Lucid dreaming

Värt att testas..?


Läste runt om det lite snabbt bara..

Var faktiskt en del som hade testat detta. Vissa tyckte det var en häftig upplevelse, det coolaste dom varit med om, det mäktigaste man kan uppleva som människa, m.m.. Medans andra tyckte det var riktigt hemskt, påfrestande och obehagligt, och rådde andra att avstå från just Lucida drömmar.

Det är tydligen väldigt lätt att få panik i detta tillstånd, då man är vaken och klar i huvudet, men är förlamad i kroppen och kan inte vakna upp, hur mycket man än vill. Vissa upplevde också problem med andningen.
Vissa andra har varit med om "en läskig gubbe" som står i ett hörn och stirrar på en, och man kan inte kolla bort honom.

En person som hade en riktigt obehaglig dröm, blev så skärrad att han i drömmen letade efter ett föremål att döda sig själv med, (eftersom hjärnan var medveten om att han drömde), och helt enkelt visste att man alltid vaknar upp när man dör i en dröm.

Brukar faktiskt drömma liknande rätt ofta. Att de sjuka och hemska saker som händer i drömmarna är helt okej, eftersom jag just då är medveten om att det är just en dröm, och att jag snart är vaken igen.

Någon som testat liknande, eller är nyfiken på att testa..? Blev lite sugen själv faktiskt. Älskar sånt här. Även om man blir lite småskrajj. Drömmar är creepy.

KOMMENTERA HÄR!
Postat av: Björkman

Fick ofta det där paralyserade tillståndet när jag var yngre, men då visste man ju inte vad det var och fick mer panik/blev irriterad/använde all kraft man kunde för att komma ur det. Det var mer att man kunde höra allt runtomkring sig, men inte röra en muskel eller öppna ögonen. Först när man med all sin viljekraft lyckades t.ex. röra ett lillfinger eller någon annan kroppsdel några millimeter kom man äntligen ur det.



Hade man vetat då att det var ett tillstånd där man kunde kontrollera sina drömmar kanske man hade utnyttjat det istället för att bara få obehagskänslor.

2012-05-28 @ 10:21:49
URL: http://borgar.blogg.se/

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0