- RICINOLJA

Jajo, som de flesta redan vet så har många tjejer börjat att använda ricinolja i håret. Och det är då alltså egentligen ett laxeringsmedel för tarmen. MEN, det har visat sig reagera positivt på håret!

Ett hårstrå växer ca 0.5-1 cm per månad. Men använder man sig av ricinolja så växer det istället hela 5-6 cm på en månad! Låter nästan för bra för att vara sant, men det är det.

Kan köpas på apoteket för ca 40 kronor. (60 ml) Eller på hälsokosten, eller på bodystore.se där du får en större flaska för ca 30 kr. (100 ml)
Du tar lite ricinolja i handflatan och gnider in det i hårbotten ca 2-3 gånger i veckan. Håret ska från början vara torrt. Du kan också blanda ut en matsked och blanda det i din inpackning! Du tvättar sedan ut det som vanligt med shampoo och balsam. Lite mer shampoo än vanligt kanske för att verkligen få ur allt!

Gör detta tills du har nått din önskade längd! :D

När jag gick in på apoteket idag och skulle köpa det så sa hon i kassan; Jaha, ska du ha det i håret du också eller? Vad är det för hysteri som pågår???!!" Haha, var typ slut på alla apotek utom ett..

Några före och efter bilder:


2 veckor bara..


5 veckor...



en månad..


2 veckor..


2 veckor..


ca två månader..

Ska kleta i min första kur nu tänkte jag, så ska väl likt många andra lägga upp ett resultat efter två veckor, en månad osv. Så får vi se hur bra det funkar! Vore helt underbart i så fall. Min dröm är att kunna skippa allt löshår och ändå ha långt och fint hår som jag är nöjd med! :D

KOMMENTERA HÄR!
Postat av: Anonym

den där bilden längst ner är fake...

2011-11-22 @ 20:18:12
Postat av: mmm

fake och fake, löshår mkt möjligt.

2011-11-22 @ 20:30:53
URL: http://storstarksnygg.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej menade att det är en gammal bild som funnit/fanns på google.. har använt den själv förut så.. tror ej den har med olja å göra.

2011-11-23 @ 19:59:18
Postat av: mmm

haha aja, kunde ha vart!

2011-11-23 @ 20:02:39
URL: http://storstarksnygg.blogg.se/

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0