-

 
 
Jaa, vem hatar inte dom? Och tyvärr har nästan alla tjejer dem. Ca 90% faktiskt, oavsett kroppsform.
Jag har fått lite extra nu på senaste. Har ju inte haft världens bästa livstil den här sommaren direkt. Lite för mycket av allt så att säga. Men nu jäklar ska dem väck! Så tänkte dela med mig av några tips för att få dem att försvinna! 

 Börjar lite obvious - lägg om kosten! Viktigt att ha en bra matsmältning och ämnesomsättning. Du vill inte ha för många fettceller eller för mycket slaggprodukter i kroppen som bidrar till celluliterna. Undvik mättat fett, salt, socker och feta mjölkprodukter. Byt även ut rött kött mot vitt kött. (Dvs fisk och kyckling) Fet fisk, nötter, frukt, grönsaker, bär och frön är bra! Dra även ned intaget av kaffe och framförallt alkohol.

 Ligg på spikmattan! Jag ÄLSKAR min spikmatta. Ligger på den någon timme om dagen. Förutom att du frigör endorfiner, du får en sjuk avslappning, motverkar sömnproblem, ger smärtlindring, och lindrar träningsvärk, så får du även bättre ämnesomsättning, och framförallt BLODCIRKULATION! Det är just dålig blodcirkulation som celluliter uppstår av. Använder du mattan i området som du har problem med, så kan det hjälpa till att förebygga slaggansamlingar! 
 
 Torrborsta, tex innan du går in i duschen. Använd en vanlig duschborste för och borsta och massera ett tag. Detta får igång blodcirkulationen . Man borstar med andra ord ut dem. Gör detta regelbundet.

  Scrubba med scrubhandskar och scrub. Detta har jag varit dålig med, men ska ta mig god tid och göra det varje gång jag duschar nu! Då tar du även bort gamla hudceller, smuts, svett och andra beläggningar, än om du bara sköljer dig med tvål.

 Träna, träna, träna! - Givetvis. Kombinera med styrketräning och motionspass. Eller kanske bara en morgonpromenad, så vipps - är blodcirkulationen genast bättre. Men tänk på att regelbunden måttlig motion är bättre än stenhårda pass då och då. Bra anticellulitträning.

 
 Drick vatten!! Genom att dricka mycket vatten – helst ca 2 liter om dagen – hjälper du till att rena kroppen på toxiner. Vatten är det som bäst renar kroppen, och flushar ut slaggprodukter.

 Sluta röka! Själv röker jag inte, som tur är. Rökning gör huden oelastiskt och försämrar blodcirkulationen radikalt.
 
 Stressa ned! Det sägs att stress och nervositet kan vara en grogrund för celluliter, så se till att ägna
dig åt yoga eller avslappning emellanåt.
 
 Fuska med färg! Att få lite färg på benen gör att den gropiga huden blir mindre markant. Smörj in benen med brun utan sol och använd en hudlotion med lite skimmer i så blir intrycket att huden ser spänstigare ut. 
 
 Och slutligen - en tips jag fick av Linnea! Smörj in och skrubba huden med kaffesump och olivolja. Sumpen skrubbar och koffeinet i sumpen stramar åt och piggar upp huden. Och olivoljan är en bra fuktivare åt huden. Gör detta varje gång du duschar och massera + skrubba på problemområdet i minst 10 minuter. Kan även användas i förebyggande syfte. 
 
 
 
Tänk på att detta inte sker direkt, utan du måste kanske följa flera st av dessa råd under en längre tid och regelbundet för att få resultat! Spec om du är i grad 2 eller 3.

 
 





KOMMENTERA HÄR!

Remember that no one is anonymous on the Internet. Peddobear can see you everywhere.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0