TIPS: IDOMIN UNDER NATTEN

En sak som faktiskt funkar jävligt bra (borde göra det oftare..) är att smörja in läpparna med Idomin precis innan du går och lägger dig. Då vaknar du med ett par mjuka och lena läppar! :D

Är ju asbra nu i vinter också, då luften är mycket torrare än på sommaren, vilket även gör din hud och läpparna torra. Soo, do that. Måste komma ihåg det själv också..

Mina läppar är alltid jääättetorra. Typ när jag skrattar/ler ibland så spricker läppen upp helt och det börjar rinna massa blod and shit. Inte så mysigt..?

Hur som haver.. vanlig idominsalva och idomin läppbalsam fungerar precis lika bra, då innehållet är EXAKT densamma. Den enda skillnaden är att själva tuben för "idomin läppbalsam" är anpassat för att kunna applicera enklare på läpparna. Innehåller är då precis samma sak. Mor jobbar med dessa produkter, så vi litar på't.

= SAME SHIT =



KOMMENTERA HÄR!
Postat av: s

Använd inte idomin. Det innehåller paraffin (mineralolja) som täpper till porerna i huden och gör att du blir "beroende" av lipsylet. Kolla innehållsförteckningen och se till att det inte innehåller paraffin och märk sedan skillnaden. Samma gäller vaselin och det populära "lipsyl". Jag använder ett från aloevera, as bra och det innehåller ingen mineralolja! :D

2011-11-06 @ 21:28:24
URL: http://saraerlandsson.bloggplatsen.se
Postat av: mmmichelle

Det står inget om att det innehåller paraffin i alla fall, och de funkar bra för mig än sålänge=)

2011-11-07 @ 14:11:16
URL: http://storstarksnygg.blogg.se/
Postat av: N

Jo idomin är bra. Men det är det om man använder det för mycket så kan läpparna sluta tillverka sitt eget fett, och då är man ju så illa tvungen att använda det hela tiden. Så var försiktig om du inte vill ha torra läppar 4life! :)

2011-11-08 @ 17:34:53
Postat av: mmmichelle

funkar bra hitills som sagt, och har de endast under nätterna när de behövs, mehöhöhö

2011-11-08 @ 17:40:42
URL: http://storstarksnygg.blogg.se/

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0