MAKEUP-TIPS

Man börjar alltid med basen. Så applicera på din foundation, och även concealer om det behövs. (använd gärna foundationborste, då det inte kommer lika mkt bakterier på huden som orskar finnar osv, samt att du får ett jämnare resultat)

Svep in ansiktet med mineralpuder. Det ger ett vacker lyster samtidigt som det mattar ner så ansiktet inte ser glansigt ut. (applicera helst med en borste, så underviker du ett "kakigt" slutresultat)

För en intensivare look, så satsa på att rama in ögonen. Börja med en beige/annan ljus basskugga över hela locket. Tona en gråsvart/mörkbrun ögonskugga i globlinjen, fortsätt en bit upp till brynet. Skugga ut kanterna väl, skarvar är väl ingen höjdare.

Applicera en flytande eyeliner längs fransraden, och måla även med en svart kajalpenna/eyeliner på undre fransraden. Om du vill kan du även fylla i innanför nedre fransraden. Avsluta med många lager volymmascara.

Om du vill ha ögonen i fokus är det snyggast med matta eller ljusa läppar. Annars är det lätt att läpparna tar uppmärksamheten eller att det ser "för mycket ut" om du har en mörk nyans på läpparna också. 


(Vill du istället ha fokuset på läpparna, så minska sminket på ögonen, t.ex endast mascara. Då kan det vara kanonsnyggt med ett par röda läppar, eller någon annan mörkare färg. Det lyfter faktiskt hela ansiktet något enormt på bara en sek!)


Tumblr_lqymm4eloy1qa9m68o1_500_large

Tumblr_lpfrchd16k1ql5p2oo1_500_large


KOMMENTERA HÄR!

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0