DJURKOMMUNIKATION - TELEPATI

Djur uttrycker sig ofta och gärna med hjälp av telepati. Telepati är något som vi alla upplever på ett eller annat sätt, och är egentligen ett av våre glömda/gömda sinnen. Det finns faktiskt naturfolk i världen som endast samtalar med varann med hjälp av telepati.

Djuren sänder känslor eller bilder som man sedan tolkar till husse eller matte. Djuren kan ha haft en upplevelse som liten unge eller med ett annat djur eller människa. Genom denna upplevelse agerar djuret på ett sätt som kanske är till bekymmer för ägaren eller kanske djuret själv. Eller hur en människa såg ut som misshandlat djuret, eller andra händelser. Hur det ser ut på sommarstugan, båten osv. Djuret har kanske ont någonstans och genom att visa personen bilder eller ge information så kan man hjälpa ägaren att söka en utredning hos en legitimerad veterinär.

Vissa djur är oerhört smarta och intelligenta och andra har lite svårare att förstå. Vissa vill bara leva och ha roligt med oss med människor, medans andra vill hjälpa till och få matte/husse att må bra och vara frisk osv.

T.ex .. En ryttare kanske vill tävla i dressyr, men hästen själv älskar ju att hoppa och och tycker att dressyr är dötrist. Alla djuren har ju sina sidor och personligheter och det gäller att vara uppmärksam på detta och inte förändra djuren - du vill säkert inte heller förändras.
En av hästarna som jag pratade med i Paris, han i ord glatt och ivrigt hur det var att bo i Sverige. Om det söta goda vattnet, saftiga gräset som var mer mättande än det franska gräset, den underbara bäcken som han älskade att slå med framhoven i, om snön som var så mysig att blåsa på m.m. När matte frågar om stallet i Spanien där han bott tidigare så blev all tyst och "svart" från honom. Han sänkte huvudet och jag kände hans ångest och hur ledsen han blev. Jag fick bara enstaka bilder som visade hur han blev misshandlad. Det var för jobbigt för honom att berätta och det måste jag och ägaren acceptera. Det är bara att hoppas på att han slipper åka tillbaka till det stallet i Spanien något mer.  

Nytt beteende efter samtal:
Djuren som inte haft det bra förändrar ofta sitt beteende efter en konsulation när de äntligen fått prata av sig. Det är en oerhörd lättnad för dom, och de brukar bli mycket mer lugna, mer harmoniska efteråt.


KOMMENTERA HÄR!

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0