Kärlek till dessa mäktiga djur..

Om det är något jag alltid haft en stark dragningskraft till så är det stora kattdjur och andra rovdjur så som björnar, vargar and so on.. Så otroligt vackra varelser. Kan glo på bilder like this i timmar alltså. Brukar ladda ned massor med dokumentärer med just denna typer av djur.


Sen det här med vargar. Jägare som gnäller och vill utrota vargen efter att deras lilla tax blivit uppkäkad av en varg på jaktpasset t.ex. (Vilket inte är speciellt ovanligt, 11 hundar blev dödade av vargen 2011..)

Ja. Jättehemskt att se sin hund slitas i stycken av en varg, ja. Klart man får känna sorg, men att sedan komma och skylla på vargen..? Det är tyvärr naturliga instingter, inget annat. Drar man med en lös jycke in på vargens revir tycker jag man tyvärr får vara beredd på att sånt här kan hända. Typ hålla hunden kopplad är en lösning. 

Well. Missförstådda och sveriges helt klart vackraste djur är dom i alla fall.



KOMMENTERA HÄR!
Postat av: Elinor

Helt sjuuukt fina djur ! :)

2012-03-13 @ 23:26:42
Postat av: Anonym

vargar är sjukt fina och söta djur! men inte lika trevligt när dom kommer in i samhället och på gårdarna :/

2012-03-14 @ 13:03:54
URL: http://rockabillyrules.blogg.se/
Postat av: mmmichelle

Mja, människor har dom varken skadat eller dödat på flera hundra år. Värre om man har får, renar eller dylikt som dom ser som föda. :p Sådant går dock att stoppa på andra sätt än jakt.

2012-03-14 @ 22:28:26
URL: http://storstarksnygg.blogg.se/

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0