Hårtips - volym

För mjukt hår med mycket volym, använd en mousse eller gel som först gnuggas lite av händerna, det förhindrar knastrigt hår.
Tyng inte ner fint hår, undvik produkter med alkohol som plattar till tunt hår.
Fejka stort hår med extensions eller löshår.
Använd ett leave-in balsam istället för ett tungt vanligt balsam för mer volym.
Få volym i hårrötterna genom att föna håret med en rundborste som du drar uppåt.
Skapa volym genom att bena håret annorlunda.
Gör en permanent BARA i hårrötterna, de kommer se fylligare ut, inte lockiga.
Piffa upp topparna genom att locka dem med en bred locktång.
Undvik att tynga ner håret, applicera balsam bara i halva håret, skippa hårrötterna.
För att få tunt hår att se friskt ut, använd balsam först och sedan schampo.
Gör "halvmånar" utåt med plattången i hårbotten för mer volym
12. Använd en volymtång i hårbotten.
För mjukt hår med mycket volym, använd en mousse eller gel som först gnuggas lite av händerna, det förhindrar knastrigt hår.
Tyng inte ner fint hår, undvik produkter med alkohol som plattar till tunt hår.
Fejka stort hår med extensions eller löshår.
Använd ett leave-in balsam istället för ett tungt vanligt balsam för mer volym.
Få volym i hårrötterna genom att föna håret med en rundborste som du drar uppåt.
Skapa volym genom att bena håret annorlunda.
Gör en permanent BARA i hårrötterna, de kommer se fylligare ut, inte lockiga.
Piffa upp topparna genom att locka dem med en bred locktång.
Undvik att tynga ner håret, applicera balsam bara i nedersta delen av håret, skippa hårrötterna.
För att få tunt hår att se friskt ut, använd balsam först och sedan schampo.
Gör "halvmånar" utåt med plattången i hårbotten för mer volym.
Använd en volymtång eller krustång i hårbotten.

100e9c6fcarspibas_46829_89cd6077eb_large




Tumblr_lhtjlfn8201qcwhhmo1_500_large_large_large

KOMMENTERA HÄR!

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0