet.






ser ni???? JAG HAR EN ROSA FISK!


.. köpte med mig en akvariebakrund, växter, hundben och halsband åt Keela också. Yeppp.

Vet att ni antecknar precis allt jag skriver om mina fiskar.

IN THE APARTMENT

Hey, hemma då som ni ser! Nyss damsugit och plockat undan lite, och nu står jag och steker en hög med kantareller jag hittade idag, woho, älskar kantareller! Sen blir det dusch och lägga sig och kolla på Idol i soffan och käka popcorn och njuta av helgens sista dag!

Blir nog inte så mycket mer än så idag alltså.
Puss.


PIZZAMYS

Helloooe där, kom nyss in. Vi har varit ute och gått med hundarna i skogen i någon timme sådär. Mys. Förutom att Keela har höglöpet just nu, vilket Costello tycker är jättejobbigt eftersom han inte får komma till skott. (haha) Han försöker bestiga henne hela tiden och är på henne precis all the time. Så får verkligen hålla koll nu så ingen olycka sker. Fatta liksom att ha 10 stycken små miniatyr-Keela som springer runt där hemma?! Kaos! Med navelbråck dessutom. Blir inte av med skiten. Nej du.

Jaja, hon har blöja inomhus i alla fall, så han kommer inte åt.. Haha! Nu ska vi beställa hem pizza och kebab och ha myskväll osv! Se lite film också kanske. 
Yeye, så vi ses väl.

jag och någon liten söt typ

MAKE LONG EYELASHES

... utan lösögonfransar! Testade detta nyss faktiskt, funkade skitbra och går fort :D


SEE U LATER MAYBE

Nyss vaknat typ. Helt död. Dunno why heller. Gah. Ska i alla fall öppna mig en energidryck nu och hoppa in i duschen osv och hoppas på att vakna till lite. Sen ska jag packa lite kläder, hundmat and all that. Sen kommer daddy-cool och hämtar upp mig och Keela, för vi ska som sagt sova ute i hosjö med päronen idag. Så blir nog inte så mycket mer data-tid idag I think. I natt kanske. Får se.

Nu ska jag duscha i alla fall. Det vet jag.
Ses.

Fick ett mejl av Cinderella idag btw. Scotts ska spela på båten den 18/12 nu i år. Det är nice. Idas farmor ville tydligen åka med oss isfl, haha så det kanske blir så. Trevligt. Snart 2 årsedan man var på kryssning så. Kanske är time for that nu, vore kul! Med världens bästa Idiiis ♥


solen i ögonen bah japp. nästan 2 år gammal bild. ha överseende med det.

4 BEAUTI-TIPS

Bada inte i jättevarmt vatten. Varmt vatten torkar ut hyn. Om du verkligen måste ta ett riktigt varmt bad, tillsätt badoljor i vattnet. Vanlig olivolja funkar också i krisfall.

Innan du använder brun utan sol, lotion eller spray, skrubba din kropp riktigt noggrant. Speciellt på armbågar, knän osv. Torka dig även noggrant så du inte är våt. Vatten kan hindra brun utan solen att absorbera och huden kan då bli fläckig. Och sist men inte minst: ha huden lotion fri.

Noppra gärna dina bryn precis efter du duschat. Värmen från duschen hjälper till att öppna hårsäckarna, vilket gör det lättare och mer smärtfritt att noppra.

Om du skulle bryta av en nagel, dra inte av den. Ta istället lite lösnagellim, eller dylikt och limma på sprickan och låt torka. Måla sedan över sprickan med ett snyggt nagellack. 


I'M SO GO0O0O0D

Yeye! Kom precis in! Har varit ute och gått med hunden sedan kvart i tio. Nu är klockan efter tolv liksom. Vi har gått runt sjön (tisken), runt kvarnberget och gått runt i stan och kollat på fulla odrägliga människor.

Vi är bäst. Nu är jag heeeeelt slut i kropp och hals, nu ska jag äta skorpor och varva ner a litle bit.
Pussn.


HAHA, hittade en bild på Keela från andra dagen vi hade henne hemma. Blåa ögon hade hon och inga öron! 
Haha, sötpluppan.

FRIDAYFRIDAYFRIDAY

Hello, då har man landat igen då. Trevlig dag med Ida också! Fick med mig 4 fiskar hem också, yeppey! För övrigt har vi väl varit här snackat skit och lagat mat liksom. Mys.

Nu har hon dragit hem till pojken sin och jag sitter hemma och är hundvakt. Woho. Not. Alla ska på gaykväll på etage men själv är jag pank på både pengar och alkohol så det sög ju rätt rejält. Menmen, kommer flera helger!

Laddat hem nya rullen med Irene Huss iaf och köpt hem lite energidryck osv. Gött det. 




ida lagar mat åt mig, hehehhe


väldigt avancerad mat. rekomenerar inte att försöka er på detta där hemma.


hehe idas nyttiga variant av fredagsmys längst fram och min mindre nyttiga där bak. som vanligt.




fiskaaaar! Tänkte köpa koikarpar, men dom stora som jag ville ha kostade 350:- st.. så det blir en annan gång. Så köpte fyra guldfiskar i storlek S och M, haha! Dom sa att dom kommer växa sig hyffsat stora i mitt 220L också, så det blir nog bra. Gillar guldfiskar. Huhu. Trevliga typer.


fesk


vet att ni älskar att jag lägger upp bilder på mina fiskar.

FREDAG FOR THE WIN

Woopwoop, äntligen fredag! Nu kan man va hemma med gott samvete, haha! Ska snart klä på mig lite kläder och sminka mig.. Sen ska jag dra ner på stan och möta Ida. Vi ska köpa en fisk till mig. Haha.. Sen drar vi hem hit efter det och tillbringar kvällen här eftersom Johan jobbar kväll osv.

Thats fett. Vaknade inatt av att hunden slickade i min armhåla btw. Börjar nog med en dusch tror jag. Euw.
Sooooooooo, so long suckers. Pusspuss.


tamigtillbakatyp

VILKEN PLACERING NEXT?



Vilken av dessa placeringar ska jag köra nästa gång ? Vad tror ni blir bäst ? Kommer iofs köra alla placeringar förr eller senare antagligen, men vilken ska jag börja med ? Hjälp!

Axlen, ryggen eller låret ? (strunta i motiven)

KOM IGEN NU, ALLAAAA SVARA VAD NI TROR BLIR BÄSTA STÄLLET! :D
Lutar mest åt axeln just nu, men får se ...


CHILL'N

Tjue, ligger i soffan nu och dricker lite burkläsk. Allt möjligt sådär. Kollar lite på olika tatueringar också. Ska faktiskt tatuera mig igen om ca 2 veckor, hehe! Blir antingen den där Maryline Monroe som jag visat förut, eller så har jag några andra snygga som jag funderar på också. Sååå vi får se vad vi börjar med! :D
Vad tror ni .. ?




.. ah, juste köpte en ny kula till mouchepiercingen idag också.. Vanlig vit liksom. (Hade rosa innan, asfult) Men när jag satte på den så jag dock att den var typ gigantisk och tar upp halva ansiktet. Do'h.

HEMMA FRÅN BLGE

OKok, kom hem för flera timmar sedan, men har städat, möblerat, lagat mat, och hängt med Johan och Fredrik till citry gross en sväng också. Jag satt i skåpbilens skåp också. Flög runt som en liten boll där bak, men det var ju trevligt. 

Har varit i borlänge med Ida hela dagen för övrigt. Typ jättetrevligt som vanligt. Borde ses oftare tycker jag! Hon skulle pierca navlen för 3e gången som sagt. Blev dock inget av, då piercaren avrådde henne eftersom hon går dansgymnasium. Så det får vänta till studenten det! Men vi hade kul anyway. Vi roar oss alltid, hehe ;) 

Åt upp en hel chipspåse heeelt själv på mindre än en timme idag också.
Damn it.


var en icke-nedfälld toalett där i hörnet. Lite grose så den fick inte va med.








köpte en varson juice, japp


baby



SEE YA SOON!

Ska sätta på lite härlig dansbandsmusik så det dunkar i hela lägenheten nu och sminka mig osv. Och sätta på mig andra kläder än underkläder till och med. Coolt. Var ett tag sen.  Ses snart!


GOODNIGHT EVERYONE

Nu har jag setat och pillat med designen i flera timmar igen. Att man aldrig blir nöjd ? Är fortfarande inte nöjd.   Hatar alla jävla html-koder alltså. Gaah. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och lägga fram lite saker tills imorgon, sen ska jag faktiskt sova..

Upp tidigt till skolan imorgon ju! Inte varit där på hela veckan så.. Dock bara en lektion imorgon så jag dör nog inte. Senare ska jag som sagt träffa Ida så det är ju kanon typ. Var jättelängesen nu. Som vanligt.

Well, ska skynda mig och duscha innan grannarna börjar klaga, haha. Pusssssss


ONSDAG

Gah kan man inte bara få bli frisk någon gång ?! Så jävla tråkigt alltså. Jaja, har lagat mat nu och laddat hem 12 st olika skivor med dansband nu så det är najs. Imorgon ska jag äntligen få lämna lägenheten för en gångs skull. Haha. Man känner sig jävligt instängd när man är sjuk faktiskt. 

Ska i alla fall till skolan imorgon och sprida lite smitta, och efter det blir det att hänga med Ida till borlänge. Hon ska pierca naveln för 3e gången. PAIN! Nu har det ju blivit hårt brosk osv, så det är nog inte så skönt alltså, haha.. Jaja, sen kanske vi drar en vända på kupolen också. Har inga pengar som vanligt, men är trevligt att kolla i affärer ibland också..?




ägnade 10 min åt att sminka mig idag, var ett tag sen alltså, haha. Måste lyxa till det ibland, vare sig det behövs eller inte! :D


SVAR PÅ FRÅGA;

Anonym om NU; IDOL I SOFFAN:
vart kommer linnet ifrån?! :D
eller har du gjort det själv?

Svar; Linnet är från hm om jag minns rätt..? Ett helt vanligt grått träningslinne typ. Det var dock inte lika djupt skuret på sidorna från början, bara typ några cm nedanför armhålorna. Men jag tog fram saxen och rev ner det "en aning" mer. Haha! :D Kan man väl egentligen göra med vilket linne som helst som man tröttnat på. Helst ett linne som är lite oversize då.

Tumblr_lee21nsr6n1qdusdao1_500_large_large


HAR SÅ JÄVLA ROLIGT

Not. Gjorde en lista igen dårå.

DITT LIV

Vad heter du? -
michelle hedberg
mellannamn då? jadu, maria som typ alla andra.
Vart bor du? -
Typ mitt i falun med pojkvännen min.
Trivs du där? -
med honom absolut, men lägenheten är sunkig och skulle gärna ha en ny.
Brukar du läsa horoskop? -
borde inte, men ibland gör man väl det.
Har du körkort? - nej.. inte ens börjat med det. kass.
Äger du några converseskor? -
nope.
Favoritdjur? -
hund!
Vad spenderar du dina pengar på? -
hårfärg, smink, energidryck .. haha.
Senaste konserten? -
volbeat. 
Festar du? -
när jag känner för't.
Sprit, cider, vin eller öl? - öl eller cider.
Brukar du bli för full? -
nej, men har väl hänt någon gång ibland liksom för alla.
Antal kuddar i sängen? -
2, annars 4 när johan jobbar natt, hehe!
Kan du baka bullar? -
jajo, har jag ett recept och lite tur så. 
Har du varit med i scouterna? -
höhö ney
Bläck eller blyerts? -
hm, intressant fråga. Säger nog bläck anyway.
McDonald's eller Burger King? -
mcdonalds, 
Är du allergisk mot något? - inget vad jag vet i alla fall, jävligt skönt!
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön oftast. Men röd ibland för att variera lite, mer smak liksom
Vad åt du till frukost? - hahah, vi hade inget smör eller mjölk, så jag ställde mig och stekte kantareller.
Hur ser du ut idag? - jadu, pretty damn naket. Mest varit inne, hemma ..
Har du haft sex idag? - nope..
Nästa mål i ditt liv? -
klara skolan, xtra jobb, fast jobb, körkort, köpa hus, on that way u know.
Vad såg du senast på TV? -
idooool! haha.. precis som alla andra svennar.
Hur svarar du i mobilen? -
heeeelt olika beroende på vem det är alltså, haha. 
Vem ringde du senast? -
mamie
Vad sa den du ringde? - dunno remember
Antal timmar sömn inatt? - typ 6-7 ?
Sov du ensam? - nej, det gör jag aldrig, haha.
Vad innehåller din favoritnattmacka? - skinka, gurka.. kanske paprika. Enkelt är godast.

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng? -
Johan och Keela
Såg dig gråta? -
vetinte, brukar inte gråta framför folk typ 
Fick dig att gråta? -
någon dum rulle
Du delade en drink med? -
johan, 
Du gick på bio med? -
Johan där med då, haha.
Du gick på stan med? -
uhmm .. går fan aldrig på stan. Men det var kanske Sara ?
Skällde på dig? - hunden (haha).
Skickade ett sms till dig? - idababy

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? -
absolut.
Bråkat med ditt husdjur? -
ja, blir lite konflikter med Keela ibland, höhö.
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - njae inget spec jag kommer på nu.

SAKER
Tar du droger? -
nej, somliga klarar sig ändå.
Dricker du? -
nja, när jag känner för det och har råd.
Vad är du mest rädd för? -
förlora dom närmsta.
Vart vill du gifta dig? -
vet inte om det är så jättenoga..?
Vad hatar du verkligen? falskhet, egoism, och korkade människor.
Har du varit kär? - ja, hållerpå  för fullt.
Kör du bil? -
nepp.
Har du ett jobb? -
nej, skola nu.
Gillar du att ha folk omkring dig? -
ibland ja, är också en människa som måste vara ensam med jämna mellanrum. Skönt.
Är du ett hälsofreak? -
hell no

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? -
nej.
Är du ensam nu? nej, johan snarkar brevid mig så sött så.
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - oftast dåliga enkla låtar. Typ "Im a barbie-girl"..
Vill du gifta dig? -
maybe baby
Vill du ha barn? -
Jaa.

FAVORIT
Rum i huset? -
sovrummet, huhu.
Typ av musik? -
så blandat det kan bli. Dansband, presley, volbeat, och lite nytt.
Månad? -
typ maj, då man har hela sommaren framför sig.

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? -
nope.
Köpt någonting? -
typ massa coca cola och mat.
Varit sjuk? -
skojar du eller ? haha
Sjungit? -
"ELEKTTRRROOO*ho0o0st*-PÅÅEPPP"
Sagt "jag älskar dig"? -
flera gånger!
Velat säga till några att du älskar dem? -
ja, annars hade jag nog inte gjort det.
Träffat nån ny person? -
nej.
Saknat någon? -
ja, ida saknar jag som fan!
Kramat någon? -
jappp.
Vem då?
- Johan och vovven.
Kysst någon? -
Kan du gerä på.

FÖRSTA
Första bästa riktiga kompis? -
carro.
Första jobb? -
sommarjobb, städare, haha.
Första inhandlade skiva? -
laddar hem + spotify jao.
Förälskelse? -
vettefan
Första begravning?
- oj, har varit på typ 7-8 st vet inte vilken som var först faktiskt.
senaste människa du slog? -
en idiot
Senaste stora bussresesan?
stor? haha.. var väl till stockholm för något årsen.
Senaste långa telefonsamtal? -
Igår med ida.
Senaste dusch? -
igår natt.
Senaste irritation? -
hunden som ligger på mina ben. blodstopp.

NU; IDOL I SOFFAN

Nu ska jag släpa med mig Keela till soffan och mysa lite framför Idol! :D




DONE!

Var klar för några timmar sen, but anyway! Jävligt skönt att ha det lite organiserat igen än allt i en hög på golvet. Allt känns så skitigt då, even if is not liksom.
Får se hur länge de håller sig fint nu då..


liiite mindre kläder iaf! 


lite blandat smått och gott typ


yeye


låda med underkläder osånt 


några väskor


några fler väskor..


lite skärp och annat


lite jeans


Keela och lite skitkläder som ligger i soporna nu, huhu.
Orkar inte ta kort på andra garderoben. Den ser ut som skit rent ut sagt. Yep.

THIS GONNA TAKE SOME TIME


Drygt att ha mycket kläder. Detta är bara lite. Har en lika stor hög till som inte fick plats. 
Nödvändigt. Har liksom en walk-in-closet, och en vanlig garderob. Men räcker ändå inte.
Jaja, nu kör vi!


RENSNING AV GARDEROB

Tjue folk. Inge feber idag heller, skönt! Dock är halsen och näsan fortfarande ett helvete. Och känner mig inte så pigg liksom. Så får se om jag vågar mig till skolan imorgon kanske. Tveksamt. Men missar så mycket nu när man är hemma i början också. Gah. Smittat Johan har jag då lyckats med i alla fall hehe.. ;)

Nu sitter jag på golvet i hallen utanför min garderob med datorn, dricker coca cola samt lyssnar på "elektopop", som redan har kommit ut på spotify. Haha, så jävla sjukt..

Jaja, ska i allafall göra ett NYTT försök till att rensa min garderob. Är så jävla ängslig. Kan verkligen inte kasta saker. Men nu är det slut med massa daltande, 70% av allt ska bort..! Får se hur det går liksom. Blir väl typ 3 plagg jag kommer kunna kasta som vanligt. 

.. see ya let's go du vet.


osminkad och sjuk tjej




i johans gigantiska myströja, hehe

BACK TOMORROW

Oppp's... Sorry. Inte ett enda inlägg idag ser jag. Men har inte haft tid eller ork alltså. Som ni vet så är jag sjuk, är väl lite på bättringsvägen i alla fall om man säger så, men är långt ifrån frisk. Så jag har städat och tvättat hemma lite med älskling osv.. Köpte även hem lite kycklingsallad och sprite, hihi lite små-vardagslyx sådär! Och för övrigt har jag väl mest tagit det allmänt lugnt liksom och försökt bli frisk. Kul info huh?

Jaja, nu ska jag mysa ner mig i sängen med mina älsklingar och glo på webtv medans regnet smattrar på fönsterrutan! Mys. 

HÖRS MER IMORGON ISTÄLLET, OM ORKEN, LUSTEN OSV FALLER SIG IN.
PUSS. 


sötpluppen

DAGENS ..

DAGENS VILL HA: smaken tillbaka tack! Plus lite nya kläder osv.
DAGENS KLÄDSEL: trosor och Johans tshirt, hihihi
DAGENS SMINK: mascara o brynen målade.

DAGENS FRISYR: utsläppt bara,

DAGENS HÄNDELSE: öh, fläskfilé och potatisgratäng med älskling ikväll typ. ♥
DAGENS LÅT: muminlåten ni vet. bapabapabapaa, mamamamma... osv
DAGENS PLANER: ligga hemma och göra nothing at all, försöka bli frisk.
DAGENS SAKNAD: vissa av mina kära vänner jag inte träffat på år och dar typ

DAGENS DUMMASTE: mitt immunförsvar. Feber, feberfrossa, hosta, halsont, förskyld, nästäppa. mysigt.
DAGENS DROG: vatten, strepsils, älskling!
DAGENS ROLIGASTE: hm... vet inte ? Mumin ?
DAGENS FAVORIT: älskling som är så snäll och tar hand om mig, haha! 
DAGENS KÖP: hundgodis, glass.

DAGENS GODIS: ostbågar, hehe. När man är sjuk så får man.
DAGENS HUMÖR: Jao, inge vidare va
DAGENS ORD: johieloie


JAG LEVER ... TYP

Sorrey, men orkar verkligen inte med bloggen just nu. Inte så mycket annat heller för den delen. Knappt sovit i natt heller. Jättedrygt. Bara legat och typ haft feberfrossa, skakat, nyst, harklat, hostat osv. Och när man efter ca 2 timmar äntligen har somnat så vaknar man till i världens värsta hostattack typ och så börjar allt om från början igen. Roligt. Nä.

Jaja, hade hoppats på att må lite bättre idag, men icke. Men man ska väl få känna på att man lever ibland också. Sitter här nu och äter ostbågar (värt när man inte känner smaken..?) och laddar hem 57 st mumin-filmer. HAHA. Lite nostalgi sådär. Gillar sånt. Så nu har jag fullt upp ett tag framöver om man säger så!


gammalt bös

RASTLÖS

.. utan dess like. Jag är fan inte sjuk ofta (1-2 ggr per år max), och när jag väl är det, så blire rejält. Fyfan vad jag hatar det här. På en fucking lördag dessutom?! Alla mina kompisar ska på Granny goes street, grillmys, och ut på krogen ikväll osv, och vad gör jag? Jo jag ligger halvnaken inlindad i täcket hemma i soffan och kan inte göra så mycket mer än det. Party ♥

Nä. Helt värdelöst. Vill verkligen göra något kul nu när jag väl kan. Nästa helg har jag hunden hela helgen, så då blir det mer än lugnt. Men åh. Någon som har något tips på något vettigt man kan göra hemma, när man egentligen inte orkar göra något ?! Blä. Man känner sig fruktansvärt jävla fräsch också.

Tumblr_liqag61spz1qzxj7mo1_500_large
ärvältypsåreär.

KRÄFTSKIVA / SJUK

Tjoe. Kvällen igår började med lite tacomys, fotboll och öl i Hosjö med päronen och älskling! Sen ringde farbror Mattias och undrade om vi ville hänga med på kräftskiva strax bortanför oss.. Så ja, upp ur soffan och sminka sig lite snabbt och borsta igenom håret. Peter Tägtgren, sångaren i Pain ni vet, var också på festen och partade loss.. Haha! ;)

Jaja, nu sitter jag hemma i lägenheten i soffan och är sjuk. Jävligt sjuk. Har världens feber, ont i halsen, rasslig, och cpförkyld. Roligt. Jag som skulle ut på krogen + granny idag med mina kära vänner.. Men känner verkligen inte för att göra någonting alls. Och är väl lika bra det tror jag. Låg nyss i sängen och försökte sova en stund. Men vaknade var 5e minut av hostattacker, så det var lika bra och ge upp. Nu sitter jag här som sagt och väntar på pizzan i ugnen och dricker cola. Går ju det med.. Uhhu.


haha, stackars Keela i sin fina blöja



GRYM RÖST

Har lagt upp en video med denna kille förut, men gör en liten update!
Han kommer från danmark och lägger upp sina coverlåtar på youtube, han är riktigt duktig faktiskt. Har en djup och annorlunda röst! En av dom få jag subscrib:ar på tuben faktiskt.

















Så jävla awesome vocie. Nu ska vi dra mot hosjö, så vi hörs imorgon! :D


FREDAG

Heyhey. Kom nyss hem från stan. Drog dit med älskling en sväng. Köpte 2 blöjor till Keela och några öl. Vi hann även med att äta lite Kinamat-buffé. Yummmeey! Nu är vi hemma igen och ska nog dra till Hosjö snart tror jag. Blir att sova där inatt. Myyyys :D


Så vi hörs nog inte så mycket mer idag alltså .. 


mys med bebis this morning!


Haha, Keela sover i mitten såklart.

SLEEPMODE

Hello there. Nu har jag äntligen lagt mig i sängen! Sjukt skönt att bädda ner sig när man är nyduschad osv. + nyfärgat hår and all that. Luktar gott osv! :D

Åhh.. Gjorde i ordning 2 stycken varma mackor nyss i ugnen. Med ost, skinka, aromat, hästkorv, lök, ja everything. Den hade allt liksom. ♥ Och precis när jag äntliiigen tog ut dom ut ugnen med kurrande mage och ska precis sätta igång med första tuggan.. Vad ser jag inte då? JO HELA MACKAN ÄR FAN FULL MED MÖGGEL!!!!!! :( Hur fan kunde jag missa det?! Bara att kasta alltihop.

Hela världen är emot mig idag. Haha. Gjorde iofs en tallrik med vaniljyoghurt och flingor istället efter det. Men tog en tugga, och tyckte att det också smakade möggel så gav det till hunden istället. Blaäläälälälålpkpkpah. Jag är en tönt. Lägger mig hungrig istället då. Blä.

Jaja, klockan hann bli efter tolv idag med, så ska försöka gå in i sleepmode nu. Lä nog pussas lite med gumman min först bara. Så jävla söt när hon ligger här brevid mig i sängen och sparkar och gnyr i sömnen, haha! Undra om hundar kan ha lika flippade drömmar som vi kan ha..? Haha.

Well. Shut the fuck up. Natti.



så svart ett hår kan bli typ. gött.

HÅRFÄRGNING AND ALL THAT

Hey! Nyss kommit hem från fiskerundan med Johan och Bonn. Hur tror ni det gick då .. ?! ;) JO, KLART SOM FAN KOM MAN HEM TOMTHÄNT. INTE ENS EN ENDA JÄVLA FISKFAN!!!!!!!!!!
Hur svårt kan det fucking vara?! Hur fan fiskar man då?! Någon som kan hjälpa till eller?!

Nej nu är jag arg. Jag som ville ha en fiskbäbis.. Åh. Kanske springer förvi djurmagazinet imorgon efter skolan och köper med mig några karpar/koi-fiskar istället?! Jaja, nu ska jag färga håret lite svartare, färga ögonbryn + fransar och brun-utan-sola mig lite.. Känner mig fruktansvärt jävla ful och äcklig. Ska desperat försöka göra något åt det tänkte jag.

Ska försöka slänga lite gammalt smink, hårspray och parfymer också som typ inte fyller någon funktion längre. Har så sjuuukt mycket av allting. Typ 10 olika hårsprayer när jag bara använder 1-2. Hittade även 17 stycken mascaror. Why liksom?! Man använder väl bara en...? Och ja sånt. Nu ska det bli ordning och reda här!

Ett glas med Haiwa och lite Presley i högtalarna, sen säger vi let's go! 

Elvis+presley_large

NU DRAR VI

Nuu har vi handlat fiskespön och metskit. Eller ja. Plastmaskar som luktar avföring. Borde funka. Haha.. Hoppas jag får någon. Blir typ asglad om jag bara får en fisk. Måste komma på ett bra namn också. Alla namnförslag uppskattas!  :D

När vi kom hem nyss från affärn btw, så var det blodfläckar över hela golvet. Trodde det var Keelas tass som var igång igen, men nope. Not this time. Jag vände henne upp och ner och såg att det droppade mellan benen på henne! KEELA HAR FÅTT SIN FÖRSTA MENS!!!!!!!!!!!!!!!!! Min prinsessa har blivit en stor tjej! Hihi 

Dock ska vi nog sova i hosjö imorgon hos päronen. Och dom har ju en stor schäfer-hane. Så det kan ju bli .... intressant. Får hålla lite koll alltså, annars blir nog stackars lilla Keela ganska spetsad. 

Nåja, nu blir det fisketime! :D 
WISH ME LUCK!



SHOPPAT LITE

Blev inge stan, men jag och baby drog till Rusta för att leta efter fiskesaker och då passade jag på att shoppa med mig lite nödvändiga småsaker hem! :D 


.. allt för 307:- billigt är bra.

RASTLÖS

Hej. Jag är rastlös. Väldigt mycket rastlös. Såg att jag hade några hundringar på kontot. Yippeeey! Så måste till stan känner jag och inhandla några viktiga saker. Men hatar att gå på stan. Ugh. Ännu värre att vandra runt där själv bland faluns alla nuts. Åhh, varför ska alla vara så upptagna föööör.
Finns det ingen som har lika tråkigt som jag ?!

Ett fiskespö måste jag ha också. Bläe.

Tumblr_lixqwlagcn1qd4uipo1_500_large

RSS 2.0