Nu: Jeepers Creepers

Blir att kolla på ännu en skräckfilm idag. När det endå är natt och kolsvart. Kan ju inte se en skräckfilm på dagen liksom. Jajaa, inatt blir det klassikern Jeepers Creepers som står på schemat! :D Lite te och mackor på det så. Eller nej. Har fan massa coca cola-burkar i kylen, weho! :D Ska nog gå och hämta hunden också, så man har någon att kramas med. Hehe..

Gillar ni denna film..? Tror faktiskt inte jag sett den sjäv än..



Syskonen Trish och Darry är på väg hem från College över ett lov. I den ljumna sommarkvällen blir de omkörda av en skräckinjagande gammal bil och tvingas av vägen. Både Trish och Darry registrerar den udda nummerplåten "BEATINGU". Under den fortsatta bilfärden genom det ödsliga landskapet får de återigen syn på bilen samt en mystisk figur som rör sig i skuggorna runt en övergiven gammal kyrka. De ser hur figuren dumpar något på bakgården, rakt ner i ett gigantiskt rör. Trots Trishs desperata motvilja beslutar sig Darry för att ta sig en närmare titt. Deras nyfikenhet leder dem rakt in i en mardröm - värre än de någonsin kunnat föreställa sig.





KOMMENTERA HÄR!
Postat av: Louise

Tack för tipset! ;) Har letat i evigheter känns det som efter en film att kolla på men inte hittat nån som jag blivit sugen på att se. Meeen, Jeepers Creepers var inte igår. Kommer knappt ihåg den. Den ska jag se! Haha...

2012-03-01 @ 01:30:16

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0