NU; A SERBIAN MOVIE

Kommit hem nu från allt trök. Har varit på akuten och hämtat ut pencilin osv. Och jaoodie, visst hade jag rätt, trumhinnan på båda öronen är spräckta.. :( Men det ska väl ordna sig. Gör inte lika ont längre nu när det gått hål liksom.. Men har fortfarande feber, hör knappt någonting, världen tryck i hela huvudet, blir yr, hostar, förskyld, rinner ut en massa blodblandad vätska från örat gör det fortf också. Groooose.. Men nu när jag har pencilin så borde det ordna sig ganska snart tror jag! :D


Jaja, min älskade Johan jobbar natt idag, så jag och Keela har lagt oss i sängen för lite mysmode. Girls night out typ. Har laddat hem lite nostalgifilmer. Hip hip hora och fucking åmål bland annat! Haha.. Läste även nyss om en film som sägs vara väldigt pure, grotesk, hemsk, vidrig, utöver det vanliga, och sånt. A serbian film, hette den. Så laddade hem den givetvis så frisk i huvudet som man är.




"Den legendariske porrstjärnan Milos har dragit sig tillbaka från industrin och kämpar för att försörja sin fru och deras son. Men när det förflutna knackar på dörren och Milos erbjuds en stor summa pengar för att delta i en experimentell konstfilm på beställning av en förmögen privatklient, kan han inte motstå frestelsen. Projektet leder honom in i den mörkaste av världar och han inser snabbt sitt misstag. Men att backa ur är inte ett alternativ." (Varning: Filmen innehåller våldsamma och mycket kontroversiella scener.)

A Serbian Film har tydligen i många länder blivit totalförbjuden eller grovt nerklippt för att kunna släppas på marknaden. Och ändå laddar jag hem den. Hm? Synd att man ska vara så nyfiken jämt. Heheh. Återkommer med vad jag tyckte sen! 

BTW, LADDA HEM DEN NI OCKSÅ SÅ SLIPPER JAG VARA EN PSYKO HELT ENSAM,
YOU CAN DO IT HEEERE



KOMMENTERA HÄR!
Postat av: S

Vidrig film. Verkligen! den har blivit stämd för barnpornografi :-)

2011-09-26 @ 01:00:10
URL: http://saraerlandsson.bloggplatsen.se

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0